Tbmm Başkanı

Tbmm Başkanı

Son dakika tbmm başkanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tbmm başkanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tbmm başkanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tbmm Başkanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tbmm başkanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.604 tbmm başkanı haberi bulunmuştur. Tüm tbmm başkanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Numan Kurtulmuş'tan 'İslamofobiyle Mücadele Uluslararası Günü' mesajı
Numan Kurtulmuş'tan 'İslamofobiyle Mücadele Uluslararası Günü' mesajı TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 'İslamofobiyle Mücadele Uluslararası Günü'nde İslam karşıtlığının dünya genelinde rahatsız edici tırmanışına tanıklık edildiğini söyledi.
15.03.2024 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Sivilleri hedef alan saldırılar asla kabul edilemez
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Sivilleri hedef alan saldırılar asla kabul edilemez TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Ukrayna ve Orta Doğu’da devam eden krizlerin sadece bölgesel değil, küresel bir çatışmanın da konusu olabileceğini ve bunun için yaşanan insani kayıpların bir an evvel sonlandırılmasını temenni ettiklerini belirterek, “Türkiye olarak hem 1991 sınırlarında uluslararası sistem tarafından kabul edilmiş Ukrayna'nın toprak bütünlüğünü savunuyor hem de 1967 sınırlarında Filistin Devleti’nin toprak bütünlüğünü savunuyoruz. Her ikisinin de birlikte uluslararası camia tarafından savunulması gerektiğine de inanıyoruz.” dedi.
24.10.2023 Gündem
Numan Kurtulmuş kimdir, kaç yaşında, nereli? TBMM başkan adayı Numan Kurtulmuş hangi görevlerde bulundu?
Numan Kurtulmuş kimdir, kaç yaşında, nereli? TBMM başkan adayı Numan Kurtulmuş hangi görevlerde bulundu? Numan Kurtulmuş, merak edilen isimler arasına girdi. AK Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, Meclis Başkanı adaylık başvurusunu, TBMM Başkanlığına sunmasının ardından sorgulanmaya başlandı. Peki, Numan Kurtulmuş kimdir? TBMM Başkanı adayı Numan Kurtulmuş kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
7.06.2023 Gündem
TBMM başkanı nasıl seçilir, Meclis başkanı kaç yıl için seçilir? TBMM başkanını kim seçer? TBMM başkanı seçimi: Meclis başkanı seçilince milletvekilliği düşer mi?
TBMM başkanı nasıl seçilir, Meclis başkanı kaç yıl için seçilir? TBMM başkanını kim seçer? TBMM başkanı seçimi: Meclis başkanı seçilince milletvekilliği düşer mi? TBMM Başkanı seçimi sonrası yeni Meclis başkanı belli olacak. Yeni kabinenin belirlenmesinin ardından ilk kabine toplantısı gerçekleşti. Meclis Başkanı adaylık başvurusu da yapıldı. Peki, TBMM başkanı nasıl seçilir, Meclis başkanı kaç yıl için seçilir? TBMM başkanını kim seçer? Meclis başkanı seçilince milletvekilliği düşer mi? İşte TBMM başkanı seçimi…
7.06.2023 Gündem
TBMM Başkan adayı Numan Kurtulmuş kimdir? Numan Kurtulmuş nereli, kaç yaşında?
TBMM Başkan adayı Numan Kurtulmuş kimdir? Numan Kurtulmuş nereli, kaç yaşında? Numan Kurtulmuş kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. TBMM Başkan adayı olan Numan Kurtulmuş AK Parti 28. dönem İstanbul milletvkilidir. 1959 yılında doğan Numan Kurtulmuş Lise eğitimini İstanbul İmam Hatip Lisesi'nde, lisans ve yüksek lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde tamamladı.
5.06.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop oy kullandı
TBMM Başkanı Şentop oy kullandı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu kullandı.
14.05.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop CNN TÜRK'e konuştu: 'Türkiye'de şaibeli seçim yok'
TBMM Başkanı Şentop CNN TÜRK'e konuştu: 'Türkiye'de şaibeli seçim yok' Meclis Başkanı Mustafa Şentop, CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. Şentop, "YSK verileri partilerle paylaşılıyor. Seçim yapılır ve sayılır tutanaklar oradaki siyasi partilere verilir. Takip edebilmek mümkün. Yanlış olur mu, yanlış olabilir. Ama sürecin kendisi yanlışlıkları düzeltebilecek alan savunuyor. Türkiye'de şaibeli seçim yok" ifadelerini kullandı.
10.05.2023 Gündem
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İsveç Meclis Başkanı ile görüştü
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İsveç Meclis Başkanı ile görüştü İsveç Meclis Başkanı Andreas Norlen’in 17 Ocak’ta Türkiye’ye yapacağı ziyareti iptal eden Meclis Başkanı Mustafa Şentop, Norlen’le bir telefon görüşmesi gerçekleştirerek, terör örgütünün söz konusu eylemi hakkında Türkiye’nin tepkisini ifade etti.
