Tank Sevkiyatı

Tank Sevkiyatı

Son dakika Tank sevkiyatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tank sevkiyatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tank sevkiyatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tank Sevkiyatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tank sevkiyatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 209 tank sevkiyatı haberi bulunmuştur. Tüm tank sevkiyatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Marttan sonra büyük savaş riski var
Marttan sonra büyük savaş riski var Rusya’nın Ukrayna’yı işgali birinci yılına yaklaşırken Almanya ve ABD’nin Kiev yönetimine tank sevkiyatı uzmanları endişelendirdi. 150 tankla savaşın kaderinin değişmeyeceğini belirten uzmanlar “Ancak Polonya ve Baltık ülkeleri üzerinden dünya savaşına evirilebilir” uyarısı yaptı.
29.01.2023 Gündem
Rusya'dan tank sevkiyatı açıklaması: Savaşa dahil oldular
Rusya'dan tank sevkiyatı açıklaması: Savaşa dahil oldular Kremlin: ABD ve bazı Avrupa ülkelerinin Ukrayna’ya tank dahil silah sevkiyatını çatışmaya doğrudan müdahil olma şeklinde değerlendiriyoruz
26.01.2023 Dünya
'Yunanistan sınırına tank sevkiyatı' iddiası! Gerçek ortaya çıktı
'Yunanistan sınırına tank sevkiyatı' iddiası! Gerçek ortaya çıktı "Yunanistan sınırına tank sevkiyatı" iddialarının gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.
5.09.2020 Gündem
Suriye sınırına tank sevkiyatı
Suriye sınırına tank sevkiyatı TÜRKİYE'nin çeşitli illerindeki birliklerden sevk edilen tankların taşındığı askeri konvoy Gaziantep'in İslahiye İlçesine ulaştı.
9.02.2020 Gündem
Hartum'da havan mermisi eve isabet etti! Aynı aileden 3 kişi öldü
Hartum'da havan mermisi eve isabet etti! Aynı aileden 3 kişi öldü Sudan'ın başkenti Hartum'da bir eve havan mermisi isabet etmesi sonucu aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti.
15.01.2020 Dünya
Sınıra termal kameralı tank sevkiyatı
Sınıra termal kameralı tank sevkiyatı Suriye sınırındaki birliklere takviye amaçlı termal kameralı tank sevkıyatı yapıldı.
19.07.2019 Gündem
Sınıra sevkiyat devam ediyor
Sınıra sevkiyat devam ediyor Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından demir yoluyla, Hatay-Suriye sınır hattına askeri araç ve tank sevkiyatı yapıldı.
12.01.2019 Gündem
Hatay’da askeri hareketlilik!
Hatay’da askeri hareketlilik! Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde bulunan 2. Hudut Taburu 10. Hudut Bölüğü ve Cephanelik Kışlası’na farklı birliklerden askeri tank ve askeri personel takviyesi yapıldı.
15.10.2018 Gündem
Hatay'a askeri sevkiyat sürüyor
Hatay'a askeri sevkiyat sürüyor Hatay'ın Kırıkhan ilçesindeki 2. Hudut Taburu'na askeri tank ve personel takviyesi yapıldı.
8.10.2018 Gündem
İdlib sınırına obüs ile tank sevkıyatı
İdlib sınırına obüs ile tank sevkıyatı Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Kilis’ten Suriye’nin İdlip sınırına fırtına obüs ve tank sevkıyatı yapıldı.
8.09.2018 Gündem
Orta Doğu'da her şey değişecek!
Orta Doğu'da her şey değişecek! Irak Türkmen Cephesi Türkiye Temsilcisi Hicran Kazancı, Irak Başbakanı Haydar İbadi’nin Ankara ziyaretinde de gündeme gelen Ovaköy sınır kapısının bir an önce hayata geçirilmesini istediklerini söyledi. Ovaköy-Bağdat hattını ‘yüzyılın fırsatı’ olarak nitelendiren Kazancı, ‘Amerika projeyi engelleme konusunda bazı adımlar atabilir’ uyarısında bulundu.
18.08.2018 Dünya
Özel Harekat timleri Afrin'e girdi!
Özel Harekat timleri Afrin'e girdi! İçişleri Bakanlığı Müşterek Görev Merkezi'nde toplanan Jandarma ve Polis Özel Harekat timleri, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Kilis Gülbaba ve Hatay Hassa sınırından Afrin'e girdi.
26.02.2018 Gündem
Sınıra askeri araç takviyesi sürüyor
Sınıra askeri araç takviyesi sürüyor Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı devam ederken, sınır birliklerine tank sevkiyatı sürüyor.
23.02.2018 Gündem
Sınıra tank sevkiyatı sürüyor
Sınıra tank sevkiyatı sürüyor Türkiye’nin Afrin’e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı kapsamında operasyonlar devam ederken, Suriye sınırının kritik noktalarına tank ve obüs sevkiyatı yapıldı.
2.02.2018 Gündem
TSK Afrin'deki terör hedeflerini vurmaya devam ediyor!
TSK Afrin'deki terör hedeflerini vurmaya devam ediyor! Hatay’ın Hassa ilçesindeki sınır birliklerinde yer alan fırtına obüsleri, Afrin’deki PKK/YPG-PYD hedeflerine son 1 saat içerisinde 12 atış yaparken, yaklaşık 30 tank sınırın sıfır noktasına konuşlandırıldı.
20.01.2018 Gündem
ÖSO doçkalarıyla Afrin sınırında
ÖSO doçkalarıyla Afrin sınırında Hatay'ın Hassa ilçesindeki sınır noktasına Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) birlikleri, Afrin harekatında kullanacakları doçka yüklü pikaplar konuşlandırıldı.
20.01.2018 Gündem
TSK'dan dikkat çekici hamle!
TSK'dan dikkat çekici hamle! Amerika Birleşik Devletleri’nin Türkiye’nin güney sınırında 30 bin kişilik bir güç oluşturacağını açıklamasının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından bölgeye yapılan birlik takviyesi hareketliliği sürüyor.
17.01.2018 Gündem
Reyhanlı'ya tank sevkiyatı
Reyhanlı'ya tank sevkiyatı DOĞU illerinden Hatay'a gönderilen tanklar ve askeri araçlar, Reyhanlı bölgesine sevk edildi.
15.01.2018 Gündem
Suriye sınırına tank sevkıyatı
Suriye sınırına tank sevkıyatı Suriye sınırındaki birliklere takviye amaçlı gönderilen tanklar Hatay'a ulaştı.
13.01.2018 Gündem
Bordo berelilerin haberini alan örgüt...
Bordo berelilerin haberini alan örgüt... Bordo bereli özel kuvvetlerin sınırı geçip İdlib'e doğru yola çıkmasının ardından, Heyet Tahrir El Şam örgütü bazı bölgeleri boşaltıp kentin alt kesimlerine doğru çekildi.
29.09.2021 Gündem
Sınıra tank sevkiyatı  devam ediyor
Sınıra tank sevkiyatı devam ediyor Irak sınırındaki birliklere takviye gönderilen tanklar Şırnak'a ulaştı.
29.09.2021 Gündem
Sınıra TIR'larla tank sevkiyatı
Sınıra TIR'larla tank sevkiyatı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Şırnak'ın Silopi İlçesi Habur Sınır Kapısı yakınlarında başlattığı tatbikat devam ederken, bugün sınır bölgesine TIR'lar ile çok sayıda tank ve askeri araç sevk edildi.
29.09.2021 Gündem
Suriye sınırına tank sevkiyatı
Suriye sınırına tank sevkiyatı Kilis’te Suriye sınır hattına tank sevkiyatı yapılıyor.
29.09.2021 Gündem
Suriye sınırına tank sevkiyatı
Suriye sınırına tank sevkiyatı Gaziantep'ten Suriye sınırındaki Şanlıurfa'ya 10 adet tank sevkiyatı yapıldı.
29.09.2021 Gündem
Tabka Barajı’nı SAS’lar kurtarmış
Tabka Barajı’nı SAS’lar kurtarmış ABD destekli Suriye Demokratik Güçleri’nin Tabka Barajı’nı DEAŞ’tan geri almasına, İngiliz özel kuvvetlerine mensup SAS komandolarının yardım ettiği ortaya çıktı. Komandolar 50 saatlik operasyonla barajı kurtardı.
2.04.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tank Sevkiyatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tank sevkiyatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.