Tc Kimlik Numarası

Tc Kimlik Numarası

Son dakika tc kimlik numarası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tc kimlik numarası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tc kimlik numarası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tc Kimlik Numarası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tc kimlik numarası gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.035 tc kimlik numarası haberi bulunmuştur. Tüm tc kimlik numarası haberleri aşağıda listelenmiştir.
8 bin sürekli işçi alım kurası gerçekleştirildi! Bakan Koca detayları paylaştı
8 bin sürekli işçi alım kurası gerçekleştirildi! Bakan Koca detayları paylaştı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bakanlık bünyesinde 8 bin sürekli işçi istihdamı için 3-4 Nisan'da kura çekimi yapıldığını açıkladı.
5.04.2024 Gündem
e okul güncelleme yap | E OKUL VBS güncelleme nasıl yapılır? e okula giremiyorum 2024
e okul güncelleme yap | E OKUL VBS güncelleme nasıl yapılır? e okula giremiyorum 2024 e-Okul güncelleme nasıl yapılır? Sorusuna yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. Kullanıcılar güncelleme nedeniyle e-Okul'a giremediğine yönelik paylaşımlar yapıyor. Peki, e-Okul'a giremiyorum, neden? E Okul VBS yenileme nasıl yapılır? İşte e okul güncelleme
10.01.2024 Eğitim
Evde bakım maaşı yatan iller (9 Kasım 2023) | Evde bakım maaşı ne kadar oldu, evde bakım parası yattı mı?
Evde bakım maaşı yatan iller (9 Kasım 2023) | Evde bakım maaşı ne kadar oldu, evde bakım parası yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller 9 Kasım 2023 listesi belli oldu mu, evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar kasım ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 9 Kasım evde bakım parası yattı mı? 9 Kasım 2023 evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? İşte 9 Kasım 2023 evde bakım maaşı yatan iller…
9.11.2023 Ekonomi
Kargo etiketlerini yırtmadan çöpe atanlara uyarı! Kişisel verileriniz çalınıyor
Kargo etiketlerini yırtmadan çöpe atanlara uyarı! Kişisel verileriniz çalınıyor Sosyal medyadaki bir paylaşımın ardından, kargo paketleri üzerindeki etikette yer alan cep telefonu, TC kimlik numarası gibi kişisel verilerin, kargo teslim alındıktan sonra imha edilip edilmemesi tartışma konusu oldu. Bir sosyal medya kullanıcısı "Çöpü karıştıran biri telefonumu buldu; rahatsız etti. Polise şikayet ettim, öyle kurtuldum. Mutlaka silin arkadaşlar" paylaşımı yaptı. Paylaşımın altına yorum yapanlar ise, sosyal medyada başlarına gelen benzer olayları anlattı. KVKK (Kişisel Verilerin Korunması Kanunu) Uzmanı Avukat Elif Yaşaroğlu, "Kargo firmasının sorumluluğu eğer sizi önceden bilgilendirmişse aslına bakarsanız, kargoyu karşı tarafa ulaştırdıktan sonra biter. Eğer önceden bilgilendirmemişse sorumluluğu devam eder." dedi.
29.08.2023 Yaşam
YKS ADAY ŞİFRESİ NASIL ALINIR 2023? ÖSYM aday şifremi unuttum nasıl öğrenebilirim? YKS AİS ile aday şifresi alma
YKS ADAY ŞİFRESİ NASIL ALINIR 2023? ÖSYM aday şifremi unuttum nasıl öğrenebilirim? YKS AİS ile aday şifresi alma YKS aday şifresi nasıl alınır, ÖSYM AİS şifremi unuttum nasıl öğrenebilirim? YKS sonuçları açıklandı. 3,5 milyondan fazla üniversite adayının merakla beklediği ÖSYM sonuçların erişime açıldığını duyurdu. Ön lisans, lisans ve lisansüstü yapılan tüm ulusal sınavlarda başvuru ve sonuç kontrolü işlemlerine aday şifresini girmek gerekiyor. ÖSYM şifresini unutanlar ÖSYM aday şifresi nasıl alınır, aday şifresini unuttum nasıl öğrenebilirim? Sorularına yanıt arıyor. İşte 2023 ÖSYM aday şifresi alma…
20.07.2023 Eğitim
İkinci tur heyecanı! Oy verme işlemi 08.00 itibarıyla başladı
İkinci tur heyecanı! Oy verme işlemi 08.00 itibarıyla başladı Türkiye'de bugün yaklaşık 61 milyon seçmen sandık başına gidiyor. Seçimlerin 2'nci turunda sandık başında bulunacak görevliler, sandık yemini ederek göreve başladı. Oy verme işlemi de saat 08.00 itibarıyla başladı.
