Tahmin

Tahmin

Son dakika tahmin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tahmin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tahmin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tahmin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tahmin gelişmeleri de dahil olmak üzere 30.543 tahmin haberi bulunmuştur. Tüm tahmin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray için olay yaratan tahmin! "Puan kaybı çok yakın"
Galatasaray için olay yaratan tahmin! "Puan kaybı çok yakın" Trendyol Süper Lig'in 34'üncü haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Mücadeleden sarı-lacivertliler 2-1 üstün ayrılırken maçın ardından şampiyonluk yarışı için sürpriz bir tahmin gündeme geldi.
28.04.2024 Şampiy10
Çöl tozları yerini yağışlı havaya bırakıyor
Çöl tozları yerini yağışlı havaya bırakıyor Kuzey Afrika'dan Türkiye'ye gelen çöl tozları görülmeye devam ediyor. Bu hafta sonuna kadar ülkeyi terk edeceği tahmin edilen toz taşınımı yerini ise kuvvetli yağılara bırakacak. Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Toroslar, İç Anadolu (Eskişehir), Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile İstanbul, Yalova, Sakarya, Kocaeli, Osmaniye, Kahramanmaraş, Kastamonu, Karabük, Bolu, Düzce, Erzurum, Erzincan, Malatya, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç Ananadolu bölgesinde yer toz taşınımı görülecek.
27.04.2024 Hava Durumu
Meteoroloji son dakika duyurdu! 35 il için alarm verildi, kritik uyarılar art arda geldi: Dışarıya çıkmadan bir kez daha düşünün
Meteoroloji son dakika duyurdu! 35 il için alarm verildi, kritik uyarılar art arda geldi: Dışarıya çıkmadan bir kez daha düşünün Meteoroloji Genel Müdürlüğü İç Anadolu ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer toz taşınımı beklendiğini duyurarak, 35 ilde örüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini açıkladı. Bunun yanı sıra ülke genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Doğu Akdeniz’in Toroslar kesimi ile Afyonkarahisar, Eskişehir ve Ankara çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
26.04.2024 Hava Durumu
Süper Lig için olay tahmin: 102 puanla tarihi şampiyon olacaklar
Süper Lig için olay tahmin: 102 puanla tarihi şampiyon olacaklar Süper Lig'de son beş haftaya girilirken Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Ligin son haftaları nefes keserken olay bir tahmin gündeme geldi.
26.04.2024 Fenerbahçe
Faiz kararı açıklandı dolar ve altın için yeni tahmin geldi!
Faiz kararı açıklandı dolar ve altın için yeni tahmin geldi! Yatırımcıların ve ekonomi piyasalarının beklediği faiz kararı Merkez Bankası tarafından açıklandı. Merkez Bankası, politika faizini beklentilere paralel yüzde 50'de sabit bıraktı. Altın gram fiyatı ONS öncülüğünde geriledi. İç piyasada 2430 liradan işlem gören gram altın serbest piyasalarda 2500 TL altına düştü. Dolar ve altında beklentiler neler? Altın alım fırsatı veriyor mu? Ekonomist Muhammet Bayram ve İslam Memiş rakam vererek tahminlerini açıkladı.
25.04.2024 Ekonomi
Faiz kararı sonrası dolar ve altın için yeni tahmin belli oldu!
Faiz kararı sonrası dolar ve altın için yeni tahmin belli oldu! Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası değişti. Piyasaların merakla beklediği faiz kararı açıklandı. Merkez Bankası, politika faizini beklentilere paralel yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki dolar ve altında beklentiler neler? İşte son dakika haberin detayları...
25.04.2024 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan başkanlığında toplandı. Toplantıda alınan faiz kararı açıklandı. Merkez Bankası, politika faizini piyasa beklentilerine paralel olarak yüzde 50 seviyesinde sabit bıraktı.
25.04.2024 Ekonomi
Toz taşınımı Tekirdağ'dan yurda giriş yaptı! 44 ilde sarı alarm verildi, Meteoroloji’den sağanak uyarısı yaptı
Toz taşınımı Tekirdağ'dan yurda giriş yaptı! 44 ilde sarı alarm verildi, Meteoroloji’den sağanak uyarısı yaptı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülke genelinde kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik, Bolu, Düzce, Karabük, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer toz taşınımı bekleniyor.
