Taziye

Taziye

Son dakika taziye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taziye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taziye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taziye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taziye gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.272 taziye haberi bulunmuştur. Tüm taziye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübünün eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu.
24.04.2024 Gündem
Dışişleri Bakanlığı’ndan Pakistan’a taziye mesajı
Dışişleri Bakanlığı’ndan Pakistan’a taziye mesajı Dışişleri Bakanlığı, Pakistan’da meydana gelen sel nedeniyle can kayıpları nedeniyle taziye mesajı yayımladı.
17.04.2024 Gündem
MSB acı haberi duyurdu: Araç kazası sonucu bir asker şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: Araç kazası sonucu bir asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Bahar Kalkanı Harekatı bölgesinde araç kazası sonucu yaralanan Tankçı Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı'nın şehit olduğunu açıkladı.
23.03.2024 Gündem
İstanbul'da Moskova'daki saldırıda ölenler anısına konsolosluk önüne çiçek bırakıldı
İstanbul'da Moskova'daki saldırıda ölenler anısına konsolosluk önüne çiçek bırakıldı Rusya’nın başkenti Moskova'da konser salonuna düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybedenler anısına Rusya'nın İstanbul Başkonsolosluğu önüne çiçek ve oyuncak bırakıldı.
23.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ile görüştü: Terörle mücadele alanında iş birliğini geliştirmeye hazırız
Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ile görüştü: Terörle mücadele alanında iş birliğini geliştirmeye hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör saldırısını en sert biçimde lanetleyerek, Rusya halkına başsağlığı dileğinde bulundu.
23.03.2024 Gündem
İstanbul'da kaza yapan motosikletli polis memuru şehit oldu
İstanbul'da kaza yapan motosikletli polis memuru şehit oldu Şişli'de göreve giden motosikletli polisler kaza yaptı. Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Furkan Bor hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Kaza anı kameraya yansıdı.
23.03.2024 Gündem
Oğlunu kaybeden baba Özer Aci Cihantimur ile görüşmesini anlattı: 'Ne yüzle 5-6 kişi geliyorsunuz, çocuğunu, eski eşini al adalete teslim et' dedim
Oğlunu kaybeden baba Özer Aci Cihantimur ile görüşmesini anlattı: 'Ne yüzle 5-6 kişi geliyorsunuz, çocuğunu, eski eşini al adalete teslim et' dedim Eyüpsultan'da 1 kişinin öldüğü 4 kişinin yaralandığı kazada oğlunu kaybeden baba Özer Aci, ABD'ye kaçan T.C.’nin babası Bülent Cihantimur ile görüşmesinin detaylarını anlattı. Aci, "Farklı bir noktada görüştük. 5-6 kişi geldiler, hatta kınadım. Ne yüzle 5-6 kişi geliyorsunuz diye kınadım. Çok kısa bir görüşme oldu. Ona şunu söyledim, "Git çocuğunu, eski eşini al adalete teslim et, ondan sonra taziyeye mi geleceksin buyur gel" dedim. Baba Aci kan parası iddialarıyla ilgili olarak, "Bana şu İstanbul'u bağışlasalar oğlum geri gelmeyecek. O insanın bir lokması benim boğazımdan geçmeyecektir. Bunu açık açık net bir şekilde söylüyorum " diye konuştu.
20.03.2024 Gündem
Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti
Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti Beşiktaş ve Trabzonspor'da da forma giyen eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti.
19.03.2024 Futbol
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik ile AK Parti ve MHP Milletvekillerinin de katıldığı lansman ile Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, projelerini ‘Yüreğir’e Yakışacak” başlığı altında açıkladı.
11.03.2024 Adana
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti Türk sineması ve dizilerin usta oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti. Acı haber sonrası kızı Sibel Aybar açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Başbakanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Başbakanı ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Türkiye-Pakistan ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı.
3.03.2024 Gündem
Tolga Savacı'nın ani ölümü sanat dünyasını yasa boğdu! 'Üzüntüm tarifsiz'
Tolga Savacı'nın ani ölümü sanat dünyasını yasa boğdu! 'Üzüntüm tarifsiz' Ünlü sinema oyuncusu Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda etti. Usta oyuncunun vefatının ardından, sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri Savacı için taziye mesajlarını paylaştı.
27.02.2024 Magazin
MSB kahreden haberi duyurdu! 1 asker şehit oldu
MSB kahreden haberi duyurdu! 1 asker şehit oldu Hakkari- Şırnak Otoyolu'nda, personel ve malzeme sevki esnasında yaşanan araç kazasında şehit olan Ulaştırma Sözleşmeli Er Adem Kel'in (23) acı haberi, memleketi Hatay'ın Hassa ilçesindeki baba evine ulaştı.
13.02.2024 Gündem
MSB kahreden haberi duyurdu! 1 asker şehit oldu
MSB kahreden haberi duyurdu! 1 asker şehit oldu Pençe - Kaplan Harekatı bölgesinde aracın devrilmesi sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Mustafa Özkardeş’in (39) acı haberi, Kütahya’nın Altıntaş ilçesindeki ailesine ulaştı.
