Taçsız Kral

Taçsız Kral

Son dakika Taçsız Kral haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Taçsız Kral ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Taçsız Kral haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taçsız Kral

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taçsız kral gelişmeleri de dahil olmak üzere 54 taçsız kral haberi bulunmuştur. Tüm taçsız kral haberleri aşağıda listelenmiştir.
Florya'da Hasan Şaş'la Ergün Penbe sürprizi!
Florya'da Hasan Şaş'la Ergün Penbe sürprizi! En son Fatih Terim'in teknik heyeti arasında yer alan ve daha sonra görevinden ayrılan Hasan Şaş ile Galatasaray'ın eski futbolcularından Ergün Penbe, Okan Buruk'u ziyaret etmek için Florya'ya geldi.
14.09.2022 Galatasaray
Gönül Yazar’dan yıllar sonra gelen evlilik itirafı!
Gönül Yazar’dan yıllar sonra gelen evlilik itirafı! Bir dönemin efsane ismi Gönül Yazar, özel hayatıyla ilgili daha önce hiç bilmeyen bir itirafta bulundu. Gönül Yazar, özel hayatıyla ilgili yanlış bilinen bir detayı ilk kez anlattı.
29.09.2021 Magazin
Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak'tan transfer açıklaması!
Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak'tan transfer açıklaması! Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, transferler hakkında açıklamalarda bulundu. Albayrak, Okay Yokuşlu ile ilgili görüşmeler hakkında da konuştu.
13.09.2020 Galatasaray
Metin Oktay kaç yaşında, neden öldü? Metin Oktay kimdir, ölümü…
Metin Oktay kaç yaşında, neden öldü? Metin Oktay kimdir, ölümü… Galatasaray'ın efsane futbolcularından Metin Oktay, 29. ölüm yıl dönümünde kabri başında anıldı. Galatasaray'ın efsanelerinden 'Taçsız Kral' lakaplı Metin Oktay, ölüm yıl dönümünde kabri başında anıldı. Metin Oktay'ın Kozlu Mezarlığı'nda bulunan kabri başında yapılan anma törenine Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Recevik, sarı-kırmızılı yöneticiler ve Metin Oktay'ın ailesi katılım gösterdi. Metin Oktay neden öldü? Metin Oktay kaç yaşında öldü? Metin Oktay kimdir? İşte detaylar…
13.09.2020 Gündem
Siyah beyaz filmlerin unutulmaz jönü: Ayhan Işık
Siyah beyaz filmlerin unutulmaz jönü: Ayhan Işık "Sezercik", "Acı Hayat", "Küçük Hanım", "Otobüs Yolcuları", "Üç Tekerlekli Bisiklet" ve "Kanun Namına" filmlerinde canlandırdığı karakterlerle unutulmayan oyuncu Ayhan Işık'ın vefatının üzerinden 41 yıl geçti.
15.06.2020 Kültür Sanat
Gönül Yazar kimdir ve kaç yaşında? Eski sevgilisi Rüzgar Mağden kimdir? Gönül Yazar'dan tartışma yaratacak sözler!
Gönül Yazar kimdir ve kaç yaşında? Eski sevgilisi Rüzgar Mağden kimdir? Gönül Yazar'dan tartışma yaratacak sözler! Bir döneme damga vuran Gönül Yazar yönetmen Rüzgar Mağden ile olan birlikteliği ile gündemden düşmüyor. Evlilikleri, söylemleri ve dillere destan güzelliği ile bir döneme damga vuran gazino sahnelerinin yaşayan efsanesi " Taş Bebek" lakabıyla Gönül Yazar 21 yıl sonra kalbinin kapılarını Rüzgar Mağden’e açmıştı. Kanal D'nin sevilen magazin programı Müge ve Gülşen'de çıkan Gönül Yazar'ın yönetmen Rüzgar Mağden'den ayrıldığı haberleri ve Gönül Yazar'ın polemik yaratacak sözleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Magazin takipçileri internette sıklıkla Gönül Yazar kimdir ve kaç yaşında? Gönül Yazar’ın eski sevgilisi Rüzgar Mağden kimdir, kaç yaşında? sorularını aratıyor. İşte Gönül Yazar ve eski sevgilisi Rüzgar Mağden hakkında merak edilenler…
16.05.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Metin Oktay'ı andı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Metin Oktay'ı andı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray'ın efsanevi oyuncusu Metin Oktay'ın vefatının 28. yılında sosyal medya hesabından mesaj yayımladı
13.09.2019 Futbol
Aslan liderliği söktü aldı!
Aslan liderliği söktü aldı! Süper Lig'in 29. haftasında evinde Başakşehir'i ağırlayan Galatasaray maçı 2-0 kazanarak liderliğe uzandı.
15.04.2018 Galatasaray
Telekom'da büyük tepki! Terim ve Arda...
