Tepe

Tepe

Son dakika tepe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tepe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tepe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tepe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tepe gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.637 tepe haberi bulunmuştur. Tüm tepe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Keskin bir şekilde düşmeye başlayacak
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Keskin bir şekilde düşmeye başlayacak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, açıklanan enflasyon rakamları ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Bakan Şimşek, enflasyonun keskin bir şekilde düşmeye başlayacağını ifade etti.
3.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit askerlerin ailelerine taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit askerlerin ailelerine taziye mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit askerlerin ailelerine taziye mesajı gönderdi.
1.05.2024 Gündem
Bebek bir dikişle hayata tutundu! 8’inci gebeliğinde yavrusuna kavuştu
Bebek bir dikişle hayata tutundu! 8’inci gebeliğinde yavrusuna kavuştu Şırnak’ta yaşayan daha önce 7 gebelikten rahim ağzı yetmezliği nedeniyle 5 bebeğini kaybeden Hatice Dinç, 8’inci gebeliğinde Şırnak Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde rahim ağzına atılan bir dikişle bebeği hayata tutuldu.
1.05.2024 Gündem
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak İstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta toplu ulaşıma kısıtlama getirildiğini açıkladı. Kapatılacak yollarda kısıtlama 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşımındaki kısıtlamalar kısıtlamalar 05.30'ta başlayacak.
30.04.2024 Gündem
Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu! Taburcu edilecek
Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu! Taburcu edilecek Adana’da annesi trafik kazasında hayatını kaybeden ve annenin karnından sezaryenle alınan erkek bebek, solunum cihazı olmadan nefes alması sağlanarak hayati tehlikeyi atlattı. Doktorların ‘yaşaması imkansız’ olarak nitelendirdiği bebek, birkaç hafta sonra taburcu edilecek.
24.04.2024 Adana
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına dahil edilen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, 13 Nisan’dan bu yana düzenlenen çok sayıda eğlenceli ve kültürel etkinliğin ardından sona erdi
22.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına alınan Adana Portakal Çiçeği Karnavalı tüm coşkusuyla şehre renk katmaya devam ediyor. Adanalılar ve civar kentlerden gelenler, kendilerine günlük rotalar çizerek, şehrin dört bir yanına yayılan etkinlikleri ziyaret ediyor.
17.04.2024 Adana
Eşyaları yola attı! Polise ateş açtı
Eşyaları yola attı! Polise ateş açtı Burdur'da Tepe Mahallesi Yeşiltepe Caddesi'ndeki müstakil evde oturan A.D, evdeki eşyaları yola atıp, kurusıkı tabancayla rastgele ateş açtı. Kendisini durdurmaya çalışan 3 polis memurunu tabanca ve satırla yaraladı. Bir polisin ise biber gazından etkilendiği olayda, akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen A.D. güçlükle etkisiz hale getirildiği ifade edildi.
7.04.2024 Gündem
ABD'li bankadan çarpıcı dolar tahmini! Dolarda 30 liranın altı için tarih açıklandı
ABD'li bankadan çarpıcı dolar tahmini! Dolarda 30 liranın altı için tarih açıklandı Dolar ile ilgili dikkat çeken açıklama geldi. ABD'nin köklü bankalarından Wells Fargo, dolar kuru için yeni tahminde bulundu. Banka, doların tepe yaptığını ve kurun 30 liraya gerileyeceğini rapor etti. İşte dolar ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
3.04.2024 Ekonomi
AK Parti Diyarbakır BŞB Adayı Mehmet Halis Bilden'den CNN Türk'te önemli açıklamalar
AK Parti Diyarbakır BŞB Adayı Mehmet Halis Bilden'den CNN Türk'te önemli açıklamalar AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden'den CNN Türk'te projelerini açıklıyor. Bilden "Diyarbakır'a raylı sistem getireceğiz. Kaynaklarımız çok fazla. Hepsini Diyarbakır halkımızla yöneteceğiz" dedi. 
29.03.2024 Gündem
PFDK sevkleri belli oluyor! Fenerbahçe'den 15 isim yazıldı: Osayi Samuel, Oosterwolde, Batshuayi...
