Tamer Levent

Tamer Levent

Son dakika tamer levent haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tamer levent ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tamer levent haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tamer Levent

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tamer levent gelişmeleri de dahil olmak üzere 229 tamer levent haberi bulunmuştur. Tüm tamer levent haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tamer Levent'in büyük pişmanlığı! ‘Bana çok koydu’
Tamer Levent'in büyük pişmanlığı! ‘Bana çok koydu’ Final yapan 'Camdaki Kız' dizisinde 'Rafet Koroğlu' karakterini canlandıran Tamer Levent, hayatının büyük bir kısmını tiyatroya ayırdığı için ailesine istediği kadar zaman ayıramadığını itiraf etti. Usta oyuncu fikir verdiği oğlunun verdiği yanıtla yaşadığı üzüntüyü de anlattı.
11.10.2023 Magazin
'Camdaki Kız' final yapıyor!  'Bir tarafım hüzünlü bir tarafım gururlu'
'Camdaki Kız' final yapıyor! 'Bir tarafım hüzünlü bir tarafım gururlu' Üç sezondur reyting rekorları kıran, Kanal D’nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'; bu akşam saat 20.00'de final bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin oyuncularından Feyyaz Şerifoğlu (Sedat), Alya (Laz Kızı), Tamer Levent (Rafet) ve Merve Polat (Billur) büyük finalle ilgili duygularını anlattı.
15.06.2023 Televizyon
Demirören Tv’ye ödül yağmuru!
Demirören Tv’ye ödül yağmuru! Quality of Magazine Dergisi’nin düzenlediği “Yılın Quality Ödülleri” önceki akşam sahiplerini buldu.
9.05.2023 Televizyon
Camdaki Kız dizisinde flaş ayrılık! Başka diziye geçiyor
Camdaki Kız dizisinde flaş ayrılık! Başka diziye geçiyor Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Tamer Levent, Cihangir Ceyhan gibi oyuncuların yer aldığı Camdaki Kız dizisinde bir ayrılık yaşanacak.
23.04.2023 Magazin
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi?
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi? Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Camdaki Kız'ın 30 Mart Perşembe günü yayınlanan 72. bölümünde; Türkan’ın dükkana kadar gelmesi ve Hayri’yi Nalan’la beraber görmesi, iyice şüphesini artırdı ama yine de onlarla yüzleşemedi. Dizinin final sahnesinde yaşananlar ise izleyicileri iyice meraklandırdı.
1.04.2023 Magazin
Kazada ölen Tolga Güleryüz'ün adı yaşatılacak!
Kazada ölen Tolga Güleryüz'ün adı yaşatılacak! Çiğli Belediyesinin, geçtiğimiz aylarda “Baş Belası” oyununun turne dönüşü meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Çiğlili tiyatro oyuncusu Tolga Güleryüz anısına düzenlediği tiyatro festivalinin açılışı duayen oyuncu Tamer Levent’in katılımıyla gerçekleştirildi.
19.01.2023 Magazin
Camdaki Kız'da duygusal veda! Nalan'ı yıkan ölüm
Camdaki Kız'da duygusal veda! Nalan'ı yıkan ölüm Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız, dün akşam heyecan dolu bölümüyle izleyici ile buluştu. Kadrosunda Burcu Biricik, Devrim Yakut, Cihangir Ceyhan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek'in yer aldığı dizide Feride'nin hayatı boyunca sakladığı sırrı öğrenen Nalan, annesinin ölümüyle yıkıldı.
30.12.2022 Magazin
Nur Sürer Camdaki Kız'dan ayrıldı: 43 yıldır en mutlu olduğum set
Nur Sürer Camdaki Kız'dan ayrıldı: 43 yıldır en mutlu olduğum set Kanal D’nin sevilen dizisi “Camdaki Kız”dan Hande Ataizi’nin ardından Nur Sürer de ayrıldı. ‘Feride’ karakterini canlandıran usta oyuncu son çekim gününde setten çiçekler ve alkışlarla uğurlandı. Ekibin vedası sırasında duygusal anlar yaşandı.
