Torpido

Torpido

Son dakika torpido haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan torpido ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını torpido haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Torpido

haberleri sayfasında son dakika yaşanan torpido gelişmeleri de dahil olmak üzere 263 torpido haberi bulunmuştur. Tüm torpido haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'de ilk ve tek! Mavi Vatan'ın yeni gücü DÜFAS
Türkiye'de ilk ve tek! Mavi Vatan'ın yeni gücü DÜFAS ASELSAN, bugüne kadar elde ettiği teknolojik birikim ve yeteneklerini kullanarak Türkiye'nin ilk yerli ve millî ufuk ötesi denizaltı savunma harbi sonarı DÜFAS'ı tamamen özgün teknolojiyle Mavi Vatan'a kazandırdı.
19.03.2024 Gündem
700 bin TL araba aldı, hayatının şokunu yaşadı! '6 aydan beri ben tamirciden çıkamadım'
700 bin TL araba aldı, hayatının şokunu yaşadı! '6 aydan beri ben tamirciden çıkamadım' Sultangazi’de 112 Acil Sağlık Personeli görevli Emine Tunçel, 6 ay önce 700 bin liraya satın aldığı otomobili, arızalanınca tamirciye götürdü. Aracın ağır hasarlı olduğu ve yapılan ikinci ekspertizinde ise torpido bölümünde hava yastıklarının olmadığı, köpükle kapatıldığı ortaya çıktı.
6.03.2024 Gündem
İnsansız Su Altı Sistemleri Yarışması için son başvuru tarihi 20 Şubat!
İnsansız Su Altı Sistemleri Yarışması için son başvuru tarihi 20 Şubat! TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji festivali kapsamında, ASELSAN yürütücülüğünde düzenlenen İnsansız Su Altı Sistemleri Yarışması, gençlerin tasarladıkları uzaktan kumandalı veya otonom görev icra edebilen su altı araçlarının üretilmesini ve geliştirilmesini amaçlıyor. Ortaöğretim (Ortaokul, Lise), Üniversite (Ön Lisans ve Lisans) ve Lisansüstü öğrencilerinin katılabildiği yarışmaya başvurular 20 Şubat 2024 tarihinde sona erecek.
2.02.2024 Yaşam
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi Tuzla Piyade Okulu'nda Atatürk fotoğrafı tartışmasıyla başlayan ve bazı askerin görevden uzaklaştırılmasına neden olan tartışmanın yankıları sürüyor. Konuya ilişkin bilgi veren Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, söz konusu olayda gözetim ve denetim sorumluluğunu tam olarak yerine getirmeyen sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildiğini belirtti. Kaynaklar ayrıca, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Sayın Bakanımızın (Yaşar Güler) Atatürk sevgisini ve Atatürk’e olan bağlılığını sorgulamaya çalışmak kimsenin haddi değildir” açıklamasını yaptı.
21.12.2023 Gündem
Sıfır aldığı arabayı ekspertize sokunca şoke oldu! Boyalı ve değişeni çıktı
Sıfır aldığı arabayı ekspertize sokunca şoke oldu! Boyalı ve değişeni çıktı Ümraniye’de bir vatandaş araç bayisinden sıfır olarak aldığı otomobili ekspertize sokunca araçta değişen parçaların bulunduğunu ve bazı kısımlarının boyalı olduğunu öğrendi. Bayi ile iletişime geçen araç sahibi kendisine ücretsiz bakım önerilince bayiye ihtar çekti.
23.06.2023 Yaşam
Polen Filtresi Nedir, Ne İşe Yarar? Polen Filtresi Nasıl Değiştirilir?
Polen Filtresi Nedir, Ne İşe Yarar? Polen Filtresi Nasıl Değiştirilir? Polen filtresi ihmal edilmesi kolay bir şeydir. Ne de olsa, gözden uzak bir yere gizlenmiştir ve muhtemelen düzenli olarak kontrol edeceğiniz bir şey değildir. Ancak hava kirliliğinin arttığı bu günlerde, aracınızın içindeki havanın olabildiğince temiz olduğundan emin olmanız önemlidir, bu nedenle filtrenizi önerilen aralıklarla değiştirmeniz gerekmektedir.
