Toki Evleri

Toki Evleri

Son dakika toki evleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan toki evleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını toki evleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toki Evleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toki evleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 206 toki evleri haberi bulunmuştur. Tüm toki evleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
TOKİ orta gelir grubu ne zaman açıklanacak, orta gelir Toki evleri kampanyası ne zaman başlayacak?
TOKİ orta gelir grubu ne zaman açıklanacak, orta gelir Toki evleri kampanyası ne zaman başlayacak? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum orta gelir gurubuna yapılacak olan konut kampanyasıyla ilgili konuştu. Bakan Kurum, "100 bin konutu içeren bir konut kampanyası planlıyoruz. 81 ili kapsayacak" dedi. Peki, TOKİ orta gelir grubu ne zaman açıklanacak, orta gelir sosyal konut kampanyası ne zaman başlayacak?
2.11.2022 Ekonomi
TOKİ Sancaktepe başvurusu nasıl yapılır? TOKİ Sancaktepe ev fiyatları belli oldu mu?
TOKİ Sancaktepe başvurusu nasıl yapılır? TOKİ Sancaktepe ev fiyatları belli oldu mu? TOKİ duyurdu! Başvurular 21 Mart’ta başlıyor! 420 konutluk proje için şartlar ve fiyatlar belli oldu. TOKİ’nin yurt dışında yaşayan vatandaşlara yönelik projesinde başvuru tarihi açıklandı. Peki, TOKİ Sancaktepe başvurusu nasıl yapılır? TOKİ Sancaktepe ev fiyatları belli oldu mu? TOKİ Sancaktepe projesi nerede? Sancaktepe TOKİ 2022 başvurusu nereden yapılır? İşte TOKi başvuruları için yapmanız gerekenler…
11.03.2022 Ekonomi
Ev almak isteyenler dikkat! TOKİ duyurdu, 50 bin konut...
Ev almak isteyenler dikkat! TOKİ duyurdu, 50 bin konut... Ev almak isteyen herkesi ilgilendiriyor. TOKİ'den sosyal konut açıklaması geldi. 50 bin adet konut inşa edilecek. Resmi Gazete'de yayımlandı. TOKİ tarafından yürütülen Sosyal Konut Programı kapsamında 2021 sonunda 80 bin konut üretilmesi planlandı. Program kapsamında 2022'de ise 50 bin konutun sosyal ve teknik donatılarıyla üretilmesi hedefleniyor. 2021 Eylül sonu itibarıyla Türkiye'de toplam konut sayısı (konut, lojman, yazlık/mevsimlik konut, kapıcı dairesi ve konut inşaatları) 40,2 milyona ulaştı.
26.10.2021 Ekonomi
Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! TOKİ duyurdu, ayda 1683 TL taksitle...
Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! TOKİ duyurdu, ayda 1683 TL taksitle... Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Kira öder gibi ev sahibi olabilirsiniz. Taksitler 1683 TL'den başlıyor. TOKİ'den açıklama geldi. Yüzde 40 peşinat, 120 ay vadeli ödeme planıyla fırsat duyuruldu. Ev sahibi olmak isteyen alıcılar 134 bin 705 TL peşinat ödeyecek. Taksit ödemeleri ise bin 683 TL'den (KDV hariç) başlıyor. İzmir Yenitepe'deki 141 konut için 2 Kasım tarihinde açık artırma yapılacak. Açık artırmaya internetten de katılım sağlanabilecek. Başvuru yapacak vatandaşlar, gerekli işlemleri Türkiye Halk Bankası aracılığıyla gerçekleştirecek.
22.10.2021 Ekonomi
Ev almak isteyen herkese müjde! Taksitler 388 TL, başvurular...
Ev almak isteyen herkese müjde! Taksitler 388 TL, başvurular... Ev sahibi olmak isteyen herkese müjde! Taksitler aylık 388 liradan başlıyor. Milyonları ilgilendiriyor. Uygun taksitlerle ev sahibi olabilirsiniz. Çok sayıda kente yeni konut projeleri geliyor. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar TOKİ fırsatlarını detaylıca araştırıyor. Başvuru süreci devam eden projelerin yanı sıra ihale aşamasındaki yeni projeler de yer alıyor. İstanbul'da Esenler ve Tuzla'da yeni projeler başlayacak. İşte uygun taksit fırsatlarıyla tüm illerdeki yeni konut projeleri...
9.06.2021 Ekonomi
Ev almak isteyenlere büyük fırsat! Ayda 460 lira...
Ev almak isteyenlere büyük fırsat! Ayda 460 lira... Ev sahibi olmak isteyenler için önemli bir fırsat! 460 lira aylık taksitlerle ev almak mümkün. Ev almak için yeterli birikimi olmayan pek çok kişi bankalardan konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak istiyor. Fakat bankaların konut kredilerinde faiz oranlarının yüksek olması nedeniyle vatandaşlar ev alma hayalini çoğu zaman erteliyor. Kira oturan orta gelirli vatandaşlar için TOKİ harekete geçti. Uygun taksit seçenekleri ile ev fırsatları sunuluyor.
