Tekne Battı

Tekne Battı

Son dakika tekne battı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tekne battı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tekne battı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tekne Battı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tekne battı gelişmeleri de dahil olmak üzere 284 tekne battı haberi bulunmuştur. Tüm tekne battı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karadeniz gazından ekonomiye dev katkı
Karadeniz gazından ekonomiye dev katkı Karadeniz'de son 3 ayda üretilen doğalgaz 284 milyon metreküpü aşarken, ekonomiye katkısı 4.3 milyar TL oldu. Günlük 1.5 milyon hanenin ihtiyacı karşılandı.
29.11.2023 Ekonomi
Lodos nedeniyle denizle kara birleşti, 7 tekne battı
Lodos nedeniyle denizle kara birleşti, 7 tekne battı Tuzla'da lodos nedeniyle 7 balıkçı teknesi battı. Kuvvetli rüzgar nedeniyle oluşan dev dalgalar nedeniyle denizle kara birleşti.
29.11.2023 Gündem
Fırtına birçok kenti vurdu! 7 tekne battı, camlar patladı, çatılar uçtu, ağaçlar devrildi
Fırtına birçok kenti vurdu! 7 tekne battı, camlar patladı, çatılar uçtu, ağaçlar devrildi Meteoroloji'nin uyarılarının ardından birçok kentte kuvvetli yağış ve fırtına etkili oluyor. İzmit Körfezi'nde şiddetli fırtına sebebiyle deniz taştı. Dalgaların 2 metreyi aştığı görülürken, 7 tekne de battı.
25.11.2023 Gündem
Fırtına deniz ulaşımını vurdu! Seferler iptal edildi
Fırtına deniz ulaşımını vurdu! Seferler iptal edildi Marmara Denizi'nde etkili olan fırtına nedeniyle Şehir Hatları ve İDO seferlerinde iptaller yaşanıyor.
25.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aile olmadan bireyin varlığı eksik kalır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aile olmadan bireyin varlığı eksik kalır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü Programı'nda önemli açıklamalarda bulunarak, "Marjinal grupların istismar malzemesi haline gelen İstanbul Sözleşmesi'nden çekilmemizin şiddetle mücadeleye en küçük olumsuz etkisi olmamıştır. Kadın haklarıyla ilgili kazanımları örseletmeyiz. Mevzuatımızı sürekli genişletiyoruz, yeniliyoruz. 2024 yılı faaliyet planımız ilgili bakanlığımız ve ilgili kurumlarla planlanmıştır." ifadelerini kullandı.
25.11.2023 Gündem
Yunanistan'da göçmen teknesi faciası: 59 ölü
Yunanistan'da göçmen teknesi faciası: 59 ölü Yunanistan 59 kişinin öldüğünü ve 100 kadar kişinin sağ salim kurtarıldığını dünyaya duyurdu. Yerel medya, yüzlerce kayıp olmasından korkulduğunu bildiriyor.
14.06.2023 Dünya
Çanakkale'de tekne battı: 1 ölü, 2 kişi yüzerek kurtuldu
Çanakkale'de tekne battı: 1 ölü, 2 kişi yüzerek kurtuldu Çanakkale'nin Ezine ilçesinde balık tutmak için gölete açılan 3 kişinin üzerinde bulunduğu tekne su aldığı için battı. Suya düşenlerden Afganistan uyruklu Gulam Haziret (39) hayatını kaybederken, Ali Aktaş (58) ve Kemal Ateş (56) yüzerek kıyıya ulaştı.
21.05.2023 Gündem
Bolu'da gölette tekne battı: 1 kişi kayboldu
Bolu'da gölette tekne battı: 1 kişi kayboldu Bolu'nun Seben ilçesindeki Taşlıyayla Göleti'nde balıkçı teknesinin batmasıyla, suya düşen Ferdi Uludağ (44) kayboldu, Uğur Çınar (33) ise yüzerek kıyıya ulaştı. Bölgede arama kurtarma çalışması başlatıldı.
3.04.2023 Yaşam
Antalya'da hayat felç oldu! Şiddetli fırtına dünyaca ünlü şelaleyi ters akıttı
Antalya'da hayat felç oldu! Şiddetli fırtına dünyaca ünlü şelaleyi ters akıttı Meteorolojinin ‘turuncu kod’ ile uyardığı Antalya’da akşam saatlerindeki şiddetli fırtına ve sağanak hayatı felç etti. Saatteki hızı 153 kilometreye kadar çıkan rüzgar, dünyaca ünlü şelaleyi terse doğru akıttı. Aşırı sağanak nedeniyle su dolan alt geçitlerde araçlar ve vatandaşlar mahsur kaldı, balıkçı barınağında 1 tekne battı.
27.01.2023 Yaşam
Erdek'te lodos etkili oldu; tekne battı
Erdek'te lodos etkili oldu; tekne battı Marmara Bölgesi'nde etkili olan lodos, Balıkesir'in Erdek ilçesinde hayatı olumsuz etkiledi. Lodos nedeniyle limanda bağlı bulunan tekne battı.
28.09.2022 Yaşam
Keban Baraj Gölü’nde tekne battı; kayıp balıkçı aranıyor
Keban Baraj Gölü’nde tekne battı; kayıp balıkçı aranıyor Elazığ’da, Keban Baraj Gölü’nde batan teknedeki 2 kişiden 1'i, sudan kendisi çıkarken, balıkçı Yaşar Zariç (56) kayboldu. Zariç için arama- kurtarma çalışması başlatıldı. 