6.06.2023 Gündem
Her şey 2,5 saatte oldu! Taksiciye büyük şok, ne var ne yok çaldılar
Her şey 2,5 saatte oldu! Taksiciye büyük şok, ne var ne yok çaldılar Antalya’nın Manavgat ilçesinde ticari taksi sürücüsü sokakta turistleri beklerken yaklaşık 37 bin TL değerindeki dövizi çalındı. Yaşadıkları karşısında büyük şok yaşayan adam şahısların bulunması için şikayetçi oldu. 
20.05.2023 Yaşam
Lüks araçla geldiler, başka bir lüks aracı soyup gittiler
Lüks araçla geldiler, başka bir lüks aracı soyup gittiler Bayrampaşa’da lüks araç kullanan 3 şüpheli gözüne kestirdikleri aracın camını kırıp içerisinden yaklaşık 250 bin lira değerinde olan hayalet ekranını çaldı. O anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
19.05.2023 Gündem
‘TCG Anadolu’ Şehitler Abidesi ve Çanakkale halkını selamladı
‘TCG Anadolu’ Şehitler Abidesi ve Çanakkale halkını selamladı Dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) gemisi ve Türkiye'nin en büyük askeri gemisi olan TCG Anadolu, cBoğazı’ndan geçişi sırasında Şehitler Abidesi ile şehitleri ve Çanakkale halkını selamladı.
18.05.2023 Gündem
İlk yerli savaş uçağının adı belli oldu! Erdoğan: İsim babası Devlet Bey'dir
İlk yerli savaş uçağının adı belli oldu! Erdoğan: İsim babası Devlet Bey'dir Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstikbalin Yüzyılı Tanıtım programında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Muharip Uçak'ın (MMU) adını "KAAN" olarak açıkladı. 'KAAN'ın ismini Devlet Bahçeli'nin koyduğunu ifade eden Erdoğan, "Suyun öte tarafındakileri rahatsız etmeye KAAN ve Hürjet yeter" dedi. Erdoğan, ANKA-3 muharip insansız savaş uçağının önümüzdeki günlerde ilk uçuşunu yapacağını söyledi.
1.05.2023 Gündem
MİR İDA’dan ilk torpido atışı
MİR İDA’dan ilk torpido atışı MİR İnsansız Deniz Aracı (İDA) ilk torpido atışını gerçekleştirdi.
18.04.2023 Ekonomi
TGC Anadolu'dan dikkat çeken özellik! Dünyada ilk olur
TGC Anadolu'dan dikkat çeken özellik! Dünyada ilk olur TCG Anadolu’nun teslim töreninde oldukça önemli ama pek de dikkat çekmeyen bir detay vardı. Geminin önünde milli SİDA'lar konumlanmıştı ve bunlardan birinde sabit tipte hafif torpido kovanı ekliydi. TCG Anadolu’nun ıslak bölümlerinde SİDA taşıyabileceğine değinen uzmanlar, böyle bir kullanımı dünyada ilk kez Türkiye'nin yapabileceği görüşünde.
14.04.2023 Ekonomi
Yerli ve milli firkateyn geliyor! İmzalar resmen atıldı
Yerli ve milli firkateyn geliyor! İmzalar resmen atıldı Türkiye'nin Mavi Vatan'daki gücüne güç katacak 3 milli fırkateyn için imzalar atıldı. Fırkateynler, üç ayrı özel tersanede eş zamanlı olarak 36 ayda inşa edilecek.
6.04.2023 Ekonomi
TNT bombası nedir? TNT nedir, açılımı ne, TNT patlayıcı mı? TNT zehirler mi, zararları ne?