PFDK sevkleri belli oluyor! Fenerbahçe'den 15 isim yazıldı: Osayi Samuel, Oosterwolde, Batshuayi... Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maç sonunda yaşananlar damga vurmuştu. PFDK sevklerinin bugün gerçekleşmesi beklenirken olası isimler ortaya çıktı.
26.03.2024 Fenerbahçe
Motosiklet hırsızları polisten kaçamadı! "Şaka amacıyla çaldım"
Motosiklet hırsızları polisten kaçamadı! "Şaka amacıyla çaldım" Adana'da kentin birçok noktasından motosiklet çalan 4 kişi, oto hırsızlık polisleri tarafından yakalandı.
25.03.2024 Adana
Fed merakla beklenen faiz kararını açıkladı
Fed merakla beklenen faiz kararını açıkladı ABD Merkez Bankası Fed faizi yüzde 5.50'de sabit tutma kararı aldı. Fed, 2024 sonuna kadar 3 faiz indirimi sinyali vermeye devam etti. Fed Başkanı Jerome Powell "Arz ve talep daha iyi dengeye geliyor. Bu dengelenme ile birlikte enflasyona olan katkının aşağı gelmesini bekliyoruz" dedi.
20.03.2024 Ekonomi
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler hedefi anlattı! İşte detaylarıyla Kuzey Irak operasyonu
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler hedefi anlattı! İşte detaylarıyla Kuzey Irak operasyonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "İnşallah bu yaz, Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturacağız." açıklamasının ardından Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, sınırda planlanan terör operasyonlarıyla ilgili bilgi verdi. Güler, “Cumhurbaşkanımızın çizdiği çerçeve doğrultusunda bu yaz Irak sınırımızı güven altına alacak çemberi tamamlayarak terörü sorun olmaktan çıkartacağız” dedi.
11.03.2024 Gündem
Mühendise 25 bin işçiye 35 bin lira maaş! Patronlardan işçi ithalatı talebi
Mühendise 25 bin işçiye 35 bin lira maaş! Patronlardan işçi ithalatı talebi Sektöründeki her fabrikanın en az 100 işçi eksiğiyle çalıştığını söyleyen TUSİD Başkanı Bekir Topuz, “Türkiye sanayisinin işçi ithalatına ihtiyacı var. Bize artık mühendis lazım değil, vasıfsız işçi lazım” ifadelerini kullandı. İş dünyasının tepe noktasındaki temsilciler de işçi sorununun her alanda sanayiciyi sıkıştırdığını, çözümün ise mesleki eğitimde reformdan geçtiğini vurguluyor.
23.02.2024 Ekonomi
TCMB Başkanı Karahan: Parasal sıkılığı korumakta kararlıyız
TCMB Başkanı Karahan: Parasal sıkılığı korumakta kararlıyız Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, "Enflasyon, hedefimizle uyumlu seviyeye gerileyene kadar parasal sıkılığı korumakta kararlıyız. Enflasyon görünümünde herhangi bir bozulmaya izin vermeyeceğiz" dedi.
8.02.2024 Ekonomi
6 Şubat 2023 deprem saat kaçta oldu? Kahramanmaraş depremi ne kadar sürdü, 6 Şubat birinci ve ikinci deprem arasında ne kadar süre var?
6 Şubat 2023 deprem saat kaçta oldu? Kahramanmaraş depremi ne kadar sürdü, 6 Şubat birinci ve ikinci deprem arasında ne kadar süre var? 6 Şubat depremi saat kaçta oldu, kaç saniye sürdü? 6 Şubat depremi saati ve şiddeti depremin 1. Yıldönümünde yeniden gündem oldu. 1 yıl önce gerçekleşen asrın felaketi 11 ili etkiledi. Türkiye’de iki deprem art arda yaşandı. Milyonlarca insanı etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümünde acılar bir kez daha yaşanırken, depremde hayatını kaybedenler hatırlanıyor. Peki, Hatay depremi saat kaçta oldu, 6 Şubat ikinci deprem ne zaman oldu? 6 Şubat depremi kaç saniye sürdü?
