Tbmm Başkanı Mustafa Şentop

Tbmm Başkanı Mustafa Şentop

Son dakika TBMM Başkanı Mustafa Şentop haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TBMM Başkanı Mustafa Şentop haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tbmm Başkanı Mustafa Şentop

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tbmm başkanı mustafa şentop gelişmeleri de dahil olmak üzere 206 tbmm başkanı mustafa şentop haberi bulunmuştur. Tüm tbmm başkanı mustafa şentop haberleri aşağıda listelenmiştir.
TBMM Başkanı Şentop'tan 'Anneler Günü' mesajı
TBMM Başkanı Şentop'tan 'Anneler Günü' mesajı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, sosyal meyda hesabından yayımladığı mesajla Anneler Günü'nü kutladı.
14.05.2023 Gündem
Şentop: Milletimiz iktidar değiştirme oyunlarının figüranı olmayı reddetmektedir
Şentop: Milletimiz iktidar değiştirme oyunlarının figüranı olmayı reddetmektedir TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Unutmasınlar ki, dışarıdan yapılan bu tür manipülasyonlar, dış müdahale kokan analizler ve Türk milletine bir şeylerin dikte etme girişimleri nafile çabalardır. Aziz milletimiz, uzaktan kumandalı iktidar değiştirme oyunlarının figüranı olmayı her zaman reddetmektedir" dedi.
8.05.2023 Gündem
Bayramda camiler doldu taştı
Bayramda camiler doldu taştı Kurban Bayramı münasebetiyle tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de camiler doldu taştı. Bayramı namazı için binlerce vatandaş, Ayasofya’yı Kebir Camii'ne akın etti. Namazdan önce camiinin içi dolarken, içeriye giremeyen vatandaşlar yanlarında getirdikleri seccadleriyle avluda bayram namazını eda etti.
9.07.2022 Yaşam
TBMM Başkanı Şentop'tan Sivas Kongresi mesajı
TBMM Başkanı Şentop'tan Sivas Kongresi mesajı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Sivas Kongresi'nin 101. yıl dönümünü kutladı. Şentop, "Emperyalist devletler tarafından hazırlanan Sevr planının çöpe atıldığı kongre ile Türk milletinin Anadolu'da yeniden güneş gibi doğuşunun da müjdesi verildi" dedi.
4.09.2020 Gündem
Meclis'te başkanlık seçimi süreci başlıyor! 7 Temmuz'da yapılacak
Meclis'te başkanlık seçimi süreci başlıyor! 7 Temmuz'da yapılacak TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un görev süresinin dolması nedeniyle TBMM Başkanı seçimi için 5 günlük adaylık başvuru süreci yarın başlayacak. Başkanlık seçimi 7 Temmuz'da yapılacak.
1.07.2020 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop Nevşehirli çocuklarla bir araya geldi
TBMM Başkanı Şentop Nevşehirli çocuklarla bir araya geldi TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Nevşehir'den TBMM'ye okul gezisi düzenleyen çocuklarla bir araya geldi.
18.04.2019 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop'tan İtalya ve Fransa'ya sert tepki
TBMM Başkanı Şentop'tan İtalya ve Fransa'ya sert tepki TBMM Başkanı Mustafa Şentop,İtalya Parlamentosu'nun 1915 olaylarıyla ilgili kararına ilişkin "İtalya Temsilciler Meclisi kendini uluslararası mahkemelerin yerine ikame ederek soykırım gibi uluslararası hukukta açıkça tanımlanmış spesifik bir suç hakkında hüküm vermeye kalkmış,tarihi ve hukuku istismar etmiştir.İtalya'ya 2. Dünya savaşındaki rolünü hatırlatmak isteriz" dedi. Fransa'ya da tepki gösteren Şentop "Bir başka müttefikimiz olan Fransa’nın Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle 24 Nisan’ı Ermeni soykırımı için anma günü ilan etmesini şiddetle kınıyorum" ifadesini kullandı.
12.04.2019 Gündem
Mustafa Şentop oyunu kullandı
Mustafa Şentop oyunu kullandı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, ailesiyle Üsküdar Sabri Artam Vakfı İlkokulunda oyunu kullandı.
31.03.2019 Siyaset
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo En yaşlı üye sıfatıyla MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Geçici Meclis Başkanlığı yaptığı Genel Kurul’da milletvekilleri yemin etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu, töreni bir süre locadan izledi. Yemin töreni 10.5 saat sürdü​​​​​​​.
3.06.2023 Gündem
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı! Yemin töreni 10,5 saat sürdü
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı! Yemin töreni 10,5 saat sürdü Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 28'inci Dönem, milletvekili ant içme töreni ile başladı. Yemin töreni için toplanan TBMM Genel Kurulu'nu, en yaşlı üye olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yönetti. 28'inci Dönem milletvekili ant içme töreni, yaklaşık 10,5 saat sonra sona erdi. Oturumu yöneten MHP Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli, Genel Kurulu yarın saat 15.00'te toplamak üzere kapadı. Genel Kurul'da yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip yemin edecek.
2.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'te vekillerin yemin törenini takip etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'te vekillerin yemin törenini takip etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Meclis'te, Geçici TBMM Başkanı Devlet Bahçeli ve Meclis Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu, resmi törenle karşıladı.
2.06.2023 Gündem
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı!
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı! Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 28'inci Dönem, milletvekili ant içme töreni ile başladı. Yemin töreni için toplanan TBMM Genel Kurulu'nu, en yaşlı üye olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yönetti.
2.06.2023 Gündem
TBMM'de devir teslim dönemi! Bahçeli görevi devraldı
TBMM'de devir teslim dönemi! Bahçeli görevi devraldı TBMM'de 28. Yasama dönemi öncesi TBMM Başkanı Mustafa Şentop, geçici olarak görevini Devlet Bahçeli'ye teslim etti.
