Titan

Titan

Son dakika TİTAN haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TİTAN ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TİTAN haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Titan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan titan gelişmeleri de dahil olmak üzere 213 titan haberi bulunmuştur. Tüm titan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Van Beşyol Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. CHP binasındaki para sayma görüntülerine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi. Bağırarak çağırarak, yalan söyleyerek kimse kendisini bu kirden arındıramaz. Milletimiz bu sinsi oyunların hesabını 31 Mart’ta sandıkta soracak." ifadelerini kullandı.
15.03.2024 Gündem
Titan'ın 'gizemli adalarının' sırrı çözülüyor
Titan'ın 'gizemli adalarının' sırrı çözülüyor Uzay aracı Cassini, Satürn'ün uydusu Titan'ın yüzeyinde gerçekleştirdiği radar taramalarından elde ettiği verileri geri gönderdiğinde karşılaşılan sonuçlar akıllara durgunluk vericiydi. Taramalar, devasa sıvı metan göl ya da denizlerini, bu devasa denizlerdeki dalgasızlığı ve adalar gibi coğrafi şekilleri ortaya çıkardı. Bilim insanlarından oluşan ekip, bunların atmosferde oluşan, göllerde toplanan ve etrafta dolaşan organik molekül damlacıkları olabileceğini düşünüyor.
10.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Titan denizaltısının ortağı yeni hedefini açıkladı!
Titan denizaltısının ortağı yeni hedefini açıkladı! Titanic gemisinin batığını ziyaret etmek için yola çıkan Titan gemisi 5 kişinin ölümüne neden olmuştu. Bütün dünyada yankı uyandıran olayın ardından OceanGate Explorations'ın kurucu ortağı Guillermo Söhnlein bu kez Venüs'e yolculuk yapmak istediklerini duyurdu.
31.07.2023 Dünya
Titan aracının enkazında insan kalıntıları tespit edildi
Titan aracının enkazında insan kalıntıları tespit edildi Titanik’in enkazına giderken içindeki 5 kişiyle kaybolan ve yüksek basınçla içeri doğru patladığı tespit edilen Titan su altı aracının enkazı karaya çıkartıldı. Enkazın içinde insan kalıntıları olduğu belirtildi.
29.06.2023 Dünya
Titanik enkazına dalış yapan denizaltı karaya çıkarıldı
Titanik enkazına dalış yapan denizaltı karaya çıkarıldı Titanik enkazına dalış yaptığı sırada Atlantik Okyanusu'nda kaybolan küçük denizaltının enkazı karaya çıkarıldı.
28.06.2023 Dünya
Titanik laneti! Günler önce gündeme gelen aktör öldü, şaşkınlık yarattı
Titanik laneti! Günler önce gündeme gelen aktör öldü, şaşkınlık yarattı Titanik enkazını görmeye giden Titan denizaltısının okyanusun altında infilak etmesi ve 5 kişinin ölmesi, tüm dünyada yankı uyandırmıştı. Ölen kişiler arasındaki Titan kaptanı Stockton Rush karısının Titanik'le olan bağlantısı dikkatleri çekmişti. Daha günler önce gündeme gelen ve James Cameron'ın Titanic filminde Rush'ın karısının akrabasını canlandıran aktörün ölümü ise bir kez daha şaşkınlık yarattı.
27.06.2023 Dünya
Katastrofik patlaması ne demek? Katastrofik patlama nedir, katastrofik şekilde patlamak ne demek? Kayıp Titan kastastrofik şekilde patladı!
Katastrofik patlaması ne demek? Katastrofik patlama nedir, katastrofik şekilde patlamak ne demek? Kayıp Titan kastastrofik şekilde patladı! Katastrofik ne demek, Katastrofik patlamak nedir? Soruları Titan denizaltısının 'katastrofik' olarak patlayarak parçalara ayrıldığı bilgisinin geçilmesiyle gündeme geldi. Titanik Gemisi’nin Okyanusu'ndaki enkazını görmek için yola çıkan denizaltı 'katastrofik' olarak patladı ve parçalara ayrıldı. Peki, Katastrofik patlaması nasıl olur, katastrofik patlama ne demek?
23.06.2023 Gündem
Denizaltı bulundu mu, kaybolan denizaltı kimler var? Titanik’e inen denizaltıda son durum: Kayıp denizaltı olayı nedir, kaybolan denizaltındaki kişiler öldü mü, bulundu mu?
