Tanzim Satış

Tanzim Satış

Son dakika tanzim satış haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tanzim satış ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tanzim satış haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tanzim Satış

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tanzim satış gelişmeleri de dahil olmak üzere 121 tanzim satış haberi bulunmuştur. Tüm tanzim satış haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tanzim satış ne demek? Tanzim satış yeniden başlar mı? Tanzim satışla gıda fiyatları düşer mi?
Tanzim satış ne demek? Tanzim satış yeniden başlar mı? Tanzim satışla gıda fiyatları düşer mi? Yüksek enflasyon nedeniyle gıda fiyatlarındaki artış devam ediyor. Hükümet piyasada fahiş fiyat denetlemelerine devam ederken vatandaş da 2019 yılında yükselen gıda fiyatlarına karşı aldığı önlem olan tanzim satışın geri gelmesini istiyor. 2019 yılında kurulan tanzim satış gıda fiyatlarının azaltılması için devreye girmiş, vatandaş tarafından büyük ilgi görmüştü. Sosyal medyada tanzim satışların yeniden başlatılması ile ilgili talepler dile getiriliyor. Peki, Tanzim satış ne demek? Tanzim satış yeniden başlar mı? Gıda fiyatları düşer mi? İşte detaylar…
24.07.2022 Ekonomi
Muharrem İnce: Memleketin sorunlarına kalıcı çözüm üretmiyorlar
Muharrem İnce: Memleketin sorunlarına kalıcı çözüm üretmiyorlar Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, iktidarın memleketin sorunlara kalıcı çözümler üretemediğini söyleyerek, “Mahkumlara izin uzatılmış, bakaya olanlar bedelli askerlikten yararlanacakmış, memleketin sorunlarına kalıcı çözüm üretmiyorlar. Depo basarak, stokçu diye suçlayarak, tanzim satış mağazaları açarak sorunu çözebileceklerini düşünüyorlar” dedi.
27.05.2022 Siyaset
PTT'den indirimli gıda! Flaş açıklama...
PTT'den indirimli gıda! Flaş açıklama... PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten, PttAVM'nin kurulduğundan bu yana uygun fiyatla hizmet verdiğini belirterek, "Özellikle temel gıda ihtiyaçlarının karşılanması için Tarım Kredi Kooperatifleri, Toprak Mahsulleri Ofisi ve Atatürk Orman Çiftliği ürünlerini her zaman olduğu gibi indirimli fiyatlarla halkımızla buluşturmaktayız." ifadelerini kullandı.
31.01.2021 Ekonomi
61 Belediye KPSS’siz 760 personel alımı yapacak! (Belediye personel alımı başvuru şartları ve tarihleri)
61 Belediye KPSS’siz 760 personel alımı yapacak! (Belediye personel alımı başvuru şartları ve tarihleri) 61 belediye KPSS’siz 760 personel alımı yapacak. İŞKUR üzerinden ‘’kurum dışı kamu işçi alımı’’ kategorisinde yayınlanan ilanda KPSS şartsız, en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinde 760 personel alınacağı belirtildi.
18.01.2020 Personel Alımı
Belediye binasının altından çıkanlar şoke etti
Belediye binasının altından çıkanlar şoke etti Zeytinburnu’nda Osmanlı döneminde askeri hastanede Cumhuriyet döneminde yurt ve tanzim çadır olarak hizmet veren daha sonra ise 25 yıl boyunca Zeytinburnu Belediye Başkanlığı binası olarak kullanılan tarihi yapının altında MS 2. yüzyıl Roma dönemine ait dev mozaik bulundu. Yaklaşık 50 metrekare alanda bulunan mozaiğin ucunun bulunması için çalışmalar devam ediyor. Öte yandan kazılar ile birlikte dev mozaiğe daha önce İSKİ tarafından yapılan kanalizasyon çalışmalarında zarar verildiği ortaya çıktı.
10.01.2020 Gündem
Kışa büyük hazırlık... Fiyatları düşürecek!
Kışa büyük hazırlık... Fiyatları düşürecek! Kış aylarında yükselen sebze ve meyve fiyatları ile üretici ve tüketici arasında açılan fiyat makasına karşı ‘kooperatif satış’ için çalışmalar devam ediyor. Belediyeler satışları desteklemek için atağa kalktı.
