Telabyad

Telabyad

Son dakika telabyad haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan telabyad ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını telabyad haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Telabyad

haberleri sayfasında son dakika yaşanan telabyad gelişmeleri de dahil olmak üzere 227 telabyad haberi bulunmuştur. Tüm telabyad haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuduz hastası hastaneden kaçtı Şanlıurfa'da vatandaşlar paniğe kapıldı
Kuduz hastası hastaneden kaçtı Şanlıurfa'da vatandaşlar paniğe kapıldı Kilitli tutulduğu hastane odasından kaçan kuduz hastası Şanlıurfa'da vatandaşların paniğe kapılmasına neden oldu. Akçakale Devlet Hastanesinde kuduz teşhisiyle kilitli bulunduğu odadan kaçan Suriyeli Hasan Halil Faras (30) boş bir tarlada ekipler tarafından yakalanarak karantinaya alınırken, vatandaşlar ise paniğe kapıldı.
18.08.2023 Gündem
Suriye’de yaşanan patlamada 2 polis şehit oldu, 7 polis yaralandı
Suriye’de yaşanan patlamada 2 polis şehit oldu, 7 polis yaralandı Suriye’nin Telabyad kentinde polis ekiplerinin uygulama noktasında tespit ettiği patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 Türk polisi şehit olurken, 7 polis de yaralandı. Aynı patlamada 1 yerel polis şehit olurken, 4’ü de yaralandı.
30.04.2023 Gündem
DEAŞ terör örgütünde üst düzey görevlerde bulunan şüpheli yakalandı
DEAŞ terör örgütünde üst düzey görevlerde bulunan şüpheli yakalandı DEAŞ terör örgütü içerisinde üst düzey görevlerde bulunduğu belirlenen "Abu Huzeyfe" kod adlı M.M.B. İstanbul'da yakalandı.
1.03.2023 Gündem
Şanlıurfa'da 2 kız çocuğu gölette boğulmuş olarak bulundu
Şanlıurfa'da 2 kız çocuğu gölette boğulmuş olarak bulundu Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi ile Suriye’nin Tel Abyad kenti arasında bulunan sınır duvarına yakın bir alanda oyun oynayan Irmak Kaymaz (9) ile Suriye uyruklu Vaad İllen (10), yağmur suyundan oluşan suni gölette boğulmuş olarak bulundu.
9.09.2022 Yaşam
Suriyelilerle ilgili flaş destek planı! İş, konut, gübre ve tohum...
Suriyelilerle ilgili flaş destek planı! İş, konut, gübre ve tohum... Türkiye’nin terörden temizlediği güvenli bölgelere dönmek isteyen Suriyelilere taşınmaları için nakliye, barınma ve insani yardım desteği verilecek. Bölgede kurulan sanayi bölgelerinde 50 bin kişiye iş hazır. Çiftçilere gübre ve tohum dağıtıldı.
25.04.2022 Gündem
Türkiye'den sınır ötesi harekatı! O bölgeye kara operasyonu
Türkiye'den sınır ötesi harekatı! O bölgeye kara operasyonu Türkiye vuracak! Sınır ötesi harekat ile ilgili sıcak gelişme! Türkiye o bölgelere kara operasyonu düzenleyecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Suriye’den Türkiye’ye yönelik terör saldırılarına artık tahamülümüz kalmadı” açıklaması sonrası Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye’nin kuzeydoğu sınır hattına sevkiyata hız verdi.
16.10.2021 Gündem
ABD’den Suriye’nin kuzeyinde devasa üs
ABD’den Suriye’nin kuzeyinde devasa üs ABD Başkanı Donald Trump’ın askerlerinin Suriye’nin kuzeyinden çekileceğini açıklamasının üzerinden bir yıl geçmeden bölgede tam tersi bir gelişme yaşandı. ABD yönetimi, Suriye’nin kuzeydoğusunda içinde havaalanı da bulunan devasa bir üs inşa ediyor. Büyük bölümü tamamlanan askeri üssün bitmesi halinde, petrol alanları dahil Haseki ve Deyrizor bölgelerinde ABD yöntimi etkili kontrol sağlayacak.
7.08.2020 Gündem
İbrahim Kalın: Hiçbir hükmü yok
İbrahim Kalın: Hiçbir hükmü yok Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı.
4.03.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CNN TÜRK - Kanal D ortak yayınında önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CNN TÜRK - Kanal D ortak yayınında önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuk olduğu CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Devrim Muhafızları Ordusuna bağlı Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani'nin öldürülmesinin bölgenin huzur ve istikrarı açısından yarattığı yakın riskleri kaygıyla takip ettiklerini belirterek, "Çünkü bu iş burada bitmeyecek, bunun muhakkak bir takip eden süreci de olacak." dedi.