9.09.2022 Yaşam
Datça'da fırtına hayatı olumsuz etkiledi! 1 tekne battı
Datça'da fırtına hayatı olumsuz etkiledi! 1 tekne battı Muğla'nın Datça ilçesinde, fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Kumluk Plajı'nda demirli bir ahşap tekne, beton rıhtıma çarparak battı.
15.10.2021 Gündem
Doğu Akdeniz'de facia! Tekne battı çok sayıda kayıp var...
Doğu Akdeniz'de facia! Tekne battı çok sayıda kayıp var... Doğu Akdeniz'de içerisinde 45 kişinin bulunduğu tekne battı. Deniz Kuvvetleri Komutanlığına ait 2 fırkateyn ve deniz karakol uçağı ile bölgede arama kurtarma faaliyetleri sürüyor. Milli Savunma Bakanlığından, Kaş'ın 161 mil güneybatısında batan tekneden 37 kişinin kurtarıldığı, kayıp 8 kişiyi arama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
23.07.2021 Dünya
Arnavutköy'de tekne alabora oldu! 1 kişi kayıp
Arnavutköy'de tekne alabora oldu! 1 kişi kayıp Rumeli Feneri'nden denize açılan içinde 2 kişinin bulunduğu tekne, Arnavutköy, Karaburun Sahili açıklarında alabora oldu. Bir kişi 2 saat boyunca yüzerek kıyıya ulaşarak kurtulurken, kaybolan bir kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.
2.05.2021 Yaşam
Kocaeli'de tekne battı! 3 kişi kurtarıldı
Kocaeli'de tekne battı! 3 kişi kurtarıldı Kocaeli’nin Kandıra ilçesi açıklarında yardım çağrısında bulunduktan sonra batan balıkçı teknesindeki 3 kişi, Kıyı Emniyeti ekipleri tarafından kurtarıldı.
1.04.2021 Yaşam
Akdeniz'de düzensiz göçmenleri taşıyan tekne battı! En az 43 kişi hayatını kaybetti
Akdeniz'de düzensiz göçmenleri taşıyan tekne battı! En az 43 kişi hayatını kaybetti BM, Akdeniz'de Libya açıklarında düzensiz göçmenleri taşıyan teknenin batması sonucu en az 43 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.
20.01.2021 Dünya
Libya açıklarında facia! İki tekne  battı, 100'e yakın kişi  öldü
Libya açıklarında facia! İki tekne battı, 100'e yakın kişi öldü Uluslararası Göç Örgütü (IOM), Akdeniz'de, Libya açıklarında iki teknenin batması sonucu 100'e yakın düzensiz göçmenin boğulduğunu bildirdi.
13.11.2020 Dünya
O parayı alabilirsiniz! Başvuru yapmanız yeterli
O parayı alabilirsiniz! Başvuru yapmanız yeterli Birçok kişinin aklında bu soru vardı. Ödeme yapılıp yapılmayacağını merak eden vatandaşlar araştırma yapmaya başladı. Başvuran parasını alacak. İzmir'de yaşanan depremin ardından zorunlu deprem sigortası yeniden gündeme geldi. Sigorta yaptırmanın ne kadar gerekli olduğu ortaya çıktı. İzmir'de depremden etkilenen vatandaşlar zorunlu deprem sigortasının tsunami zararlarını karşılamasını bekliyor.
2.11.2020 Ekonomi
Şanlıurfa'da tur teknesi battı! İçinde 26 yolcu vardı
Şanlıurfa'da tur teknesi battı! İçinde 26 yolcu vardı Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde, Birecik Barajı Gölü'nde gezi esnasında su alan tekne battı, 26 yolcu ise kurtarıldı.
17.09.2020 Gündem
İzmir'de 10 kişinin bulunduğu tekne battı: 4 ölü
İzmir'de 10 kişinin bulunduğu tekne battı: 4 ölü İzmir'in Foça ilçesinde bir teknenin batması sonucu ilk belirlemelere göre 2'si çocuk 4 kişi öldü, kaybolan bir çocuk için arama kurtarma çalışması başlatıldı.
2.08.2020 Gündem
Boğazı'da korku dolu anlar! Tekne alev alev...
Boğazı'da korku dolu anlar! Tekne alev alev... İstanbul Boğazı'nda Beşiktaş açıklarında bir teknede yangın çıktı. Yangın yaklaşık 30 dakikalık çalışma sonrasında kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının devam ettiği esnada tekne battı
4.07.2020 Gündem
Mozambik'te yolcu taşıyan tekne battı: 13 ölü
Mozambik'te yolcu taşıyan tekne battı: 13 ölü Güney Afrika ülkelerinden Mozambik'in Cabo Delgado vilayetinde yolcu taşıyan teknenin batması sonucu 13 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
6.06.2020 Dünya
Beşiktaş'ta demirli lüks tekne battı
Beşiktaş'ta demirli lüks tekne battı Beşiktaş Bebek Sahili'nde demirli, bir turizm organizasyon firmasına ait EYP isimli tekne henüz belirlenemeyen bir nedenle su alarak battı.
5.04.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Tekne Battı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tekne battı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.