Teslimat

Teslimat

Son dakika teslimat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan teslimat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını teslimat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teslimat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teslimat gelişmeleri de dahil olmak üzere 835 teslimat haberi bulunmuştur. Tüm teslimat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Faizsiz kredi fırsatı! Üst limit 800 bin TL
Faizsiz kredi fırsatı! Üst limit 800 bin TL Togg, Nisan ayına özel olarak 800 bin lira krediyi yüzde 0 faiz oranıyla kullandırma imkanı sağlıyor.
6.04.2024 Ekonomi
Arefe günü kargolar çalışıyor mu, kaça kadar, bayramda kargolar açık mı? Kargo firmaları kaç gün kapalı 2024? Aras, Yurtiçi, MNG, Sürat, PTT, UPS kargo dağıtım yapacak mı?
Arefe günü kargolar çalışıyor mu, kaça kadar, bayramda kargolar açık mı? Kargo firmaları kaç gün kapalı 2024? Aras, Yurtiçi, MNG, Sürat, PTT, UPS kargo dağıtım yapacak mı? 9 günlük idari izin kapsamında kamu kurumları ve kuruluşları 8 Nisan Pazartesi kapalı olacak. Kamu kurum ve kuruluşların kapalı olması nedeniyle vatandaşlar kargoların arefe günü ve bayramdaki mesailerini sorgulamaya başladı. Kargo işlemleri olanlar “Bayramda kargolar çalışır mı, arefe günü kargolar açık mı 2024, bayramda kargolar kaç gün kapalı 2024?” sorularına yanıt arıyor.
4.04.2024 Yaşam
Ayasoya'da tarihi restorasyon! Söküm işlemi başladı
Ayasoya'da tarihi restorasyon! Söküm işlemi başladı Ayasofya-i Kebir Cami restorasyonunda daha önce çatlak tespit edilen II.Bayezid Minaresi'nde söküm işlemleri başladı.
26.03.2024 Gündem
Max Speur: Dijital ölçeklenmenin yolu yapay zekâ altyapısından geçiyor
Max Speur: Dijital ölçeklenmenin yolu yapay zekâ altyapısından geçiyor Dünyanın önde gelen yayın gruplarından The Economist tarafından İngiltere’nin başkenti Londra’da “Yapay Zekâyı Kuşanmak: Korkudan Servete” temasıyla düzenlenen Yıllık İş Dünyası İnovasyon Zirvesi’ne katılan Sabancı Holding Dijital Grup Başkanı Max Speur, “Verinin Öncüleri: İşten Sağlanan Veriyi Yapay Zekâ için Kullanmak” panelinde konuştu. Veri kalitesi ve erişebilirliği hakkında değerlendirmelerde bulunan Speur, yapay zekâ modellerini çalıştırmak için gerekli altyapıların önemine dikkat çekti.
25.03.2024 Yaşam
Adana için petrol müjdesi verildi! TPAO Karaisalı’da petrol arayacak
Adana için petrol müjdesi verildi! TPAO Karaisalı’da petrol arayacak Adana'nın Karaisalı ilçesi sınırları içinde 10 sondaj kuyusu açılarak petrol aranacak.
15.03.2024 Adana
A.C.E. Awards’ta 2 Diamond Ödül aynı markaya
A.C.E. Awards’ta 2 Diamond Ödül aynı markaya Şikayetvar A.C.E. Awards’ta tasarruf finansman şirketlerinin değerlendirildiği konut ve taşıt kategorilerinde Eminevim “2 Diamond” ödüle layık görüldü.
23.02.2024 Vitrin
İnternet üzerinden uyuşturucu ağı! Skandal kargo detayı ortaya çıktı!
İnternet üzerinden uyuşturucu ağı! Skandal kargo detayı ortaya çıktı! Kullanımı her geçen gün artan uyuşturucuya internetten kolayca ulaşılıyor. Sosyal medyadan satış yapan zehir tacirleri elden teslim yaptığı gibi Türkiye’nin her yerine kargoyla gönderme garantisi sunuyor.
16.02.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar: Akıncı’lar kardeş topraklardaki yeni yuvalarında
Selçuk Bayraktar: Akıncı’lar kardeş topraklardaki yeni yuvalarında Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal üzerinden yaptığı açıklamada Akıncı hangarının açılışını ve teslimat törenini gerçekleştirdiklerini bildirdi.
9.02.2024 Gündem
Ticaret Bakanı Bolat: İhracatımızı 256 milyar dolara yükselterek rekor kırdık
Ticaret Bakanı Bolat: İhracatımızı 256 milyar dolara yükselterek rekor kırdık Ticaret Bakanı Prof.Dr. Ömer Bolat, "2022 yılında yüzde 11.4 , 2023 yılında yüzde 5 buçuk, inşallah bu yıl da ilk 9 ayda yüzde 4.7 büyümeyi başarmış bir ülke olarak milli gelirimizi yılın ilk 9 ayı sonunda 1 trilyon 75 milyar dolara çıkarmayı ve kişi başı milli gelirimizi de 12 bin 500 dolara çıkarmayı başardık. İhracatımız 2023 yılında dünya ihracatında ve ithalatındaki gerilemeye rağmen Türkiye olarak yüzde 0, 64’lük bir artışla 256 milyar dolara ulaştırdık. Bu da cumhuriyet tarihinin rekoru olarak kayda geçti" dedi.
