Teçhizat

Teçhizat

Son dakika teçhizat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan teçhizat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını teçhizat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teçhizat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teçhizat gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.235 teçhizat haberi bulunmuştur. Tüm teçhizat haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Bakan Şimşek'ten büyüme mesajı: Milli gelirimiz 1,1 trilyon doları aştı
Bakan Şimşek'ten büyüme mesajı: Milli gelirimiz 1,1 trilyon doları aştı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 2023 yılı büyüme rakamlarına ilişkin, "Göstergeler ekonomideki dengelenmenin ve cari açıktaki iyileşmenin devam ettiğine işaret ediyor. 2024 yılında net dış talebin büyümeye pozitif katkı verdiği ılımlı bir dengeli bir büyüme bekliyoruz" dedi.
29.02.2024 Ekonomi
Mogan Enerji ne zaman halka arz olacak, kaç lot verir? Molgan Enerji hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu?
Mogan Enerji ne zaman halka arz olacak, kaç lot verir? Molgan Enerji hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Mogan Enerji Yatırım Holding AŞ'nin halka arzında 28-29 Şubat ve 1 Mart tarihlerinde üç gün süreyle talep toplanacak. Sabit fiyatla talep toplama yöntemiyle yapılacak halka arzın büyüklüğü 2 milyar 976 milyon TL olarak hesaplanırken, işlem sonrası Şirket'in halka açıklık oranı yüzde 10,76 olacak. Peki, Mogan Enerji halka arz hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Mogan Enerji kaç lot verir?
27.02.2024 Ekonomi
Ukrayna ordusu, Avdiivka’dan çekildi
Ukrayna ordusu, Avdiivka’dan çekildi Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Donetsk bölgesindeki Avdiivka kentinden birlikleri çekme kararı aldıklarını duyurdu.
17.02.2024 Dünya
B sınıfı ehliyet ile 125 cc ve altı motosiklet kullanma şartları belli oldu
B sınıfı ehliyet ile 125 cc ve altı motosiklet kullanma şartları belli oldu Karadeniz Sürücü Kursları Dernek Başkanı Hasan Guda, B sınıfı otomobil ehliyeti bulunan herkesin motosiklet süremeyeceğine dikkat çekerek, önemli uyarılarda bulundu.
14.02.2024 Ekonomi
MSB: Son 1 haftada 114 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son 1 haftada 114 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savuma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, "Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil 114'ü son 1 haftada olmak üzere, 1 Ocak 2023'ten bugüne kadar etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2 bin 396'ya ulaşmıştır" diye konuştu.
18.01.2024 Gündem
MSB'den bedelli askerlik ücreti için açıklama
MSB'den bedelli askerlik ücreti için açıklama MSB'den 2024 bedelli askerlik ücreti için açıklama geldi. MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 2024 yılı ilk 6 ayı için bedelli askerlik tutarına ilişkin bilgilendirme Mali ve Sosyal Haklar genelgesinin yayımlanmasını müteakip yapılacaktır.
4.01.2024 Gündem
Irak'ın kuzeyinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
Irak'ın kuzeyinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde Zap bölgesinde 467 kullanılmamış AK-47 piyade tüfeği ile çok sayıda mühimmat ve askeri teçhizatın ele geçirildiğini duyurdu.
30.12.2023 Gündem
Dışarıdan bakınca fabrika, içerisi bambaşka! Yüzlercesi operasyonla ele geçirildi
Dışarıdan bakınca fabrika, içerisi bambaşka! Yüzlercesi operasyonla ele geçirildi Tekirdağ'da jandarma ekipleri kapalı gibi görünen bir tekstil fabrikasına düzenlendiği operasyonda iklimlendirme yöntemiyle yetiştirilen yüzlerce kenevir ve esrar ele geçirdi.
28.12.2023 Gündem
Antalya'daki fırtına uçak seferlerini iptal ettirdi
Antalya'daki fırtına uçak seferlerini iptal ettirdi Meteoroloji'nin sağanak uyarısında bulunduğu Antalya'da, saatteki hızı 62 kilometreyi bulan rüzgar etkili oluyor. Konyaaltı Sahili'nde büyük dalgalar oluşurken, bazı vatandaşlar bölgeye gelip, fotoğraf çekti. Türk Hava Yolları 11 seferini iptal ederken, büyükşehir belediyesi bünyesinde kriz masası oluşturuldu.
21.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon vurgusu: Yeniden tek haneye çekilecek
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon vurgusu: Yeniden tek haneye çekilecek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2024 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi kapsamında Meclis'te konuşuyor. Yılmaz "Dezenflasyon politikalarımızın devamlılığı sağlanarak 2025 yılında istikrar dönemine geçilecek; enflasyondaki gerileme hız kazanacak, öngörülebilirlik artacak ve 2026 yılında enflasyon yeniden tek haneye çekilecektir" dedi.