13.01.2023 Gündem
Şentop: Meclis'imizin unvanına karşı saldırı, saygısızlık
Şentop: Meclis'imizin unvanına karşı saldırı, saygısızlık TBMM Başkanı Mustafa Şentop gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bütçe görüşmelerinde gerginlikle ilgili konuşan Şentop, 'Bu unvana yönelik söylenen saygısızlıktır' dedi.
6.12.2022 Gündem
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Binali Yıldırım'ı hastanede ziyaret etti
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Binali Yıldırım'ı hastanede ziyaret etti  TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Azerbaycan'da trafik kazası geçiren AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım ve Bartın'daki maden ocağında meydana gelen patlamada yaralanarak Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne getirilen madencileri ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklama yapan Şentop, "Benim gördüğüm tablo başlangıca göre çok daha iyi bir noktada, iyileşme yolunda hızla ilerliyor. Amasra'daki maden kazasında yaralanan kardeşlerimizin yakınlarıyla da görüştüm. Bir tanesini de odada ziyaret ettim. Onlarla ilgili de aldığım bilgiler olumlu, sevindirici gelişmeler var" dedi. 
22.10.2022 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: Avrupa’da kış öncesi tedirginlik üst seviyede
TBMM Başkanı Şentop: Avrupa’da kış öncesi tedirginlik üst seviyede TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tekirdağ'da fuar açılışına katıldı. Açılışta yaptığı konuşmada Şentop, “Avrupa’nın gelecek kışı zor geçireceğini işitiyoruz. Sadece işitmek değil, evvelki gün 2 günlük resmi ziyaret için Moldova’daydım. Avrupa’nın tedirginliğinin üst düzeyde olduğunu belirtmek isterim. Avrupa’da artan enerji, tarım ve gıda fiyatları sebebiyle ciddi kriz senaryoları gündemi işgal etmektedir” dedi.
18.09.2022 Gündem
Mustafa Şentop kimdir, nereli, kaç yaşında? TBMM Başkanı Mustafa Şentop hangi partiden?
Mustafa Şentop kimdir, nereli, kaç yaşında? TBMM Başkanı Mustafa Şentop hangi partiden? TBMM Başkanı Mustafa Şentop koronavirüse yakalandı. Twitter'dan açıklama yapan Şentop, "KKTC Meclis Başkanı Sayın Zorlu Töre ve beraberindeki heyetle yapmayı planladığımız görüşmeyi, Covid testim pozitif çıktığı için telefonla gerçekleştirdik" dedi. Peki, Mustafa Şentop kimdir, nereli, kaç yaşında? TBMM Başkanı Mustafa Şentop hangi partiden?
10.09.2022 Gündem
TBMM Başkanı Şentop'un Covid-19 testi pozitif çıktı
TBMM Başkanı Şentop'un Covid-19 testi pozitif çıktı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Covid-19 testinin pozitif çıktığını belirterek, KKTC Meclis Başkanı Zorlu Töre ile planladıkları görüşmeyi telefonla gerçekleştirdiklerini açıkladı.
10.09.2022 Gündem
Meclis Başkanı Şentop, İzmir'in kurtuluşunun 100'üncü yılını kutladı
Meclis Başkanı Şentop, İzmir'in kurtuluşunun 100'üncü yılını kutladı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
9.09.2022 Gündem
Şentop'tan Yunanistan'a: Bir asır önceki trajedinizi unutmayın
Şentop'tan Yunanistan'a: Bir asır önceki trajedinizi unutmayın TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Yunanistan'ın son dönemde yaptığı hava ihlalleri ve tacizlerine ilişkin, "Bir asır önceki trajedinizi unutmayın. Eğer unutursanız, bugün de akıbetiniz aynı ve belki daha kötü olacaktır. Biz, komşularımızla barış içinde yaşamak istiyoruz; sorunlarımızı uluslararası hukuk çerçevesinde, diplomatik yollarla çözme taraftarıyız ama bunu zayıflık olarak kabul ediyorlarsa, bilsinler ki vatanımız için yapabileceklerimizin sınırı yoktur" dedi.
29.08.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop'tan 'Malazgirt Zaferi' ve 'Büyük Taarruz' mesajı
TBMM Başkanı Şentop'tan 'Malazgirt Zaferi' ve 'Büyük Taarruz' mesajı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Tarihimizin bu büyük destanları, yalnızca vatan topraklarımız için yapılmış birer savaş değil, binlerce yıl ötesine, neslimiz, medeniyetimiz ve geleceğimiz için sonsuz bir inançla verilen mücadelenin zaferidir" dedi.
26.08.2022 Siyaset
Bayramda camiler doldu taştı
Bayramda camiler doldu taştı Kurban Bayramı münasebetiyle tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de camiler doldu taştı. Bayramı namazı için binlerce vatandaş, Ayasofya’yı Kebir Camii'ne akın etti. Namazdan önce camiinin içi dolarken, içeriye giremeyen vatandaşlar yanlarında getirdikleri seccadleriyle avluda bayram namazını eda etti.
