Bakan Dönmez duyurdu! Termik santral projesinden vazgeçildi
Bakan Dönmez duyurdu! Termik santral projesinden vazgeçildi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez "Türkiye’de yaklaşık 5 bin megawatlık termik santral projesine uygun enerjiye sahip kömür rezervleri tespit ettik. Bunların birkaçı da Trakya bölgemizde bir tanesi de Çerkezköy’de. Fakat son çalışmalarda teknik ve ekonomik olarak projenin fizibilitesiyle alakalı olumsuz sonuç çıktığı için projeden vazgeçildi" dedi.
8.03.2019 Ekonomi
Zeytin katliamı köylüyü ayaklandırdı
Zeytin katliamı köylüyü ayaklandırdı Manisa'nın Soma İlçesi'ne bağlı Yırca Köyü'nde yapılması düşünülen termik santrali için zeytin ağaçlarının kesilmesine karşı çıkan bir grup, kesilen ağaçları Valiliğin önüne bırakarak tepkilerini gösterdi.
29.09.2021 Gündem
Gündüz gidip gece duruyorlar
Gündüz gidip gece duruyorlar Irak'ın Süleymaniye kentine termik santral malzemesi taşıyan dorseler, Gaziantep'ten geçti...
26.08.2014 Yaşam
Samsun'da termik santral gerilimi
Samsun'da termik santral gerilimi Samsun'un Terme ilçesi Kozluk Akçay mevkiine yapılması planlanan termik santral için ÇED raporu hazırlayan heyet, toplantı için geldiği mahallede vatandaşların tepkisi üzerine toplantı yapamadı. Vatandaşların yoğun tepkisi nedeniyle olaya müdahale eden jandarma ekipleri, heyeti korumaya alarak bölgeden uzaklaştırdı.
29.09.2021 Gündem