7.02.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gemilerimizle donanma gücümüz artıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gemilerimizle donanma gücümüz artıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ülkemiz kendi savaş gemisini tasarlayan, inşa eden ve idamesini gerçekleştirebilen 10 ülke arasında yer alıyor. Elektronik harp alanında öncü olan ülkemiz, İHA ve SİHA üretiminde de artık dünyanın ilk 3-4 ülkesinden biri. Bunu da öyle büyük güçlerin desteğini alarak değil, küresel tedarikçilerin çıkardığı zorluklara ve uyguladığı gizli açık ambargolara rağmen başardık. Hep söylediğim gibi kendi göbeğimizi kendimiz kestik. Daha önce bize silah verenler, attığımız kurşunların çetelesini tutardı. Teröre karşı yürüttüğümüz mücadelede sürekli engellerle karşılaşırdık. Kendi geliştirdiğimiz silahları kullanarak tüm bu sorunları aştık. Sınırlarımız içinde ve dışında, terörle mücadele operasyonlarını rahatça yapabiliyoruz” dedi.
19.01.2024 Gündem
TCG Anadolu'dan sonra ikinci büyük gemi geliyor!
TCG Anadolu'dan sonra ikinci büyük gemi geliyor! Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün Milli Muharip Uçak KAAN'ın uçuş tarihi ile ilgili önemli bir açıklama yaparken, TCG Anadolu’dan sonra 2’nci en büyük gemi Derya’nın teslim tarihini açıkladı.
12.01.2024 Ekonomi
Depoda yükleme elemanından mühendisine kadar ihtiyaç var! 200 bin kişiye çalışma kapısı
Depoda yükleme elemanından mühendisine kadar ihtiyaç var! 200 bin kişiye çalışma kapısı İndirim yarışının yaşandığı yılın bu son dönemlerinde lojistik ve e-ticaret sektöründe depoda yükleme elemanından mühendis seviyesine kadar hemen her alanda kalifiye elemana ihtiyaç var. Ücretler de tavan yaptı. 1 milyon kişinin istihdam edildiği sektörde eleman açığı 200 bine dayandı.
20.12.2023 Ekonomi
Kargoda yeni dönem başlıyor! Motokuryeler ile ilgili yeni düzenleme geliyor
Kargoda yeni dönem başlıyor! Motokuryeler ile ilgili yeni düzenleme geliyor Ulaştırma Bakanlığı’nın taslağına göre, kurye teslimi için kaydedilecek motosiklet 10 yaşından büyük olmayacak. Kurye gönderiyi taşıma süresi taahhüdünde bulunmadan, “makul sürede” ulaştırmakla yükümlü olacak.
7.12.2023 Gündem
Fenomen olmak isteyenler bu yola başvuruyor! '5 dakikada teslimat ve ömür boyu garanti'
Fenomen olmak isteyenler bu yola başvuruyor! '5 dakikada teslimat ve ömür boyu garanti' Son günlerin en çok konuşulan konularından biri fenomenler. Özellikle lüks hayatları ile dikkat çeken sosyal medya ünlüleri birçok kişinin de fenomen olma hayali kurmasına yol açıyor. Peki nasıl fenomen olunur? Takipçi satın alarak hesabını büyütmek isteyenler başarılı oluyor mu? İşte sosyal medyadaki takipçi pazarının iç yüzü...
5.12.2023 Gündem
Tesla Cybertruck satışa çıkıyor! Fiyatı belli oldu
Tesla Cybertruck satışa çıkıyor! Fiyatı belli oldu Tesla CEO'su Elon Musk'ın "radikal" bir ürün diye nitelediği Cybertruck adlı elektrikli pikabın satışları Perşembe günü başlayacak.
2.12.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in saldırılarına sert tepki: Dünya sadece seyretti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in saldırılarına sert tepki: Dünya sadece seyretti Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Gazze'nin en büyük sağlık tesisi olan Şifa Hastanesi'nde olan vahşeti hepimiz takip ettik. Medeni dünya bu hastane saldırılarını sessizce seyretti. Hatta İsrail'in kendini savunma hakkı diyenleri gördük." dedi.
20.11.2023 Gündem
Bakan Bolat: Türkiye E-İhracat Platformu'nu yakında hizmete alıyoruz
Bakan Bolat: Türkiye E-İhracat Platformu'nu yakında hizmete alıyoruz Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "E-ticareti ve e-ihracatı desteklemek için Türkiye E-İhracat Platformu'nu yakında hizmete alıyoruz. İhracatçılarımızı dijital ortama taşımış olacağız. Yeni nesil teknolojilerin kullanılacağı milli B2B (şirketler arası pazarlama) platformunu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Ticaret Bakanlığımızla birlikte hayata geçireceğiz" dedi.