TNT bombası nedir? TNT nedir, açılımı ne, TNT patlayıcı mı? TNT zehirler mi, zararları ne? Uzun yıllar boyar madde olarak kullanılan kısa adı TNT olan Trinitrotoluen, patlayıcı özelliği keşfedildikten sonra ilk kez 1902 yılında Almanlar, 1907'de de İngilizler tarafından kullanıldı. Günümüzde ise TNT, yaygın olarak bomba, mayın ve torpido yapımında kullanılıyor. TNT’ye maruz kalmak ise bazı sağlık sorunlarına neden olabiliyor. Peki, TNT nedir? TNT açılımı ne, TNT patlayıcı mı? TNT zehirler mi, zararları ne? TNT ne kadar güçlü? TNT’yi kim icat etti? TNT’nin cilde zararı ne, TNT solumak zehirler mi? İşte detaylar…
15.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Togg ile ilgili detaylar belli oldu! Üstün malzeme kalitesi! İşte merakla beklenen özellikler
Togg ile ilgili detaylar belli oldu! Üstün malzeme kalitesi! İşte merakla beklenen özellikler Tüm Türkiye'nin merakla beklediği Togg'un üretiminin yapılacağı fabrika resmen açıldı ve üretim başladı. İlk etapta üretilecek otomobiller teste gönderilecek ve Mart 2023'ten itibaren C-SUV segmentindeki araçlar satışa çıkacak. Togg'un iç donanımında da dikkatlerden kaçmayan noktalar yer aldı. Lüks olarak sınıflandırılan otomobillerdeki donanımlara sahip olarak Togg'da üstün malzeme kalitesi öne çıkıyor. Torpido üzerinde yer alan şoföre odaklı parçaya ilişkin meraklar da netlik kazandı.
30.10.2022 Gündem
Türkiye'den yeni hamle: Deniz altına seyyar havuz!
Türkiye'den yeni hamle: Deniz altına seyyar havuz! Türk Savunma Sanayii ambargolara rağmen karada, havada ve denizde yakaladığı başarıyı deniz altında da hayata geçirmek için başlattığı hamleyi sürdürüyor.
8.10.2022 Gündem
Assan Hanil sürdürülebilir ürünleriyle IAA Fuarı’nda
Assan Hanil sürdürülebilir ürünleriyle IAA Fuarı’nda Otomotiv tedarik sektörünün küresel ölçekte en büyük organizasyonlarından IAA Otomotiv ve Yan Sanayii Fuarı, 20 Eylül günü Almanya’nın Hannover şehrinde kapılarını açtı. Dünyanın dört bir yanından sektör paydaşlarını buluşturan fuara üçüncü kez katılan Assan Hanil, otomotiv sektöründe sürdürülebilirliğe katkı sunan yenilikçi çözümlerini tanıttı.
20.09.2022 Advertorial
Reis sınıfı denizaltılara yeni 'Section 50' teslimatı! Savunma Sanayii Başkanı duyurdu
Reis sınıfı denizaltılara yeni 'Section 50' teslimatı! Savunma Sanayii Başkanı duyurdu Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, denizaltı torpido kovanlarının yer aldığı baş kısım 'Section 50'nin yeni teslimatlarının yapıldığını ve Reis sınıfı 2 denizaltıya entegre edileceğini duyurdu.
13.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Jandarmanın durdurduğu TIR'dan 8 kilo metamfetamin çıktı
Jandarmanın durdurduğu TIR'dan 8 kilo metamfetamin çıktı Sivas'ın Suşehri ilçesinde, jandarma ekipleri tarafından durdurulan TIR'da yapılan aramada, 8 kilogram metamfetamin ele geçirildi.
9.07.2022 Yaşam
İkinci el, sıfır araba ve akaryakıt fiyatlarındaki artış sonrası yeni formül açıklandı! MTV, bakım ve kasko...
İkinci el, sıfır araba ve akaryakıt fiyatlarındaki artış sonrası yeni formül açıklandı! MTV, bakım ve kasko... Araba almak isteyen milyonları ilgilendiren gelişme! Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV), yılda bir kasko, zorunlu trafik sigortası, araba muayene ve egzoz emisyon ölçümü, yıllık periyodik bakım, kış lastiği, akü masrafı, yıkatma, park, köprü ve otoyol geçiş ücreti... Hepsinin masrafları sona eriyor, bu yöntem maliyeti en aza indiriyor. Dakikalık ya da saatlik olarak kiralanıyor, istediğiniz yere bırakabiliyorsunuz. Özellikle ikinci el araba fiyatlarına ve akaryakıt fiyatlarına gelen zamlardan sonra pek çok kişi artık bu yöntemi tercih ediyor. Uzun süreli kiralama sözleşmesi yok, istediğiniz marka, model ve rengi bulabiliyorsunuz. Sarı taksiden katbekat ucuz, şehir dışına bile çıkılabiliyor. İşte araba almayı düşünenleri büyük masraftan kurtaracak yöntemin detayları....