11.12.2023 Ekonomi
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Sivilleri hedef alan saldırılar asla kabul edilemez
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Sivilleri hedef alan saldırılar asla kabul edilemez TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Ukrayna ve Orta Doğu’da devam eden krizlerin sadece bölgesel değil, küresel bir çatışmanın da konusu olabileceğini ve bunun için yaşanan insani kayıpların bir an evvel sonlandırılmasını temenni ettiklerini belirterek, “Türkiye olarak hem 1991 sınırlarında uluslararası sistem tarafından kabul edilmiş Ukrayna'nın toprak bütünlüğünü savunuyor hem de 1967 sınırlarında Filistin Devleti’nin toprak bütünlüğünü savunuyoruz. Her ikisinin de birlikte uluslararası camia tarafından savunulması gerektiğine de inanıyoruz.” dedi.
24.10.2023 Gündem
Karabağ Ermeni işgalinden tamamen kurtarıldı! Fransa ve İran'dan Ermenilere destek gecikmedi
Karabağ Ermeni işgalinden tamamen kurtarıldı! Fransa ve İran'dan Ermenilere destek gecikmedi Azerbaycan'ın 24 saatlik müthiş operasyonu sonrası Dağlık Karabağ Ermeni işgalinden tamamen kurtarıldı. Azerbaycan'ın Karabağ'ı işgalden kurtarması üzerine koşa koşa Erivan'a giden Fransa Dışişleri Bakanı Colonne, Ermenistan'a silah sağlayacaklarını "Fazla ayrıntı veremem" diyerek açıkladı. Saydığı bahaneler arasında ise Türkiye de vardı.
4.10.2023 Dünya
Karabağ'da peş peşe patlamalar! Azerbaycan Savunma Bakanlığı terörle mücadele operasyonları başlatıldığını duyurdu
Karabağ'da peş peşe patlamalar! Azerbaycan Savunma Bakanlığı terörle mücadele operasyonları başlatıldığını duyurdu Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Karabağ'da terörle mücadele operasyonları başlatıldığını duyurdu. Karabağ’da mayın patlaması sonucu 2 kişinin ölmesinin ardından olay yerine giden polis aracının geçişi sırasında mayın patlamış 4 polis ölmüştü. Operasyonlar sürerken Azerbaycan Savunma Bakanı, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile telefon görüştü. Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova'dan operasyonla ilgili yorumlar gelirken Ermenistan Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklama ise Erivan'ın 'U' dönüşünü gözler önüne serdi. Fransa Dışişleri Bakanlığından Azerbaycan'ın Karabağ'da başlattığı terörle mücadele operasyonuna dair yapılan açıklamada, "Fransa, bu kabul edilemez saldırıya bölgenin güvenliğine yönelik oluşturduğu risklerle orantılı olarak güçlü bir yanıt verilmesi için Avrupalı ve ABD’li ortaklarıyla yakın iş birliği içinde çalışıyor” ifadeleri kullanıldı. BM Güvenlik Konseyi de acil toplantıya çağırıldı. Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Karabağ’daki terörle mücadele operasyonun sona ermesini tek yolunun, Karabağ’daki yasadışı Ermeni silahlı güçlerin teslim olması ve Karabağ’daki sözde rejimin feshedilmesi olduğu bildirildi.
19.09.2023 Dünya
Bolu Mudurnu esrarengiz kazı! Bolu Mudurnu kazı çalışmaları bitti mi? Mudurnu kazısında ne bulundu, Mudurnu’da ne aranıyor? Bolu gizemli kazıda son durum
Bolu Mudurnu esrarengiz kazı! Bolu Mudurnu kazı çalışmaları bitti mi? Mudurnu kazısında ne bulundu, Mudurnu’da ne aranıyor? Bolu gizemli kazıda son durum Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gizli yürütülen adli soruşturma çerçevesinde Mudurnu ilçesine bağlı Kovucak köyünde Nisan ayında iş makinesiyle kazı çalışması başlatıldı. Bolu’da esrarengiz kazı olarak adlandırılan, kaza çalışması ile ilgili detaylar merak ediliyor. Alana ev sahibi çiftin dahi yaklaştırılmadığı iddia edilirken, büyük bir gizlilikle devam eden kazıda son durum sorgulanıyor. Peki, Bolu Mudurnu esrarengiz kazı nedir, Bolu Mudurnu kazı çalışmaları bitti mi? Mudurnu kazısında ne bulundu, Mudurnu’da ne aranıyor?
29.07.2023 Gündem
Bolu'daki gizemli kazıda yeni gelişme: Çok büyük hazine var
Bolu'daki gizemli kazıda yeni gelişme: Çok büyük hazine var Bolu'nun Mudurnu ilçesine bağlı Kovucak köyünde Sıtkı Toy’a ait arazide Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla 3 aydır yürütülen kazı çalışmasıyla ilgili bölgede çobanlık yapan vatandaş İHA’ya konuştu. İşte detaylar...
29.07.2023 Gündem
Stoltenberg: Vilnius, NATO-Ukrayna ilişkilerinde yeni bir döneme işaret ediyor
Stoltenberg: Vilnius, NATO-Ukrayna ilişkilerinde yeni bir döneme işaret ediyor Litvanya’da NATO-Ukrayna Konseyi'nin açılış toplantısı öncesinde NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ortak basın toplantısı düzenledi. Stoltenberg, “Vilnius'ta alınan kararlar NATO ile Ukrayna arasındaki ilişkilerde yeni bir dönemin başlangıcına işaret etmektedir” dedi.
