Telafi Eğitimleri

Telafi Eğitimleri

Son dakika telafi eğitimleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan telafi eğitimleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını telafi eğitimleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Telafi Eğitimleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan telafi eğitimleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 100 telafi eğitimleri haberi bulunmuştur. Tüm telafi eğitimleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Öğretmenlere ikramiye mi verilecek? Bakan Tekin son noktayı koydu
Öğretmenlere ikramiye mi verilecek? Bakan Tekin son noktayı koydu Öğretmenlere ikramiye verilmesiyle ilgili açıklamalar peş peşe geliyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, muhalefetin ‘24 kasımda öğretmenlere ikramiye verilsin’ çağrısı ise ilgili açıklamalarda bulundu.
15.11.2023 Memur
12. sınıf öğrencilerine devamsızlık affı! Sınıfta kalma yok, Bakan Özer duyurdu
12. sınıf öğrencilerine devamsızlık affı! Sınıfta kalma yok, Bakan Özer duyurdu Milli Eğitim Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mahmut Özer, CNN TÜRK yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bakan Özer, yaptığı açıklamada 12. sınıf öğrencilerine devamsızlık affı getirildiğini belirterek sınıfta kalmanın olmayacağını duyurdu. Öte yandan Özer, telafi eğitimleri, meslek liseleri, özel okul fiyatları ve ek atama ile ilgili de konuştu.
2.05.2023 Eğitim
Bakan Özer açıkladı: 10 ilde sınıfta kalma yok
Bakan Özer açıkladı: 10 ilde sınıfta kalma yok Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, dün sabah İstanbul’da eğitim editörleri ile bir araya geldi. Deprem bölgesindeki eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili önemli kararlar aldıklarını söyleyen Bakan Özer, 10 ilde sınıfta kalmanın olmayacağını açıkladı.
29.04.2023 Eğitim
YÖK duyurdu! Üniversitelerdeki eğitim sürecinin çerçevesi belirlendi!
YÖK duyurdu! Üniversitelerdeki eğitim sürecinin çerçevesi belirlendi! YÖK, Kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında yüz yüze eğitimlerin başlatılacağı 2021-2022 eğitim öğretim döneminde, üniversite kampüslerinde uygulanacak önlemlere ilişkin rehber ile eğitim ve öğretim süreçlerine dair 2 ayrı rehber hazırlandı.
3.09.2021 Eğitim
Okullar açılacak mı? Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? 2021 ve 2022 okullar ne zaman açılacak?
Okullar açılacak mı? Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? 2021 ve 2022 okullar ne zaman açılacak? Koronavirüs nedeniyle uzaktan tamamlanan eğitim yılının ardından yeni döneme ne zaman başlanacağı merak ediliyordu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, twitter hesabından yüz yüze eğitim ile ilgili açıklama yaptı. Peki, Okullar açılacak mı? Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? 2021 ve 2022 okullar ne zaman açılacak? İşte Bakan Ziya Selçuk'un açıklamaları...
24.07.2021 Eğitim
MEB duyurdu! Tamamen ücretsiz ve...
MEB duyurdu! Tamamen ücretsiz ve... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk resmen duyurdu ve başladı. Bakan Selçuk telafi eğitimi ile ilgili yaptığı açıklamada "Velilerimize çağrım; yaz boyunca çocukların ihtiyacı olan hangi konuda isterlerse bizim eğitimlerimiz var ve ücretsiz olarak bu eğitimlerden yararlanabilirler. Gerçekten önümüzdeki yıla çok daha dipdiri bir biçimde geçelim istiyoruz" dedi.
5.07.2021 Eğitim
2021-2022 eğitim öğretim yılı ne zaman başlıyor? Okullar ne zaman açılacak? İşte MEB eğitim takvimi!
2021-2022 eğitim öğretim yılı ne zaman başlıyor? Okullar ne zaman açılacak? İşte MEB eğitim takvimi! Uzaktan eğitimle geçen bir eğitim öğretim yılı daha sona erdi. Sırafa telafi eğitimleri ve LGS tercihleri bulunuyor. 2021-2022 yılı eğitim öğretim yılının ne zaman başlayacağı da milyonlarca öğrenci ve veli tarafından merak ediliyor. Peki, 2021-2022 eğitim öğretim yılı ne zaman başlıyor? Okullar ne zaman açılacak? Yaz tatili ne zaman bitecek? İşte detaylar...
4.07.2021 Eğitim
Telafi eğitimi nasıl olacak, ne zaman 2021? Telafi eğitim öğretmenlere zorunlu mu?
