Tablo

Tablo

Son dakika tablo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tablo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tablo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tablo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tablo gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.396 tablo haberi bulunmuştur. Tüm tablo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli ve memura zam geliyor! Oran verildi 3 düzenleme yapılacak
Emekli ve memura zam geliyor! Oran verildi 3 düzenleme yapılacak Emekli ve memur maaşlarında yeni zam oranı netleşiyor. Emekli ve memura yapılacak olan yeni zam oranı meslek meslek açıklandı. Emekli kök maaş zammı, memur maaş zammı ve en düşük emekli maaşı artışı olmak üzere Temmuz ayında 3 düzenleme yapılacak. Merkez Bankası ekonomistlerle gerçekleştirdiği son anketin sonuçlarını yayımladı. 6 aylık enflasyon beklentisi netleşti. Temmuz zammı sonrası en düşük memur maaşı 39 bin TL'yi, en düşük memur emeklisi maaşı ise 17 bin 500 TL'yi aşacak. Mevcut durumda 37 bin 220 TL olan ortalama memur maaşı da yaklaşık 45 bin TL olacak.
22.04.2024 Çalışma Hayatı
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Tablo değişti, işte yeni hesaplama
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Tablo değişti, işte yeni hesaplama Emekli kök maaş zammı, memur maaş zammı ve en düşük emekli maaş zammı olmak üzere Temmuz döneminde 3 düzenleme yapılacak. Merkez Bankası ekonomistlerle gerçekleştirdiği son anketin sonuçlarını yayımladı. 6 aylık enflasyon beklentisi netleşti. Emekliye zam oranı ve memur enflasyon farkı ne kadar olacak? SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı kaç TL olacak? İşte tek tabloda tüm hesaplar...
22.04.2024 Çalışma Hayatı
Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'ne veda etti! Ülke puanı güncelledi, işte son durum
Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'ne veda etti! Ülke puanı güncelledi, işte son durum Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde çeyrek final heyecanı sona ererken Türkiye'nin UEFA ülke puanı klasmanında sezonu 9. sırada tamamlaması kesinleşti.
19.04.2024 Fenerbahçe
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Yeni tablo belli oldu: 44 bin TL'yi aştı
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Yeni tablo belli oldu: 44 bin TL'yi aştı Memur maaşlarına ve emekli ayılıklarına yapılacak zam oranları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Temmuz zammı için tablo değişti. Her yıl 6 ayda bir, memur maaşları enflasyon farkı ve toplu sözleşme zammı ile güncelleniyor. Ocak 2024'te, %29,78 enflasyon farkına ek olarak %15 toplu sözleşme zammıyla memur maaşları %49,25 artırıldı. Bu güncellemeyle en düşük memur maaşı 32.860 TL'ye yükseldi. Temmuz ayında ise tüm maaşlar yeniden artacak.
18.04.2024 Çalışma Hayatı
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
İsmail Yüksek, Fred, Cengiz Ünder'e gerek yok! İsmail Kartal'ın istediği bu kez olmadı
İsmail Yüksek, Fred, Cengiz Ünder'e gerek yok! İsmail Kartal'ın istediği bu kez olmadı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Adana Demirspor’u yenerek zirve takibini sürdüren Fenerbahçe’de İsmail Yüksek, Fred, Cengiz Ünder gibi yıldız isimlerin eksikliğinde dikkat çeken ayrıntı ortaya çıktı. İsmail Kartal bu kez istediği tablo olmadı. İşte detaylar...
5.04.2024 Fenerbahçe
Dolardaki düşüş devam edecek mi? Yatırımcıyı neler bekliyor? Dikkat çeken analiz
Dolardaki düşüş devam edecek mi? Yatırımcıyı neler bekliyor? Dikkat çeken analiz Piyasalar güne nasıl başlıyor? Dolardaki düşüş devam edecek mi? Seçim öncesi dövizin yükseleceğine dair beklentiler vardı. Şimdiki tablo nasıl? TL'nin değer kazanması için neler yapılmalı? Detayları Galatasaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ata Özkaya aktardı.
4.04.2024 Ekonomi
Akdeniz'i istila etmişlerdi! Yerlisi haline geldiler
Akdeniz'i istila etmişlerdi! Yerlisi haline geldiler Kızıldeniz’den Akdeniz’e gelerek körfeze yerleşen balık türleri, yerli türler haline gelmeye başladı. Bu balıklardan balon balığı dışındaki aslan balığı, barbun, lokum ve diğer türler, ekonomik olarak da karşılık buldu. Balıkçılar bu türleri satıp gelir elde ettiklerini vurguladı.
