Tarih Belli Oldu

Tarih Belli Oldu

Son dakika tarih belli oldu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tarih belli oldu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tarih belli oldu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tarih Belli Oldu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tarih belli oldu gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.772 tarih belli oldu haberi bulunmuştur. Tüm tarih belli oldu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bolu Dağı Tüneli'ndeki çalışmaların biteceği tarih belli oldu
Bolu Dağı Tüneli'ndeki çalışmaların biteceği tarih belli olduUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bolu Dağı Tüneli'nin Ankara-İstanbul yönündeki tünel uzatma çalışmalarının planlanan tarihten 10 gün önce bitirmeyi hedeflediklerini ifade etti.
3.09.2024Gündem
DGS 2024 sonuçları saat kaçta açıklanacak? ÖSYM DGS sonuçlarını açıkladı mı, DGS ne zaman açıklanacak 2024?
DGS 2024 sonuçları saat kaçta açıklanacak? ÖSYM DGS sonuçlarını açıkladı mı, DGS ne zaman açıklanacak 2024?Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonuçları için heyecan dorukta. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yayımlanan 2024 sınav takvimiyle DGS sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu. 2 yıllık önlisans eğitimini lisansa yükseltmek isteyen adayların girdiği DGS’de gözler ÖSYM’ye çevrildi. Peki, DGS ne zaman açıklanacak, DGS sonuçları saat kaçta açıklanacak 2024?
14.08.2024Gündem
ABD temmuz enflasyon verisi ne zaman açıklanacak? ABD enflasyon verisi Ağustos 2024 açıklaması ne zaman, ayın kaçında, enflasyon verisi beklentisi ne?
ABD temmuz enflasyon verisi ne zaman açıklanacak? ABD enflasyon verisi Ağustos 2024 açıklaması ne zaman, ayın kaçında, enflasyon verisi beklentisi ne?ABD enflasyon verileri için gözler Amerika’ya çevrildi. Temmuz ayı ABD enflasyon verilerinin açıklanması bekleniyor. Altın, dolar, borsa ve kripto para borsasının gözü kulağı ABD enflasyon verilerinde. Peki, temmuz ayı ABD enflasyon verileri ne zaman açıklanacak?
13.08.2024Ekonomi
Paraların hesaplara yatırılacağı tarih belli oldu! Bakan Göktaş duyurdu
Paraların hesaplara yatırılacağı tarih belli oldu! Bakan Göktaş duyurduAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Türkiye Aile Destek Programımızın bu yılın sonuna kadar uzatılmasının ardından ilk ödemeleri 9 Ağustos itibarıyla vatandaşlarımızın hesaplarına aktaracağız." diye konuştu.
6.08.2024Ekonomi
CHP'de olağanüstü kurultay kararı! Tarih belli oldu
CHP'de olağanüstü kurultay kararı! Tarih belli olduCumhuriyet Halk Partisi (CHP), 6-9 Eylül tarihlerinde olağanüstü kurultay düzenleyecek, tüzük ve program değişiklikleri yapacak. Kurultayın açılışı 4 Eylül'de Sivas'ta yapılacak. Ayrıca, Hatay Milletvekili Can Atalay'ın durumu nedeniyle TBMM olağanüstü toplantıya çağrılacak.
4.08.2024Gündem
SGK duyurdu! Emekli maaş farklarının hesaplara yatacağı tarih belli oldu
SGK duyurdu! Emekli maaş farklarının hesaplara yatacağı tarih belli olduMilyonlarca emekli bekliyordu. Maaş farklarının yatırılacağı tarih açıklandı. SGK duyurdu. En düşük emekli aylığının yükseltilmesinden oluşan fark ödemesi 7 Ağustos’ta yapılacak.
2.08.2024Ekonomi
En düşük emekli maaşı resmen 12 bin 500 liraya çıkarıldı! Aradaki farkın yatacağı tarih belli oldu
En düşük emekli maaşı resmen 12 bin 500 liraya çıkarıldı! Aradaki farkın yatacağı tarih belli olduEn düşük emekli aylığını 10 bin liradan 12 bin 500 liraya çıkarılmasını da öngören, 'Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’ Resmi Gazete'de yayımlandı.
2.08.2024Ekonomi
İhracatta yeni destek paketi açıklanıyor! Tarih belli oldu
İhracatta yeni destek paketi açıklanıyor! Tarih belli olduİhracatta yeşil dönüşüme yönelik yeni destek paketi 30 Temmuz'da açıklanacak.
