Taş Ocağı

Taş Ocağı

Son dakika taş ocağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taş ocağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taş ocağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taş Ocağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taş ocağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 271 taş ocağı haberi bulunmuştur. Tüm taş ocağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: İspatlayamazsan namertsin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: İspatlayamazsan namertsin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen “Güçlü Sanayi Güçlü Türkiye İstanbul Buluşması” programında konuştu. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun, "terör örgütleriyle görüştü" iddiasına sert tepki gösterdi, "İspatlayamazsan namertsin" dedi.
25.05.2023 Gündem
Büyüknohutçu çifti cinayetinde yeni iddia; 'Şüphelinin bacağı protezliymiş, o yükseklikten atlayamaz'
Büyüknohutçu çifti cinayetinde yeni iddia; 'Şüphelinin bacağı protezliymiş, o yükseklikten atlayamaz' Antaly'da mermer ocaklarına karşı verdikleri mücadeleyle tanınan Ali Ulvi- Aysin Büyüknohutçu çiftinin 9 Mayıs 2017'de öldürülmesinin 6'ncı yıl dönümünde Büyüknohutçu Dostları Grubu anma töreni düzenledi. Grup adına konuşan Erol Malçok, jandarmanın cinayet sanığı Ali Yamuç'u olay yerine götürüp, 'Cinayeti nasıl gerçekleştirdiğini anlat' dediğinde Yamuç'un 'Tel örgüden atlayıp içeri girdim ve sonrasında ateş ettim' dediğini belirterek, "Oysa biz teyzesinden öğreniyoruz ki, Ali Yamuç'un bacağında protez varmış. Yani öyle bir yükseklikten atlaması mümkün değil" dedi.
9.05.2023 Gündem
İstanbul'da bir ilçe sokağa döküldü! Kıyamet koptu sandılar
İstanbul'da bir ilçe sokağa döküldü! Kıyamet koptu sandılar İstanbul Çekmeköy'de özel bir şirkete ait taş ocağında patlatılan dinamit evlere zarar verdi. Çatlaklar oluşan evlerde oturanlar sokağa dökülürken yetkililerden yardım istedi.
18.10.2022 Yaşam
Mezar taşı fiyatlarına zam geldi! En düşük 7 bin lira
Mezar taşı fiyatlarına zam geldi! En düşük 7 bin lira Maliyet artışlardan dolayı mezar taşları son bir yılda iki kat pahalandı. Mermer ustalarına göre bazı müşteriler artan maliyet nedeniyle ölmeden mezar taşını hazırlatıp tarih kısmını boş bıraktırıyor.
17.09.2022 Ekonomi
Zonguldak'ta ruhsatsız maden ocağında çalışan 11 kaçak göçmen yakalandı
Zonguldak'ta ruhsatsız maden ocağında çalışan 11 kaçak göçmen yakalandı Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde, ruhsatsız maden ocağında çalışan Afganistan uyruklu 11 kaçak göçmen yakalandı.
23.02.2022 Gündem
Taş ocağı işçilerinin servisi devrildi: 1 ölü, 5 yaralı
Taş ocağı işçilerinin servisi devrildi: 1 ölü, 5 yaralı Karaman'da, buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp, devrilen servis minibüsünde sürücü Mehmet Kızıltaş yaşamını yitirdi, 5 taş ocağı işçisi de yaralandı. 
3.02.2022 Yaşam
Assos’ta hafriyat skandalı! ‘Plana uygun değil’
Assos’ta hafriyat skandalı! ‘Plana uygun değil’ Assos Antik Kenti ve Antik Limanı’nda başlatılan kaya ıslah çalışmalarında plan ile uygulama arasında büyük farklar olduğunu belirten uzmanlar yol ve düzlüğün planda olmadığını öne sürdü.
14.10.2021 Gündem
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen duyuruldu, bu illerde...
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen duyuruldu, bu illerde... Yasaklarla ilgili flaş gelişme! Açıklamalar peş peşe yapıldı. Valilikler yasak kararlarını duyurdu. Yasak kararı alınan kent sayısının giderek artması bekliyor. Çok sayıda ilde harekete geçildi. Yangın haberlerinin ardından ormanlara girişlere yasak getirildi. Valilikler vatandaşlara ormanlara giriş yasağı kararlarının tüm ayrıntılarını tek tek açıkladı. Yeni eklenen illerle birlikte sayı artmaya devam ediyor. İşte yasak kararı alınan tüm iller...
