Türk somonuyla ilgili dikkat çeken araştırma! Risk yok
Türk somonuyla ilgili dikkat çeken araştırma! Risk yok Sinop Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Temel Bilimler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Levent Bat, Samsun ve Sinop’ta yaptıkları iki araştırmada da Türk somonunun toksik metal içermediğini tespit ettiklerini belirterek, “Türk somonunda tespit edilen tüm eser elementler referans doz değerlerinin altında çıktı. Yani Türk somonunda kansorejen riski bulunmamaktadır" dedi.
8.03.2023 Gündem
Müsilajdan sonra Marmara Denizi için korkutan uyarı! Toksik tehlikesi...
Müsilajdan sonra Marmara Denizi için korkutan uyarı! Toksik tehlikesi... Balıkesir'in Bandırma ve Erdek ilçelerinde dört ayrı üniversiteden bilim insanlarının oluşturduğu araştırma ekibinin müsilaj çalışmasının sonuçları açıklandı. Geçen yıl haziran ayında deniz tabanından alınan örneklere göre, Marmara Denizi'nde tek tehlikenin müsilaj olmadığı, toksik tehlikesi ile de karşı karşıya kalındığı kaydedildi.
13.04.2022 Gündem
“Ağır metaller şelasyon tedavisi ile vücuttan atılabiliyor”
“Ağır metaller şelasyon tedavisi ile vücuttan atılabiliyor” İnsanların toksik ve zehirleyici maddelerin etkisi altında yaşadığını, ağır metal zehirlenmelerinin günümüzde daha çok belirti göstermeden seyrettiğine dikkat çeken Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Ekmekci, şelasyon tedavisi ile ağır metallerin vücuttan uzaklaştırmanın mümkün olduğunu söyledi.
30.09.2020 Sağlık
Deniz turuncuya döndü!
Deniz turuncuya döndü! Planktonlar fazla üredi böyle oldu...
29.04.2013 Yaşam