Gazete Vatan Logo

KGM işçi alımı 2023! KGM işçi alımı ne zaman, İŞKUR Karayolları Genel Müdürlüğü işçi alımı başvuru nasıl yapılır?

Karayolları Genel Müdürlüğü 3 bin sürekli işçi alımı yapacak. Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) 3 bin sürekli işçi alımı yapılacağını resmi internet adresinden "​Karayolları Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatı işyerlerine süresi belirli olmayan sürekli iş sözleşmesi ile çalıştırılmak üzere; toplam 3000 işçi alınacaktır.” İfadeleriyle duyurdu. Peki, KGM işçi alımı ne zaman, İŞKUR Karayolları Genel Müdürlüğü işçi alımı başvuru nasıl yapılır?

KGM işçi alımı 2023! KGM işçi alımı ne zaman, İŞKUR Karayolları Genel Müdürlüğü işçi alımı başvuru nasıl yapılır?

Karayolları Genel Müdürlüğü 3000 yeni personel alımı yapılacağını duyurdu. 27.04.2023–02.05.2023 tarihleri arasında alınacak başvuruların şartları ve detayları merak ediliyor. İşte KGM işçi alımı 2023

İŞKUR Karayolları Genel Müdürlüğü işçi alımı başvuru nasıl yapılır?

İlan şartlarını taşıyan adaylar; ilanın yayımlandığı tarihten (27 Nisan 2023) itibaren 5 gün içinde esube.iskur.gov.tr internet adresinden "İş Arayan" linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir.

Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular
yapılabilir. Son müracaat tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü mesai bitimine kadar uzatılır.

 İşe alınacak işçilerde aranılan diğer şartlar ve İşçi alımı yapılacak iller
https://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/SiteTr/Root/Duyurular.aspx internet adresinde ilan edilecektir.