2.06.2023 Gündem
YSK Başkanı Yener, Cumhurbaşkanı mazbatasını TBMM Başkanı Şentop'a teslim etti
YSK Başkanı Yener, Cumhurbaşkanı mazbatasını TBMM Başkanı Şentop'a teslim etti Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verilmek üzere mazbatasını TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a teslim etti.
1.06.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: Gençlerimizin enerjisiyle Meclisimiz daha da güçlenecek
TBMM Başkanı Şentop: Gençlerimizin enerjisiyle Meclisimiz daha da güçlenecek Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajında, "14 Mayıs seçimlerinin sonucunda genç milletvekillerimiz TBMM'de göreve başlayacaklar. Gençlerimizin enerjisiyle ve fikirleriyle milletimizin kalbi Meclisimiz daha da güçlenecek" dedi.
19.05.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: Mevcut Meclis görevine devam ediyor
TBMM Başkanı Şentop: Mevcut Meclis görevine devam ediyor   TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CNN TÜRK'te gündeme dair soruları yanıtladı. Şentop seçim süreci ile ilgili olarak, 'Mevcut Meclis görevine devam ediyor. Göreve başlamak için yemin edilmesi gerekiyor.' dedi.
16.05.2023 Gündem
Anıtkabir'e ziyaretçi akını! TBMM Başkanı Şentop ve devlet erkanı Anıtkabir'de
Anıtkabir'e ziyaretçi akını! TBMM Başkanı Şentop ve devlet erkanı Anıtkabir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin 103. açılış yıl dönümü kutlanıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve beraberindeki çocuklar Anıtkabir'i ziyaret etti. TBMM Başkanı Şentop ile birlikte devlet erkanı Aslanlı Yol'dan Anıtkabir'e yürüdü. Şentop ve beraberindeki heyet Anıtkabir'deki Atatürk mozolesine çelenk bıraktı, ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
23.04.2023 Gündem
Şentop: Gazi Meclis mermilerin, silahın değil, fikrin yeridir
Şentop: Gazi Meclis mermilerin, silahın değil, fikrin yeridir TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in TBMM'de kürsüden yere mermi atmasıyla ilgili, "Hangi amaçla, hangi bağlamda, neye dikkat çekmek için olursa olsun milli iradenin kalbi, milletin sinesi olan Gazi Meclis, mermilerin, silahın değil, sözün, fikrin yeridir" dedi.
5.04.2023 Gündem
Finlandiya'nın NATO'ya katılımına ilişkin teklif, perşembe günü görüşülecek
Finlandiya'nın NATO'ya katılımına ilişkin teklif, perşembe günü görüşülecek  Finlandiya'nın Kuzey Atlantik Antlaşması'na (NATO) Katılımına İlişkin Protokolün Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Teklifi, perşembe günü TBMM Dışişleri Komisyonu'nda görüşülecek.
21.03.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop MIKTA konferansında konuştu
TBMM Başkanı Şentop MIKTA konferansında konuştu TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Son yıllarda tecrübe ettiğimiz salgın, savaş, doğal afetler, kuraklık gibi meseleler yer küredeki her bir devletin ve hatta her bir ferdin birbirine ne kadar kestirme ve girift bağlarla bağlı olduğunu net bir şekilde göstermiştir. Dolayısıyla, küresel karşılıklı bağımlılık, ülkeler arasındaki iş birliğinin artmasını ve uluslararası sorunların çözümünde ortak çabaların sergilenmesini gerektirmektedir" ifadelerini kullandı.
9.03.2023 Gündem
Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı... TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören
Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı... TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal bugün son yolculuğuna uğurlandı. Deniz Baykal için önce CHP Genel Merkezi önünde ardından TBMM'de tören düzenlendi. CHP Genel Merkezi önündeki törende konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sayın Genel Başkanım, huzurunuzda söz veriyorum; ülkemizde mutlak anlamda hürriyeti tesis edeceğiz. Ömrünüzü verdiğiniz demokrasi ve özgürlük mücadelesini tamamlayacağız" dedi. Baykal, Devlet Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Deniz Baykal için Ankara'da Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
14.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 17 bin 674’e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
10.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 5 bin 894'e yükseldi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada, Hatay, Maraş ve Adıyaman'da 48 saat itibariyle görevli araçların dışındaki diğer her türlü aracın girişinin yasaklandığını duyurdu.
8.02.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: Çocuğa istismar en ahlaksız suç
TBMM Başkanı Şentop: Çocuğa istismar en ahlaksız suç TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TBMM Başkanı Şentop, 6 yaşındaki çocuğun evlendirilmesiyle ilgili "Çocuk istismarının en iğrenç, en ahlaksız suç. Dava açılmış durumda, bunun takipçisi olacağız. Buna asla müsaade gösterilmemeli." dedi.
10.12.2022 Gündem
6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesine AK Parti'den peş peşe tepkiler
6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesine AK Parti'den peş peşe tepkiler 6 yaşında bir kız çocuğunun imam nikahıyla evlendirip cinsel istismara maruz bırakıldığı iddiası tepkilere neden oldu. Davaya Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da müdahil olurken, AK Parti'den de peş peşe çok sert tepkiler geldi. Kültür Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Olayı şiddetle kınıyorum, sorumluların tamamı en ağır cezayı almalıdır, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün görevlendirdiği müfettiş göreve başladı, detaylı inceleme yapılıyor." dedi.
8.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tbmm Başkanı Mustafa Şentop ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tbmm başkanı mustafa şentop haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.