Denizaltı bulundu mu, kaybolan denizaltı kimler var? Titanik’e inen denizaltıda son durum: Kayıp denizaltı olayı nedir, kaybolan denizaltındaki kişiler öldü mü, bulundu mu? Dünyanın en büyük gemi kazası Titanik'in enkazını görmek için Atlantik Okyanusu'na dalan ve karanlık sularda kaybolan denizaltı aracı Titan'da mahsur kalan 5 mürettebat üyesini akıbeti merak ediliyor, bulup bulunmadığı sorgulanıyor. Titanik’i ziyarete giden denizaltı bulundu mu, kaybolan denizaltıda kimler var, öldü mü? sorularına yanıt aranıyor. Peki, Kayıp denizaltı olayı nedir, kaybolan denizaltıda kimler var?
23.06.2023 Dünya
Titanik denizaltısında ölen 19 yaşındaki Pakistanlı gencin son sözlerini halası açıkladı!
Titanik denizaltısında ölen 19 yaşındaki Pakistanlı gencin son sözlerini halası açıkladı! Titanik'in enkazına turist taşıyan ve Atlantik Okyanusu'nda kaybolan denizaltı gündemden düşmüyor. Kayıp denizaltıda ölen 5 kişiden biri olan 19 yaşındaki Pakistanlı üniversitesi öğrencisi Süleyman'ın son sözlerini halası Azmeh Dawood açıkladı.
22.06.2023 Gündem
Titanik'in enkazına giden kayıp denizaltıyla ilgili flaş gelişme
Titanik'in enkazına giden kayıp denizaltıyla ilgili flaş gelişme Atlas Okyanusu'nda kaybolan ve Titanic'in enkazını ziyaret etmek isteyen milyarderleri taşıyan deniz aracı Titan'ın oksijen desteği saat 14:08 itibari ile tamamen tükendi. Titanik'in Atlas Okyanusu’ndaki enkazına turistik amaçla sefer yaparken kaybolan denizaltıyı arama alanında bir "enkaz" bulundu. Atlantik Okyanusu'nda kaybolan denizaltı şirketi OceanGate, denizaltıda bulunan 5 kişinin öldüğünü açıkladı.
22.06.2023 Dünya
Atlas Okyanusu'nda kritik saatler! Süre sona erdi Titan'ın oksijeni tamamen bitti
Atlas Okyanusu'nda kritik saatler! Süre sona erdi Titan'ın oksijeni tamamen bitti Atlas Okyanusu'nda kaybolan ve Titanic'in enkazını ziyaret etmek isteyen milyarderleri taşıyan deniz aracı Titan'ın oksijen desteği saat 14:08 itibari ile tamamen tükendi. Dünyanın günlerdir bir mucize için dua ettiği deniz aracının yeri hala tespit edilmedi. Kanada sahil güvenliği, Titan adlı su altı aracını aramak için su altında arama yapacak uzaktan kumandalı araç (ROV) gönderdi.
22.06.2023 Dünya
Sahte medyumun akılalmaz planı! 175 milyon dolarlık müthiş vurgun...
Sahte medyumun akılalmaz planı! 175 milyon dolarlık müthiş vurgun... Kendini medyum gibi gösterip 20 yıl boyunca milyonlarca Amerikalıyı dolandıran sahtekar, kendi geleceğinde hapishaneyi boylayacağını öngöremedi. Yakalanan dolandırıcı için ibretlik bir ceza isteniyor.
22.06.2023 Dünya
Titanik nerede battı, Titanik ne zaman battı? Titanic gemisi kaç metre derinlikte, neden battı, Titanik enkazı nerede?
Titanik nerede battı, Titanik ne zaman battı? Titanic gemisi kaç metre derinlikte, neden battı, Titanik enkazı nerede? Titan denizaltısının Titanik batığını ziyareti sırasında kaybolmasıyla 1911 sonbaharında yaşanan kaza sonrası batan Titanik Gemisi için yapılan aramalar arttı. Titanik enkazını bulmak için turistik amaçlı düzenlenen denizaltı seferinde beklenmeyen oldu ve denizaltı kayboldu. Söz konusu olayın ardından Titanik nerede battı, Titanik ne zaman battı? Titanic gemisi kaç metre derinlikte, neden battı, Titanik enkazı nerede? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
22.06.2023 Dünya
Titan denizaltı için zamana karşı yarış! Korkunç detay ortaya çıktı: Dedesine mezar olmuş
Titan denizaltı için zamana karşı yarış! Korkunç detay ortaya çıktı: Dedesine mezar olmuş 15 Nisan 1912 sabahın erken saatlerinde, Southampton'dan New York'a yaptığı yolculuk sırasında bir buzdağına çarparak batan Titanik'in enkazını gezmek isteyen turistleri taşıyan bir deniz aracı, Atlas Okyanusu'nda kayboldu. TSİ 14:08 itibari ile oksijensiz kalacak denizaltıyı kurtarmak için zamana karşı yarış devam ediyor. Denizaltıyla ilgili korkunç detay ortaya çıktı.
22.06.2023 Dünya
Titanik yolunda sır kayboluş! Milyarder isim de içinde, ilk işaret geldi
Titanik yolunda sır kayboluş! Milyarder isim de içinde, ilk işaret geldi 15 Nisan 1912'de ilk seferinde bir buz dağına çarparak batan Titanik'in enkazını gezmek isteyen turistleri taşıyan bir deniz aracının Atlas Okyanusu'nda kayboldu. Bu olay dünya gündemine bomba gibi düştü. İşte olayla ilgili tüm gelişmeler...
21.06.2023 Dünya
Jet Fadıl tutuklandı mı? Jet Fadıl olayı nedir, Fadıl Akgündüz kimdir, nereli, şu an nerede?
Jet Fadıl tutuklandı mı? Jet Fadıl olayı nedir, Fadıl Akgündüz kimdir, nereli, şu an nerede? İstanbul'daki gayrimenkul projelerinde paraları topladığı halde inşaatı tamamlamadığı için dolandırıcılık iddiası suçundan yargılanan Fadıl Akgündüz ve Mehmet Salih Obut davasında karar çıktı. Peki, Jet Fadıl tutuklandı mı? Jet Fadıl olayı nedir, Fadıl Akgündüz kimdir, nereli, şu an nerede?
27.01.2023 Gündem
Bakan Özer: Nükleer enerji alanı bulunan tematik lise açılacak
Bakan Özer: Nükleer enerji alanı bulunan tematik lise açılacak Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Nükleer enerji alanı bulunan bir tematik mesleki ve teknik Anadolu lisesi açılması için çalışmalara başladık." dedi.
27.01.2023 Eğitim
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'ndan 'Akkuyu' açıklaması
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'ndan 'Akkuyu' açıklaması Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığınca, Akkuyu Nükleer Güç Santralinin (NGS) ve yüklenici Titan 2-IC İçtaş konsorsiyumu arasında ihtilafların yaşandığının kamuoyuna yansıdığı belirtilerek, "Bu süreçte Bakanlığımız tarafların arasındaki ihtilafın çözümü için gerekli girişimlerde bulunmuştur" açıklaması yapıldı.
2.08.2022 Ekonomi
Akkuyu NGS’nin 1’inci ünitesinde ana sirkülasyon boru hattının kaynak işlemi tamamlandı
Akkuyu NGS’nin 1’inci ünitesinde ana sirkülasyon boru hattının kaynak işlemi tamamlandı Akkuyu Nükleer Güç Santralinin (NGS) birinci ünitesinin inşasında önemli bir aşama daha geride kaldı. 19 Mart 2022 tarihinde başlayan ana sirkülasyon boru hattının (ASBH) kaynak işlemleri 25 Mayıs’ta tamamlandı. Uzmanlar, 68 günde boru hattının 28 bağlantı yerini birbirine bağladı.
1.06.2022 Ekonomi
Akkuyu NGS’nin 1. ünitesinde ana montaj işlemine başlandı
Akkuyu NGS’nin 1. ünitesinde ana montaj işlemine başlandı Mersin’de yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nin (NGS) birinci güç ünitesinde, 2022 yılının en önemli aşaması olan reaktör binasının ana sirkülasyon boru hattı (ASBH) kaynak çalışmalarına başlandı. ASBH, ünitenin ana ekipmanları olan reaktör, buhar jeneratörleri ve ana sirkülasyon pompalarını birbirine bağlayarak NGS’nin birinci çevrimini oluşturuyor.
21.03.2022 Ekonomi
Doktorlar dolandırıcıların yeni hedefi oldu!
Doktorlar dolandırıcıların yeni hedefi oldu! Pandemi döneminde popülerleşen doktorların sosyal medya hesapları, dolandırıcıların hedefi oldu. Ele geçirilen hesaplardaki takipçiler, doktorlar tarafından paylaşıldığını düşündüğü, kısa yoldan yüksek miktarda para kazanacağı yönündeki mesajlara ya da iletilere inanarak paralarını kaptırıyor. Sosyal medya hesabı çalınan Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı Doç. Dr. Hanifi Şahin, "Bir hastam HPV aşısı olmak için 3 aydır para biriktiriyordu, maalesef dolandırıcılar onun biriktirdiği parasını aldılar. Bir tane hasta daha yine dolandırılmış durumda" dedi.
12.09.2021 Gündem
Yeni dolandırıcılık skandal patladı! Zincirin son halkası: SAS! İntihar, cinayet...
Yeni dolandırıcılık skandal patladı! Zincirin son halkası: SAS! İntihar, cinayet... Titan, Jet Fadıl, Thodex ve Çiftlikbank’la devam eden dolandırıcılık furyasının son halkası SAS Holding oldu. Vatandaşlar kısa sürede yüksek gelir vaadiye kandırıldı. Cinayet ve intihar olaylarının ardından holding ile ilgili “saadet zinciri” iddiaları ortaya atıldı. Dolandırılan SAS mağdurları ise şirket yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulundu.
25.07.2021 Gündem
Yeni saadet zinciri vurgunu! Kokoreççi 2 milyon lira kaptırdı
Yeni saadet zinciri vurgunu! Kokoreççi 2 milyon lira kaptırdı Aylık yüzde 30 kazanç vaadi ile on binlerce kişiden para toplayan bir saadet zinciri çöktü. Eskişehir’de ofisi bulunan Smart Trade Coin isimli zincir üzerinden toplanan paraların aktığı yer ise Türkiye’ye 13 bin kilometre uzaklıktaki Marshall Adaları. Eskişehirli bir kokoreççinin de sisteme kaptırdığı paranın 2 milyon TL olduğu ileri sürüldü.
25.06.2021 Gündem
Ünlü isimleri dolandırmış! Ponzi Mine vurgunu
Ünlü isimleri dolandırmış! Ponzi Mine vurgunu Türkiye, Mine Mumcu ismini, kısa sürede yüksek kâr vereceğini vadeden Ponzi Piramit isimli sistemle tanıdı. Magazin, spor ve iş dünyasındaki birçok ismi dolandıran Mumcu; Burcu Kıratlı, Semih Erden gibi ünlü isimlerin ‘Dolandırıldık’ ihbarı sonrası tutuklanmıştı. Cezaevine konan Mine Mumcu, savcılığa başvurdu. İddiaya göre Mine Mumcu, piyasadan topladığı milyonlarca lirayı Beşiktaş’taki bir şirkete yatırarak özel yapım mücevher siparişi verdi. Şirket siparişleri, Mumcu’nun Nişantaşı’ndaki ofisine götürdü. Burada mücevherleri, Mumcu’nun eski çalışanı Feyza Aydın teslim aldı. Feyza Aydın, mücevherlerle birlikte Avusturya’ya kaçtı.
24.05.2021 Gündem
NASA canlı yayın! Mars helikopteri ne zaman uçacak? Ingenuity (Maharet) uçuş denemesi!
NASA canlı yayın! Mars helikopteri ne zaman uçacak? Ingenuity (Maharet) uçuş denemesi! NASA Mars'taki helikopterinin uçuş denemesini gerçekleştiriyor. Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) Mars'a gönderdiği helikopter Ingenuity'yi (Maharet) bugün ilk kez uçurmayı deneyecek. Uzay meraklıları bu anlara tanıklık etmek için NASA canlı yayınını araştırıyor. Peki, Mars helikopteri ne zaman uçacak? NASA live (NASA canlı) yayın ne zaman? Ingenuity (Maharet) uçuş denemesi NASA Canlı yayın görüntülerini izleyebileceğiniz link...
19.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Titan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki titan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.