3.04.2024 Gündem
Balon balığı, aslan balığı, barbun, lokum! Akdeniz'i ele geçirip yerli tür haline geldiler
Balon balığı, aslan balığı, barbun, lokum! Akdeniz'i ele geçirip yerli tür haline geldiler Kızıldeniz’den Akdeniz’e gelerek körfeze yerleşen balık türleri, yerli türler haline gelmeye başladı. Bu balıklardan balon balığı dışındaki aslan balığı, barbun, lokum ve diğer türler, ekonomik olarak da karşılık buldu. Balıkçılar bu türleri satıp gelir elde ediyor.
3.04.2024 Gündem
Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yerel seçim sonuçları! Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman, Mardin...
Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yerel seçim sonuçları! Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman, Mardin... Türkiye, mahalli idareler seçimi için sandık başına gitti. 32 ilde 07.00-16:00 saatlerinde, diğer illerde ise 08.00-17:00 saatleri aralığında oy kullanıldı. Sandıkların kapanıp oy sayımına geçilmesiyle birlikte illerdeki sonuçlar da belli olmaya başladı. Peki Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde tablo nasıl, hangi şehirde hangi parti önde? Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yerel seçim sonuçları Gazetevatan.com.tr'de...
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Cumhur ittifakı açık ara birinciliği göğüsleyecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Cumhur ittifakı açık ara birinciliği göğüsleyecek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, İstanbul'un 5 yıl daha kaybetmeye takatinin kalmadığını belirterek, yarın yapılacak olan yerel seçimler öncesi 'Murat kardeşimi tercih ettiğimiz anda pazartesi gününden itibaren İstanbul bir başka güne açılacak. Sizlerden Fatih'in emaneti bu aziz şehre sahip çıkmanızı bekliyorum.' dedi.
30.03.2024 Gündem
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart'ta çok sevdikleri tatile göndereceğiz
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart'ta çok sevdikleri tatile göndereceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ümraniye mitinginde ‘’Şimdi rezervasyon yapıyorlar; hangi tatil beldesine gitsek diye. Uzun bir süre tatile göndereceğiz’’ dedi. Kurum ayrıca, "Biz deprem bölgesinde afetzede kardeşlerimiz için kat kat sağlam konutlar yaparken, bunlar dört saat boyunca saya saya bitiremedikleri, balya balya para kuleleri yaptılar. Devlete, millete mal beyanlarını açıkladılar, sonra bir baktık, bir süre sonra 1 buçuk milyar liralık yepyeni mallar ortaya çıktı. Sen mal beyanında 1 buçuk milyarlık malı İstanbullulardan niye sakladın" ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Gündem
Cengiz Topel Yıldırım: ABB iştirakleri borca batmış durumda
Cengiz Topel Yıldırım: ABB iştirakleri borca batmış durumda İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım, CNN Türk'te Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın moderatörlüğünü yaptığı Gece Görüşü programında gazetecilerin sorularını yanıtlıyor. Yıldırım, "ANFA'nın 2019'da borcu 208 milyon lira, 2023 yılında aynı şirketin borcu 1 milyar 581 milyon 405 lira. Bu ABB'nin internet sitesinde yazıyor. ABB'nin yaklaşık 15 tane şirketi var. ABB 1 milyar 125 milyon lira borçla aldığı şirketlerde 8 milyar 62 milyon lira borcu var. Sayıştay denetçileri bu şirketlin borca batık ve iflasta olduğunu yazıyor" dedi.
26.03.2024 Gündem
Galatasaray'da Dursun Özbek'e seçim baskısı! Camiadan büyük destek
Galatasaray'da Dursun Özbek'e seçim baskısı! Camiadan büyük destek Galatasaray’da, Başkan Dursun Özbek’in yeniden aday olması için baskı yapılırken, başkan ise henüz kararını veremedi. Özbek’in, girmesi durumunda rahat olacağı için seçim kazanmak için değil icraata dayalı bir liste oluşturacağı ifade edildi.
24.03.2024 Şampiy10
Konut satışları 8 yılın en düşük seviyesinde
Konut satışları 8 yılın en düşük seviyesinde Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER)'in Ziraat GYO'nun katkılarıyla hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2023 4. Çeyrek Raporu’na göre, 2023 yılı dördüncü çeyrek konut satışları bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yaklaşık yüzde 23,9 oranında gerileme kaydederek son sekiz yılın en düşük seviyesine indi.
22.03.2024 Ekonomi
Uzman isim uyardı! Çocuklarda görülmeye başladı
Uzman isim uyardı! Çocuklarda görülmeye başladı Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Hatice Onur, gözde kızarma ve çapaklanma hakkında bilgi verdi. Konjonktivitin en sık görülen göz enfeksiyonlarında olduğunu ifade eden Onur, “Her kırmızı göz konjonktivit olmayabilir, bunu mikroskobik muayene ile anlarız” dedi.