28.05.2023 Gündem
KGM işçi alımı 2023! KGM işçi alımı ne zaman, İŞKUR Karayolları Genel Müdürlüğü işçi alımı başvuru nasıl yapılır?
KGM işçi alımı 2023! KGM işçi alımı ne zaman, İŞKUR Karayolları Genel Müdürlüğü işçi alımı başvuru nasıl yapılır? Karayolları Genel Müdürlüğü 3 bin sürekli işçi alımı yapacak. Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) 3 bin sürekli işçi alımı yapılacağını resmi internet adresinden "​Karayolları Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatı işyerlerine süresi belirli olmayan sürekli iş sözleşmesi ile çalıştırılmak üzere; toplam 3000 işçi alınacaktır.” İfadeleriyle duyurdu. Peki, KGM işçi alımı ne zaman, İŞKUR Karayolları Genel Müdürlüğü işçi alımı başvuru nasıl yapılır?
27.04.2023 Personel Alımı
Eski kimlik ve nüfus cüzdanı ile oy kullanılır mı? Eski kimlikle oy kullanabilir miyim 2023?
Eski kimlik ve nüfus cüzdanı ile oy kullanılır mı? Eski kimlikle oy kullanabilir miyim 2023? Eski kimlikle oy kullanılabiliyor mu? 14 Mayıs seçimleri ile vatandaşlar Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği için oy kullanacak. Oy kullanacak vatandaşlar eski kimlikleriyle oy kullanıp kullanmayacaklarını sorgulamaya başlandı. Peki, Eski kimlik ve nüfus cüzdanı ile oy kullanılır mı? Kimlik kartını yenilemeyen oy kullanabilir mi?
24.04.2023 Gündem
Eski kimlikli vatandaşlar oy kullanabilecek mi? Merak edilen soru yanıt buldu
Eski kimlikli vatandaşlar oy kullanabilecek mi? Merak edilen soru yanıt buldu Seçimleri yaklaşırken vatandaşların merak ettiği ‘eski kimlikle de oy kullanılabilir mi’ sorusu gündemde. Edinilen bilgilere göre TC kimlik numarası net bir şekilde belli olan, ellerinde bulunan mevcut nüfus cüzdanları ile kimlik kartlarını yenilemeyen vatandaşlar da 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde oy kullanabilecek.
24.04.2023 Gündem
DASK ile ilgili tüm detaylar ortaya çıktı! 24 saat içinde hesaplara yatırılacak
DASK ile ilgili tüm detaylar ortaya çıktı! 24 saat içinde hesaplara yatırılacak Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tüm bölgede yaralar sarılmaya çalışılırken depremzedelerin hayata yeniden tutunabilmeleri için sigorta şirketlerinden alacakları tazminatlar büyük önem taşıyor. Konuyla ilgili merak edilen DASK hangi hasarları kapsar? Hangi konutlar kapsamda? DASK, ne kadar hasar ödeyecek? Zararın tamamı ödenir mi? Hasar ihbarı nasıl yapılacak? sorularına uzman isimler ve sektör temsilcileri cevap verdi. İşte detaylar...
15.02.2023 Gündem
Hasar tespit sitesi devrede: Adres ve TC kimlik numarası ile öğrenilebilecek
Hasar tespit sitesi devrede: Adres ve TC kimlik numarası ile öğrenilebilecek Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Murat Kurum, Gaziantep'te depremde son gelişmeleri aktardı. Vatandaşlar adres ve TC kimlik numaralarını girerek, e-devlet üzerinden ya da hasartespit.csb.gov.tr adresinden evlerinin hasar durumlarını görebilirler.