25.08.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Merkez Bankası'nın faiz kararı ile ilgili flaş sözler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Merkez Bankası'nın faiz kararı ile ilgili flaş sözler! AK Parti İl Başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Biz Fırat'ın doğusundaki terör koridorunu paramparça etmekte kararlıyız. Ne gerekiyorsa yapacağız. İzin almaya ihtiyacımız yok" dedi. F-35 konusunda resti çeken Erdoğan, "F-35'leri vermiyorsanız, o konuda da tedbirlerimizi alırız. Başka yerlere döneriz. Çalışmalarımızı yapıyoruz" diye konuştu. Merkez Bankası'nın faiz kararı ile ilgili de çarpıcı sözler söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Merkez Bankası faiz indirdi. Ne oldu? Battık mı? Hayır. Piyasalar gayet normal karşıladı. Zaten olması gereken buydu" ifadelerini kullandı.
26.07.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Yüzde 33 arttı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Yüzde 33 arttı... TOBB'un 75. Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hububat alım fiyatlarını açıkladı. Erdoğan,"Arpa alım fiyatı yüzde 33 artışla ton başına 1100 lira olarak, sert ekmeklik buğdayın fiyatı yüzde 29 artışla ton başına bin 350 lira olarak belirlenmiştir" dedi. 'Bazıları Türkiye ittifakı ifademizden fitne çıkarma gayretinde'diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz hiçbir zaman kucaklaşmadan kaçmadık. Onun için Türkiye İttifakı dedik, Cumhur İttifakı dedik. Terör örgütüyle ele olanlar bizimle ittifak halinde olamazlar" ifadelerini kullandı.
2.05.2019 Siyaset
Zincir marketlerde yeni dönem! Tanzim satışı...
Zincir marketlerde yeni dönem! Tanzim satışı... TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Yunus Kılıç, sebze meyvede tanzim satışın marketlerde süreceğini belirterek, “Zincir marketler içinde tanzim satışa yer ayıracaklar. Belli alanları kiraya verecekler” dedi. Kılıç, ramazan öncesi et sıkıntısı olmadığını da belirtti.
2.05.2019 Ekonomi
'Yarım kilo' oyunu! 25 lirayı buldu
'Yarım kilo' oyunu! 25 lirayı buldu Belediyelerin vatandaşa ucuz sebze-meyve satmak için kurduğu tanzimler kapanmaya başlayınca markette fiyatlar yeniden artmaya başladı. Patates 4, soğan 6 lirayı aştı. Sivri biber ise 25 lirayı gördü.
8.04.2019 Ekonomi
Ankara'daki tanzim noktalarında 6 bin ton satış!
Ankara'daki tanzim noktalarında 6 bin ton satış! 11 Şubat'tan bugüne kadar Ankara'daki tanzim satış noktalarında toplam 6 bin ton meyve, sebze ve bakliyat satışı gerçekleşti.
2.04.2019 Ekonomi
Ve başladı! Tanzim satışlarında yeni dönem...
Ve başladı! Tanzim satışlarında yeni dönem... Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği (Tarım Kredi) Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, kurum olarak tanzim ürünlerinin marketlere satışına başladıklarını belirterek, "Bu konuda talep marketlerden geldi." dedi.
28.03.2019 Ekonomi
Zincir marketlere tanzim satış ürünleri sevkiyatı başladı
Zincir marketlere tanzim satış ürünleri sevkiyatı başladı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Artık tanzim satış noktaları haricinde zincir mağazalara da mal tedarikini Tarım Kredi Kooperatifleri vasıtasıyla yapmaya başlıyoruz. Migros, CarrefourSA, A101, Şok ve BİM'in toplamda 16 bin şubesinde aynı tanzim satış koşullarıyla bu ürünler satışa sunuluyor olacak."
26.03.2019 Ekonomi
Bakan Albayrak'tan önemli açıklamalar
Bakan Albayrak'tan önemli açıklamalar Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "31 Mart yerel seçim sonucu ne olursa olsun, seçim sonrası önümüz çok açık. Atılacak adımlar hazır, önümüzdeki hafta bir kısmını paylaşacağız. Nisan ayıyla birlikte yol haritasını açıklayacağız." dedi.