8.11.2023 Finans
Büyük tehlike! Aileler bile zorluyor, oyuncak içinde ilaç teslimatı
Büyük tehlike! Aileler bile zorluyor, oyuncak içinde ilaç teslimatı Sınavlara hazırlanan öğrenciler, dikkat artırmak ve daha iyi odaklanmak için kırmızı reçeteli ilaçlara yöneldi. Kimi arkadaşının önerisiyle kimisi de velisinin zorlamasıyla ilaca başlıyor. Kaçak yollardan ulaşmak isteyenlere ise peluş oyuncak içerisinde 1.300 TL’ye ilaç teslimatı yapılıyor.
18.10.2023 Yaşam
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti yeni detaylar ortaya çıktı! Tüm parasını teslim etti iki ay sonra suç duyurusunda bulundu
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti yeni detaylar ortaya çıktı! Tüm parasını teslim etti iki ay sonra suç duyurusunda bulundu Özel bir bankada müdürlük yapan Seçil Erzan'ın aralarında futbolcular Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera gibi ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti. Fon vurgununda çekilen nakit paralar o kadar büyüktü ki banka hesaptan para çekenlerin evine bile gitti.
16.10.2023 Gündem
Taksim’de genç çifte çivili sopalı saldırı! Öldüresiye dövdüler
Taksim’de genç çifte çivili sopalı saldırı! Öldüresiye dövdüler Beyoğlu’nda genç kadın ve arkadaşı, bir gece kulübünün çalışanları tarafından öldüresiye dövüldü. Sokaktaki bankta otururken gece kulübü çalışanlarının "Burada oturamazsın" uyarılarına maruz kalan ikili, çivili sopalar ve şişelerle dakikalarca dayak yedi. Yaşanan arbedede kafalarına ağır darbeler alan iki genç hastaneye kaldırılırken, yaşananlar ise kameralara yansıdı. Polis olaya karışan tarafları gözaltına aldı.
2.10.2023 Yaşam
Togg teslimat sayısı 5 bin 604'e çıktı! Teslimatlar devam ediyor
Togg teslimat sayısı 5 bin 604'e çıktı! Teslimatlar devam ediyor Türkiye'nin yerli otomobili Togg satışlarında, eylül ayında 2 bin 204 T10X teslim edilirken, mayıs ayından bu yana gerçekleştirilen teslimat sayısı 5 bin 604 oldu. Elektrikli otomobil satışı ağustos ayında geçen yıla göre 14 kat arttı! Yani ağustosta satılan her 10 araçtan biri elektrikli oldu. Peki bu artışın sebebi ne? İşte detaylar...
2.10.2023 Ekonomi
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan açıklaması: Tüm imkanlarımızla yanınızdayız
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan açıklaması: Tüm imkanlarımızla yanınızdayız Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Türkiye olarak her zaman dediğimiz gibi Azerbaycanlı kardeşlerimizi haklı davalarında tüm imkanlarımızda yanındayız. Karabağ Azerbaycan toprağıdır. Bunun dışında bir statükonun dayatılmasını kabul etmiyoruz." denildi.
21.09.2023 Gündem
Togg'dan rekor! Son rakam paylaşıldı
Togg'dan rekor! Son rakam paylaşıldı Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un ağustos ayı teslimat sayısı 1965 otomobille, mayıs, haziran ve temmuz aylarının toplam teslimatını geride bıraktı.
1.09.2023 Ekonomi
'Karton uçak' savaşta ilk kez kullanıldı! Radardan kaçabiliyor, fiyatı uygun, kurulumu basit...
'Karton uçak' savaşta ilk kez kullanıldı! Radardan kaçabiliyor, fiyatı uygun, kurulumu basit... Ukrayna Güvenlik Servisi Rusya'nın Kursk havaalanına düzenlenen saldırıda 'karton drone'ların kullanıldığını duyurdu. Söz konusu saldırıda 5 Rus savaş uçağının vurulduğu öğrenilirken, analistler 'karton uçak' adı verilen droneların Ukrayna için uygun maliyetli bir seçenek olduğunu belirtiyor.
30.08.2023 Dünya
Borsa bugün neden kapalı? Zafer Bayramı'nda borsa kapalı mı olur, 30 Ağustos borsa tatil mi, borsa bugün işlem görecek mi, Borsa açık mı 30 Ağustos?
Borsa bugün neden kapalı? Zafer Bayramı'nda borsa kapalı mı olur, 30 Ağustos borsa tatil mi, borsa bugün işlem görecek mi, Borsa açık mı 30 Ağustos? 30 Ağustos borsa işlem görecek mi, 30 ağustos borsa açık mı kapalı mı? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümünde borsaların açık olup olmadığı merak ediliyor. Zafer Bayramı yurtta büyük bir coşku ve çeşitli etkinliklerle kutlanırken yatırımcılar ise 30 Ağustos için borsaların akıbetini sorguluyor. 30 Ağustos'ta alış satış işlemi yapmayı düşünenler "30 Ağustos Çarşamba günü Borsa İstanbul'da işlem yapılıyor mu?" Peki, 30 Ağustos Zafer Bayramı borsa açık mı, borsa İstanbul bugün kapalı mı?
30.08.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Teslimat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teslimat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.