27.07.2024Ekonomi
Oğlunu ABD’ye kaçıran Eylem Tok hakkındaki iade davasında yeni gelişme! Hakim karşısına çıkacağı tarih belli oldu
Oğlunu ABD’ye kaçıran Eylem Tok hakkındaki iade davasında yeni gelişme! Hakim karşısına çıkacağı tarih belli olduEhliyetsiz kullandığı aracıyla çarptığı Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan oğlu Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran Eylem Tok‘un 11 Eylül’de yeniden hakim karşısına çıkacağı bildirildi.
24.07.2024Gündem
En düşük emekli maaşında zam farkı müjdesi! Banka hesaplarına yatacak, tarih belli oldu
En düşük emekli maaşında zam farkı müjdesi! Banka hesaplarına yatacak, tarih belli olduMilyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda en düşük emekli maaşının 10 bin liradan 12 bin 500 liraya çıkarılmasını da içeren vergi teklifi kabul edildi. Bütçeye 33.2 milyar liralık ilave maliyet getirecek olan bu düzenlemenin önümüzdeki hafta Genel Kurul’da yasalaşması bekleniyor. Öte yandan emekliler için zam farkının hesaplara yatırılma tarihi belli oldu.
20.07.2024Ekonomi
TOKİ müjdesi! Adana Pozantı’ya ucuz konut yapımı için tarih belli oldu
TOKİ müjdesi! Adana Pozantı’ya ucuz konut yapımı için tarih belli olduEv sahibi olmak isteyenlere güzel haber Adana Pozantı'dan geldi. Belediye Başkanı Ali Avan TOKİ projesi ile ilgili detayları aktardı. Çevre, Şehir ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile görüşen Başkan Avan iki hafta içerisinde proje ile ile ayrıntılarının açıklanacağını bildirdi.
19.07.2024Adana
Vali  Köşger aşure etkinliğine katıldı
Vali Köşger aşure etkinliğine katıldıAdana Valisi Yavuz Selim Köşger cuma namazı sonrası aşure etkinliğine katıldı.
19.07.2024Adana
YKS tercihlerinin yapılacağı tarih belli oldu
YKS tercihlerinin yapılacağı tarih belli olduÖlçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Bayram Ali Ersoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih işlemlerinin 25 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında https://ais.osym.gov.tr üzerinden yapılacağını duyurdu.
16.07.2024Gündem
ÖSYM başkanı duyurdu! YKS tercihleri için tarih belli oldu
ÖSYM başkanı duyurdu! YKS tercihleri için tarih belli oldu8-9 Haziran'da gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın sonuçları bugün açıklandı. Tercih sürecinin ne zaman başlayacağı merak ediliyordu. ÖSYM başkanı duyurdu.
16.07.2024Gündem
Emekli maaşına yeni zam düzenlemesi! Tarih belli oldu
Emekli maaşına yeni zam düzenlemesi! Tarih belli olduMilyonlarca emekli memur ve dul-yetim maaşı ile sosyal yardım alan vatandaş yapılacak ek zam düzenlemesini bekliyor. İlk etapta SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı için yapılacak düzenleme gündeme geldi. Emekliye ek zam için bütçe çalışmaları yapılıyor. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'den emekliye zam düzenlemesi açıklaması geldi. İşte detaylar...
12.07.2024Ekonomi
Emekli maaşına zamda yeni gelişme! Tarih belli oldu
Emekli maaşına zamda yeni gelişme! Tarih belli olduMilyonlarca emekli merakla bekliyordu. En düşük emekli maaşı için açıklama AK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Güler'den geldi.
12.07.2024Ekonomi
Adanalılar dikkat! Bugün başlıyor, 15 gün kapalı olacak
Adanalılar dikkat! Bugün başlıyor, 15 gün kapalı olacakAdana'da yaşayan herkesi yakından ilgilendiriyor. Büyükşehir belediyesinden açıklama geldi. Hacı Sabancı Bulvarı üzerinde yapılan yol çalışması nedeniyle cadde 11 Temmuz itibarı ile 15 gün trafiğe kaplı olacak.
11.07.2024Adana
ABD enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak, FED başkanı Powell açıklaması saat kaçta, haziran ayı ABD enflasyon verisi beklentisi ne yönde?
ABD enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak, FED başkanı Powell açıklaması saat kaçta, haziran ayı ABD enflasyon verisi beklentisi ne yönde?ABD'de açıklanacak enflasyon verileri küresel piyasalar tarafından merakla bekleniyor. Fed Başkanı Powell'ın açıklamaları ve ABD'de açıklanacak enflasyon verileri piyasaların durumuna ilişkin yanıt verecek. Peki, ABD enflasyon verileri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, saat kaçta? ABD enflasyon beklentisi ne yönde?