Telekom'da büyük tepki! Terim ve Arda... Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta maçında Medipol Başakşehir'i konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, son oynadıkları maça göre başlangıç kadrosunda 2 değişiklik yaptı.
15.04.2018 Galatasaray
Aslan gibi müze!
Aslan gibi müze! G.Saray müzesi tamamlandı, dün ilk kez görücüye çıktı! Kupalarıyla göz kamaştırdı.
26.02.2018 Galatasaray
Metin Oktay kimdir?
Metin Oktay kimdir? Taçsız Kral lakabıyla ün kazanan Metin Oktay, Galatasaray takımının efsane oyuncularından oldu. Talihsiz bir kaza geçirerek hayatını kaybeden Metin Oktay'ın bugün 81. yaş günü kutlanıyor. İşte Metin Oktay'ın hayatı...
29.09.2021 Gündem
Futbolun yeni efendisi Çin!
Futbolun yeni efendisi Çin! Dünyanın en kalabalık ülkesi, çılgın rakamlarla futbol piyasasını alt üst ederken, futbol dünyasından da bu kontrolsüz güce tepkiler geldi. Çin 10 yılda 50 bin futbol okulu açacağını duyururken, Çinli girişimciler de Avrupa’nın dev kulüplerine ortak olmaya başladı.
10.01.2017 Futbol
'Taçsız Kral'a vefa! Altınordu...
'Taçsız Kral'a vefa! Altınordu... Altınordu Kulübünün Torbalı'daki tesislerine "Taçsız Kral" lakabıyla bilinen Galatasaray ve Türk futbolunun unutulmaz ismi Metin Oktay'ın ismi verildi.
24.09.2021 Galatasaray
Metin Oktay futbolu Fener formasıyla bırakmıştı!
Metin Oktay futbolu Fener formasıyla bırakmıştı! Galatasaray tarihine adını altın harflerle yazdıran Metin Oktay ile Fenerbahçe'nin simge isimlerinden olan Can Bartu'nun bu görüntüleri ezeli rekabetin en unutulmaz anı olarak kayıtlara geçti.
24.09.2021 Galatasaray
Taçsız kral Griezmann
Taçsız kral Griezmann Fransa Milli Takımı'nın 25 yaşındaki futbolcusu Antoine Griezmann, 6 golle EURO 2016'nın gol kralı oldu
23.09.2021 Futbol
Depodaki Türkiye tarihi
Depodaki Türkiye tarihi Depo Photos Arşivi’ndeki 600 bin fotoğraftan seçilen 75 özel fotograf ile Türkiye tarihine görsel bir bakış sergisi Beyoğlu’ndaki Fototrek Fotoğraf Merkezi Olympus Galeri’de açıldı.
15.10.2015 Magazin
G.Saray'da Taçsız Kral anıldı
G.Saray'da Taçsız Kral anıldı Metin Oktay, ölümünün 24. yıl dönümünde kabri başında anıldı.
13.09.2015 Galatasaray
"Taçsız Kral" Konak'ta yaşatılacak
"Taçsız Kral" Konak'ta yaşatılacak Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran "Taçsız Kral" lakaplı efsane oyuncu Metin Oktay'ın heykeli, futbola başladığı İzmir'in Konak ilçesine dikilecek...
29.07.2015 Galatasaray
Taçsız Kral'lar!
Taçsız Kral'lar! Kral TV müzik ödülleri sahiplerini buldu. Geçen yıldan beri törenle duyurulmayan ödüllerde Hande Yener ve Demet Akalın rekabetinde iki şarkıcı da ödül alamazken Sıla, üç kategoride birinci oldu.
22.05.2015 Magazin
Ayhan Işık'ın 86’ncı yaş günü kutlandı
Ayhan Işık'ın 86’ncı yaş günü kutlandı İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği'nin düzenlediği ‘Yeşilçam’a Saygı’ etkinliğinde ünlü sanatçı Ayhan Işık’ın 86’ncı yaş günü, Yeşilçam sanatçılarının katılımı ile kutlandı.
3.05.2015 Magazin
‘Taçsız kral’ için geldiler
‘Taçsız kral’ için geldiler Yeşilçam’ın devleri ‘Taçsız Kral’ Ayhan Işık’ı, doğumunun 86 ve vefatının 36. yılında anmak için toplandı
3.05.2015 Yaşam
'G.Saray'ın sırtı kolay yere gelmez'
'G.Saray'ın sırtı kolay yere gelmez' Dursun Özbek, "Ne olacak bu Galatasaray'ın hali?" diyenlere süre verdi: "2 sene yeter"
14.04.2015 Galatasaray
G.Saray'dan Metin Oktay'a kutlama
G.Saray'dan Metin Oktay'a kutlama Galatasaray Kulübü, 13 yıl önce yaşamını yitiren efsane futbolcularından Metin Oktay'ın 69...
2.02.2015 Galatasaray
Taçsız Kral anıldı
Taçsız Kral anıldı Türk futbolu ve Galatasaray'ın efsane oyuncularından "Taçsız Kral" lakaplı Metin Oktay, ölümünün 23. yıl dönümünde anıldı.
13.09.2014 Galatasaray
Metin Oktay anılacak
Metin Oktay anılacak Türk futbolu ve Galatasaray'ın unutulmaz oyuncularından "Taçsız Kral" lakaplı Metin Oktay, vefatının 23. yıl dönümünde yarın anılacak
12.09.2014 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Taçsız Kral ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taçsız kral haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.