12.07.2023 Dünya
Merkez Bankası PPK toplantı özeti yayımlandı
Merkez Bankası PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) Toplantı Özeti'nde, "Yumuşak bir geçiş süreci için sadeleşme politikasının kademeli olmasına karar verilmiştir" denildi.
3.07.2023 Ekonomi
Putin: Ukrayna’nın savunma sanayisi yakında tamamıyla tarihe karışacak
Putin: Ukrayna’nın savunma sanayisi yakında tamamıyla tarihe karışacak Savaş muhabirleriyle Ukrayna-Rusya Savaşı’na dair açıklamalarda bulunan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Batı'nın sağladığı silahların yakında tükeneceğini söyleyerek, "Ukrayna’nın savunma sanayisi yakında tamamıyla tarihe karışacak” dedi.
13.06.2023 Dünya
Şasi Nedir, Ne İşe Yarar? Arabanın Şaşesi Neresidir?
Şasi Nedir, Ne İşe Yarar? Arabanın Şaşesi Neresidir? Araba tutkunu değilseniz, bir arabanın teknik inceliklerini bilemeyebilirsiniz. Ancak bunları bilmek, satın almak istediğiniz arabanın gerçek potansiyelini ve sınırlarını anlamanıza yardımcı olabilir. Araba şasisi, bir arabanın önemli teknik özelliklerinden biridir.
4.06.2023 Gündem
TÜİK büyüme rakamlarını açıkladı! Bakan Nebati: Türkiye en yüksek büyüyen ikinci ülke
TÜİK büyüme rakamlarını açıkladı! Bakan Nebati: Türkiye en yüksek büyüyen ikinci ülke Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak-Mart 2023 dönemini kapsayan yılın 1'inci çeyreğinde ekonominin yüzde 4 büyüdüğünü açıkladı. Büyüme rakamlarını değerlendiren Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, şunları söyledi: “Türkiye ekonomisi 2023 yılının ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre reel yüzde 4,0 büyüme kaydetmiştir. Böylece ülkemiz, verisi açıklanan AB ve OECD ülkeleri arasında yılın ilk çeyreğinde yıllık bazda en yüksek büyüyen ikinci ülke olmayı başarmıştır” dedi.
31.05.2023 Ekonomi
Bakan Dönmez: Hiçbir sorun yaşanmadan seçim sürecini tamamlayacağız
Bakan Dönmez: Hiçbir sorun yaşanmadan seçim sürecini tamamlayacağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Seçim günü görev alacak arıza ekip personeli sayılarını belirledik ve kriz merkezlerini oluşturduk. Meteoroloji verilerinin takibini düzenli olarak yapıyoruz. Öngörülen bütün risklere yönelik eylem planlarımızı hazırladık. Seçimin güven içerisinde tamamlanması için elektrik tarafında hem bakanlığımız hem de dağıtım şirketlerimiz hazırlıklarını tamamladı. İnşallah hiçbir sorun yaşanmadan seçim sürecini tamamlayacağız" dedi.
8.05.2023 Gündem
Bakan Dönmez'den 14 Mayıs açıklaması: Siber saldırılara karşı gerekli önlemleri de aldık
Bakan Dönmez'den 14 Mayıs açıklaması: Siber saldırılara karşı gerekli önlemleri de aldık Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez 14 Mayıs seçimleri öncesi alınan önlemlerle ilgili açıklama yaptı.
8.05.2023 Gündem
Faizsiz, 1 yıl ödemesiz 75 bin lira kredi! Başvuran alacak, Bakan Varank yeni desteği duyurdu
Faizsiz, 1 yıl ödemesiz 75 bin lira kredi! Başvuran alacak, Bakan Varank yeni desteği duyurdu KOSGEB, deprem bölgesinde imalat sektöründe faaliyet gösteren KOBİ’lerin bakım, tadilat, onarım, personel, ham madde, malzeme, teçhizat, donanım gibi giderlerinin karşılanmasına katkı sağlamak amacıyla 75 bin liraya kadar geri ödemeli destek verecek.
7.05.2023 Ekonomi
Bakan Nebati'den enflasyon açıklaması: Kalıcı düşüşün sağlanması hedefimiz olacaktır
Bakan Nebati'den enflasyon açıklaması: Kalıcı düşüşün sağlanması hedefimiz olacaktır Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Mersin İş Dünyası Buluşması'nda konuşuyor. Bakan Nebati "Son dönemde tarihimizin en yüksek seviyesine ulaşan istihdam piyasamızda daha fazla ve daha nitelikli iş imkânları oluşturacağız" dedi. Nebati "Halkımızın refahının artması, sosyal adalet ve gelir dağılımının iyileşmesi için enflasyonda kalıcı düşüşün sağlanması, Türkiye Yüzyılı’nda vazgeçilmez hedefimiz olacaktır" değerlendirmesinde bulundu.
2.05.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Teçhizat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teçhizat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.