2.02.2021 Ekonomi
Ev sahibi olmak isteyenler için büyük fırsat! Yarın başlıyor
Ev sahibi olmak isteyenler için büyük fırsat! Yarın başlıyor Milyonlarca kişi ev sahibi olma hayali kuruyor. Fakat yeterli birikimi bulunmayanlar bu hayali ertelemek zorunda kalıyor. TOKİ ev almak için yeterli miktarda nakit parası bulunmayan ve yüksek taksit ödemesi yapamayacak vatandaşlar için harekete geçti. TOKİ 519 TL aylık taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Başvuru süreci yarın başlıyor. Acele eden uygun fiyatlarla ev sahibi olma imkanını yakalıyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Türkiye'nin birçok ilinde satılık konutlar için başvuru sürecini başlatıyor. İşte satılık dairelerin olduğu iller, fiyatları ve taksit ödemeleri hakkındaki tüm detaylar...
15.11.2020 Ekonomi
Malatya Yazıhan TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Yazıhan TOKİ kura sonuçları isim listesi sorgulama
Malatya Yazıhan TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Yazıhan TOKİ kura sonuçları isim listesi sorgulama Malatya Yazıhan TOKİ kura sonuçları merak ediliyor. 100 bin sosyal konut projesi kapsamında Malatya Yazıhan kuraları bugün çekiliyor. Bugün saat 16.00’da başlayacak olan Malatya Yazıhan TOKİ kura çekilişi yakından takip ediliyor. 2+1 30, 3+1 48 konutun hak sahibini bulacağı Yazıhan TOKİ kura sonuçları TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı izlenebilecek. Peki, Malatya Yazıhan TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Malatya Yazıhan TOKİ evleri kura sonuçları isim listesi nereden öğrenilecek? İşte Yazıhan TOKİ kura sonuçları hakkında merak edilenler…
1.06.2020 Gündem
Ankara TOKİ 2020 kura sonuçları! TOKİ Sincan Saraycık çekilişi sorgulama nasıl yapılır?
Ankara TOKİ 2020 kura sonuçları! TOKİ Sincan Saraycık çekilişi sorgulama nasıl yapılır? Ankara Sincan Saraycık TOKİ sonuçları belli oldu. 100 bin sosyal konut projesinde kuralar Ankara TOKİ çekilişiyle devam etti. Ankara kura sonuçları neticesinde 2 bin 300 konut sahibini buldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonu, Hazine ve Maliye Bakanlığının desteğiyle gerçekleştirilen "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında Ankara Sincan Kapalı Spor Salonu’nda çekilen kura sonuçları merak ediliyor. TOKİ Ankara Sincan Saraycık kura sonuçları 2020...
6.03.2020 Gündem
TOKİ Konya Ereğli, Selçuklu, Meram, Halkalıpınar, Tuzlukçu kura çekimi ne zaman 2020? (Konya TOKİ 2020)
TOKİ Konya Ereğli, Selçuklu, Meram, Halkalıpınar, Tuzlukçu kura çekimi ne zaman 2020? (Konya TOKİ 2020) Konya TOKİ çekilişi tarihi ile Konya TOKİ başvurusu kabul edilenler yoğun bir şekilde araştırılıyor. TOKİ tarafından yapılan kura çekiliş tarihlerinin açıklanmasından sonra Konya’da TOKİ başvurusu yapanlar merak içinde arama motorlarına yöneldi. Konya TOKİ kuralarında heyecanlı bekleyiş sürüyor. Konya TOKİ çekilişi 2020 tarihi ne zaman?
20.02.2020 Gündem
Alanya TOKİ 2019 başvurusu | Alanya’ya TOKİ müjdesi!
Alanya TOKİ 2019 başvurusu | Alanya’ya TOKİ müjdesi! Adalet ve Kalkınma (AK Parti) İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Alanya’ya TOKİ müjdesini verdi. Başkan Toklu yaptığı açıklamada Alanya’ya dar ölçekli aileler için yeni yapılacak TOKİ projesinde 250 konut bulunacağını belirterek, TOKİ’nin yer belirlemek için çalışmalara başladığını söyledi. Peki, Alanya TOKİ 2019 başvurusu ne zaman?
17.12.2019 Gündem
TOKİ'den dar gelirliye iyi haber! 335 TL taksitle ev...
TOKİ'den dar gelirliye iyi haber! 335 TL taksitle ev... TOKİ, dar gelirli vatandaşların ulaşabileceği konutlar üretmeye devam ediyor. Şu anda alt ve orta gelir grubuna yönelik 24 ilde 1631 konut satışta. Bu projelerden 335 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün. Birçok proje için son tarih 31 Aralık
28.10.2019 Ekonomi
TOKİ evlerine yoğun talep! 8 günde 125 bin kişi başvurdu!