Telafi eğitimi nasıl olacak, ne zaman 2021? Telafi eğitim öğretmenlere zorunlu mu? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un "telafi eğitimi" açıklaması sonrası öğrenciler ve veliler telafi eğitimi ne zaman başlayacak, nasıl olacak, sorularına yanıt aramaya başladı. Koronavirüs salgını nedeniyle bir yandan da uzaktan eğitim devam ederken, isteyen öğrencilere telafi programı için okulların 2 Temmuz'a kadar açık olacak. Peki, telafi eğitim nedir, nasıl olacak? Telafi eğitim zorunlu mu?
3.06.2021 Eğitim
Bakan Selçuk açıkladı! Telafi için ulusal destek programı başlatılacak
Bakan Selçuk açıkladı! Telafi için ulusal destek programı başlatılacak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milyonlarca öğrencinin merak ettiği telafi eğitimleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Selçuk 'Veliler için destek materyaller hazırladık. Telafi için ulusal destek programı başlatılacak.' dedi. Selçuk sınıfların tümünün ne zaman açılacağına ilişkin soruya 'Verilere göre kontrollü gidiyoruz. Vaka sayası kriterlerine bakarak karar vereceğiz' dedi.
5.02.2021 Gündem
Haftada kaç gün okula gidilecek? Okula gitmek zorunlu mu?
Haftada kaç gün okula gidilecek? Okula gitmek zorunlu mu? Kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan okulların açılacağını duyurmuştu. Okulların açılacağı tarih ile ilgili açıklamaların ardından Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk eğitim takvimini duyurdu. Kameralar karşısına geçen Bakan Selçuk, "15 Şubat'ta tüm bağımsız anaokullarımızı da tam zamanlı açma kararı verdik. 1 Mart Pazartesi ilkokullarımız tüm sınıf düzeyleriyle açılacak." dedi. Peki, Haftada kaç gün okula gidilecek? Okula gitmek zorunlu mu? Sınıflar ne zaman açılacak? Okullar haftada kaç gün olacak? İşte Bakan Selçuk'un okullar ile ilgili açıklamaları...
2.02.2021 Eğitim
MEB harekete geçti! Okullar 31 Ağustos'ta açılacak mı? Çok kritik iki adım...
MEB harekete geçti! Okullar 31 Ağustos'ta açılacak mı? Çok kritik iki adım... Milyonlarca öğrenci ve veli bekliyor. Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Okulların 31 Ağustos'ta açılıp açılmayacağı merak konusu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un kabine toplantısında bir sunum yaptı. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri, Sağlık Bakanlığı ve Toplum ve Salgın Bilimleri Kurulu ile bir araya geldi.
10.08.2020 Eğitim
Okullar açılacak mı? Sokağa çıkma yasağı...
Okullar açılacak mı? Sokağa çıkma yasağı... Tüm Türkiye'nin gözü bugün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplanacak kabine toplantısında olacak. Toplantının en önemli gündem maddesi son dönemde tatil ve bayramın etkisiyle artış gösteren corona virüs vakalarına karşı yeni önlemler oluşturacak. Okulların açılış tarihi de konuşulacak.
10.08.2020 Gündem
Konya'da corona virüsle ilgili kritik karar! Giriş ve çıkışları yasaklandı
Konya'da corona virüsle ilgili kritik karar! Giriş ve çıkışları yasaklandı Konya Hıfzıssıhha Kurulu, kurulacak kontrol noktalarında test sonucu pozitif çıkan kişilerin şehir giriş ve çıkışlarına izin verilmemesini kararlaştırdı. Ayrıca özel eğitim kurumlarının 15 Ağustos’ta başlayacak telafi eğitimleri 31 Ağustos’a kadar ertelendi.
6.08.2020 Gündem
Okullar ne zaman açılacak? Telafi eğitimleri ne zaman olacak?
Okullar ne zaman açılacak? Telafi eğitimleri ne zaman olacak? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2020 - 2021 eğitim öğretim yılı ile ilgili 81 ile genelge gönderdi. Genelgeye göre, okulların açılacağı tarih, birinci dönem ara tatili, yarıyıl tatili ve ikinci dönem ara tatili tarihleri de belli oldu. Peki, Okullar ne zaman açılacak? Telafi eğitimleri ne zaman olacak? İşte 2020-2021 Eğitim - Öğretim yılı takvimi...
11.07.2020 Eğitim
2020 ve 2021 özel okullar ne zaman açılacak? Özel okullarda telafi eğitimi ne zaman başlıyor?