3.08.2021 Gündem
İstanbul için flaş deprem açıklaması!
İstanbul için flaş deprem açıklaması! Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İstanbulluların en büyük kaygısı 'bunun arkasından daha büyük bir deprem gelecek mi' olacak. Hayır, gelmeyecek, bu oldu, bitti" dedi.
19.06.2021 Gündem
İstanbul'da meydana gelen depreme ilişkin uzmanlardan açıklama!
İstanbul'da meydana gelen depreme ilişkin uzmanlardan açıklama! İstanbul'da deprem meydana geldi. AFAD, depremin merkez üssünün İstanbul'un Kartal ilçesi olduğunu ve 3,9 büyüklüğünde olduğunu duyurdu. Uzmanlar İstanbul'da meydana gelen depreme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
19.06.2021 Gündem
Binlerce kişiye istihdam sağlanacak! Bakanlık duyurdu
Binlerce kişiye istihdam sağlanacak! Bakanlık duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Yalçın Eyigün, "Rize İyidere Lojistik Limanı" projesi kapsamında bölgede devam eden taş ocağı faaliyetine yönelik tartışmalara ilişkin, "Bölge halkının endişe etmesini gerektirecek bir durum yok. Liman, çevresel açıdan en doğru yaklaşımlarla ve çevreye karşı etkileri azami şekilde kontrol altına alınarak inşa ediliyor." ifadesini kullandı.
5.05.2021 Ekonomi
Rize'de taş ocağı karşıtları, arı kovanları ile yolu kesti
Rize'de taş ocağı karşıtları, arı kovanları ile yolu kesti Rize’de Lojistik Merkez ve Liman projesinin inşa edileceği deniz üzerindeki alanın dolgusu için 16 milyon tona yakın taş alınması kararlaştırılan İkizdere ilçesi Gürdere ve Cevizlik köyünde taş ocağı açılacak olmasına yöre halkının tepkisi sürüyor. Bölge halkı jandarma eşliğinde alana sokulmak istenen iş makinelerinin önünü arı kovanları yerleştirerek kesti. Arı sokması tehlikesi nedeniyle kovanlara müdahale edemeyen ekiplerin giremediği alanda bekleyenlere sokağa kısıtlamasını ihlalden ceza kesildi.
25.04.2021 Gündem
Heyecanlandıran keşif! Yüzlerce bulundu! Milyonlarca yıl öncesi ait...
Heyecanlandıran keşif! Yüzlerce bulundu! Milyonlarca yıl öncesi ait... Bolu'nun Seben ilçesinde, lav gölünün yer altındaki çatlaklara inerek, asırlar boyu soğuması sonucu oluşan, milyonlarca yıl öncesine ait olduğu düşünülen yüzlerce bazalt sütunu bulundu.
12.03.2021 Yaşam
Birlikte alkol aldığı arkadaşını av tüfeğiyle öldürdü
Birlikte alkol aldığı arkadaşını av tüfeğiyle öldürdü Ankara'da, taş ocağında bekçilik yapan İ.A., birlikte alkol aldıktan sonra çıkan tartışmada beraber kaldıkları S.O. tarafından av tüfeği ile vurularak öldürüldü.
25.02.2021 Gündem
Bu mağaranın sıcaklığı hiç değişmiyor! 500 yıllık...
Bu mağaranın sıcaklığı hiç değişmiyor! 500 yıllık... Gaziantep'te tarihi Yeni Han’da doğal ısısını koruyan ve kafe olarak kullanılan 500 yıllık mağara, ilgi çekiyor. Önceki dönemlerde soğuk havalarda doğal ısısını koruduğu için vatandaşların uğrak yeri olan mağara kafede pandemi nedeniyle sakinlik yaşanıyor.
19.01.2021 Yaşam
Türkiye'deki fosil ağaç kalıntıları 160 milyon yıllık
Türkiye'deki fosil ağaç kalıntıları 160 milyon yıllık Fosil ağaçlar açısından 18-23 milyon yıl öncesine ait geniş bir yelpaze bulunan Türkiye'de taşlaşmış ağaç kalıntıları 160 milyon yıl önce yaşayan arokaryalara kadar uzanıyor.
6.09.2020 Bilim ve Teknoloji
Video çekmek için suya girdi, boğularak hayatını kaybetti
Video çekmek için suya girdi, boğularak hayatını kaybetti Afyonkarahisar'da, sosyal medyada paylaşmak üzere video çekmek için taş ocağı tarafından açılan çukurdaki su birikintisine giren Oğuzhan Taylan (17) boğuldu. Gencin cansız bedeni, dalgıçlar tarafından sudan çıkarıldı.
