Translate

Translate

Son dakika translate haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan translate ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını translate haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Translate

haberleri sayfasında son dakika yaşanan translate gelişmeleri de dahil olmak üzere 224 translate haberi bulunmuştur. Tüm translate haberleri aşağıda listelenmiştir.
Güllü 90 kilo verdi! Son haline beğeni yağdı
Güllü 90 kilo verdi! Son haline beğeni yağdı Türk fantezi müziği ses sanatçısı Güllü, son zamanlarda verdiği kilolarla adından sıkça söz ettiriyor. Geçirdiği mide küçültme ameliyatı ile 70 kilo birden veren ünlü şarkıcı yeni klibi için 20 kilo daha vermişti. Verdiği kilolar sonrası imajını da yenileyen Güllü'den yeni poz geldi.
16.10.2023 Magazin
Kilo veren ünlüler! Eski halinden eser yok
Kilo veren ünlüler! Eski halinden eser yok Fenomen dizi Sihirli Annem'de Cem karakteri ile hafızalara kazınan oyuncu Buğra Özmüldür, verdiği kilolarla herkesi şaşırttı. İşte son hali...
9.05.2023 Magazin
Bestemsu Özdemir kaza kurbanı Mia’ya sahip çıktı
Bestemsu Özdemir kaza kurbanı Mia’ya sahip çıktı Bestemsu Özdemir, araba çarpması sonucu bir bacağını kaybeden Mia’yı barınaktan sahiplendi.
26.04.2023 Magazin
Ünlü isimlerin eski halleri!
Ünlü isimlerin eski halleri! Oyuncu Bora Akkaş sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla 'Dünya Tiyatrolar Günü'nü kutladı.
27.03.2023 Magazin
Ünlü isimlerin eski halleri!
Ünlü isimlerin eski halleri! Fotoğraftaki kız çocuğu 12 sene sonra Türkiye'nin en güzeli seçildi ve hayatı değişti.
9.03.2023 Magazin
Songül Karlı'nın son hali bakın hangi ünlüye benzetildi!
Songül Karlı'nın son hali bakın hangi ünlüye benzetildi! Sosyal medya paylaşımlarıyla ve yaptırdığı estetiklerle adından söz ettiren Songül Karlı, bu kez son pozuyla gündeme geldi. Uğur Arslan ile yaptığı programla hafızalara kazınan 49 yaşındaki Karlı, son halini sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.
1.02.2023 Magazin
Merve Dizdar pozlarıyla dikkat çekti!
Merve Dizdar pozlarıyla dikkat çekti! Başrollerini Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay'ın paylaştığı Ömer dizisinde Nisa karakterine hayat veren Merve Dizdar, kapak yıldızı olduğu dergiye oyunculukla ilgili açıklamalarda bulundu.
1.02.2023 Magazin
Melisa Döngel'den şarkı sürprizi!
Melisa Döngel'den şarkı sürprizi! Son olarak Kusuruz Kiracı dizisiyle izleyici karşısında olan Melisa Döngel, cuma günü vizyona girecek olan “Prestij Meselesi” filminde Harika Avcı’nın unutulmaz şarkısı “Sürünüyorum”u seslendirdi. Ünlü oyuncunun sesine övgüler yağdı.
1.02.2023 Magazin
Neslihan Atagül'ün transparan elbisesi olay yarattı! Fiyatı dikkat çekti
Neslihan Atagül'ün transparan elbisesi olay yarattı! Fiyatı dikkat çekti Neslihan Atagül'ün transparan elbisesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Cesur bir elbise tercih eden Atagül, iç çamaşırlarının üzerine tül bir elbise giydi. Tarzı sosyal medyadan olay yarattı.
1.02.2023 Magazin
Aleyna Tilki pijamalarıyla Bebek'te görüntülendi!