10.02.2023 Gündem
SGK’dan deprem bölgesinde vatandaşlar için ilaçlara erişim kolaylığı
SGK’dan deprem bölgesinde vatandaşlar için ilaçlara erişim kolaylığı Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem bölgesinde Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) eczaneler için özel tanımlama yaparak ilaçlara erişimi kolaylaştırdı. Eczaneler “484” kodunu girdiğinde vatandaşlar ilaçlarını kolay temin edebiliyor.
7.02.2023 Gündem
2 Şubat evde bakım maaşı yatan iller güncel liste belli mi? Evde bakım maaşı yatan iller hangileri, zamlı evde bakım maaşı yattı mı?
2 Şubat evde bakım maaşı yatan iller güncel liste belli mi? Evde bakım maaşı yatan iller hangileri, zamlı evde bakım maaşı yattı mı? 2 Şubat evde bakım maaşı yatan iller hangileri, zamlı evde bakım maaşı ne kadar oldu, yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller sorgulama ekranı için aramalar arttı. Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar ocak ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 2 Şubat güncel zamlı evde bakım maaşı yattı mı, ne kadar oldu, ne zaman kaç TL yatacak? İşte Evde bakım maaşı yatan iller 2 Şubat 2023 sorgulama ekranı…
2.02.2023 Ekonomi
Evde bakım maaşı yatan iller 1 Şubat 2023 güncel liste belli mi? 1 Şubat evde bakım maaşı yatan iller hangileri, zamlı evde bakım maaşı yattı mı?
Evde bakım maaşı yatan iller 1 Şubat 2023 güncel liste belli mi? 1 Şubat evde bakım maaşı yatan iller hangileri, zamlı evde bakım maaşı yattı mı? 1 Şubat evde bakım maaşı yatan iller hangileri, zamlı evde bakım maaşı ne kadar oldu, yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller sorgulama ekranı için aramalar arttı. Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar ocak ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 1 Şubat güncel zamlı evde bakım maaşı yattı mı, ne kadar oldu, ne zaman kaç TL yatacak? İşte Evde bakım maaşı yatan iller 1 Şubat 2023 sorgulama ekranı…
1.02.2023 Ekonomi
Kimse bilmiyor ama hepsi kimlik sayılıyor! İşlem yapılmazsa tazminat hakkı doğuyor
Kimse bilmiyor ama hepsi kimlik sayılıyor! İşlem yapılmazsa tazminat hakkı doğuyor Tapu işlemlerinden noter işlemlerine, okul kayıtlarından banka işlemlerine kadar pek çok işlem, nüfus cüzdanı olmadan da hallediliyor ama kimse bu detayları bilmiyor. Resmi işlemlerde görevliler kabul edilmiyor dese de mevzuata göre üzerinde TC kimlik numarası bulunan pek çok resmi belge nüfus cüzdanı olarak kullanılabiliyor. İlgili yönetmelik ve tüzüklerde hangi belgelerin kimlik yerine geçtiğini tek tek anlatan Avukat Cansen Erdoğan, Danıştay kararını hatırlatarak, “Belirtilen belgelerden biri ile resmi işlem yapılmaması durumunda tazminat hakkı doğuyor” dedi.
29.01.2023 Gündem
Evde bakım maaşı yatan iller 16 Ocak 2023 güncel liste belli mi? 16 Ocak evde bakım maaşı yatan iller hangileri, zamlı evde bakım maaşı yattı mı?