8.07.2020 Gündem
Veysel Eroğlu'dan Ekrem İmamoğlu'na "Haliç" yanıtı
Veysel Eroğlu'dan Ekrem İmamoğlu'na "Haliç" yanıtı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Haliç'in dibinde yer alan 400 bin ton çamurun bertaraf edileceğini duyurmuştu. 1995-2002 yılları arasında İSKİ Genel Müdürlüğü yapan, eski Orman ve Su İşleri Bakanı, AK Parti Milletvekili Veysel Eroğlu, 1994 yılından sonra Haliç için yapılan çalışmaları anlatarak, tertemiz bir Haliç teslim edildiğini söyledi. Eroğlu, " O zaman hiçbir canlı yaşamayan Haliç'te şu an da 48 civarında balık türü var. Ayrıca yunuslar yüzüyor" dedi.
31.05.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CNN TÜRK - Kanal D ortak yayınında önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CNN TÜRK - Kanal D ortak yayınında önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuk olduğu CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Devrim Muhafızları Ordusuna bağlı Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani'nin öldürülmesinin bölgenin huzur ve istikrarı açısından yarattığı yakın riskleri kaygıyla takip ettiklerini belirterek, "Çünkü bu iş burada bitmeyecek, bunun muhakkak bir takip eden süreci de olacak." dedi.
6.01.2020 Siyaset
Mahallenin futbol sahasına dev kaya parçası düştü
Mahallenin futbol sahasına dev kaya parçası düştü DENİZLİ'nin Honaz ilçesinde taş ocağında dinamitle yapılan kontrollü patlatma sırasında dağdan kopan tonlarca ağırlığındaki dev kaya parçası, mahallenin futbol sahasına düştü. O anlar, cep telefonu kamerasınca görüntülendi.
3.12.2019 Yaşam
Kağıthane'de caminin kundaklanması kamerada
Kağıthane'de caminin kundaklanması kamerada Kağıthane'de zihinsel engelli olduğuna dair raporu bulunan bir kişi girdiği camiyi kundakladı. O anlar kameralara yansırken, gözaltına alınan kişi savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.
6.08.2019 Gündem
Sokak ortasında koca dehşeti! Dikkat çeken detay...
Sokak ortasında koca dehşeti! Dikkat çeken detay... Çorum'da, ayrı yaşadığı boşanma aşamasındaki eşi Abdullah M. (44) tarafından pompalı tüfek ile vurulan Asiye M. (41), iki bacağından yaraladı. Olayda saçmalardan bazıları ise Asiye M.'nin elindeki çelik tencereye isabet etti.
15.06.2019 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonu  itibariyle açılışını yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonu itibariyle açılışını yapacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Demokrasi ve Özgürlükler Adası" olarak yeniden düzenlenen Yassıada'yı ziyaret ederek çalışmalar konusunda bilgi aldı. Erdoğan yaptığı açıklamada "Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın yıl sonu itibariyle açılışını yapacağız" ifadelerini kullandı.
26.05.2019 Gündem
Trabzon'dan gemilerle Gürcistan'a taşınacak
Trabzon'dan gemilerle Gürcistan'a taşınacak Gürcistan'da yapımı süren ve tamamlandığında 18 metre derinliği ile Karadeniz'e kıyı ülkeler arasında en derin liman olacak Anaklia Derin Deniz Limanı dolgu projesi için Türkiye'den bazalt taş taşınacak. Trabzon'da çıkarılacak bazalt taşlar, gemilerle yaklaşık 300 kilometre uzaklıktaki Anaklia kentine götürülecek. Gürcistan'ın Trabzon Başkonsolosu Avtandil Mikatsadze, gemilerle Anaklia'ya bazalt taş taşınması için Türk firmalarla görüşmelerin sürdüğünü belirterek "Proje için çok fazla taşa ihtiyacımız var. Türkiye'den henüz belli olmamakla birlikte çok fazla taş alınacak" dedi.
11.03.2019 Yaşam
Volvo kamyonları 2019 yılında otonom olacak
Volvo kamyonları 2019 yılında otonom olacak Otonom araçların gelişmesi, nakliye sektöründe de yeniliklere sebep olacak gibi görünüyor.
24.11.2018 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Taş Ocağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taş ocağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.