23.03.2019 Ekonomi
Bakan Berat Albayrak: Seçimden sonra...
Bakan Berat Albayrak: Seçimden sonra... Adım Adım Ekonomi Trabzon-İş Dünyası Buluşması'nda önemli açıklamalarda bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, dolarla ilgili "Doların yükselmesini çok beklersiniz. Hele ki seçimden sonra daha çok beklersiniz." ifadelerini kullandı.
19.03.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Antalya'nın en büyüğü olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Antalya'nın en büyüğü olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Mitingi'nde konuştu. Erdoğan, 'Yeni bir millet bahçesi yapıyoruz. Antalya'nın en büyük millet bahçesi olacak' dedi.
17.03.2019 Siyaset
Fiyatı artan tanzime girecek
Fiyatı artan tanzime girecek Vatandaşın ucuz sebze-meyve ve bakliyat yemesi için kurulan tanzim satış noktalarında 30 bin ton ürün satıldı. Tarım Kredi Genel Müdürü Poyraz, “Her ürünü satacağız demiyoruz. Ama fahiş fiyata çıkan ürünü tanzime koyarız” dedi
14.03.2019 Ekonomi
Bakan Albayrak, Sarıyer’de esnaf ziyaretinde bulundu!
Bakan Albayrak, Sarıyer’de esnaf ziyaretinde bulundu! Sarıyer'de esnafı ziyaret eden Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkiye’nin zorlu süreçlerden geçtiğini, mart ayının şubat ayından daha iyi olacağını belirtti.
9.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Bu adam korkak, bu adam...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Bu adam korkak, bu adam... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malatya'da düzenlediği mitingde müjdelerini sıraladı. Türkiye, tarihinde ilk kez kendi gemileriyle Doğu Akdeniz’de doğal gazın arandığını belirten Erdoğan, "CHP bunu bile dillerine doluyor. Meclis kürsüsünde Rumlarla aynı dili konuşup Rum tezlerine sözcülük yapıp Yunan gazetelerine manşet oluyorlar" dedi. Erdoğan ayrıca Kılıçdaroğlu için "Bu adam korkak, ürkek, pısırık. Şimdi de terör örgütünün başındakileri yanına aldı." diye konuştu.
6.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Bu ay içinde...
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Bu ay içinde... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de yaptığı konuşmada, çiftçilere mart ayı içerisinde toplam 3 milyar 716 milyon liralık destek verileceğini açıkladı.
6.03.2019 Siyaset
Bakan Albayrak'dan flaş konkordato açıklaması
Bakan Albayrak'dan flaş konkordato açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Kocaeli'de konuştu. Önemli değerlendirmelerde bulunan Albayrak, "318 firma konkordatodan çekildi, süreç tersine döndü." dedi.
6.03.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kiranızı vereceğiz, yeter ki bu evler boşalsın
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kiranızı vereceğiz, yeter ki bu evler boşalsın Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Sancaktepe mitinginde konuştu. Erdoğan vatandaşlara çağrıda bulunarak, "Kiranızı veriyoruz, vereceğiz. Yeter ki bu evler boşalsın. Biz de oraları yıkalım ve gönüllük esasına dayalı olarak yeni konutlarımızı yapıp halkımızı taşıyalım." diye konuştu.
5.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi Bartın'da verdi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi Bartın'da verdi! Bartın'da düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,"Bartın’ın tapu sorunu vardı. Sizlerin bir asrı aşkın süredir başını ağrıtan bu meseleyi de çözüme kavuşturmak bize nasip oldu. Tapuları hak sahiplerine vermeye başlıyoruz" dedi.
4.03.2019 Siyaset
Tanzimlerde pirinç satışı da başladı
Tanzimlerde pirinç satışı da başladı Ankara'daki tanzim satış noktalarında bugünden itibaren pirinç satışları başladı.
4.03.2019 Gündem
Bakan Albayrak'tan enflasyon açıklaması
Bakan Albayrak'tan enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medya üzerinden enflasyon rakamlarına ilişkin paylaşımlarda bulundu.
4.03.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tanzim Satış ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tanzim satış haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.