Evde bakım maaşı yatan iller 16 Ocak 2023 güncel liste belli mi? 16 Ocak evde bakım maaşı yatan iller hangileri, zamlı evde bakım maaşı yattı mı? 16 Ocak evde bakım maaşı yatan iller hangileri, zamlı evde bakım maaşı ne kadar oldu, yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller sorgulama ekranı için aramalar arttı. Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar ocak ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 15 Ocak güncel zamlı evde bakım maaşı yattı mı, ne kadar oldu, ne zaman kaç TL yatacak? İşte Evde bakım maaşı yatan iller 16 Ocak 2023 sorgulama ekranı…
16.01.2023 Ekonomi
14 Ocak evde bakım maaşı yatan iller 2023! Zamlı evde bakım maaşı yattı mı, ne kadar oldu, ne zaman kaç TL yatacak? Evde bakım maaşı yatan iller 14 Ocak sorgulama ekranı
14 Ocak evde bakım maaşı yatan iller 2023! Zamlı evde bakım maaşı yattı mı, ne kadar oldu, ne zaman kaç TL yatacak? Evde bakım maaşı yatan iller 14 Ocak sorgulama ekranı 14 Ocak evde bakım maaşı yatan iller hangileri, zamlı evde bakım maaşı ne kadar oldu, yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller sorgulama ekranı için aramalar arttı. Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar ocak ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 14 Ocak güncel zamlı evde bakım maaşı yattı mı, ne kadar oldu, ne zaman kaç TL yatacak? İşte Evde bakım maaşı yatan iller 14 Ocak 2023 sorgulama ekranı…
14.01.2023 Ekonomi
Evde bakım maaşı yatan iller 13 Ocak 2023 sorgulama ekranı! 13 Ocak güncel zamlı evde bakım maaşı yattı mı, ne kadar oldu, ne zaman kaç TL yatacak?
Evde bakım maaşı yatan iller 13 Ocak 2023 sorgulama ekranı! 13 Ocak güncel zamlı evde bakım maaşı yattı mı, ne kadar oldu, ne zaman kaç TL yatacak? 13 Ocak evde bakım maaşı yatan iller hangileri, zamlı evde bakım maaşı ne kadar oldu, yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller sorgulama ekranı için aramalar arttı. Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar ocak ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 13 Ocak güncel zamlı evde bakım maaşı yattı mı, ne kadar oldu, ne zaman kaç TL yatacak? İşte Evde bakım maaşı yatan iller 13 Ocak 2023 sorgulama ekranı…
13.01.2023 Ekonomi
12 Ocak 2023 evde bakım maaşı yatan iller güncel liste! Evde bakım maaşı ne kadar oldu 2023, ocak ayı zamlı bakım maaşı yattı mı? Sorgulama ekranı...
12 Ocak 2023 evde bakım maaşı yatan iller güncel liste! Evde bakım maaşı ne kadar oldu 2023, ocak ayı zamlı bakım maaşı yattı mı? Sorgulama ekranı... 12 Ocak evde bakım maaşı yatan iller listesi belli mi, zamlı evde bakım maaşı ne kadar oldu? Evde bakım maaşı yatan iller sorgulama ekranı için aramalar arttı. Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar ocak ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. İşte 12 Ocak 2023 evde bakım maaşı yatan iller listesi…
12.01.2023 Ekonomi
10 Ocak evde bakım maaşı yatan iller listesi belli mi, zamlı evde bakım maaşı ne kadar oldu? 10 Ocak 2023 evde bakım sorgulama ekranı!
10 Ocak evde bakım maaşı yatan iller listesi belli mi, zamlı evde bakım maaşı ne kadar oldu? 10 Ocak 2023 evde bakım sorgulama ekranı! 10 Ocak evde bakım maaşı yatan iller 2023 listesi belli mi? Evde bakım maaşı yatan iller 10 Ocak 2023 listesi belli oldu mu, evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar kasım ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. İşte 10 Ocak 2023 evde bakım maaşı yatan iller…
10.01.2023 Ekonomi
6 Ocak evde bakım maaşı yatan iller güncel liste! Evde bakım parası yattı mı? 2023 evde bakım maaşı ne kadar oldu? 6 Ocak 2023 sorgulama ekranı!
6 Ocak evde bakım maaşı yatan iller güncel liste! Evde bakım parası yattı mı? 2023 evde bakım maaşı ne kadar oldu? 6 Ocak 2023 sorgulama ekranı! 6 Ocak evde bakım maaşı yatan iller 2023 listesi belli mi? Evde bakım maaşı yatan iller 6 Ocak 2023 listesi belli oldu mu, evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar kasım ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 6 Ocak evde bakım parası yattı mı? 6 Ocak 2023 evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? İşte 6 Ocak 2023 evde bakım maaşı yatan iller…
6.01.2023 Ekonomi
5 Ocak evde bakım maaşı yatan iller güncel liste! Evde bakım parası yattı mı? 2023 evde bakım maaşı ne kadar oldu? 5 Ocak 2023 sorgulama ekranı!
