Tekne Alabora Oldu

Tekne Alabora Oldu

Son dakika Tekne alabora oldu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tekne alabora oldu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tekne alabora oldu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tekne Alabora Oldu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tekne alabora oldu gelişmeleri de dahil olmak üzere 138 tekne alabora oldu haberi bulunmuştur. Tüm tekne alabora oldu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lodos nedeniyle denizle kara birleşti, 7 tekne battı
Lodos nedeniyle denizle kara birleşti, 7 tekne battı Tuzla'da lodos nedeniyle 7 balıkçı teknesi battı. Kuvvetli rüzgar nedeniyle oluşan dev dalgalar nedeniyle denizle kara birleşti.
29.11.2023 Gündem
Marmara Adası açıklarında gezi teknesi alabora oldu!
Marmara Adası açıklarında gezi teknesi alabora oldu!  Balıkesir’in Marmara Adası açıklarında fırtınaya yakalanıp alabora olan teknede yaralanan Seyfi Sercan Kalyoncu (38), hastanede yaşamını yitirdi. Kurtarılan 3 kişinin ise sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
27.08.2023 Yaşam
Uganda’da tekne faciası!  Ölü sayısı 20’ye ulaştı
Uganda’da tekne faciası! Ölü sayısı 20’ye ulaştı Uganda polisi dün Victoria Gölü üzerinde içindeki 34 kişiyle birlikte alabora olan tekne kazasında ölü sayısını 20 olarak açıkladı.
3.08.2023 Dünya
Yunanistan’da alabora olan göçmen teknesinde can kaybı 79'a yükseldi
Yunanistan’da alabora olan göçmen teknesinde can kaybı 79'a yükseldi Yunanistan açıklarında dün yüzlerce göçmenin bulunduğu tekne alabora oldu. Yunan medyası, can kaybının 79’a yükseldiğini duyurdu.
15.06.2023 Dünya
Adıyaman'da tekne faciası! Suya düşen 3 kişiden 1'i öldü, 1 kişi kayıp
Adıyaman'da tekne faciası! Suya düşen 3 kişiden 1'i öldü, 1 kişi kayıp  Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Tabiat Parkı gölünde balık tutarken alabora olan tekneden denize düşen 3 kişiden 1'i yüzerek kıyıya ulaştı. Kayıp 2 kişi için arama çalışması başlatıldı.
22.12.2022 Yaşam
Florida açıklarında tekne alabora oldu: 39 kişi kayıp
Florida açıklarında tekne alabora oldu: 39 kişi kayıp ABD’nin Florida eyaleti açıklarında bir teknenin alabora olması sonucu 1 kişini kurtarıldığı, 39 kişinin kaybolduğu duyuruldu.
26.01.2022 Dünya
Beyşehir Gölü'nde tekne alabora oldu! 1 balıkçı kayıp
Beyşehir Gölü'nde tekne alabora oldu! 1 balıkçı kayıp Konya'da, Beyşehir Gölü'nde tekneleri alabora olan 4 balıkçıdan 3'ü kurtarılırken, Mevlüt Uyanık (32) kayboldu. Bölgeye gelen arama- kurtarma ekipleri, Uyanık'ın bulunması için çalışma yürütüyor.
11.08.2021 Gündem
Denizde can pazarı! Tekneleri alabora oldu, işte o anlar...
Denizde can pazarı! Tekneleri alabora oldu, işte o anlar... Antalya'da balık tutmak için denize açılan 3 kişinin bulunduğu tekne alabora oldu. Yaklaşık 2 saat suda kalan amatör 3 balıkçı, teknesiyle bölgeden geçen Bahadır Malkoç ve beraberindekiler tarafından kurtarılırken, o anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Görüntüde Malkoç'un "Denizdeki canları aldık, geri dönüyoruz" dediği yer aldı.
11.07.2021 Gündem
Arnavutköy'de tekne alabora oldu! 1 kişi kayıp
Arnavutköy'de tekne alabora oldu! 1 kişi kayıp Rumeli Feneri'nden denize açılan içinde 2 kişinin bulunduğu tekne, Arnavutköy, Karaburun Sahili açıklarında alabora oldu. Bir kişi 2 saat boyunca yüzerek kıyıya ulaşarak kurtulurken, kaybolan bir kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.
2.05.2021 Yaşam
ABD'de tekne alabora oldu: 12 kişi kayıp
ABD'de tekne alabora oldu: 12 kişi kayıp ABD'de açık deniz inşaat faaliyetlerini destekleyen malzemeleri taşıyan 18 mürettebatlı tekne alabora oldu.
14.04.2021 Dünya
Şanlıurfa'da  balık tutarken tekneleri alabora olan 2 kişi kayboldu
Şanlıurfa'da balık tutarken tekneleri alabora olan 2 kişi kayboldu Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, gölete balık tutmaya giden 3 arkadaşın içerisinde bulunduğu tekne alabora oldu. 3 arkadaştan 1'i yüzerek kurtulurken, diğer 2'si ise suda kayboldu.