6.02.2024 Gündem
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı. Öte yandan depremin etkilerinden kurtulmaya çalışanlar yaşadıklarını anlattı.
6.02.2024 Gündem
Mod Nedir, Temel Özellikleri Nelerdir? Mod Değeri Nasıl Bulunur?
Mod Nedir, Temel Özellikleri Nelerdir? Mod Değeri Nasıl Bulunur? Bu tabir genellikle istatistikler anlamında hesaplamalarda kullanılmaktadır. Böylece matematiğin birçok alanı yayıldığı görülmektedir. Matematiğe faydası dokunan Bu sistemin birden çok hesaplamada rahat bir şekilde kullanıldığı da bilinmektedir.
31.01.2024 Gündem
Milli gururun adı Adana 5 Ocak Devlet Hastanesi’nde yaşayacak
Milli gururun adı Adana 5 Ocak Devlet Hastanesi’nde yaşayacak 2023 yılında hizmete açılan ve sıfırdan hizmete hazırlanan Adana 5 Ocak Devlet Hastanesinde hasta ve çalışan konforu için çalışmalar son hızla devam ederken yapılan anlamlı bağış duygulandırdı.
30.01.2024 Adana
Hafif ticari araç, çarpıştığı otomobilin üzerine çıktı; 1 yaralı
Hafif ticari araç, çarpıştığı otomobilin üzerine çıktı; 1 yaralı Çorum'da, hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı. Hafif ticari araç, çarpıştığı otomobilin üzerine çıkarak asılı kaldı.
6.01.2024 Gündem
Tüm dünyaya örnek olan uygulamanın mimarı anlattı: 'Zorlayıcı bir yasa olmadan, platformlar habere para ödemeyecek'
Tüm dünyaya örnek olan uygulamanın mimarı anlattı: 'Zorlayıcı bir yasa olmadan, platformlar habere para ödemeyecek' Kanada'da geçtiğimiz günlerde yürürlüğe giren Çevrim İçi Haber Yasası, dijital telif konusunda adım atılmasını bekleyen pek çok ülkedeki yayıncıları heyecanlandırdı. Yasa aynı zamanda akıllara hem Google hem de Facebook'un yayıncılara ödeme yaptığı ilk ülke olan Avustralya'yı getirdi. Küresel bir harekete ilham Avustralya'daki yasayı mimarı Rodney Sims anlattı.
5.01.2024 Gündem
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti Türk sinemasının duayen oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması sonucu 86 yaşında aramızdan ayrıldı. Algan, Cumartesi günü son yolculuğuna uğurlanacak. Algan için, Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde cenaze töreni düzenlenecek.
4.01.2024 Magazin
Evlilik bitti! İhanete uğrayan Serpil Tosun sessizliğini bozdu
Evlilik bitti! İhanete uğrayan Serpil Tosun sessizliğini bozdu Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın, Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile yasak aşk yaşaması magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Yasak aşıklardan Kenan Tosun geçtiğimiz günlerde eşiyle boşandığını açıklamıştı. Boşanmanın haberlerinin ardından Cansu Tosun’un annesi Serpil Tepe suskunluğunu bozdu.
29.12.2023 Magazin
Gizem'in katilinin cezası, tahrik indirimi az bulunup yeniden yapılan yargılamada düştü
Gizem'in katilinin cezası, tahrik indirimi az bulunup yeniden yapılan yargılamada düştü Burdur'da eski sevgilisi Gizem Canbulut'u (17) öldürdüğü suçlamasıyla 20 yıl hapse çarptırılan Eren Yıldız'ın (21) cezası, 'haksız tahrik' indirimini az bulan Yargıtay tarafından bozuldu. Yeniden yargılanan Yıldız'ın cezası, bu kez 18 yıl 4 aya düştü. Karara tepki gösteren baba Hasan Canbulut, "İçimiz yanıyor. Geceleri kalkıp ağlıyoruz" dedi.
28.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tepe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tepe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.