25.04.2024 Hava Durumu
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
23.04.2024 İddaa
Petrolde ezber bozan tahmin! Akaryakıt fiyatları düşer mi?
Petrolde ezber bozan tahmin! Akaryakıt fiyatları düşer mi? İran ile İsrail arasında yaşanan çatışmaların etkisiyle birlikte son bir haftalık zaman içerisinde petrol fiyatlarında sert kayıplar görülmeye başlandı. Peki petroldeki düşüş akaryakıt fiyatlarına yansır mı? Konuyla ilgili merak edilenleri uzman isim cevapladı. İşte detaylar...
23.04.2024 Ekonomi
Emeklilikte yeni dönem sinyali! Emeklilere hangi destekler verilecek? Emekli maaşı zammı için çarpıcı tahmin
Emeklilikte yeni dönem sinyali! Emeklilere hangi destekler verilecek? Emekli maaşı zammı için çarpıcı tahmin Emeklilikte yeni dönemin sinyal verildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, geçtiğimiz günlerde emeklilerle ilgili bir çalışma yapıldığını ve tamamlandığında bunun toplum ile paylaşılacağını söyledi. Peki emeklilere hangi destekler verilecek? Temmuzda emeklilere ne kadar zam olacak? En düşük emekli aylığı için beklentiler neler? İşte detaylar...
23.04.2024 Çalışma Hayatı
Gram altında tahminler değişti! Altın fiyatları için sürpriz rekor geliyor
Gram altında tahminler değişti! Altın fiyatları için sürpriz rekor geliyor Altın fiyatları, Amerikan ve Avrupa Merkez Bankalarının faiz politikalarının yanı sıra İran'ın son saldırıları ve artan jeopolitik gerginlikler nedeniyle belirgin bir dalgalanma yaşıyor. Özellikle Türkiye piyasasında seçimler sonrası altına talep arttı. Altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk mevcut jeopolitik risklerin devam etmesi halinde altında beklenen rekor seviyenin yükseleceğini vurgu yaparak önemli açıklamalarda bulundu.
22.04.2024 Ekonomi
Seçim paraları hangi tarihte, ne zaman yatacak? Seçim görevli ücretleri 2024 sorgulama
Seçim paraları hangi tarihte, ne zaman yatacak? Seçim görevli ücretleri 2024 sorgulama Seçim paraları yattı mı, ne zaman yatacak? Seçim görevli ücretlerinin ne zaman yatacağına yönelik araştırmalar devam edecek. 31 Mart belediye seçimlerinde bulunan sandık kurullarında görev alan vatandaşlar, seçim görevli ücretlerinin hesaplara yatırılmasını bekliyor.
20.04.2024 Gündem
Osmanlı dönemine ait tarihi bina alevlere teslim oldu
Osmanlı dönemine ait tarihi bina alevlere teslim oldu Kırklareli’nde Geç Osmanlı dönemine ait tarihi binada henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.
20.04.2024 Gündem
Spor Toto devretti, heyecan iyice arttı… Bu hafta 60 milyona koşuyor! Sistemli oynanarak kazanma şansı nasıl artırılır?
Spor Toto devretti, heyecan iyice arttı… Bu hafta 60 milyona koşuyor! Sistemli oynanarak kazanma şansı nasıl artırılır? Hafta sonunda İddaa’nın yanı sıra Spor Toto heyecanı da yine Misli’de yaşanacak. 37. hafta programında 15 bilen çıkmayınca tam 9 milyon 670 bin TL bu haftaya devretti. Futbolseverlerin gözü kulağı bu hafta Spor Toto programındaki karşılaşmalarda olacak. Eğer diğer hafta ikramiye çok fazla kişiye bölünmez ise 15 bilenlerin büyük meblağlar kazanması bekleniyor.
19.04.2024 İddaa
Yıl sonu dolar kuru tahmini geriledi! İşte yeni rakam
Yıl sonu dolar kuru tahmini geriledi! İşte yeni rakam Piyasa katılımcıları anketinde cari yıl sonu dolar kuru beklentisi bir önceki anket döneminde 40,53 TL iken, bu anket döneminde 40,01 TL oldu.
