Torunlar

Torunlar

Son dakika torunlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan torunlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını torunlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Torunlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan torunlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 437 torunlar haberi bulunmuştur. Tüm torunlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dışişleri duyurdu: Tel Aviv Büyükelçisi Ankara'ya çağrıldı!
Dışişleri duyurdu: Tel Aviv Büyükelçisi Ankara'ya çağrıldı!Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Tel Aviv Büyükelçimiz Şakir Özkan Torunlar’ın istişarelerde bulunmak üzere Ankara’ya çağrılması kararlaştırılmıştır." ifadeleri yer aldı.
4.11.2023Gündem
Dursun Özbek'ten Mauro İcardi ve Anderson Talisca açıklaması!
Dursun Özbek'ten Mauro İcardi ve Anderson Talisca açıklaması!Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sezon başında kiralık olarak gönderilen futbolcuların geri döneceğini belirtti ve İcardi ile Anderson Talisca transferleri hakkında çok önemli ifadeler kullandı.
13.06.2023Galatasaray
Yargıtay'dan torun hasreti çeken aile büyüklerini sevindiren emsal karar
Yargıtay'dan torun hasreti çeken aile büyüklerini sevindiren emsal kararYargıtay 2. Hukuk Dairesi, torun hasreti yaşayan aile büyüklerini sevindirecek emsal bir karara imza attı. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, "Ayrı şehirlerde yaşayan dede ve torun arasında yatılı olacak ve uzman nezareti gerektirmeyecek şekilde kişisel ilişki tesis edilmelidir" dedi.
1.04.2023Gündem
Kayınvalidesini öldürüp 2 kişiyi yaraladı! Savunması ortaya çıktı
Kayınvalidesini öldürüp 2 kişiyi yaraladı! Savunması ortaya çıktıDenizli’nin Honaz ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşi Aydın Adlım'daki çocuklarını almak için gittiği kayınpederinin evinde çıkan tartışmada kayınvalidesi Sultan Duran'ı öldüren Aydın Adlım, oğlu Atalay Adlım ile akrabası Ahmet Duran'ı yaraladı. Müebbet hapis Aydın Adlım, mahkemedeki savunması ortaya çıktı.
24.02.2023Yaşam
Kızılay, mobil sağlık araçlarının güncel konumlarını paylaştı
Kızılay, mobil sağlık araçlarının güncel konumlarını paylaştıKızılay, deprem bölgesinde başlattığı sağlık desteğini mobil araçlar ve mobil diş kliniği hizmetiyle sürdürüyor. Kızılay, kırsal kesimlere de gönderilen mobil sağlık araçlarının güncel listesini paylaştı.
19.02.2023Gündem
NATO subayı kılığına girdiler, iş adamını dolandırdılar! Yarım asırlık dava
NATO subayı kılığına girdiler, iş adamını dolandırdılar! Yarım asırlık davaNATO subayı kılığına giren dolandırıcılar 200 dönümlük arsayı fahiş fiyattan sattı. Arsayı alan ve dolandırıldığını anlayan işadamı Salih Peynirci, dönemin gazetelerine manşet oldu. Yalova’da 1969 yılında yaşanan yarım asırlık emlak dolandırıcılığı davasında sona yaklaşıldı.
31.01.2023Gündem
Şakir Özkan Torunlar kimdir? İsrail Büyükelçisi Şakir Özkan Torunlar nerelidir, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu? İşte özgeçmişi...
Şakir Özkan Torunlar kimdir? İsrail Büyükelçisi Şakir Özkan Torunlar nerelidir, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu? İşte özgeçmişi...İsrail Devleti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine Şakir Özkan Torunlar'ın atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Şakir Özkan Torunlar kimdir, kaç yaşında, nereli? İsrail Büyükelçiliğine atanan Şakir Özkan Torunlar hangi görevlerde bulundu?
12.11.2022Gündem
Türkiye'nin İsrail Büyükelçiliğine Şakir Özkan Torunlar atandı
Türkiye'nin İsrail Büyükelçiliğine Şakir Özkan Torunlar atandıDış Politika Dayanışma Kurulu Üyesi Şakir Özkan Torunlar’ın İsrail Büyükelçisi olarak atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete’ de yayımladı.