6.01.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni yıl mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni yıl mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl öncesi biz dizi mesaj yayınladı. Erdoğan, "Rabbim’den, 2020 yılının ülkemiz, milletimiz, dostlarımız ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.
31.12.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul ve Libya açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul ve Libya açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısında gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Libya'da yaşanan son gelişmelerle ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Libya'ya asker gönderecek misiniz diye soruyorlar. Biz davet edildiğimiz yere gideriz. Meclis açılınca asker tezkeresini gündeme alacağız" ifadesini kullandı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarına da değinen Erdoğan, "Bunun kararını verme yetkisi bize aynı zamanda Büyükşehir Belediye Meclisine aittir. Senin böyle bir yetkin yok" dedi.
26.12.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, basın toplantısında konuştu. Kalın, "İdlib'te rejim ihlallerinin arttığını görüyoruz. Rusya tarafına sert bir mesaj gönderdik." derken, "Saldırıların bir an önce durmasını, bunun yeni bir ateşkesle hayata geçirilmesini bekliyoruz. Rus tarafından da temel beklentimiz bu." ifadelerini kullandı.
24.12.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısına ilişkin açıklama yaptı. Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suriye konusuyla ilgili Putin ile telefonda görüşeceğini bildirdi.
11.12.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KYK borcu açıklaması: Öğrencilerimizin lehine bir adım atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KYK borcu açıklaması: Öğrencilerimizin lehine bir adım atacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya İnsan Hakları Günü kapsamında düzenlenen "Her İnsan Bir Dünya" temalı programda konuştu. Erdoğan, öğrencilerin KYK ile ilgili sorusuna cevap vererek, "Bu şu anda bizim gündemimizde. Değerlendirmesini yapıyoruz. Öğrencilerimizin lehine olacak bir adımı inşallah atacağız." dedi.
10.12.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Bir ilk oldu' dedi ve müjdeyi duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Bir ilk oldu' dedi ve müjdeyi duyurdu Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, burada yaptığı konuşmada İnsani Gelişmişlik Raporu'nu değerlendirerek, "Bu sabah açıklanan bir müjdeyi duyurmak istiyorum. İnsani gelişme raporuna göre Türkiye 2018 yılında 189 ülke içinde 59. sıraya yükseldi. Türkiye ilk kez bu kategoriye girdi. Hayırlısı olsun bundan sonra daha iyi sonuçlar da alacağız." diye konuştu.
9.12.2019 Siyaset
Beyaz Saray'da Türkiye-ABD zirvesi! Kritik görüşmenin ardından iki liderden önemli açıklamalar
Beyaz Saray'da Türkiye-ABD zirvesi! Kritik görüşmenin ardından iki liderden önemli açıklamalar umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump, ikili ve heyetler arası görüştü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Trump ikili ve heyetler arası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump ile görüşmesine ilişkin, "ABD ile köklü müttefiklik bağımıza uygun bir şekilde ilişkilerimizde yeni bir sayfa açmakta kararlıyız" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın gönderdiği mektupla ilgili de 'Mektupları bugün Sayın Başkan'a tekrar takdim ettim' açıklamasında bulundu.
14.11.2019 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Barış Pınarı Harekatı, Kuzey Suriye'de bir terör koridoru hatta bir terör devleti kurmayı hedefleyen amaçları ortadan büyük oranda kaldırmıştır. Bu terör koridoruna çok ciddi bir darbe vurulmuştur ama teyakkuz halimiz devam etmektedir. Teröristlerin niyetlerinden kolay kolay vazgeçmeyeceğini biliyoruz." dedi.
4.11.2019 Gündem
Diri diri toprağa gömmüşler! İşte terör örgütünün korkunç faaliyetleri...
Diri diri toprağa gömmüşler! İşte terör örgütünün korkunç faaliyetleri... Suriyeli bir araştırma merkezi, YPG/PKK'nın Suriye'nin kuzeyinde Arap, Türkmen ve Ezidilere yönelik insan hakları ihlallerini raporladı.
19.10.2019 Gündem
İşte düğümü çözen soru!
İşte düğümü çözen soru! Türkiye ile ABD anlaştı Barış Pınarı Harekatı'na 120 saat ara verildi. Anlaşmanın yolu Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Trump arasında gerçekleşen telefon görüşmesinde açıldı. Erdoğan'ın Trump'a “Sen El-Kaide ve DEAŞ ile masaya oturur musun?” sorusu ile düğüm çözüldü.