19.04.2024 Ekonomi
Yağış ve fırtına uyarısı! Hava sıcaklıkları düşüyor, Meteoroloji illeri tek tek saydı: Bir anda bastıracak
Yağış ve fırtına uyarısı! Hava sıcaklıkları düşüyor, Meteoroloji illeri tek tek saydı: Bir anda bastıracak Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: ülke genelinde parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Eskişehir, Sivas ve Van çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
19.04.2024 Hava Durumu
Gök gürültülü sağanak yağış geliyor! Meteoroloji, AKOM İstanbul için saat vererek uyardı
Gök gürültülü sağanak yağış geliyor! Meteoroloji, AKOM İstanbul için saat vererek uyardı Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahmin raporunu yayınladı. Çok sayıda il için sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış açıklaması yapan MGM İstanbul için saat vererek uyarılarda bulundu. Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte o tarihe kadar kuvvetli sağanak geçişlerinin etkili olabileceğini duyurdu. İşte hava durumunun detayları...
18.04.2024 Gündem
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti Yapımcılığını ve yönetmenliğini Engin Altan Düzyatan’ın üstlendiği, dünyada plastik ve mikroplastik kirliliğinin yol açtığı sorunları konu eden “Sen De Fark Et” belgeselinin Türkiye lansmanı gerçekleşti.
17.04.2024 Vitrin
Nisan yağmuru İstanbul'da başladı! Meteoroloji: Yağmur Çarşamba başlayacak, 4 gün sürecek! 9 derece aşağı düşüyor
Nisan yağmuru İstanbul'da başladı! Meteoroloji: Yağmur Çarşamba başlayacak, 4 gün sürecek! 9 derece aşağı düşüyor Bugün işe gidenler önce atıştıran sonra sağanak halinde devam eden sürpriz bir Nisan yağmuruyla karşılaştı. Hava sıcaklıklarının yükselmeye başladığı günlerde yağan yağmurun devam edip etmeyeceği de merak konusu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 9 derece birden düşeceğini tahmin ettiği hava durumu için 6 ilde alarm durumuna geçti. Çarşamba günü başlayan yağışlı havanın İstanbul, Ankara, İzmir'de yer yer su taşkınlarına sebep olabileceğini ifade edildi. Peki bugün hava yağmurlu mu? Yağmur kaç gün sürecek? İşte il il hava sıcaklıkları ve yağış durumu....
17.04.2024 Gündem
İlk kiraz hasat edildi! Beklenen fiyat açıklandı
İlk kiraz hasat edildi! Beklenen fiyat açıklandı Kuzey yarımkürenin ilk kirazının yetiştiği Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde üreticiler, bu yıl rekolte ve fiyatlardan umutlu olduklarını belirterek, fiyatların 100-150 TL bandının altına düşmemesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Gündem
MSB: Gara bölgesinde 5 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Gara bölgesinde 5 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen teröristlere yönelik hava harekatı düzenlendi. Milli Savunma Bakanlığı, operasyonun detaylarını paylaştı.
16.04.2024 Gündem
NASA açıkladı! Uzay istasyonundan evin çatısına düştü
NASA açıkladı! Uzay istasyonundan evin çatısına düştü National Aeronautics and Space Administration (NASA), geçen ay Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Florida'da eyaletinde bir evin çatısına düşen gizemli nesnenin Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan (ISS) düşen bir parça olduğunu açıkladı.
16.04.2024 Gündem
Emekli kök maaş tablosu şimdiden belli oldu! Zam oranları için yeni tahmin geldi
Emekli kök maaş tablosu şimdiden belli oldu! Zam oranları için yeni tahmin geldi Emekli maaşına yapılacak zam ve ek ödemeler vatandaşların büyük çoğunluğu tarafından yakından takip ediliyor. Son açıklanan enflasyon rakamı sonrası emekli maaşlarıyla ilgili zam hesapları şimdiden yapılmaya başladı. Yapılan açıklamalarda enflasyonun Mayıs ayında düşüşe geçmesi öngörülüyor. Peki enflasyon tahminlerine göre emeklilere yüzde kaç zam yapılacak? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Uzman isim tek tek açıkladı. İşte emekli zammı ile ilgili son gelişmelerin ayrıntıları...
16.04.2024 Çalışma Hayatı
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
15.04.2024 İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Tahmin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tahmin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.