9.07.2022 Yaşam
Beykoz'da TBMM Başkanı Şentop'un katılımıyla 15 Temmuz Şehitler Meydanı açıldı
Beykoz'da TBMM Başkanı Şentop'un katılımıyla 15 Temmuz Şehitler Meydanı açıldı TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un katılımıyla Beykoz Sahilinde bulunan 15 Temmuz Şehitler Meydanının açılış töreni gerçekleştirildi.
5.06.2022 Ekonomi
TBMM Başkanı Şentop, Meclis'te bisiklet sürdü
TBMM Başkanı Şentop, Meclis'te bisiklet sürdü TBMM Başkanı Mustafa Şentop, '3 Haziran Dünya Bisiklet Günü' kapsamında milletvekilleriyle birlikte bisiklet sürdü.
31.05.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Mustafa Şentop: Türkiye’ye yeni bir anayasa gereklidir
TBMM Başkanı Mustafa Şentop: Türkiye’ye yeni bir anayasa gereklidir TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Türkiye’ye yeni bir anayasanın gerekli olduğunu belirterek, “İçerikten bağımsız olarak tamamen, halkın serbest oylarıyla seçilmiş parlamentonun bir anayasa yapması gerekiyor. Türkiye bunu hak ediyor şu andaki anayasa ne kadar değişiklikler yapılmış olsa da askeri dönemde yapılmış bir anayasa” dedi.
9.05.2022 Gündem
TBMM Başkanı Şentop, Bosna-Hersek ve Kuzey Makedonya ziyaretine başladı
TBMM Başkanı Şentop, Bosna-Hersek ve Kuzey Makedonya ziyaretine başladı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Bosna-Hersek ve Kuzey Makedonyaya resmi ziyareti kapsamında geldiği Hırvatistanın Split kentinde Türkiyenin Zagrep Büyükelçisi Mustafa Babür Hızlan tarafından karşılandı.
25.04.2022 Gündem
TBMM Başkanı Şentop'tan İsrail'e Mescid-i Aksa tepkisi
TBMM Başkanı Şentop'tan İsrail'e Mescid-i Aksa tepkisi TBMM Başkanı Şentop, İsrail güçlerinin Mescid-i Aksa'da ibadet eden Müslümanlara yönelik saldırısının kabul edilemez olduğunu söyledi.
15.04.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop: Bizzat davet ettiğiniz Türkiye’ye ayar verme derdindesiniz!
TBMM Başkanı Şentop: Bizzat davet ettiğiniz Türkiye’ye ayar verme derdindesiniz! Slovenya’nın başkenti Lübliyana’da AB Parlamento Başkanları Toplantısında konuşan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, “Bizzat kendinizin davet ettiği, toplantınızın misafiri, Türkiye'ye, Avrupa'yı tehdit eden Ukrayna'daki bu büyük ateşi durdurmak için canla başla çalışan Türkiye'ye ayar verme derdindesiniz. Türkiye'ye, haksız, insafsız, güya üstenci bir yaklaşımla laf sokuşturmaya çalışıyorsunuz” dedi.
29.03.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Mustafa Şentop'tan Yaşlılara Saygı Haftası açıklaması!
TBMM Başkanı Mustafa Şentop'tan Yaşlılara Saygı Haftası açıklaması! Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, “Türkiye Cumhuriyeti, sosyal bir hukuk devletidir. Bu bağlamda kültürümüzde çok değerli bir konumu haiz bulunan, hayat kıdemi fazla büyüklerimiz olan yaşlılarımıza, ihtiyaç duydukları kamu hizmetlerinin yaşlı nüfus oranındaki artıştan etkilenmeden, sürekli ve sürdürülebilir şekilde ve her durumda üstün kalitede sunulması gerektiği tartışmasızdır. Bu çerçevede demografik dönüşüm süreci içerisindeki ülkemiz nüfusunun yaş gruplarına göre dağılımında yaşanan değişimin incelenmesi, yaşlı nüfusumuzun artışıyla oluşacak yeni ihtiyaç ve fırsat alanlarının ele alınması, yaşlılarımızın hayatın çeşitli alanlarında yaşadıkları veya yaşamaları muhtemel sorunların tespiti, söz konusu olası sorun alanları için gereken önlemlerin alınması ve yaşlılarımıza yönelik kamu hizmetlerinin bölgesel ve bireysel niteliklere göre çeşitlendirilerek, aksatılmadan ve daha nitelikli şekilde sunulması için kamu kurumlarımız tarafından alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasında büyük fayda görmekteyim” dedi.
22.03.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop'tan '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' mesajı
TBMM Başkanı Şentop'tan '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' mesajı Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yayınladığı mesajta "Medeniyetimizin kadim ve eşsiz kültüründe kadınlar her alanda toplumun örnek ve öncüleri olmuşlardır. 'Ana ata' bilincimizin kökleri, binlerce yıl öncesinden bugüne, kadınlara verilen değerle güçlenmiş ve uygarlıklar bu ehemmiyet ölçüsüyle gelişmiştir" dedi.
7.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tbmm Başkanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tbmm başkanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.