5 Ocak evde bakım maaşı yatan iller güncel liste! Evde bakım parası yattı mı? 2023 evde bakım maaşı ne kadar oldu? 5 Ocak 2023 sorgulama ekranı! 5 Ocak evde bakım maaşı yatan iller 2023 listesi belli mi? Evde bakım maaşı yatan iller 5 Ocak 2023 listesi belli oldu mu, evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar kasım ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 5 Ocak evde bakım parası yattı mı? 5 Ocak 2023 evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? İşte 5 Ocak 2023 evde bakım maaşı yatan iller…
5.01.2023 Ekonomi
E devlet çöktü mü, neden girilemiyor? Emeklilik hesabı için çalışma hayatım E-Devlet prim gün sayısı nasıl öğrenilir, e devlet çalışma hayatım nasıl görüntülenir?
E devlet çöktü mü, neden girilemiyor? Emeklilik hesabı için çalışma hayatım E-Devlet prim gün sayısı nasıl öğrenilir, e devlet çalışma hayatım nasıl görüntülenir? E-Devlet çöktü mü, çalışma hayatım E-Devlet prim gün sayısı hesaplama neden açılmıyor? Sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranıyor.  Cumhurbaşkanı Erdoğan, EYT düzenlemesinin ayrıntılarını açıkladı. Erdoğan, düzenleme kapsamında herhangi bir yaş sınırı uygulanmayacağını belirterek "Düzenlemeyle yaklaşık 2 milyon 250 bin vatandaşımız daha emekli olma hakkına kavuşuyor" dedi. Erdoğan, çalışmaya devam edenlere sigorta prim teşviki verileceğini açıkladı. İşverenlere destek için kredi imkanı sağlanacak. Peki, E devlet çalışma hayatıma neden girilemiyor, emeklilik hesabı için çalışma hayatım E-Devlet prim gün sayısı nasıl öğrenilir, e devlet çalışma hayatım nasıl görüntülenir?
28.12.2022 Emekli
EYT’den emekli olacaklar için başvuru ekranı! Emeklilik başvurusu e-Devlet üzerinden nasıl yapılır? İşte SGK’dan emeklilik başvurusu adımları!
EYT’den emekli olacaklar için başvuru ekranı! Emeklilik başvurusu e-Devlet üzerinden nasıl yapılır? İşte SGK’dan emeklilik başvurusu adımları! Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) emekli olacaklar için başvuru süreçlerini paylaştı. EYT’den emeklilik hakkı kazananlar için e-Devlet üzerinden emeklilik başvurusunun nasıl yapılacağı, vatandaşları nasıl bir yol izleyeceği SGK tarafından paylaşılan video ile detaylı bir şekilde anlatıldı. Peki, Emeklilik başvurusu e-Devlet üzerinden nasıl yapılır? SGK’dan emeklilik başvurusu için e-Devlet’te nereye girilir? EYT’den emekli olacaklar için emeklilik başvuru ekranı!
29.12.2022 Çalışma Hayatı
18 Aralık evde bakım maaşı yatan iller listesi! Hangi illerde evde bakım maaşı yattı? Evde bakım maaşı ne kadar? Aralık ayı evde bakım maaşı sorgulama!
18 Aralık evde bakım maaşı yatan iller listesi! Hangi illerde evde bakım maaşı yattı? Evde bakım maaşı ne kadar? Aralık ayı evde bakım maaşı sorgulama! 18 Aralık evde bakım maaşı yatan iller listesi binlerce hak sahibi tarfından sorgulanıyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere verilen evde bakım maaşı aralık ayı ile birlikte pek çok kişi tarafından gün gün sorgulanıyor. Peki, Hangi illerde evde bakım maaşı yattı? Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatırılacak? İşte evde bakım maaşı yatan iller güncel liste (18 Aralık 2022)
18.12.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tc Kimlik Numarası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tc kimlik numarası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.