2020 ve 2021 özel okullar ne zaman açılacak? Özel okullarda telafi eğitimi ne zaman başlıyor? Özel okullar ne zaman açılacak 2020? sorusu, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okulların açılacağı resmi tarihlerin duyurulmasının ardından araştırılmaya başlandı. Devlet okulları telafi eğitimi nedeniyle, açılış tarihini erkene aldı. Özel okullar da, telafi eğitimlerini gerçekleştirecek. Peki, özel okullar ne zaman açılacak? İşte, özel okulların açılış tarihi…
6.07.2020 Eğitim
Telafi eğitimi ne zaman? MEB telafi eğitimi takvimi
Telafi eğitimi ne zaman? MEB telafi eğitimi takvimi Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından corona virüs nedeniyle uygulamaya konulan uzaktan eğitim süreci tamamlandı. Öğretmenler, öğrenciler ve ailleler okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte telafi eğitimlerinin yapılacağı tarihe odaklandı. Peki, Telafi eğitimi ne zaman? Telafi eğitimi ne kadar sürecek? İşte MEB telafi eğitimi takvimi
27.06.2020 Eğitim
Telafi, tamamlama ve uyum eğitimi ne zaman başlıyor? Telafi eğitimi ne kadar sürecek?
Telafi, tamamlama ve uyum eğitimi ne zaman başlıyor? Telafi eğitimi ne kadar sürecek? EBA TV'de 29 Haziran'da tüm yaz tatilini kapsayacak yeni yayın kuşağı başlatılacak. Resmi eğitim ve öğretim kurumları için yüz yüze telafi, tamamlama ve uyum eğitimi 31 Ağustos Pazartesi günü başlayacak ve üç hafta sürecek. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan yaklaşık 18 milyon öğrenci bugün yaz tatiline girecek. Peki, telafi eğitimi ne zaman başlıyor? Telafi, tamamlama ve uyum eğitimi ne kadar sürecek?
19.06.2020 Eğitim
Uzaktan eğitim ne zaman bitiyor? Telafi ve uyum eğitimleri ne zaman? Yaz dönemi eğitim takvimi!
Uzaktan eğitim ne zaman bitiyor? Telafi ve uyum eğitimleri ne zaman? Yaz dönemi eğitim takvimi! Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) corona virüs tedbirleri kapsamında başlattığı uzaktan eğitim süreci sona eriyor. Öğrenciler için Bakanlık EBA TV'de tüm yaz tatilini kapsayacak yeni yayın kuşağı başlatıyor. Resmi eğitim ve öğretim kurumları için yüz yüze telafi, tamamlama ve uyum eğitimi başlatılacak ve üç hafta sürecek. Peki, Uzaktan eğitim ne zaman bitiyor? Telafi eğitimleri ne zaman başlayacak? İşte Yeni Eğitim Takvimi!
17.06.2020 Eğitim
Okullarda telafi eğitimi ne zaman olacak? Uzaktan eğitim ne zaman sona eriyor?
Okullarda telafi eğitimi ne zaman olacak? Uzaktan eğitim ne zaman sona eriyor? Telafi eğitimi ne zaman başlıyor? sorusu merak ediliyor, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından cevap verildi. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan 18 milyon öğrenci için uzaktan eğitim süreci 19 Haziran'da sona erecek. Koronavirüs salgın tedbirleri kapsamında, 23 Mart Pazartesi günü TRT EBA TV ekranlarından başlanan uzaktan eğitim süreci, 2019-2020 eğitim öğretim yılının son günü olan 19 Haziran Cuma gününe kadar devam edecek.
16.06.2020 Eğitim
Bakan Selçuk'tan son dakika LGS açıklaması
Bakan Selçuk'tan son dakika LGS açıklaması Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 20 Haziran'da yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava girecek Kovid-19 tanısı konan çocukların olması halinde ayrı okullar ve mekanlar oluşturduklarını, istenmesi halinde de sınavın hastanede yapılabileceğini bildirdi.
15.06.2020 Gündem
Telafi eğitimi ne zaman yapılacak? Telafi eğitimi ne kadar sürecek? MEB Telafi Eğitimi Takvimi
Telafi eğitimi ne zaman yapılacak? Telafi eğitimi ne kadar sürecek? MEB Telafi Eğitimi Takvimi Corona virüs nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından başlatılan uzaktan eğitim sürecini tamamlanıyor. Milyonlarca öğrencinin gözü telafi eğitimlerine çevrildi. Geçtiğimiz haftalarda resmî eğitim ve öğretim kurumları için yüz yüze telafi, tamamlama ve uyum eğitimi takvimini açıklamıştı. Uzaktan eğitim sürecinin bitmesine bir hafta kala pek çok öğrenci de telafi eğitimi ne zaman yapılacak sorusunu araştırmaya başladı. Peki, telafi eğitimi ne zaman yapılacak? Telafi eğitimi ne kadar sürecek? İşte MEB Telafi Eğitimi Takvimi...
