Tarhan

Tarhan

Son dakika tarhan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tarhan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tarhan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tarhan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tarhan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.285 tarhan haberi bulunmuştur. Tüm tarhan haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir'de Kadınlar Günü'nde öldürülen İlayda'nın katile direndiği anlar kamerada
İzmir'de Kadınlar Günü'nde öldürülen İlayda'nın katile direndiği anlar kamerada İzmir'in Konak ilçesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde uğradığı bıçakla saldırı sonucu İlayda Alkan'ın (20) öldürüldüğü, annesi Oya Tarhan'ın (45) ise yaralandığı olay bir iş yerine güvenlik kamerası tarafından görüntülendiği ortaya çıktı. Görüntülerde İlayda'nın katil zanlısı Yunus Yılmaz'a (32) direndiği görüldü.
11.03.2024 Gündem
Tanzimat Dönemi Nedir? 1. Ve 2. Tanzimat Dönemi Özellikleri Nelerdir?
Tanzimat Dönemi Nedir? 1. Ve 2. Tanzimat Dönemi Özellikleri Nelerdir? Tanzimat dönemi Osmanlı devleti için yenilikçi bir dönem olarak kabul edilmektedir. Tanzimat dönemi 1839 ile 1876 seneleri arasında 37 yıllık bir süreci kapsamaktadır.
4.02.2024 Gündem
Zonguldak'ta kuru yük gemisi battı!  Acı haber geldi: 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı, 11 Türk mürettebat ile irtibat kurulamadı
Zonguldak'ta kuru yük gemisi battı! Acı haber geldi: 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı, 11 Türk mürettebat ile irtibat kurulamadı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yurt genelindeki olumsuz hava koşulları nedeniyle Diyarbakır’ın Hani ilçesinde 1 kişi ile Batman’da 1 kişinin sel sularına kapılarak hayatını kaybettiğini, 50 kişinin de yaralandığı açıkladı. Yerlikaya, Zonguldak açıklarında gündüz saatlerinde irtibatın kesildiği Türk bayraklı ‘Kafkametler’ adlı kuru yük gemisinin ise mendireğe çarpması sonucu battığını belirterek, "Bu kadar olumsuz bir hava koşulu ortamında maalesef ‘Kafkametler’ adlı gemimizde bulunan 12 Türk mürettebatın da arama kurtarma faaliyetini yapamadık. Olumsuz hava koşullarının düzelmesiyle birlikte hemen arama kurtarma faaliyetlerine başlanılacaktır” dedi. Ekipler, kayıp 12 personelden’1’inin Ereğli sahilinde cansız bedenine ulaştı.
20.11.2023 Gündem
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4’üncü Olağanüstü Kongresi’nde delegeler tarafından kullanılan geçerli 1399 oyun tamamını alarak yeniden genel başkan seçildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Büyük kongre seçim tutanağına göre 1402 oy kullanıldı. Geçerli oy sayısı 1399. Geçersiz oy sayısı 3. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 1399 oyun tamamını alarak yeniden AK Parti Genel Başkanı olarak seçildi" dedi.
7.10.2023 Gündem
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başlarken partiyi yerel seçimlere götürecek olan A takım kadrosu da belirlenecek. Öte yandan kongrede Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesi de belli oldu. Listede dikkat çeken isimler yer aldı.
7.10.2023 Gündem
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan: ''Emekli memurlarımızın maaşlarıyla ilgili bakanlığımız çalışmasını yapıyor. İlk Kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi de inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız.'' dedi.
7.10.2023 Gündem
25 yaşındaki Ayşe doktor sevgilisinin evinde ölü bulundu! 1 milyon TL'lik rapor
25 yaşındaki Ayşe doktor sevgilisinin evinde ölü bulundu! 1 milyon TL'lik rapor Anestezi teknikeri Ayşe Karaman’ın ailesi, kızlarının ölümünden sorumlu tuttukları ve mahkemece 3 yıl 4 ay ceza verilen anestezi doktoru Özgür Tarhan hakkında maddi ve manevi tazminat talebiyle dava açtı. Bilirkişi, tazminat olarak yaklaşık 1 milyon TL ödenmesi yönünde rapor hazırladı.
11.08.2023 Yaşam
CHP'de yeni MYK belli oldu! İşte CHP'nin A Takımı
CHP'de yeni MYK belli oldu! İşte CHP'nin A Takımı CHP'nin yeni Merkez Yürütme Kurulu üyeleri belli oldu. Parti örgütü ve örgüt yönetimi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na bağlanırken parti sözcüsü yine Faik Öztrak oldu.
5.06.2023 Gündem
Aksaray’da 2 otomobil çarpıştı: 3 ölü, 2 ağır yaralı
Aksaray’da 2 otomobil çarpıştı: 3 ölü, 2 ağır yaralı Aksaray’da aynı istikamete seyreden 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı.
4.06.2023 Yaşam
Taksici katili depoda basıldı! 220 kamera incelendi, kimliği şoke etti: Sağır ve dilsiz
Taksici katili depoda basıldı! 220 kamera incelendi, kimliği şoke etti: Sağır ve dilsiz Adana’da sulama kanalında kafasından vurularak öldürülmüş halde bulunan taksicinin katilini polis kroki çizip 220 kamerayı saniye saniye izleyerek buldu. Yakalanıp tutuklanan şüphelinin kimliği şoke etti. İşte haberin detayları...
13.03.2023 Yaşam
Kadirli Belediyesi hangi parti? Depremde can kaybının olmadığı Osmaniye Kadir Belediyesi başkanı kimdir, Ömer Tarhan nereli, kaç yaşında?
Kadirli Belediyesi hangi parti? Depremde can kaybının olmadığı Osmaniye Kadir Belediyesi başkanı kimdir, Ömer Tarhan nereli, kaç yaşında? Osmaniye'nin Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen depremi en çok hisseden ilçelerden biri olmasına rağmen can kayıpları ve yıkılan binalarının olmadığını söyledi. Peki, Kadirli Belediyesi hangi parti? Osmaniye Kadir Belediyesi başkanı Ömer Tarhan kimdir, nereli, kaç yaşında?
17.02.2023 Gündem
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama!
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama! Takvim Gazetesi 15 Aralık çekiliş sonuçları açıklanma tarihi sorgulaması başladı. 3.000 TL değerinde CarrefourSA çekilişi sonuçları merak ediliyor. Juzdan’a giriş yaparak 1 çekiliş hakkı 30 Kasım’a kadar her gün giriş yaparak toplamda 31 adet daha çekiliş hakkı ile elde edilen çekilişin sonuçları hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı, Carrefoursa çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? 15 Aralık Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak, asil liste belli oldu mu?
16.12.2022 Ekonomi
Satın aldığı motosikletin plakası sahte çıktı
Satın aldığı motosikletin plakası sahte çıktı Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaşayan Salih K.'nın satın aldığı motosikletin plakası trafik polislerinin yaptığı denetimde sahte çıktı. Polislerin resmi belgede sahtecilikten gözaltına aldığı Salih K.'ya Karayolları Trafik Kanunu uyarınca 13 bin 958 lira para cezası kesildi.
26.11.2022 Yaşam
MİT'ten sınır ötesinde kritik operasyon! Ümit Tarhan etkisiz hale getirildi
MİT'ten sınır ötesinde kritik operasyon! Ümit Tarhan etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Irak’ın Duhok/Gara bölgesinde gerçekleştirdiği nokta operasyon ile terör örgütü PKK/KCK’nın sözde eğitim sorumlusu “Rezan Amed” kod adlı Ümit Tarhan’ı etkisiz hale getirdi.
31.08.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu'dan flaş İstanbul Havalimanı açıklaması
Bakan Karaismailoğlu'dan flaş İstanbul Havalimanı açıklaması Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul Havalimanı'nın, Avrupa havalimanlarını geride bırakarak birinciliğini her geçen gün sağlamlaştırdığını belirterek, "Avrupa havalimanlarında kaos var. Türkiye havalimanlarında konfor var. İstanbul Havalimanı gibi mega yatırımlarımız ve aldığımız diğer önlemler sayesinde bagaj, trafik ve uçuşlarda aksamalar, sıkıntılar yaşamıyoruz" dedi.
11.08.2022 Siyaset
Bayram tatili öncesi otobüs biletlerinde yeni dönem! Vatandaşlardan yoğun ilgi
Bayram tatili öncesi otobüs biletlerinde yeni dönem! Vatandaşlardan yoğun ilgi Otobüs biletlerinde yeni dönem resmen başladı. Firmalar art arda duyurdu. Kurban bayramı öncesi şehirler arası otobüs bileti fiyatına gelen zam nedeni ile firmalar harekete geçti ve taksitli satış süreci başladı. Anlaşmalı bankalarla firmanın mobil uygulaması üzerinden yapılan ödemeler bazı vatandaşlarca olumlu karşılanarak talep gördü. Akaryakıta gelen zamların ardından otobüs ile seyahati tercih edenler taksitli bilet satışı ile ödmelerini iki aya bölerek yapabiliyor. Kurban Bayramı tatilini şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşlar, İstanbul'daki otogarlarda yoğunluk oluşturdu. Otogarlardaki yoğunluk esnafın da yüzünü güldürdü.
5.07.2022 Ekonomi
Otobüs biletlerinde yeni dönem! Firmalar tek tek duyuruyor, artık taksitli alınabilecek
Otobüs biletlerinde yeni dönem! Firmalar tek tek duyuruyor, artık taksitli alınabilecek Otobüs biletlerinde taksit dönemi başlıyor! Artık 2 ayda ödenebilecek. Firmalar tek tek yeni uygulamayı duyurmaya başladı. Bilet fiyatları, 500 liraya kadar yükselebiliyor. Bazı otobüs firmaları da bilet ücretlerini taksitlendirmeye başladı. Anlaşmalı bankalarla firmanın mobil uygulaması üzerinden yapılan ödemeler bazı vatandaşlarca olumlu karşılanarak talep gördü. Vatandaşlara göre uygulama öğrenci kenti olarak anılan Eskişehir’den memleketine gidecek öğrenciler için iyi olacağı düşünülüyor.
4.07.2022 Ekonomi
Eski bakan Tarhan Erdem son yolculuğuna uğurlandı
Eski bakan Tarhan Erdem son yolculuğuna uğurlandı Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Tarhan Erdem son yolculuğuna uğurlandı.
11.06.2022 Yaşam
Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Tarhan Erdem hayatını kaybetti
Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Tarhan Erdem hayatını kaybetti Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı, CHP eski Genel Sekreteri ve Konda Araştırma Şirketi'nin kurucusu Tarhan Erdem, Bodrum'da tedavi gördüğü hastanede, 89 yaşında yaşamını yitirdi.
8.06.2022 Gündem
Anestezi teknikeri Ayşe'nin ölümüne ilişkin erkek arkadaşına verilen ceza kesinleşti!
Anestezi teknikeri Ayşe'nin ölümüne ilişkin erkek arkadaşına verilen ceza kesinleşti! Ankara'da, anestezi teknikeri Ayşe Karaman'ın (25) ölümüyle ilgili yargılanan erkek arkadaşı Uzman Dr. Özgür Tarhan'a (46) 'bilinçli taksirle ölümüne neden olma' suçundan verilen 3 yıl 4 ay hapis cezası, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi (İstinaf) tarafından onanarak kesinleşti.  
1.06.2022 Yaşam
Bakan Soylu: PKK’ya karşı en güçlü olduğumuz dönemdeyiz
Bakan Soylu: PKK’ya karşı en güçlü olduğumuz dönemdeyiz Bingöl’de güvenlik korucularının iftar programında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Dünyada PKK’ya en çok desteğin verildiği ama PKK’ya karşı en güçlü olduğumuz dönemdeyiz. Güya bizim müttefiklerimizin PKK’ya en çok desteği verdikleri ama bizim de PKK’ya karşı en güçlü olduğumuz ve onları silmeye en yakın olduğumuz dönemdeyiz” dedi.
27.04.2022 Siyaset
Sakaryaspor, Spor Toto 1. Lig'e geri döndü! Tuncay Şanlı...
Sakaryaspor, Spor Toto 1. Lig'e geri döndü! Tuncay Şanlı... Sakaryaspor ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti ve Spor Toto 1. Lig'e yükseldi.
24.04.2022 TFF 1.Lig
Efsane Sakaryaspor geri döndü! Tuncay Şanlı ile şampiyonluk
Efsane Sakaryaspor geri döndü! Tuncay Şanlı ile şampiyonluk Türk futbolunun en köklü kulüplerinden biri olan ve efsane oyuncuları milli takıma kazandıran Sakaryaspor TFF 1.Lig'e yükseldi.
24.04.2022 TFF 1.Lig
İstismar sebebiyle intihar etmişti! Tacizcisi tahliye oldu
İstismar sebebiyle intihar etmişti! Tacizcisi tahliye oldu Üniversiteli Emre Yıldır’a 9 yaşından itibaren cinsel istismarda bulunan ve intiharına sebep olan akrabası Vedat Tarhan’a 26 yıl hapis cezası verilmişti. Fakat Vedat Tarhan’ın sessiz sedasız tahliye edildiği ortaya çıktı. Emre Yıldır’ın ablası, “Tahliye ile bir kez daha yıkıldık” dedi.
22.04.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Tarhan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tarhan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.