11.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fatma Sevim Baltacı için taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fatma Sevim Baltacı için taziye mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı'nın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.
11.02.2024 Gündem
6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde 30 bin kişiye taziye yemeği
6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde 30 bin kişiye taziye yemeği Hatay'ın İskenderun ilçesinde 3 bin 500 gönüllünün katılımıyla depremzedelere 17 milyon kap sıcak yemek dağıtımı yapan, gastronominin Nobel ödüllü şefi Ebru Baybara Demir’in kurduğu Gönül Mutfağı, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde 30 bin kişiye taziye yemeği dağıttı.
6.02.2024 Gündem
Aliyev’den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a depremin yıldönümünde taziye mesajı
Aliyev’den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a depremin yıldönümünde taziye mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 6 Şubat 2023 depremlerinin 1’inci yılında taziye mesajı gönderen Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, “Sizin liderliğiniz, Türk halkının dayanışma ruhu ve güçlü iradesi sayesinde, güçlü Türk devleti bu zorlukları hızla aşacak ve bu acı sınavdan onurla, hatta daha da güçlenerek çıkacaktır” ifadelerini kullandı.
6.02.2024 Gündem
Beykoz’dan Alev Alatlı’ya vefa
Beykoz’dan Alev Alatlı’ya vefa Türkiye’nin önde gelen fikir insanlarından, 79 yaşında yaşama veda eden Yazar ve Eğitimci Alev Alatlı anısına uzun yıllar yaşamını sürdürdüğü Beykoz’da “Alev Alatlı Düşünce Evi” kuruluyor.
6.02.2024 Gündem
6 Şubat depremi yıldönümü mesajları ve 6 Şubat depremi unutmadık unutmayacağız anma sözleri! 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenleri rahmetle anıyoruz
6 Şubat depremi yıldönümü mesajları ve 6 Şubat depremi unutmadık unutmayacağız anma sözleri! 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenleri rahmetle anıyoruz Kahramanmaraş merkezli depremlerin bugün birinci yıl dönümü. Asrın felaketinde tam 11 etkilendi. Türkiye depremin 1. Yılında Kahramanmaraş, Hatay, Malatya, Adıyaman, Gaziantep, Adana, Şanlıurfa, Osmaniye ve Kilis’teki vatandaşları için yas tutuyor. Depremin yıldönümünde başsağlığı mesajları iletmek isteyenler 6 Şubat depremi taziye mesajları ve dualı, başsağlığı dileyen 6 Şubat depremi mesajları ve depremi anma sözleri için aramalarını hızlandırdı. İşte 6 Şubat depremi mesajları…
6.02.2024 Gündem
5 ilde eğitim-öğretime 1 gün ara verildi
5 ilde eğitim-öğretime 1 gün ara verildi Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Malatya, Gaziantep, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Hatay'da eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi.
5.02.2024 Gündem
Gaziantep'te polis helikopteri kaza kırıma uğradı! 2 pilot şehit oldu
Gaziantep'te polis helikopteri kaza kırıma uğradı! 2 pilot şehit oldu Gaziantep’te Emniyet Müdürlüğü’ne ait polis helikopteri Nurdağı ilçesinde kırsal alanda kaza kırıma uğradı. Düşen helikopterde bulunan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen ve Sözleşmeli Pilot Levent Öztürk şehit olurken, bir teknisyen yaralandı. Şehit pilotlar ve yaralı teknisyen, ekiplerin çalışması sonucu enkazdan çıkarılarak, Gaziantep Şehir Hastanesi’ne götürüldü. Kaza bölgesi jandarma tarafından güvenlik çemberine alınırken, uzman ekip çalışma başlattı.
4.02.2024 Gündem
Alev Alatlı hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu
Alev Alatlı hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yazar Alev Alatlı'nın hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Koca, "Bir süredir tedavi altındaydı. Kendisini ziyarete gittiğimde, 'Bu toprakları daha çok sevdirmeliyiz' demişti. Bu sözünü aydınlarımıza, yöneticilere, ülkemizin bugününe, yarınlarına etki etme gücüne sahip herkese yönelik bir vasiyet olarak anlamıştım" ifadelerini kullandı. Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Alatlı, yarın öğle namazında Eyüp Sultan Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Mihrişah Valide Sultan Türbe Haziresine defnedilecek.
2.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir’de şehit ailesini ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir’de şehit ailesini ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe Kilit Harekatı üs bölgesinde şehit düşen Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin’in Eskişehir'deki baba ocağını ziyaret etti.
28.01.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya, şehit babasını Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştürdü
Bakan Yerlikaya, şehit babasını Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştürdü İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Pençe Kilit Harekat Bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir ve Şehit Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez’in ailesine Kahramanmaraş'ta taziye ziyaretinde bulundu. Yerlikaya'nın taziye ziyareti sırasında şehit babası Özdemir ile konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Başımız sağ olsun. Allah sabırlar versin inşallah. Tüm aileye başsağlığı dileklerimi iletmek isterim.' ifadelerini kullandı.
15.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit babasına taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit babasına taziye telefonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kahramanmaraşlı şehit iki askerin ailelerini ziyaret edip, şehit babasını Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştürdü.
15.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Taziye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taziye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.