Taı

Taı

Son dakika taı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taı gelişmeleri de dahil olmak üzere 266 taı haberi bulunmuştur. Tüm taı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
25.04.2024 İddaa
Tek maçta 42 oran yakaladı, 155 bin 877 TL kazandı… 90+’da atılan gollerle kupon geldi!
Tek maçta 42 oran yakaladı, 155 bin 877 TL kazandı… 90+’da atılan gollerle kupon geldi! Misli’de hafta sonu bülteni heyecanı Süper Oranlar ile yine dolu dolu yaşandı. Bir Misli üyesi cuma günü Al Tai – Al Raed arasında oynanan Suudi Arabistan Pro Lig karşılaşmasına farklı bir bahis tercihinde bulundu. Maç sonucu için “Diğer” seçeneğine oynayan Misli üyesi 42 oranlı bir tercih yapmış oldu.
27.11.2023 İddaa
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor?
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor? AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, CNN Türk'te yayınlanan ve moderatörlüğünü Fulya Kalfa'nın yaptığı CNN Türk Masası programında gündeme ilişkin önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. "Batı'nın 14 Mayıs ilgisinin sebebi çok açık" diyen Yıldırım "Onlara göre 14 Mayıs köprüden önce son çıkış. Erdoğan düşerse biz Ortadoğu'yu, Balkanları, Kafkasya'yı, Afrika'yı tekrar kuşatırız dolayısıyla da Türkiye bizim güdümümüze girer ve buradaki menfaatlerimize zarar gelmez. Batı bizim içişlerimize neden karışıyor? Kim bunlara o hakkı veriyor? Avucunu yalasınlar" ifadelerini kullandı.
6.05.2023 Gündem
Milli Muharip Uçak Mart'ta hangardan çıkıyor
Milli Muharip Uçak Mart'ta hangardan çıkıyor Kayseri’de Erciyes Teknopark tarafından düzenlenen Savunma Sanayi Alt Sistemler Çalıştayı’nda konuşan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.(TUSAŞ) Sanayi Geliştirme Şefi Emrah Ekri, Milli Muharip Uçak Projesi’nin 18 Mart’ta hangardan çıkarılarak görücüye sunulacağını ve 2030 yılında da Türk Silahlı Kuvvetleri’nin envanterine girmesini hedeflediklerini söyledi.
17.01.2023 Ekonomi
Bitcoin flaş tahmin! Uçuşa geçti
Bitcoin flaş tahmin! Uçuşa geçti Bitcoin ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Lider kripto para birimi Bitcoin 381 gün aranın ardından yeniden atağa geçti. Kritik 20 bin dolar seviyesinin üzerine yükselen BTC için yeniden umut veren tahminler yapıldı. SkyBridge Capital‘in kurucusu Anthony Scaramucci, Bitcoin'in 2 yıl içinde 50 ila 100 bin dolara yükselebileceğini dile getirdi. Yatırımcı Bill Tai ise yükseliş öncesi 12 bin dolar dip seviyelerinin gelebileceğini öngördüğünü söyledi.
16.01.2023 Ekonomi
YKS tercihleri başladı, üniversiteler şartları açıkladı! 15 bin lira burs...
YKS tercihleri başladı, üniversiteler şartları açıkladı! 15 bin lira burs... ÖSYM YKS sonuçlarını açıkladı, TYT ve AYT’den tercih heyecanı başladı. Üniversiteler burs imkanları tek tek duyurdu. Savunma sanayisi ve tarım teknolojileri üzerinde ihtisaslaşan Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi öğrencilerine sağladığı iş imkanlarının yası sıra başarılı öğrencilere sağladığı yüksek burslarla da dikkatleri üzerine çekti.
1.08.2022 Eğitim
‘Sevgililer Günü’nde ne izlesek?’ diyenlere aşkı anlatan en güzel romantik filmler!
‘Sevgililer Günü’nde ne izlesek?’ diyenlere aşkı anlatan en güzel romantik filmler! Sevgililer Günü akşamını renklendirecek çok sayıda romantik film var. Bu özel günü evde geçirmeyi planlayanlar için en güzel aşk filmlerini araştırdık. Roman uyarlamalarından, klasik ve sanatsal filmlere kadar, zevkinize göre seçim yapabileceğiniz en güzel romantik filmleri derledik! İşte ‘Sevgililer Günü’nde ne izlesek?’ diyenlere aşkı anlatan en güzel romantik filmler!
13.02.2022 Kültür Sanat
Avrupalılar ahlaksızlık diyerek yasaklamışlardı! Ori Tahiti küllerinden doğdu...