27.12.2022 Magazin
Selen Görgüzel'den hemcinslerinin tepkisini çeken açıklamalar!
Selen Görgüzel'den hemcinslerinin tepkisini çeken açıklamalar! Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliği geçtiğimiz mart ayında sona eren Selen Görgüzel, hâlâ 'Hamdi Alkan'ın eski karısı' olarak anılmanın kendisini rahatsız ettiğini söyledi. Her geçen gün daha popüler hala gelen estetik müdahaleler hakkında konuşan oyuncu, "Hesabı erkek öder" tartışmasına da değindi. Ayrıca Selen Görgüzel, hemcinslerinin tepkisini çekecek açıklamalara imza attı.
16.12.2022 Magazin
Elif Çetinel kimdir, neden öldü? Hayatını kaybeden Elif Çetinel’in hastalığı neydi, kaç yaşındaydı?
Elif Çetinel kimdir, neden öldü? Hayatını kaybeden Elif Çetinel’in hastalığı neydi, kaç yaşındaydı? Devlet Tiyatrosu oyuncularından Tomris Çetinel ile 2021 yılında hayatını kaybeden usta oyuncu Nusret Çetinel'in kızları Elif Alara Çetinel'den acı haber geldi. Elif Alara Çetinel hayatını kaybetti. Peki, Tomris Çetinel kızı Elif Çetinel kimdir, kaç yaşında neden öldü? Tomris Çetinel kimdir?
4.11.2022 Magazin
Camdaki Kız ekibinden Tamer Levent’e sette doğum günü kutlaması!
Camdaki Kız ekibinden Tamer Levent’e sette doğum günü kutlaması! Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her perşembe seyirciyle buluşan Camdaki Kız dizisinin Rafet’i Tamer Levent’in doğum günü kutlaması eğlenceli anlara sahne oldu.
25.10.2022 Magazin
Set Ekstra, 'Camdaki Kız'ın setine konuk oldu! Çarpıcı açıklamalar
Set Ekstra, 'Camdaki Kız'ın setine konuk oldu! Çarpıcı açıklamalar Tara de Vries'in sunumuyla ekranlara gelen 'Set Ekstra', merakla beklenen ilk bölümünde, Kanal D'nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi 'Camdaki Kız'ın setine konuk oldu. Hayat verdiği 'Muzo' karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan Enis Arıkan ve reyting rekorları kıran yapımın Feride'si Nur Sürer, Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar'a Koroğlu Köşkü'nü gezdirdi. İkili, kamera arkasında yaşanan eğlenceli anlar ve karakterlere dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.09.2022 Magazin
Camdaki Kız yine Türkiye'yi ekran başına kilitleyecek
Camdaki Kız yine Türkiye'yi ekran başına kilitleyecek Kanal D'nin, izleyiciyi perşembe akşamları ekran başına kilitleyen, Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan dizisi Camdaki Kız, bu akşam saat 20.00’da yayınlanacak yeni bölümüyle yine nefesleri kesecek. İşte detaylar...
22.09.2022 Magazin
Günün en çok izlenen yapımı: 'Camdaki Kız'
Günün en çok izlenen yapımı: 'Camdaki Kız' Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı 'Camdaki Kız'ın 23 Aralık'ta yayınlanan bölümü, izleyicinin heyecanını dorukta tutan anlarıyla perşembe akşamına damgasını vurdu.
24.12.2021 Televizyon
“Camdaki Kız” Perşembe’nin en çok izlenen yapımı oldu!
“Camdaki Kız” Perşembe’nin en çok izlenen yapımı oldu! Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her bölümü ile adından söz ettiren dizisi Camdaki Kız, 24’üncü bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan bu bölümü Kantar Medya’nın verilerine göre AB kategorisinde 8,95 reyting ve yüzde 22,08 izlenme payı ile birinci oldu.
17.12.2021 Televizyon
Perşembe'nin galibi yine Camdaki Kız oldu!
Perşembe'nin galibi yine Camdaki Kız oldu! Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her bölümü ile adından söz ettiren dizisi Camdaki Kız, önceki akşam 22’inci bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan bu bölümü Kantar Medya’nın verilerine göre Total kategorisinde 8,29 reyting % 19,47 izlenme payı ile, AB kategorisinde 10,89 reyting %25,88 izlenme payı ile, ABC1 kategorisinde ise 10,55 reyting % 23,14 izlenme payı ile üç kategoride de birinci olarak günün en çok izlenen yapımı oldu.
3.12.2021 Televizyon
Perşembe’nin galibi yine Camdaki Kız oldu…
Perşembe’nin galibi yine Camdaki Kız oldu… Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her bölümü ile adından söz ettiren dizisi Camdaki Kız, önceki akşam 21’inci bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan bu bölümü Kantar Medya’nın verilerine göre Total kategorisinde 8,60 reyting % 20,05 izlenme payı ile, AB kategorisinde 9,76 reyting %23,90 izlenme payı ile, ABC1 kategorisinde ise 10,56 reyting % 23,47 izlenme payı ile üç kategoride de birinci olarak günün en çok izlenen yapımı oldu.
26.11.2021 Televizyon
Camdaki Kız ekranlara damga vurdu! Günün zirvesinde...
Camdaki Kız ekranlara damga vurdu! Günün zirvesinde... Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı 'Camdaki Kız’ın son bölümü, seyircinin heyecanını dorukta tutan anlarıyla perşembe akşamına damgasını vurdu.
26.11.2021 Televizyon
Camdaki Kız yine zirvede yer aldı!
Camdaki Kız yine zirvede yer aldı! Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın dün akşam yayınlanan 18. bölümü seyircinin heyecanını dorukta tutan anlarıyla Perşembe akşamına damgasını vurdu.
5.11.2021 Televizyon
Camdaki Kız zirvedeki yerini korudu!
Camdaki Kız zirvedeki yerini korudu! Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her bölümü ile çok izlenen dizisi Camdaki Kız, ekrana gelen 16.bölümü ile yine zirvede yer aldı. Kantar Medya’nın verilerine göre dizinin yayınlanan yeni bölümü Total kategorisinde 7,91 reyting %21,31 izlenme payı ile, AB kategorisinde 10,25 reyting %28,64 izlenme payı ile, ABC1 kategorisinde ise 9,66 reyting % 24,37 izlenme payı ile günün en çok izlenen dizisi oldu.
22.10.2021 Televizyon
Perşembe'nin galibi değişmedi!
Perşembe'nin galibi değişmedi! Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her Perşembe yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi Camdaki Kız yayınlanan son bölümü ile yine zirvede yer aldı.
15.10.2021 Televizyon
Camdaki Kız yine zirvede!
Camdaki Kız yine zirvede! Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, çok izlenen dizisi Camdaki Kız Perşembe gününün galibi oldu.
8.10.2021 Televizyon
Perşembe’nin galibi değişmedi! Camdaki Kız zirvede...
Perşembe’nin galibi değişmedi! Camdaki Kız zirvede... Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her Perşembe akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi Camdaki Kız, yayınlanan 13.bölümüyle de yine izleyiciyi ekrana kilitledi.
1.10.2021 Televizyon
Camdaki Kız yine izleyiciden tam not aldı!
Camdaki Kız yine izleyiciden tam not aldı! Rafet’in yardımına koşan Hayri, ilk kez izleyici ile buluştu...
24.09.2021 Televizyon
Hayri ilk kez göründü!
Hayri ilk kez göründü! Camdaki Kız’ın 12.bölüm tanıtımı yayınlandı. Yayınlanan tanıtımında herkesin merakla beklediği Hayri karakterinin de bir sahnesine yer verildi.
22.09.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Tamer Levent ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tamer levent haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.