Taraf

Taraf

Son dakika taraf haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taraf ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taraf haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taraf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taraf gelişmeleri de dahil olmak üzere 15.630 taraf haberi bulunmuştur. Tüm taraf haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milletlerarası anlaşmalar Resmi Gazete'de yayımlandı
Milletlerarası anlaşmalar Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan 5 milletlerarası anlaşma, Resmi Gazete'de yayımlandı.
27.04.2024 Gündem
Kanser tedavisi gördüğü sırada hemşire tarafından cinsel istismara uğradı!
Kanser tedavisi gördüğü sırada hemşire tarafından cinsel istismara uğradı! İzmir'in Bayraklı ilçesinde Akciğer kanseri olan N.C., Ege Üniversitesi (EÜ) Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi gördüğü sırada cinsel saldırıda bulunan erkek hemşire Emre Kale’ye duruşmadaki iyi hali göz önünde bulundurularak cinsel saldırı suçundan 16 yıl 3 ay, uyuşturucu madde temin etmek suçundan da 9 yıl 4 ay 15 gün olmak üzere toplam 25 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası aldı.
26.04.2024 Gündem
Misli'de 113 bin TL kazandı! 3 maç son dakika golleriyle geldi...
Misli'de 113 bin TL kazandı! 3 maç son dakika golleriyle geldi... Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, çarşamba bülteninden, farklı liglerden 6 maç içeren ve totalde 47.04 oran eden bir kupon oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı, aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
25.04.2024 İddaa
Beşiktaş'tan Salih Uçan kararı! Sözleşmesi bitiyordu
Beşiktaş'tan Salih Uçan kararı! Sözleşmesi bitiyordu Beşiktaş, sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek olan Salih Uçan ile yola devam etme kararı aldı.
25.04.2024 Beşiktaş
42 kişinin öldüğü binanın müteahhidinden pes dedirten savunma: Yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem oldu
42 kişinin öldüğü binanın müteahhidinden pes dedirten savunma: Yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem oldu Kahramanmaraş’ta depremde yıkılan Bad-ı Saba Konutları’nda 42 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili 2’si tutuklu 10 sanığın ‘bilinçli taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma’ suçundan 22.5’ar yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü. Binanın müteahhidi tutuklu Şahin Avşaroğlu (50), binayı yönetmeliğe uygun yaptığını belirterek, “Biz projelerimizi yönetmelikteki ivmelere göre yaparız. Ortada AFAD’ın ortaya koyduğu değerler var. Bu değerlere baktığımızda depremin hem hızı hem de ivme değerleri çok yüksek. Değerlere baktığımız da bazı ivmeölçerlerin olduğu yerde 2 kat, bazı ivmeölçerlerin olduğu yerde ise 4 kat, 6 kat var. Bu da depremin yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem olduğunu ortaya koyuyor” dedi.
24.04.2024 Gündem
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi dikkat çeken istatistik
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi dikkat çeken istatistik Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi son maçlarda beraberlikler ön plana çıkıyor.
24.04.2024 Fenerbahçe
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. İki lider görüşme sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İsrail ile ticaret ilişkileri' sorusuna "Yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz. O iş bitti. Ticaret Bakanı'mız bunu açıkladı." dedi.
24.04.2024 Gündem
Eşini keserle darp ederek öldürdü! Mahkeme 15 ay hapse çarptırdı
Eşini keserle darp ederek öldürdü! Mahkeme 15 ay hapse çarptırdı Antalya'da eşini keserle dövüp, boğduğu belirlenen Ercan Akdağ'a 'kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis ve 'eşi kasten yaralama' suçundan 15 ay hapse çarptırıldı. Sanık Akdağ,"Olay günü tartıştığımız, itiştiğimiz doğrudur ancak öldürme niyetiyle hareket etmedim" dedi.
23.04.2024 Gündem
Sırp çete liderinin öldürülmesi davasında GPS takip cihazı raporu mahkemeye ulaştı!
Sırp çete liderinin öldürülmesi davasında GPS takip cihazı raporu mahkemeye ulaştı! Sırp organize suç örgütü lideri Jovan Vukotiç, Karadağ'da Skaljarskı ile Kavackı suç örgütleri arasında çıkan saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin 8'i tutuklu 18 sanığın yargılandığı davada, araca konulan GPS takip cihazıyla ilgili bilirkişi raporu mahkemeye ulaştı. Raporda GPS cihazının 60 saniyede yerleştirilip kapatılabilir olduğu açıklandı.
22.04.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
20.04.2024 İddaa
Galatasaray'da 5 yıldız imzayı attı! Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme
Galatasaray'da 5 yıldız imzayı attı! Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme Yıldız futbolcularıyla bir süredir sözleşme görüşmeleri yapan Galatasaray'da beklenen oldu. Sarı-kırmızılı ekip, yıldız futbolcularının sözleşmelerini uzatırken imza töreni düzenlendi.