Avrupalılar ahlaksızlık diyerek yasaklamışlardı! Ori Tahiti küllerinden doğdu... Avrupalı sömürgeciler tarafından yasaklanan Ori Tahiti, son 60 yılda küllerinden doğdu. Bugün dünyanın dört bir yanından kadınlar bu dansı öğrenmek için kurslara gidiyor, uluslararası yarışmalara katılıyor. En popüler olduğu yerlerden birinin yasaklayanların ülkesi Fransa olması ise kaderin bir cilvesi adeta...
29.01.2022 Dünya
TEI artık haftada bir adet helikopter motoru üretebiliyor
TEI artık haftada bir adet helikopter motoru üretebiliyor TUSAŞ Motor Sanayii (TEI) Genel Müdürü Mahmut F. Akşit, ‘Yerli Kara Şahin’ olarak da bilinen T700 motorunun 50’ncisini teslime hazır hale getirdiklerini belirterek, “Artık haftada bir motor üretecek kapasiteye ulaşmış vaziyetteyiz” dedi.
26.11.2021 Bilim ve Teknoloji
TSK muvazzaf subay alacak! Subay alımı 2021 başvuru şartları ve kılavuzu
TSK muvazzaf subay alacak! Subay alımı 2021 başvuru şartları ve kılavuzu Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Tabip Sınıfı Sözleşmeli veya Özel Nitelikli Beden Eğitimi Öğretmeni Sınıfı Muvazzaf Subay olarak istihdam edilmek üzere, personel alacak. TSK subay alımı 2021 başvuru kılavuzu yaykmlandı. Peki, TSK muvazzaf subay alımı başvurusu nasıl yapılır? TSK subay alımı 2021 başvuru şartları!
18.10.2021 Personel Alımı
Bakan Yanık: "Devlet korumasında yetişen çocuklarımızla gurur duyuyoruz"
Bakan Yanık: "Devlet korumasında yetişen çocuklarımızla gurur duyuyoruz" Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Bakanlığa bağlı kuruluşlarda yetişen çocukların spor, sanat ve kültürel faaliyetlere yönlendirildiğini belirterek, “Çocuklarımız özellikle sporda ulusal ve uluslararası alanlarda düzenlenen yarışmalardaki başarılarıyla dikkati çekiyor. Kuruluşlarımızdaki çocuklarımızdan 14’ü milli sporcu olmak üzere 2394’ü lisanslı spor yapıyor.” dedi
3.10.2021 Gündem
Bakan Muş, ABD Ticaret Temsilcisi Tai ile görüştü
Bakan Muş, ABD Ticaret Temsilcisi Tai ile görüştü Ticaret Bakanı Mehmet Muş, ABD Ticaret Temsilcisi Katherine Tai ile görüştü. Görüşmede Bakan Muş, ABD tarafından çelik sektöründe uygulanan ek vergilerin kaldırılmasına yönelik taleplerini iletti.
27.08.2021 Ekonomi
Selçuk Bayraktar duyurdu! Flaş İHA gelişmesi: 10 ülke daha...
Selçuk Bayraktar duyurdu! Flaş İHA gelişmesi: 10 ülke daha... Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB2 İHA için 10 ülkeyle sözleşme aşamasında olduklarını söyledi. Bayraktar, TB3'ün de 2022 yılında ilk uçuşunu yapacağını, motorunun TEI tarafından geliştirildiği bilgisini paylaştı.
4.08.2021 Ekonomi
Aşı patentinde flaş gelişme! Resmen harekete geçildi
Aşı patentinde flaş gelişme! Resmen harekete geçildi Dünya Ticaret Örgütü (DTÖ) üyesi ülkeler, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşılarında fikri mülkiyet haklarının kaldırılması için müzakerelere başlanılmasına yeşil ışık yaktı.
6.05.2021 Gündem
ABD dünyaya duyurdu! Salgını bitirmek için dev hamle
ABD dünyaya duyurdu! Salgını bitirmek için dev hamle ABD Ticaret Temsilcisi Katherine Tai, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşılarının üretim kapasitesini artırmak için fikri mülkiyetin kaldırılmasını desteklediklerini, Dünya Ticaret Örgütün'de (DTÖ) gerekli müzakerelere katılacaklarını bildirdi.
5.05.2021 Dünya
Mart ayı ihracat rakamlarını açıkladı
Mart ayı ihracat rakamlarını açıkladı Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Mart ayında ihracatımız geçen sene mart ayına göre yüzde 42.2 artışla 18 milyar 985 milyon dolara ulaşmıştır." ifadelerini kullandı.
1.04.2021 Ekonomi
ABD ile Türkiye arasında kritik görüşme! Bakan Pekcan duyurdu
ABD ile Türkiye arasında kritik görüşme! Bakan Pekcan duyurdu ABD Ticaret Temsilcisi Katherine Tai ile Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan görüştü. Görüşmede, ikili ticaret hacmini daha da artırmak için atılacak yeni adımlar ele alındı.