13.06.2020 Eğitim
MEB yeni düzenleme yaptı! Resmen değişti, puan verilmeyecek...
MEB yeni düzenleme yaptı! Resmen değişti, puan verilmeyecek... MEB yüz binlerce kişinin beklediği düzenlemeyi yaptı. Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk duyurdu. Bakan Selçuk, "Özel gereksinimli öğrencilerimizin, uzaktan eğitim sürecindeki ihtiyaçları doğrultusunda yeni bir düzenleme yaptık. Öğrencilerimiz, velilerimizin talebiyle sınıf tekrarı yapabilecek. Bir üst sınıfa geçen özel öğrencilerimizin ise telafi programlarımızla yanlarında olacağız. Uzaktan eğitimde puanla değerlendirme yapılmaz kararı alındı. " dedi.
11.06.2020 Eğitim
Karneler ne zaman alınacak? Uzaktan eğitim ne zaman bitiyor? Bu yıl karne verilecek mi?
Karneler ne zaman alınacak? Uzaktan eğitim ne zaman bitiyor? Bu yıl karne verilecek mi? Corona virüs nedeniyle bu yıl yüz yüze eğitime ara verilip uzaktan eğitime geçildi. Mart ayından bu yana devam eden uzaktan eğitimde de son haftalara girilirken telafi eğitimleri için de süreç başlayacak. Pek çok öğrenci ve veli de eğitim sürecinin ne zaman sona ereceğini ve karnelerin verilip verilmeyeceğini merak ediliyor. Peki, Karneler ne zaman alınacak? Bu yıl karne verilecek mi? Uzaktan eğitim ne zaman bitiyor? Telafi eğitimleri ne zaman başlıyor? İşte karne ile ilgili merak edilenler...
9.06.2020 Eğitim
Sınıf geçme nasıl olacak? OBP nasıl hesaplanacak? İşte sınıf geçmede yeni kurallar!
Sınıf geçme nasıl olacak? OBP nasıl hesaplanacak? İşte sınıf geçmede yeni kurallar! Salgın nedeniyle yapılamayan eğitimin ikinci döneminde öğrencilerin tümünün bir üst sınıfa geçeceği açıklanmıştı. Ancak sınıf geçmeye bazı kurallar getirildi. Peki, Sınıf geçme nasıl olacak? OBP nasıl hesaplanacak? Lise bitmeden üniversiteli olunabilir mi? İlkokullarda sınıf geçme nasıl olacak? Telafi eğitiminde not verilecek mi? Devamsızlık nedeniyle sınıf tekrarı olacak mı? İşte sınıf geçmede yeni kurallar ve sınıf geçme ile ilgili tüm detaylar...
7.06.2020 Eğitim
Ağustos’ta okullar açılıyor mu? Okullar 31 Ağustos’ta mı, 15 Ağustos’ta mı açılacak? Devlet okullarında telafi eğitimi olacak mı?
Ağustos’ta okullar açılıyor mu? Okullar 31 Ağustos’ta mı, 15 Ağustos’ta mı açılacak? Devlet okullarında telafi eğitimi olacak mı? 23 Mart itibariyle Corona virüsü önlemleri kapsamında alınan önlemler kapsamında okullar kapatıldı, eğitime uzaktan devam edildi. EBA TV üzerinden uzaktan online olarak devam eden eğitimler 19 Haziran’a kadar devam edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz hafta Kabine Toplantısının ardından açıklama yapmış ve okulların ne zaman açılacağına dair bilgi paylaşmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasının ardından, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da öğretmen buluşmalarına katılan öğrencisi Burçak Avcı’nın telafi eğitimiyle ilgili sorduğu soruya, “Okullar açıldığında yüz yüze telafiler olacak. Okul açılışı önceki dönemde, yaz tatilinde de EBA TV'de telafi için daha önceki öğrencilerimizin sahip olmadığı imkanlar sağlayacağız” şeklinde cevap verdince, Telafi eğitimi zorunlu mu? Devlet okullarından telafi eğitimi olacak mı? soruları sorulmaya başlandı. Öte yandan öğrenciler ve veliler, 31 Ağustos’da okullar açılıyor mu? Okullar ne zaman açılacak? Sorularına yanıt arıyor.
5.06.2020 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Telafi Eğitimleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki telafi eğitimleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.