19.04.2024 Galatasaray
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
19.04.2024 İddaa
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail- İran gerilimiyle ilgili "Şu anda İsrail farklı şeyler söylüyor, İran farklı görüşler ortaya atıyor. Sahiplenme yok ve konu ile ilgili akla ziyan olmayan açıklama da yok. İran'ın açıklamalarında da bu doğru diyor diyemiyorsunuz, İsrail'e zaten hiç diyemiyorsunuz" ifadelerini kullandı.
19.04.2024 Gündem
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi İstanbul'un Büyükçekmece İlçesinde 1.5 yıl önce Alper Uygun’u tekne yanaştırma tartışması sırasında 2 el ateş ederek öldüren baba Ümit Büyükgöze ve oğlu Doğukan Büyükgöze'ye cezalarında indirim uygulanarak ayrı ayrı 25 yıl hapis cezası verildi.
19.04.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
18.04.2024 İddaa
Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ve Bayern Münih yarı finale çıktı
Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ve Bayern Münih yarı finale çıktı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final maçları bu gece oynanan iki karşılaşmayla tamamlandı. Normal süresi ile uzatma dakikaları 1-1 sona eren maçın penaltı atışlarında Manchester City'e 4-3 üstünlük kuran Real Madrid ve sahasında ağırladığı Arsenal'i 1-0 mağlup eden Bayern Münih yarı finale yükseldi.
17.04.2024 Şampiy10
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
17.04.2024 İddaa
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada yankı buldu! Dikkat çeken analiz: Dengeleyici bir rol oynuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada yankı buldu! Dikkat çeken analiz: Dengeleyici bir rol oynuyor Dünya olası İsrail-İran savaşı için adeta alarma geçmiş durumda. Bölgedeki tansiyonun düşürülmesi için girişimler son sürat devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar geldi. Erdoğan'ın bölgedeki son durum ile ilgili yaptığı değerlendirmeler dünya basınında geniş yankı bulurken Yunan basınından dikkat çeken bir analiz geldi.
17.04.2024 Gündem
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı Yunan adalarına kapıda vize uygulaması sonucunda binlerce Türk, Adaya çıkartma yaptı. Turizmciler adalara giden Türk turistlerin memnun olduğunu ve yoğunluğun sezonda da devam etmesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Gündem
Uzman isim uyardı! Sürücüye selektörle radar uyarısı suç mu?
Uzman isim uyardı! Sürücüye selektörle radar uyarısı suç mu? Düzce'de Ramazan Bayramı tatili sırasında trafik polislerince yapılan, radar hız uygulamasını diğer sürücülere selektör yaparak haber veren 66 sürücüye idari para cezası uygulandı. Sosyal medyada tartışılan konuyla ilgili Adli Bilirkişi Dr. İbrahim Can, "Selektör yapmak bir işaretleşme aracı değildir. Deniz fenerlerindeki gibi bir mantıkla kullanmak doğru değildir" dedi.
15.04.2024 Gündem
Bayramda  metro ve metrobüs duraklarında yoğunluk izdihama dönüştü
Bayramda metro ve metrobüs duraklarında yoğunluk izdihama dönüştü Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde metro ve metrobüs duraklarında yoğunluk oluştu.
11.04.2024 Gündem
AK Parti'den CHP'ye bayram ziyareti
AK Parti'den CHP'ye bayram ziyareti AK Parti heyeti, Ramazan Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi'ni (CHP) ziyaret etti.
11.04.2024 Gündem
İki arkadaşlar aradında çatışma çıktı! Saniye saniye güvenlik kamerası kaydetti
İki arkadaşlar aradında çatışma çıktı! Saniye saniye güvenlik kamerası kaydetti İstanbul'un Kağıthane İlçesinde cadde ortasında tartışan çıkan iki arkadaş arasında yaşanan silahlı çatışmada 2 kişi öldü, 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Ölenlerden birinin yoldan geçen bir motokurye olduğu öğrenildi. Olanları güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti.
9.04.2024 Gündem
Bakan Özhaseki'den iklim açıklaması!
Bakan Özhaseki'den iklim açıklaması! İklim değişikliği ile mücadelede 6 yıllık stratejisini belirleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, '2024-2030 İklim Değişikliği Azaltım Stratejisi ve Eylem Planı' ile 'İklim Değişikliğine Uyum Stratejisi ve Eylem Planı' hazırlandı. Özhaseki, "Ülkemizin iklim değişikliğiyle mücadelesinde bir dönüm noktası olarak görülmeli" dedi.
7.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Taraf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taraf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.