31.03.2021 Gündem
TÜBİTAK'ta üretildi, TEI'ye teslim edildi
TÜBİTAK'ta üretildi, TEI'ye teslim edildi TÜBİTAK MAM tarafından tek kristal formunda üretilen ve ilk defa set halinde teslim edilen türbin kanatları, TEI'nin 5 numaralı TS1400 motorunda kullanılacak.
20.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Sevgililer Günü'nde izlenebilecek 16 film!
Sevgililer Günü'nde izlenebilecek 16 film! Güzel bir akşam yemeği ve iyi bir film, uzun süre hatırlayacağınız mükemmel bir Sevgililer Günü planı olabilir. Her ikinizin de sevdiği bir filmle biraz zaman geçirmek, 2021 yılı Sevgililer Günü'nü kutlamanın en güzel yollarından biri. Romantik komediden drama aşk hakkında en sevilen filmlerden bazılarını sizin için derledik.
14.02.2021 Kültür Sanat
Instagram’da öküz yılı hikayesi nedir? Öküz yılı ne anlama geliyor, ne zaman sona ediyor? Öküz yılı Öküz yılında doğanların özellikleri…
Instagram’da öküz yılı hikayesi nedir? Öküz yılı ne anlama geliyor, ne zaman sona ediyor? Öküz yılı Öküz yılında doğanların özellikleri… Çin'de geleneksel 12 hayvanlı takvime göre "Fare Yılı"ndan çıkarak "Öküz (Niu) Yılı"na giren halk, yeni yılın girişiyle kutlamalara yaparken, Intagram kullanıcıları da birçok hikâyede gördükleri öküz yılı paylaşımlarının ardından araştırma yapmaya başladı. Öküz yılı nedir, Instagram'da öküz yılı hikayesi ne demek, gibi sorulara yanıt aranamaya başlandı. Peki, Öküz Yılı nedir? Instagram hikayelerindeki öküz yılı ne demek? Öküz yılı anlamı nedir, ne zaman başlıyor, sona eriyor?
12.02.2021 Gündem
Türkiye yabancı casusların radarına girdi!
Türkiye yabancı casusların radarına girdi! Türkiye'nin son dönemlerde savunma sanayinde şaha kalkması dünyanın gözünü Türkiye'ye çevirdi. Bu durum sonucu olarak diğer ülkelerin Türkiye'deki casusluk faaliyetleri hız kazandı. Eski Genelkurmay İstihbarat Başkanı Em. Korg. İsmail Hakkı Pekin konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
25.01.2021 Gündem
Bakan Varank: Teknoloji dünyasında hesap verilebilirliğin tesis edilmesi gerekiyor
Bakan Varank: Teknoloji dünyasında hesap verilebilirliğin tesis edilmesi gerekiyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, küresel teknoloji devlerinin yeri geldiğinde ayrı bir devlet aygıtı gibi kararlar alabildiğini belirterek, "Teknoloji dünyasında, evrensel değerlerin, adaletin, aşırılıklarla mücadelenin, otokontrolün ve hesap verilebilirliğin tesis edilmesi gerekiyor. Birinci Sanayi Devrimi'ni kazananlarının kurduğu sömürge düzeninin bir benzerinin, bugün 4. Sanayi ve Teknoloji Devrimi'nde yaşanmasının önüne geçmeliyiz." dedi.
20.01.2021 Ekonomi
Gençlerin hayali "uçan arabalarını" hayata  geçirmek
Gençlerin hayali "uçan arabalarını" hayata geçirmek Havacılık Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST kapsamında Uçan Araba Tasarım Yarışması'nda birinci seçilen 3'ü üniversite öğrencisi 2'si mezun 5 genç, "Turna" adını verdikleri tasarımlarını hayata geçirmeyi hedefliyor.
25.10.2020 Bilim ve Teknoloji
TUSAŞ TAİ iş başvurusu 2020 – TAİ 95 farklı alanda işçi alımı yapıyor! TAİ başvuru koşulları ve başvuru aşamaları…
TUSAŞ TAİ iş başvurusu 2020 – TAİ 95 farklı alanda işçi alımı yapıyor! TAİ başvuru koşulları ve başvuru aşamaları… Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı (TUSAŞ) iş başvurusu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde çalışmak isteyenler tarafından merak ediliyor. 28 Haziran 1973 tarihinde Türkiye'nin savunma sanayiinde dışa bağımlılığını azaltmak amacıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde kuran TAİ iş başvurusu hakkında merak edilenler...
22.06.2020 Personel Alımı
Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ilk öğrencilerini almaya başladı
Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ilk öğrencilerini almaya başladı Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Savunma Teknolojileri alanında yüksek lisans ve doktora öğrencisi alımına başladı.
4.02.2020 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Taı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.