Bakan Özhaseki açıkladı: Tapu ve Kadastro'dan hazineye 6 ayda 27,4 milyar lira katkı sağlandı
Bakan Özhaseki açıkladı: Tapu ve Kadastro'dan hazineye 6 ayda 27,4 milyar lira katkı sağlandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün, bu yılın ilk 6 ayında gayrimenkul üzerine yapılan tüm işlemler vasıtasıyla hazineye 27,4 milyar liralık katkı sağladığını açıkladı. Özhaseki, “Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'müzün son 2 yıl itibarıyla hazineye sağladığı katkı 96 milyar liraya ulaştı” dedi.
30.07.2023 Ekonomi
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü (TKGM) 10 ilde personel alıyor! Başvurular nasıl yapılır?
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü (TKGM) 10 ilde personel alıyor! Başvurular nasıl yapılır? Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü (TKGM) 10 adet sözleşmeli büro Personeli, 77 adet sözleşmeli tekniker olmak üzere 80 personel alıyor. Peki, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personel alım ilanı detayları...
8.10.2020 Personel Alımı
TKGM parsel pafta sorgulama ile arazi bilgilerine online ulaşın!
TKGM parsel pafta sorgulama ile arazi bilgilerine online ulaşın! Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesinde yer alan parsel ve pafta sorgulama işlemleri ile istediğiniz arazi hakkında istediğiniz pek çok bilgiye ulaşabilirsiniz. İşlemlerin nasıl yapıldığına haberimizden ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem