Yeni düzenleme! 1 Aralık'ta başlıyor, artık mesaj gönderemeyecekler
Yeni düzenleme! 1 Aralık'ta başlıyor, artık mesaj gönderemeyecekler Türkiye'deki herkesi kapsıyor. Şikayetlerin 500 bini aşması sebebiyle Ticaret Bakanlığı çalışma başlatmıştı. Yeni düzenlemeye göre vatandaşın onayı olmadan artık ticari mesaj gönderilemeyecek. İleti Yönetim Sistemi (İYS) 1 Aralık itibarıyla uygulamaya girecek.
18.09.2020 Ekonomi
Herkesi ilgilendiriyor! İstenmeyen mesajlarda yeni dönem, 1 Eylül'de...
Herkesi ilgilendiriyor! İstenmeyen mesajlarda yeni dönem, 1 Eylül'de... Yeni dönem 1 Eylül'de başlıyor, zorunlu olacak. Vatandaşları bezdiren ticari mesajlar artık tarihe karışıyor. Şikayet sayısının 500 bini aşması üzerine Ticaret Bakanlığı devreye girdi ve çalışmanın alt yapısı tamamlandı. Ticari Elektronik İleti Yönetim Sistemi 1 Eylül'de uygulanmaya başlanacak ve onayı olmadan hiçbir alıcıya ticari mesaj ve e-posta yollanamayacak. Vatandaş İleti Yönetim Sistemi (İYS) üzerinden hangi firmalara onay verdiğini görebilecek ve istediğinde bu onayları iptal edebilecek. Şikayet süreçlerini de bu sistem üzerinden yönetebilecek.
5.08.2020 Ekonomi
Ticari mesajlara düzenleme geldi! Gönderemeyecekler...
Ticari mesajlara düzenleme geldi! Gönderemeyecekler... Ticari elektronik ileti göndermek isteyen gerçek ve tüzel kişiler, Ticari Elektronik İleti Yönetim Sistemi'ne (İYS) kaydolacak, sistem üzerinde onayı bulunmayan alıcılara ticari elektronik ileti gönderilemeyecek.
4.01.2020 Bilim ve Teknoloji