11.11.2022Gündem
Büyükelçiler kararnamesi 2022 atamaları! Dışişleri Bakanlığı büyükelçi atamaları yapıldı (Dışişleri Bakanlığı Büyükelçiler kararnamesi)
Büyükelçiler kararnamesi 2022 atamaları! Dışişleri Bakanlığı büyükelçi atamaları yapıldı (Dışişleri Bakanlığı Büyükelçiler kararnamesi)2022 yılı büyükelçiler atamaları belli oldu. Tel Aviv'e 4 yıl sonra büyükelçi atanırken, Faruk Kaymakçı AB Daimi Temsilcisi, Sedat Önal BM Daimi Temsilcisi, Levent Gümrükçü NATO Daimi Temsilcisi, Selçuk Ünal Lahey Büyükelçisi, Murat Karagöz Lizbon Büyükelçisi oluyor.
6.10.2022Gündem
Erdoğan imzaladı! Türkiye'nin İsrail büyükelçisi belli oldu
Erdoğan imzaladı! Türkiye'nin İsrail büyükelçisi belli olduCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayladığı kararnameyle, yeni büyükelçiler belli oldu. Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal BM Daimi Temsilciliği'ne, Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakçı ise AB Daimi Temsilciliği'ne getirildi. Buna göre Eski Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Lefkoşa Büyükelçiliği'ne atandı. Ayrıca, Tel Aviv Büyükelçiliği'ne Şakir Özkan Torunlar ve Londra Büyükelçiliği'ne Bakan Çavuşoğlu'nun Özel Müşaviri Büyükelçi Koray Ertaş görevlendirildi.
6.10.2022Gündem
Şakir Özkan Torunlar kimdir? Yeni İsrail Büyükelçisi Şakir Özkan Torunlar hakkında merak edilenler…
Şakir Özkan Torunlar kimdir? Yeni İsrail Büyükelçisi Şakir Özkan Torunlar hakkında merak edilenler…İsrail Büyükelçisi kim oldu? Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsrail’in Türkiye Büyükelçiliğine Şakir Özkan Torunlar atandığını duyurdu. Peki, Şakir Özkan Torunlar kimdir? İsrail’in Türkiye Büyükelçiliğine atanan Şakir Özkan Torunlar hakkında merak edilenler…
6.10.2022Gündem
Mirasın kim, ne kadarını alabiliyor? Miras devlete nasıl geçiyor? Bazı kişiler kendilerine miras kaldığından bile habersiz! Dikkat çeken detaylar...
Mirasın kim, ne kadarını alabiliyor? Miras devlete nasıl geçiyor? Bazı kişiler kendilerine miras kaldığından bile habersiz! Dikkat çeken detaylar...Miras bu durumda devlete geçebilir. Detaylarıyla miras ve mirasçıya ilişkin tüm merak edilenler açıklandı. Miras hukuku çok sayıda kişi tarafından araştırılıyor. Miras anayasal bir hak. Gerçek kişiler öldüklerinde özel mülkiyetlerinde bulunan haklar ve malvarlıkları akrabalarına geçiyor. Yasal mirasçılık için kan bağını esas alınıyor. Bazı ulaşılamama gibi durumlarda kişiler kendilerine miras kaldığından bile habersiz olabiliyor. Bazı durumlarda ise mirasçı hem anne hem de baba tarafından iki pay miras alabiliyor. Peki yasal mirasçılar kimlerdir? Evlilik dışı çocukların ve evlatlığın mirasçılığı nasıldır? Boşanma davası açılan eşler birbirine mirasçı olabilir mi? Mirasçılık belgesi nasıl alınır? Vasiyetname iptal edilebilir mi? İşte miras hukuku ile ilgili dikkat çeken bilgiler...
20.07.2022Ekonomi
Ortalama hanehalkı büyüklüğü 3,23 oldu
Ortalama hanehalkı büyüklüğü 3,23 olduTürkiye'de 2008 yılında 4 kişi olan ortalama hanehalkı büyüklüğünün, azalma eğilimi göstererek 2021 yılında 3,23 kişiye düştüğü görüldü.
12.05.2022Ekonomi
Bu sene fitre ne kadar? 2022 fitre miktarı ne kadar? Fitre nedir, kimlere verilir?
Bu sene fitre ne kadar? 2022 fitre miktarı ne kadar? Fitre nedir, kimlere verilir?2022 yılı ramazan ayının başlangıcından 2023 yılı Ramazan ayının başlangıcına kadar olan süre için Fitre miktarı Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklanmıştı. Ramazan Bayramı’na kısa bir süre kala milyonlar Diyanet İşleri Başkanlığı’nın açıkladığı verilmesi gereken en az fitre miktarının ne kadar olduğunu merak ediliyor. Peki, Bu sene fitre ne kadar? Fitre parası ne kadar? Fitre nedir, kimlere verilir? Fitre ne zaman verilir? İşte detaylar…
21.04.2022Ramazan
Oruç tutamayanlar için 2022 fitre ne kadar? 2022 fitre hesaplama nasıl yapılır?