TOKİ evlerine yoğun talep! 8 günde 125 bin kişi başvurdu! TOKİ 6 bin 300’ü İstanbul’da olmak üzere yurt genelinde 50 bin sosyal konut inşa edecek. Talep toplama sürecinin 6 Mart'ta başladığı projeye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 8 günde 125 bin kişi başvurdu.
15.03.2019 Ekonomi
TOKİ'den 50 bin sosyal konut! Talep patladı, duyan bankaya koştu
TOKİ'den 50 bin sosyal konut! Talep patladı, duyan bankaya koştu TOKİ 6 bin 300’ü İstanbul’da olmak üzere yurt genelinde 50 bin sosyal konut inşa edecek. Talep toplama sürecinin 6 Mart'ta başladığı projeye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yaşanan yoğunluk nedeniyle TOKİ'nin internet sitesi kilitlendi. Vatandaşlar proje hakkında bilgi almak ve başvuru yapmak için bankalara akın etti. 2+1 konutlar için 500 TL'lik başvuru ücretini ödeyenler ‘hak sahibi belirleme’ kurasını beklemeye başladı.
14.03.2019 Ekonomi
TOKİ 50 bin konut projesine kimler başvurabilir?
TOKİ 50 bin konut projesine kimler başvurabilir? TOKİ’nin 50 bin konutluk sosyal konut projesini duyurması ile birlikte milyonlarca vatandaş ev hayali kurmaya başladı. Özellikle birikmiş parası bulunmadığı için ev sahibi olamayanlar TOKİ’nin sunduğu fırsatlarla konut alabilecek. Aylık taksitlerin 388 liradan başladığı TOKİ konut projesinin tüm detaylarını sizler için derledik.
7.03.2019 Ekonomi
TOKİ yurtdışına açılıyor
TOKİ yurtdışına açılıyor Yurt dışına açılmayı hedefleyen TOKİ 93 ülkeyle görüştü
19.01.2016 Arşiv
Emekliye konut 250 lira taksitle
Emekliye konut 250 lira taksitle Emekliye İkinci Bahar Projesi" kapsamında 17 ilde talep toplanıyor
11.01.2016 Arşiv
TOKİ'den 447 lira taksitle konut
TOKİ'den 447 lira taksitle konut TOKİ dar gelirli vatandaşların konut ihtiyacını karşılamak amacıyla yeni projeleri satışa sunuyor
22.04.2015 Arşiv
TOKİ evlerine talep patlaması var!
TOKİ evlerine talep patlaması var! Turan, balon olmadığını aksine talep patlaması olduğunu belirtti.
31.03.2015 Arşiv
TOKİ'den ev alanlara müjde!
TOKİ'den ev alanlara müjde! TOKİ, Temmuz 2015'e kadar konut taksitlerinde artış yapmayacak.
9.01.2015 Arşiv
TOKİ mahalle kültürünü yaşatacak
TOKİ mahalle kültürünü yaşatacak TOKİ sosyal beklentileri karşılayan, insanların kaynaşacağı bir şehirleşme hedefliyor.
19.11.2014 Arşiv
10 Bin Lira Peşinatla Ev!
10 Bin Lira Peşinatla Ev! Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Başkentte 10 bin lira peşinatla konut satacak.
28.08.2014 Arşiv
Toki Evleri Kazaklar'a Model Oldu
Toki Evleri Kazaklar'a Model Oldu Şehircilik ve toplu konut alanlarındaki işbirliği alanlarını araştırmak için Türkiye'ye gelen Kazak heyeti, ülkelerindeki konut ihtiyacını TOKİ modeliyle karşılayacaklarını açıkladı.
1.12.2011 Arşiv
Bakan Özhaseki, CNN Türk'te açıkladı: 15-20 gün içinde 1000 konut teslimi yapılacak
Bakan Özhaseki, CNN Türk'te açıkladı: 15-20 gün içinde 1000 konut teslimi yapılacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, CNN Türk'te deprem ve kentsel dönüşümle ilgili Göksu Öngören Özgür'ün sorularını yanıtladı. "Asıl amacımız depremzedeleri evlerine yerleştirmek" diyen Bakan Özhaseki, "Deprem konutlarını hızla bitireceğiz. Burada 15-20 gün içinde 1000 konut teslimi yapılacak" şeklinde konuştu.
28.12.2023 Ekonomi
Kira ve ev fiyatlarını düşürmek için çarpıcı öneri geldi! "Yüksek vergi alınmalı"
Kira ve ev fiyatlarını düşürmek için çarpıcı öneri geldi! "Yüksek vergi alınmalı" Türkiye genelinde kira ve ev fiyatları yükselişe geçti. Geçen yıllara göre fiyatlarda yüzde 152 artış gerçekleşti. Bunun yanında yeni ortaya çıkan 'hayalet evler' sebebiyle fiyatlar bir miktar daha yükseldi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan emlakçı Mustafa Başaran, "Birden fazla evi olan ve evini kiraya vermeyen boş tutan ev sahiplerinden yüksek vergi alınmalı." dedi.
15.09.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Toki Evleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toki evleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.