Taşerona kadro verilecek mi? 90 bin taşerona kadro var mı?
Taşerona kadro verilecek mi? 90 bin taşerona kadro var mı? 3600 ek gösterge, ev hanımlarına prim desteği, SSK ve Bağkur prim eşitlemesi gibi önemli düzenlemeler dışında taşerona kadro da Meclis’in açılmasıyla yeniden gündeme geldi. KİT ve belediyelerde halen 90 bin civarında taşeron işçi, kadroya alınmayı bekliyor. 
16.04.2024 Çalışma Hayatı
Sözleşmeli memura kadro tamam, gözler Taşeronda! 90 bin Taşeron işçiye kadro verilecek mi? İşte son gelişme
Sözleşmeli memura kadro tamam, gözler Taşeronda! 90 bin Taşeron işçiye kadro verilecek mi? İşte son gelişme Sözleşmeliye kadro düzenlemesinde sona gelinirken gözler taşeron işçiye kadro verilmesine çevrildi. 90 bin taşeron işçiye kadro verilecek mi, kimleri kapsıyor soruları araştırma konusu olmaya devam ediyor. 458 bin 615 sözleşmeli memura kadro verildi. Peki 90 bin taşeron işçiye kadro verilecek mi?
20.01.2023 Ekonomi
Taşerona kadro verilecek mi? Başbakan açıklaması geldi...
Taşerona kadro verilecek mi? Başbakan açıklaması geldi... Taşerona kadro verilecek mi? Sorusu gündemde sıkça araştırılıyor. Binlerce taşeron olarak çalışan işçi ne zaman kadroya alınacağını merakla bekliyor. Maliye Bakanı Naci Ağbal taşerona kadro konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Son dakika: Taşerona üçlü kadro formülü!
Son dakika: Taşerona üçlü kadro formülü! Son dakika haberi geldi. Kamuda taşeron şirketlerin elemanı olarak görev yapan ama asıl işlerde çalışan personel için müjdeli haberler yakında. Yıl sonuna kadar sorun çözülecek. Masada ise taşeron işçiler için üç ayrı formül duruyor. Bakanlar Kurlu bunlardan birisine karar verecek.
25.09.2017 Ekonomi