Oruç tutamayanlar için 2022 fitre ne kadar? 2022 fitre hesaplama nasıl yapılır? Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Diyanet tarafından her yıl belirlenen fitre miktarı da merak konusu oldu. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, katıldığı bir televizyon programında 2022 fitre konusuna açıkladı. Çeşitli sebeplerle orucunu tutamayanların verdiği fitrenin günlük ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki, Oruç tutamayanlar için 2022 fitre ne kadar? 2022 fitre hesaplama nasıl yapılır? Fitre kimlere verilir? Kardeşe fitre verilir mi? Kimler fitre verir? İşte 2022 fitre miktarı ve merak edilenler…
3.04.2022Gündem
Fitre Ramazan’dan önce verilir mi? Fitre nasıl hesaplanır, neye göre verilir? 2022 fitre miktarı ne kadar?
Fitre Ramazan’dan önce verilir mi? Fitre nasıl hesaplanır, neye göre verilir? 2022 fitre miktarı ne kadar? 2022 yılı ramazan ayının başlangıcından 2023 yılı ramazan ayının başlangıcına kadar olan süre için fitre miktarı belli oldu. Din İşleri Yüksek Kurulu, fitre miktarını 40 lira olarak açıkladı. Ramazan hazırlıklarına devam eden milyonlar fitre ile ilgili bilgileri araştırıyor. Peki, Fıtır sadakası nedir ve ne zaman verilir? Fitre Ramazan’dan önce verilir mi? Fitre nasıl hesaplanır, neye göre verilir? İşte 2022 fitre miktarı
28.03.2022Ramazan
Fitre nedir, ne kadar 2022? Diyanet 2022 Ramazan fitresi ne zaman, kimlere verilir? Fitre miktarı 2022
Fitre nedir, ne kadar 2022? Diyanet 2022 Ramazan fitresi ne zaman, kimlere verilir? Fitre miktarı 2022Fitre ne kadar, fitre ne nedir? Diyanet 2022 Ramazan ayı fitre miktarını belirledi. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Din İşleri Yüksek Kurulu, 2022 yılı Ramazan ayının başlangıcından 2023 yılı Ramazan ayının başlangıcına kadar olan süre için fitre miktarını 40 TL olarak belirledi. Peki, Fitre ne demek, fitre ne zaman, kimlere verilir?
4.03.2022Dini Bilgiler
2022 fitre miktarı belli oldu! Fitre kimlere ne zaman verilir?
2022 fitre miktarı belli oldu! Fitre kimlere ne zaman verilir?Din İşleri Yüksek Kurulu, 2022 yılı Ramazan ayının başlangıcından 2023 yılı Ramazan ayının başlangıcına kadar olan süre için fitre miktarını 40 TL olarak belirledi
4.03.2022Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Gençlerimize sahip çıkmak hepimizin en ulvi görevlerinden biri
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Gençlerimize sahip çıkmak hepimizin en ulvi görevlerinden biriDiyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Kars'ta gençlik merkezi açtı. Gençlere sahip çıkmanın en ulvi ve önemli görevlerden birisi olduğunu belirten Erbaş, "Çünkü geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizi Rabbini tanıyan, peygamberlerini tanıyan, kitabını bilen, kendini bilen, büyüklerini sayan, küçüklerini seven değerlerine sahip çıkan bir özellikle yetiştirmek zorundayız" dedi.
7.01.2022Gündem
İstavrit'in kilosu 8 liraya düştü!
İstavrit'in kilosu 8 liraya düştü!Karadeniz'de son yılların en bereketli balık sezonlarından biri yaşanıyor. Samsun'da balık tezgahlarındaki hareketlilik dikkat çekerken, bu yıl bol olan istavritin kilosu da 8 TL'den satılıyor.