11.07.2024Ekonomi
Süper Lig Fikstür çekimi ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? 2024-2025 Süper Lig fikstür kura çekimi canlı izle bilgileri
Süper Lig Fikstür çekimi ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? 2024-2025 Süper Lig fikstür kura çekimi canlı izle bilgileri Süper Lig fikstür çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? TFF 2024-2025 Süper Lig fikstür çekimi canlı yayın bilgileri merak ediliyor. Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'in 2024-2025 sezonu fikstürünün çekileceği tarih belli oldu. Gözler şimdi fikstür çekimine çevrildi. İşte TFF 2024-2025 Süper Lig fikstür çekimi canlı yayın bilgileri ve diğer detaylar…
11.07.2024Şampiy10
Kozan'da kadın ve gençlere istihdam imkanı! İmzalar atıldı
Kozan'da kadın ve gençlere istihdam imkanı! İmzalar atıldıAdana'nın Kozan ilçesinde hayata geçirilen proje ile hem kadınlar hem de gençler desteklenecek. Üretimden satışa kadar devam ededen destek programında hibe anlaşması imzalandı.
10.07.2024Adana
Adana'da eğlence ile lezzet buluşuyor, festival başlıyor!  Valilik duyurdu, tarih belli oldu
Adana'da eğlence ile lezzet buluşuyor, festival başlıyor! Valilik duyurdu, tarih belli olduAdana, doğal güzellikleri ve tarihi yapılarının yanı sıra pek çok yöresel yemekleri ile de oldukça meşhur bir kent. Lezzetli yemekleri ile gelen misafirlerini ağırlayan şehirde, kültürel çeşitlilik mutfağına da yansımış ve ortaya harika yemekler çıkmış durumda. Birçok kişinin beklediği lezzet festivalinin ise yapılacağı tarih valilik tarafından açıklandı. 8. Adana Lezzet Festivali bu yıl 18-20 Ekim'de düzenlenecek.
11.07.2024Adana
ABD enflasyon verileri ne zaman açıklanıyor? ABD enflasyon verileri Haziran 2024
ABD enflasyon verileri ne zaman açıklanıyor? ABD enflasyon verileri Haziran 2024ABD enflasyon verileri ne zaman açıklanacak? 2024 ABD haziran ayı enflasyon kararı merakla bekleniyor. ABD enflasyon verileri, altın, dolar, borsa ve kripto para yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar, gözlerini haziran ayı ABD TÜFE verilerine çevirdi. Peki, haziran ayı ABD enflasyon verileri ne zaman açıklanacak?
6.07.2024Ekonomi
LGS 2024 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB 2024 LGS tercih sonuçları için tarihi belli oldu
LGS 2024 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB 2024 LGS tercih sonuçları için tarihi belli olduLiselere Geçiş Sistemi (LGS) tercih sonuçları merakla bekleniyor. 17 Temmuz'a kadar sürecek olan LGS tercih işlemleri sonrasında, puanlar ve boş kontenjanlara göre adaylar tercih ettikleri okullara yerleşecek. Peki, LGS 2024 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?
3.07.2024Gündem
ÖGG sınav soru ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak? 109. dönem özel güvenlik sınav soruları ve cevapları
ÖGG sınav soru ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak? 109. dönem özel güvenlik sınav soruları ve cevaplarıÖzel güvenlik olarak çalışmak isteyenler 29 Haziran 2024 tarihinde ÖGG sınavına girdi. 109. dönem ÖGG soru ve cevap anahtarının ne zaman yayımlanacağı merak edilirken, tarih belli oldu. Peki, 109. dönem ÖGG soru ve cevap anahtarı ne zaman yayımlanacak?
1.07.2024Gündem
TBMM TATİL TAKVİMİ 2024:  Meclis ne zaman yaz tatiline giriyor, hangi gün tatil olacak?
TBMM TATİL TAKVİMİ 2024: Meclis ne zaman yaz tatiline giriyor, hangi gün tatil olacak?Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin tatile gireceği tarih belli oldu. Öte yandan yakın zamanda ceza infaz düzenlemesi, denetimli serbestlik gibi maddeleri içeren 9. Yargı paketinin de yakında TBMM’ye taşınması bekleniyor. Peki, 2024 Meclis ne zaman tatile giriyor?
1.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tarih Belli Oldu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tarih belli oldu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.