19.10.2019 Siyaset
Barış Pınarı Harekatı'nda son durum... Rasulayn'da MOBESE merkezi basıldı
Barış Pınarı Harekatı'nda son durum... Rasulayn'da MOBESE merkezi basıldı Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’de, Fırat’ın doğusundaki terör örgütlerine yönelik yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı’na, ABD ile varılan uzlaşma çerçevesinde 5 gün ara vermesiyle birlikte, bölgede sessizlik hakim oldu. Çatışmaların yoğun olarak yaşandığı Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinin karşısındaki Tel Abyad ile Ceylanpınar’ın karşısındaki Rasulayn ilçelerinde silah sesleri susarken, sınır hattında güvenlik güçlerinin teyakkuz hali ise sürüyor. Terör örgütü YPG/PKK'nın Rasulayn'da bulunan MOBESE merkezi, Suriye Milli Ordusu (SMO) askerleri tarafından basıldı. Görüntülerde, YPG'lilerin, merkezde bulunan ekipmanları da alarak kaçtıkları görüldü.
18.10.2019 Gündem
Teröristlerin çirkin oyunu deşifre oldu
Teröristlerin çirkin oyunu deşifre oldu Barış Pınarı Harekatı ile ağır darbe vurulan terör örgütü PKK/YPG’nin taban kaybetmemek ve uluslar arası kamuoyunda Türkiye’ye suçlamak için sivillerin bulunduğu alanda kimyasal kullanmayı planladığı ortaya çıktı. İstihbarat birimlerinin ulaştığı bilginin ardından teröristlerin deşifre olan çirkin oyununun sahnelenmemesi için güvenlik güçleri alarma geçti.
17.10.2019 Gündem
Deniz Bayramoğlu yazdı: Sınırda kameralar kapandığında...
Deniz Bayramoğlu yazdı: Sınırda kameralar kapandığında... CNN Türk haber spikeri Deniz Bayramoğlu, Türkiye'nin Fırat'ın doğusunda terör örgütüne yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nı, yayın yaptığı Akçakale sınırında kamera arkasında yaşananları ve muhabir arkadaşlarının cansiperane mesaisini Gazetevatan için yazdı...
17.10.2019 Gündem
Kızılay Başkanı Kınık: 50 bin insana yardım edebileceğimiz bir kapasite hazırlığı yaptık
Kızılay Başkanı Kınık: 50 bin insana yardım edebileceğimiz bir kapasite hazırlığı yaptık Türk Kızılay'ı Genel Başkanı Kerem Kınık, "Kızılay olarak 50 bin insana yardım edebileceğimiz bir kapasite hazırlığı yaptık. Yerlerinden edilmiş insanların bu bölgelere göçü tekrar yerlerine yerleşmesinden sonra desteklerimiz olacak." dedi.
15.10.2019 Gündem
Barış Pınarı Harekatı'nda 6'ncı gün... Bölgeden art arda son dakika haberler geliyor
Barış Pınarı Harekatı'nda 6'ncı gün... Bölgeden art arda son dakika haberler geliyor Türk Silahlı Kuvvetleri'nce Fırat’ın doğusuna yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekatı 6’ncı gününe girdi. Gelen son dakika haberlere göre, Telabyad ve Resulayn ilçe merkezlerinde kontrolün sağlandığı harekatta, iki kent arasındaki köylerin terör örgütü PKK/YPG’den arındırılmasına devam ediliyor. Milli Savunma Bakanlığı'ndan Harekatın başından bu yana yapılan çatışmalar ve bombardımanda ise 550 terörist etkisiz hale getirildi.
14.10.2019 Gündem
Barış Pınarı Harekatı'nda son dakika gelişmesi
Barış Pınarı Harekatı'nda son dakika gelişmesi Türk askeri ve Milli Suriye Ordusu birlikleri, yoğun çatışmaların ardından Tel Abyad'ın doğusundaki bulunan mahalleleri ele geçirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pınar Barışı Harekatı alanında 2 askerimiz ile 16 Suriye Milli Ordusu mensubunun şehit olduğunu açıkladı. Erdoğan, "Şu ana kadar kontrol altına alınan alan büyüklüğü 109 kilometrekaredir." dedi. Barış Pınarı Harekatı'nda Tel Abyad tamamen YPG/PKK'lı teröristlerden kurtarıldı.
13.10.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Telabyad ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki telabyad haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.