18.09.2021Ekonomi
Kütahya'da 5 büyüklüğündeki depremin ardından 49 artçı
Kütahya'da 5 büyüklüğündeki depremin ardından 49 artçıKütahya'nın Altıntaş ilçesine bağlı Aydınlar köyünde dün meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremin ardından ağır hasarlı olduğu tespit edilen 15 bina tahliye edilirken, aileler geceyi AFAD ekiplerince kurulan çadırlarda geçirdi. Dünden bu yana 49 artçı sarsıntının yaşandığı bölgede hala deprem korkusu yaşanırken, ailelerin tüm ihtiyaçları Kütahya Valiliğince karşılanıyor.
1.09.2021Gündem
Kütahya Şeker ne zaman işlem görecek? Kütahya Şeker borsa kodu ne? İşte Kütahya Şeker borsa işlem tarihi...
Kütahya Şeker ne zaman işlem görecek? Kütahya Şeker borsa kodu ne? İşte Kütahya Şeker borsa işlem tarihi...Kütahya Şeker Fabrikası A.Ş. paylarının halka arzı 1 - 2 Temmuz 2021 tarihleri arasında "Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi" ile Borsa İstanbul Birincil Piyasa'da gerçekleşti. Yatırımcı, Kütahya Şeker'in borsada işlem göreceği tarihi araştırıyor. Peki, Kütahya Şeker (KTSKR) ne zaman işlem görecek? Kütahya Şeker borsa kodu ne? İşte Kütahya Şeker borsa işlem tarihi...
8.07.2021Ekonomi
Başkentgaz halka arz ne zaman? Başkentgaz hisse fiyatı ne? İşte Başkentgaz hisse kodu ve talep toplama tarihleri!
Başkentgaz halka arz ne zaman? Başkentgaz hisse fiyatı ne? İşte Başkentgaz hisse kodu ve talep toplama tarihleri!2021 yılı halka arz olan şirketler yatırımcı tarafından büyük ilgi görüyor. Yeni halka arzlar ile ilgili gelişmeleri yakından takip eden yatırımcılar, hangi şirketlerin halka arz edileceğini araştırıyor. Türkiye'de doğal gaz kullanıcısı açısından sektörün önemli aktörlerinden biri olan Başkentgaz'ın halka arz süreci merak ediliyor. Peki, Başkentgaz halka arz ne zaman? Başkentgaz hisse fiyatı ne? Başkentgaz halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Başkentgaz hisse kodu ne? Başkentgaz ne zaman borsada işlem görecek? İşte Başkentgaz halka arz ile ilgili tüm detaylar...
2.06.2021Ekonomi
Başkentgaz halka arz ne zaman? Başkentgaz halka arz hisse fiyatı ne kadar?
Başkentgaz halka arz ne zaman? Başkentgaz halka arz hisse fiyatı ne kadar?Enerji şirketlerinin halka arzları devam ediyor. Enerji şirketleri 2021 yılının başından bu yana yatırımcı tarafından büyük ilgi görüyor. Yılın ilk 5 ayında yenilenebilir enerji şirketleri hisselerini halka açmıştı. Şimdi de borsada bir ilk gerçekleşiyor ve ilk kez doğalgaz dağıtım şirketi halka açılıyor. Torunlar Grubu'nun gaz dağıtım şirketi Başkentga'ın SPK'ya yapılan halka arz başvurusu kabul edildi. Peki, Başkentgaz halka arz talep toplama tarihleri belli oldu mu? Başkentgaz halka arz ne zaman? Başkentgaz halka arz hisse fiyatı ne kadar? Başkentgaz halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Başkentgaz halka arz eşit mi, oransal mı? İşte Başkent halka arz ile ilgili detaylar...
1.06.2021Ekonomi
Fitre ne zaman verilir? Bu sene fitre ne kadar? Kimler fitre verir?
Fitre ne zaman verilir? Bu sene fitre ne kadar? Kimler fitre verir?Ramazan Bayramı'na kısa bir süre kala pek çok kişi Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından belirlenen fitre miktarını merak ediyor. Sağlık sorunları veya başka sorunlar nedeniyle Ramazan ayında oruç tutamayanlar bayrama kısa bir süre kala fitrelerini vermek istiyor. Diyanet tarafından belirlenen fitre, oruç tutulmayacak gün sayısı üzerinden hesaplanarak veriliyor. Peki, Fitre ne zaman verilir? Bu sene fitre ne kadar? Kimler fitre verir? Oruç parası ne kadar? Oruç tutmayan ne verir? 2021 fitre bedeli ne kadar? İşte Diyanet'in belirlediği fitre miktarı...
9.05.2021Ramazan

Benzer Haber Etiketleri

Torunlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki torunlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.