Aleyna Tilki pijamalarıyla Bebek'te görüntülendi! Genç şarkıcı Aleyna Tilki, cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz haftalarda ses tellerinin yırtıldığını açıklayan Aleyna Tilki bir süre şarkı söyleyemeyeceğini sosyal medya üzerinden duyurmuştu. Önceki akşam Bebek’te pijamalarıyla dikkat çeken şarkıcı, sahnelere ne zaman döneceğini de söyledi.
1.02.2023 Magazin
Burcu Özberk'in pozları sosyal medyaya damga vurdu!
Burcu Özberk'in pozları sosyal medyaya damga vurdu! 'Rüyanda Görürsün' filmiyle yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan 33 yaşındaki Burcu Özberk sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Özberk'in paylaşımına yorum yağdı.
31.01.2023 Magazin
Feci kaza sonrası Sergen Deveci'den ilk adımlar!
Feci kaza sonrası Sergen Deveci'den ilk adımlar! Kasım ayında “Baş Belası” oyununun ekibiyle geçirdiği kazada ölümden dönen Sergen Deveci’den yeni bir paylaşım geldi. Oyuncu yardım almadan yürüdüğü anların videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Deveci'nin sevinç gözyaşları dikkat çekti.
31.01.2023 Magazin
Ünlü ismin oğlu kaset skandalıyla ilgili konuştu!
Ünlü ismin oğlu kaset skandalıyla ilgili konuştu! Skandallarıyla ünlenen ve eski eşi Tommy Lee ile balayında çekilen seks kasetlerinin çalınmasıyla bir dönem tüm dünyaya damga vuran 'Baywatch' yıldızı Pamela Anderson, şimdilerde yeni yayına girecek olan belgeseliyle gündeme geldi. Son olarak Anderson ile Lee'nin oğulları Brandon Thomas ve Dylan Jagger'ın, ebeveynlerinin kasetiyle ilgili konuştuğu oraya çıktı. Abi-kardeş, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
31.01.2023 Magazin
Meltem Miraloğlu hamilelik iddialarına yanıt verdi!
Meltem Miraloğlu hamilelik iddialarına yanıt verdi! ABD'ye yerleşen ve ardından kendisinden 48 yaş büyük Patrick Grady ile dünyaevine giren Meltem Miraloğlu'nun beşinci tüp bebek tedavisinde başarılı olduğu ve anne olmaya hazırlandığı iddia edilmişti. Çıkan iddiaların ardından Meltem Miraloğlu cephesinden açıklama geldi.
31.01.2023 Magazin
Özcan Deniz'den güzel haber! İkinci kez baba oluyor
Özcan Deniz'den güzel haber! İkinci kez baba oluyor Özcan Deniz, 20 Ocak'ta sürpriz şekilde kendisinden 22 yaş küçük Samar Dadgar ile dünyaevine girmişti. Balayından dönen çiftin apar topar evlenmesinin sebebi belli oldu. İranlı modacının hamile olduğu ortaya çıktı.
31.01.2023 Magazin
Oyuncu Funda Eryiğit'ten hamilelik pozu!
Oyuncu Funda Eryiğit'ten hamilelik pozu! Yönetmen sevgilisi Berkun Oya ile anne-baba olmaya hazırlanan Funda Eryiğit'ten yeni fotoğraf geldi. Hamile olan oyuncu, ayna karşısında karnı burnunda pozunu paylaştı. Ünlü oyuncu geçtiğimiz aylarda verdiği röportajda, "Evlenmeyi düşünüyor musun?” sorusuna yanıt vermişti.
31.01.2023 Magazin
Hayal Köseoğlu'dan iç çamaşırlı pozlar: Seni ne zaman görsek gözlerimiz kamaşıyor
Hayal Köseoğlu'dan iç çamaşırlı pozlar: Seni ne zaman görsek gözlerimiz kamaşıyor Mahallenin Muhtarları, Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl, İstanbullu Gelin, Mucize Doktor ve Mahkum gibi başarılı projelerdeki performansıyla beğeni toplayan Hayal Köseoğlu, , iç çamaşırıyla verdiği pozları Instagram hesabından paylaştı.