24.06.2022 Otomobil
Sahte sosyal medya hesabıyla kızının sevgilisine kurdu! Sonu korkunç...
Sahte sosyal medya hesabıyla kızının sevgilisine kurdu! Sonu korkunç... Adana'da sokak ortasında tabancayla vurulan Mesut Toprak’ın (37), 17 yaşındaki kızı D.T.’nin sevgilisi İsmail Y.’nin (25) arkadaşı Muhammet Emin Önel (21) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Toprak’ın, ‘Ahsen’ isminde sahte bir sosyal medya hesabı oluşturup, konuşmaya başladığı İsmail Y.’yi “Cansu diye bir arkadaşım var. Seni beğenmiş ve tanışmak istiyor” diyerek oturduğu mahalleye çağırdığı, çıkan çatışmada ise başından vurularak öldüğü belirlendi.
25.05.2022 Yaşam
Bakan Akar, milli torpido Akya ile ilk atışı yaptı! Tam isabet...
Bakan Akar, milli torpido Akya ile ilk atışı yaptı! Tam isabet... Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Milli Üretim Entegre Savaş Yönetim Sistemi'ni (MÜREN) kullanarak TCG Preveze'den milli torpido Akya'nın ilk atışını yaptı. Bakan Akar "Diğer kuvvetlerimizin olduğu gibi Deniz Kuvvetlerimizin de son teknoloji silah ve sistemlere sahip olması, en güçlü hale gelmesi için çalışmalarımızı artan bir tempoda sürdürüyoruz" dedi.
22.03.2022 Gündem
Türkiye modernize etti Pakistan denizaltısı savaş gemisini tek atışta batırdı!
Türkiye modernize etti Pakistan denizaltısı savaş gemisini tek atışta batırdı! Türk savunma sanayisi modernizasyon konusunda da rüştünü ispat etti. "STM" tarafından modernize edilen Pakistan denizaltısı düzenlenen tatbikatta hedef gemiyi attığı torpido ile tam isabetle vurdu.
21.03.2022 Gündem
Deodorant şişesiyle cinsel istismar iddiası! HTS kayıtları beraat ettirdi!
Deodorant şişesiyle cinsel istismar iddiası! HTS kayıtları beraat ettirdi! Bursa’nın Mudanya ilçesinde, 2019 yılında meydana gelen olayda, üniversite öğrencisi Derya Y. (23), erkek arkadaşı Y.Ç.'nin aracılığı ile tanıştığı H.D.'den (36) şikayetci oldu. Derya Y., kendisine iftira atan H.D. ile konuşmak için Mudanya’da buluştuklarını, otomobiline bindiği bu kişinin kendisini zeytin bahçesine götürerek, deodorant şişesiyle cinsel saldırıda bulunduğunu öne sürdü. Gözaltına alınan 2 çocuk babası H.D. yöneltilen suçlamaları kabul etmedi. Hakkında 18 yıl hapis cezası istemi ile dava açılan ve tutuksuz yargılanan H.D., HTS kayıtları ile beraat etti.
27.02.2022 Yaşam
Yunanistan'dan Fransa'ya tepki: Türkiye adaların egemenliğinden şüphe ederken...
Yunanistan'dan Fransa'ya tepki: Türkiye adaların egemenliğinden şüphe ederken... Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile eski Başbakan Aleksis Çipras parlamentoda Türkiye yüzünden tartıştılar. Yunanistan parlamentosunda 22 Fransız Rafale tipi savaş uçağı, 3 adet Belharra tipi fırkateyn ve denizaltılar için 44 adet Alman yapımı torpido satın alımını da içeren yasa tasarısının görüşüldüğü oturum, Başbakan Kiriakos Miçotakis ve ana muhalefetteki Radikal Sol Koalisyon (Syriza) lideri Aleksis Çipras’ın atışmasına sahne oldu.
16.02.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Torpido ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki torpido haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.