21.03.2024 Gündem
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Hayat pahalılığı ile mücadelenin önceliklerimizin başında yer aldığı ekonomi programımızı zor şartlarda uygulamayı sürdürüyoruz. Seçim sonrası için felaket senaryoları yazarak bu programı sabote etmek için çalışanlar var. Onları da yakından takip ediyoruz. Ama bunların hiçbiri deprem bölgemizi ayağa kaldırma çalışmalarımızın önüne geçemiyor. İnşallah bu badireyi de mutlaka geride bırakacağız dedi.
19.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık kapıları kimseye kapatmadık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık kapıları kimseye kapatmadık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Törenine canlı bağlantıyla katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Afeti takip eden haftalarda ve aylarda dünyanın en iyi iyileştirmesini gerçekleştirdik. Afetzedelerin yanında olduk, destek verdik. Taşınmadan kiraya, enkaz kaldırmadan geçici barınmaya her konuda 115 milyar liralık kaynakla 2 milyon kişiye ulaştık" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Mamak Yeşilbayır Mahallesi Sağduyu Caddesi'nde toplu açılış töreninde konuştu. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık. Belediyemizin ve kamu kurumlarının kapılarını kimseye kapatmadık." dedi.
19.03.2024 Gündem
Altın fiyatlarında tablo yeşile döndü: 19 Mart gram, çeyrek altın ne kadar?
Altın fiyatlarında tablo yeşile döndü: 19 Mart gram, çeyrek altın ne kadar? Altın fiyatlarında tablo yeşillenmeye devam etti. Geçtiğimiz hafta ibrenin aşağı yönlü seyrettiği gram altın bugün 2 bin 246 liradan alıcı buluyor. İşte, 19 Mart 2024 Salı anlık gram altın ve çeyrek altın alış-satış fiyatları...
19.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Van Beşyol Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. CHP binasındaki para sayma görüntülerine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi. Bağırarak çağırarak, yalan söyleyerek kimse kendisini bu kirden arındıramaz. Milletimiz bu sinsi oyunların hesabını 31 Mart’ta sandıkta soracak." ifadelerini kullandı.
15.03.2024 Gündem
Olaylar sonrası Arda Turan açıkladı: Gözünden ciddi şekilde yaralandı
Olaylar sonrası Arda Turan açıkladı: Gözünden ciddi şekilde yaralandı Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Bodrum FK-Eyüpspor maçında çıkan olayların ardından teknik direktör Arda Turan, kulübün resmi sitesinde açıklamalarda bulundu. Turan, Uğur Demirok'un gözünden ciddi şekilde yaralandığını ifade etti.
4.03.2024 TFF 1.Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kazanırsam AK Parti'de olacağım' diyen sirk cambazlarına prim vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kazanırsam AK Parti'de olacağım' diyen sirk cambazlarına prim vermeyin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 'Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Ben seçimi kazanırsam yine AK Parti'de olacağım diyen sirk cambazlarına pirim vermeyin. Ben şimdi buradan aday oldum ama seçimden sonra yine AK Parti'ye gideceğim diyen sirk cambazlarına da aldanmayın. " dedi. Korsan siyaset uyarısı yapan Erdoğan, "Kim bu kadim davaya hizmet ediyorsa başımızın üstünde yeri vardır. Korsan siyaset yapmaya kalkana da eyvallah etmeyiz." ifadelerini kullandı.
26.02.2024 Gündem
Emekliye 6.000 TL bayram ikramiyesi! Ödeme takvimi belli oldu
Emekliye 6.000 TL bayram ikramiyesi! Ödeme takvimi belli oldu Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Yeni dönem zamlı maaşlarını alan emeklilerin gözü bayram ikramiyelerine yapılacak zam oranındaydı. Emekli, dul ve yetim aylığı alanlar bayram ikramiyesi ödemelerinden yararlanıyor. Emekli ikramiyesi ödeme miktarı ve tarihi belli oldu. Bazı emekliler ikramiyelerini evlerinden alabilecekler. Peki yeni emekli olanlar da ikramiye alacak mı? İşte emekli bayram ikramiyesi ile ilgili merak edilen tüm detayları...
26.02.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in dezenformasyon çabalarını engellemek en önemli görevimizdir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in dezenformasyon çabalarını engellemek en önemli görevimizdir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Gazze'de işlediği savaş suçlarını örtmek için gerçekleri çarpıttığını söyleyerek "İsrail'in barbarlıklarını kayıt altına almak ve dezenformasyon çabalarını engellemek en önemli görevimizdir" dedi.
24.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tablo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tablo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.