31.01.2023 Magazin
Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'dan spor paylaşımı!
Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'dan spor paylaşımı! İlk olarak 2017'de "Adı Efsane" dizisinde yer alan oyuncu dizide Sibel Yılmaz karakterini canlandırdı. Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya, spor salonundan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.
30.01.2023 Magazin
Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan nişanlandı! 'Yanımda babam yok baba adamlar var'
Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan nişanlandı! 'Yanımda babam yok baba adamlar var' Şarkıcı Emrah'ın çocukluğu boyunca reddettiği DNA testleri sonucu kabullendiği oğlu Tayfun Erdoğan, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Eda İrap ile nişanlandı.
30.01.2023 Magazin
Özge Ulusoy üzüntüsünü paylaştı: Babam için adalet peşindeyim
Özge Ulusoy üzüntüsünü paylaştı: Babam için adalet peşindeyim Ünlü manken Özge Ulusoy, geçtiğimiz haftalarda babasının ölüm haberiyle sarsılmıştı. Ünlü mankenin 73 yaşındaki babası, Emekli Albay Haydar Ulusoy, Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirmişti. Babasını düşkünlüğüyle bilinen Ulusoy önceki gün katıldığı lansmanda "Babam için adaletin peşindeyim" diyerek üzüntüsünü paylaştı.
30.01.2023 Magazin
Kilo veren ünlüler! Eski halinden eser yok
Kilo veren ünlüler! Eski halinden eser yok Şimdilerde 'Çöp Adam' dizisiyle ekranlarda olan Elçin Afacan, bir yıla yakın sürede tam 28 kilo verdi. Daha sağlıklı yaşamak için kilo verme kararı aldığını belirten ünlü oyuncu, “Kilolu halimle de mutsuz değildim, o halimi de bu halimi de çok seviyorum” dedi.
30.01.2023 Magazin
Survivor'da bir isim daha adaya veda etti! 6 yedek, yarışmaya dahil oldu
Survivor'da bir isim daha adaya veda etti! 6 yedek, yarışmaya dahil oldu Survivor 2023 yarışmasında ünlüler ve gönüllüler takımı haftanın ilk dokunulmazlık oyununa çıktı. Geride bıraktığımız süreçte son olarak ödül oyunu gerçekleşti ve kazanan ünlüler oldu. Pazar akşamı iki takım da yeni bir dokunulmazlık yarışına çıktı. Ardından ada konseyinde Survivor serüvenine başlayacak yeni yedekler belli oldu. Peki, 29 Ocak Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?
30.01.2023 Magazin
Aleyna Tilki'den mini etekli poz!
Aleyna Tilki'den mini etekli poz! Cesur paylaşımlarıyla öne çıkan Aleyna Tilki, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki almış ve mesleğiyle öne çıkması gerektiği savunulmuştu. Aleyna Tilki, şimdi ise sütyen ve mini etek giyerek poz verdi. Aleyna Tilki’nin paylaşımındaki detay gözlerden kaçmadı.
29.01.2023 Magazin
Reha Özcan: Eşim beni bu hayale inandırdı!
Reha Özcan: Eşim beni bu hayale inandırdı! 'Üç Kız Kardeş'in Sadık'ı Reha Özcan, TRT 2'de Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Rüya adında bir kızı ve Rüzgar adında bir oğlu olan 57 yaşındaki oyuncu, "Hayatım çocuklarımdan sonra başladı" dedi.
29.01.2023 Magazin
Tom Brady aşk acısıyla eridi!
Tom Brady aşk acısıyla eridi! Gösteri dünyasının gözde çifti Brezilyalı model Gisele Bündchen ile Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady, 13 yıllık evliliklerini geçtiğimiz aylarda sonlandırmıştı. Tom Brady, Gisele Bündchen ile evliliğini sonlandırmasının ardından 7 kilo verdi. Brady'nin çalkantılı özel hayatı nedeniyle futbol kariyerinin olumsuz etkilendiği ileri sürüldü.
29.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Translate ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki translate haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.