17.03.2021 Yaşam
Gökçeada'da tekne faciası! Ölü ve kayıplar var
Gökçeada'da tekne faciası! Ölü ve kayıplar var Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde tekne faciası yaşandı. 5 kişinin bulunduğu tekne alabora oldu. Teknenin batması sonucu bir kişi öldü, kayıp iki kişi aranıyor.
26.02.2021 Gündem
Heybeliada açıklarında tekne alabora oldu 27 kişi kurtarıldı
Heybeliada açıklarında tekne alabora oldu 27 kişi kurtarıldı Heybeliada açıklarında belirlenemeyen bir sebeple alabora olan bir teknede bulunan 27 kişi kurtarıldı, Kurtarılanlardan 11'i hastaneye kaldırıldı. Doğum günü kutlamasından döndüklerini anlatan kazazedeler, o anları anlattı. Bir kazazede, teknenin deniz taksi ruhsatının olmadığını iddia etti.
26.07.2020 Yaşam
İzmir'de denizin ortasında can pazarı
İzmir'de denizin ortasında can pazarı İzmir'in Karaburun ilçesinde yelkenli tekneleri alabora olan 3 kişinin hayatını deniz polisi kurtardı.
13.05.2020 Gündem
Sakarya Nehri'nde tekne alabora oldu!
Sakarya Nehri'nde tekne alabora oldu! Sakarya’nın Pamukova ilçesinde balık tutmak için açıldıkları nehirde alabora olan tekneden düşen bir kişi hayatını kaybederken, kaybolan arkadaşını arama çalışması başlatıldı.
20.10.2019 Yaşam
Endonezya'da tekne alabora oldu: 2 ölü, 11 kayıp!
Endonezya'da tekne alabora oldu: 2 ölü, 11 kayıp! Endonezya'nın Batı Papua eyaleti kıyılarında yolcu teknesinin alabora olması sonucu 2 kişi öldü, 11 kişi kayboldu.
15.07.2019 Dünya
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde tekne battı: 30 ölü
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde tekne battı: 30 ölü Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nin (KDC) batısındaki Mai-Ndombe Gölü'nde bir teknenin batması sonucu en az 30 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
27.05.2019 Dünya
Hindistan'da tekne alabora oldu: 9 ölü
Hindistan'da tekne alabora oldu: 9 ölü Hindistan'ın Odişa eyaletinde bir teknenin alabora olması sonucu 9 kişi hayatını kaybetti.
3.01.2019 Dünya
Son dakika.... Kaçak göçmenleri taşıyan tekne alabora oldu!
Son dakika.... Kaçak göçmenleri taşıyan tekne alabora oldu! Edirne'de, askeri yasak bölgede, yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmek isteyen yaklaşık 10 kaçak göçmenin bulunduğu bot alabora oldu.
25.10.2018 Gündem
Kuşadası’nda kaçak göçmen taşıyan lastik bot alabora oldu
Kuşadası’nda kaçak göçmen taşıyan lastik bot alabora oldu Kuşadası’ndan yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmaya çalışan kaçak göçmenlerin bindiği lastik botun alabora olması sonucu içindeki 33 yabancı uyruklu kaçak göçmen denize düştü. Kazada sahil güvenlik ve polis ekiplerinin çabası sonucu ölen ya da yaralanan olmadı.
4.09.2018 Gündem
Endonezya'da 70 kişiyi taşıyan tekne alabora oldu
Endonezya'da 70 kişiyi taşıyan tekne alabora oldu Endonezya'da 70 kişiyi taşıyan yolcu teknesinin alabora olduğu bildirildi.
18.06.2018 Dünya
Endonezya'da 70 kişiyi taşıyan tekne alabora oldu
Endonezya'da 70 kişiyi taşıyan tekne alabora oldu Endonezya'da 70 kişiyi taşıyan yolcu teknesinin alabora olduğu bildirildi.
18.06.2018 Dünya
‘İyi yaşasınlar istedik ölüme götürmüşüz!’
‘İyi yaşasınlar istedik ölüme götürmüşüz!’ Antalya açıklarında, yasa dışı yollardan Avrupa ülkelerine geçmek isterken teknelerinin batması sonucu can veren 5 çocuk, dün toprağa verildi. Faciadan sağ kurtulan anne Zeynep ile baba İdris Reşid, “Keşke biz ölseydik” diye ağladı
7.06.2018 Yaşam
Çocuklarım ‘Baba kurtar’ diye çığlıklar attı ama...
Çocuklarım ‘Baba kurtar’ diye çığlıklar attı ama... Antalya’da Meis adasına gitmek için bindikleri sürat teknesi batınca 5 çocuğunu kaybeden acılı baba, dehşeti anlattı, üzüntüden çocuklarının cesedini morgdan alamadı...
6.06.2018 Yaşam
Şile'de tekne battı: 1 ölü 1 kayıp
Şile'de tekne battı: 1 ölü 1 kayıp ŞİLE'de denize açıldıktan sonra alabora olan teknede bulunan 5 kişiden 1'i hayatını kaybetti. 3 kişi kurtarılırken 1 kişi aranıyor.
3.06.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tekne Alabora Oldu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tekne alabora oldu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.