Taarruz Helikopteri

Taarruz Helikopteri

Son dakika Taarruz helikopteri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Taarruz helikopteri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Taarruz helikopteri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taarruz Helikopteri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taarruz helikopteri gelişmeleri de dahil olmak üzere 223 taarruz helikopteri haberi bulunmuştur. Tüm taarruz helikopteri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yer gök kırmızı-beyaza boyandı! Sonsuza dek izindeyiz Atam
Yer gök kırmızı-beyaza boyandı! Sonsuza dek izindeyiz Atam Bugün Cumhuriyet’in 100. yaşını kutlayan Türkiye’de çok büyük bir gurur ve coşku yaşanıyor. Yurdun dört bir yanında evler, sokaklar, meydanlar bayraklarla donatıldı. Yer gök kırmızı-beyaza boyandı. Kazanımlarıyla modern dünyanın kapılarını aralayan Cumhuriyet, daha nice yüz yıllarca yaşayacak, Atatürk’ün dediği gibi ‘İlelebet payidar’ kalacak...
29.10.2023 Gündem
ATAK ve GÖKBEY'den 100. yıl uçuşu
ATAK ve GÖKBEY'den 100. yıl uçuşu Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün’ün, kokpitinde yer aldığı dünyanın en etkin taarruz helikopteri olan ATAK Helikopteri, dört adet GÖKBEY ile kol uçuşu yaparak tarihi bir uçuş gerçekleştirdi. Söz konusu uçuş kapsamında milli olarak geliştirilen platformlar eş güdüm içerisinde hareket ederek, Türkiye’nin havadaki gücünü bir kez daha perçinledi.
28.10.2023 Ekonomi
TEKNOFEST neden erkene alındı? Bakan Yardımcısı Fatih Kacır merak edilen soruya cevap verdi
TEKNOFEST neden erkene alındı? Bakan Yardımcısı Fatih Kacır merak edilen soruya cevap verdi TEKNOFEST, beşinci gününde İstanbul Atatürk Havalimanı'nda devam ediyor. Peki TEKNOFEST bu yıl neden erkene alındı? İşte detaylar...
1.05.2023 Gündem
TEKNOFEST 2023'e ziyaretçi akını! Selçuk Bayraktar: 1 milyondan fazla başvuru var
TEKNOFEST 2023'e ziyaretçi akını! Selçuk Bayraktar: 1 milyondan fazla başvuru var TEKNOFEST 2023’ün açılış töreni fuarın ikinci gününde gerçekleşti. Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen festival havanın açılmasıyla birlikte adeta insan seline uğradı. Binlerce kişi festivale akın ederek uçuş gösterilerini izledi. Açılışta konuşan T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, “2023’te ilgi büyük oldu. ‘Ben teknoloji geliştireceğim’ diyen 1 milyondan fazla gencimiz Teknofest yarışmalarına katılmak için takımlar kurdu, projeler hazırladı” dedi.
29.04.2023 Ekonomi
Savunma Sanayi Başkanı Demir: Ağır sınıf taarruz helikopterimiz ATAK-2 ilk kez havalandı
Savunma Sanayi Başkanı Demir: Ağır sınıf taarruz helikopterimiz ATAK-2 ilk kez havalandı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, ağır sınıf taarruz helikopteri ATAK-2'nin ilk kez havalandığını duyurdu ve görüntülerini paylaştı.
28.04.2023 Bilim ve Teknoloji
ATAK-2 ilk kez motor çalıştırdı! 'Hafta sonuna kadar uçurmaya çalışıyoruz'
ATAK-2 ilk kez motor çalıştırdı! 'Hafta sonuna kadar uçurmaya çalışıyoruz' Kamuoyunda "ATAK-2" olarak bilinen Ağır Sınıf Taarruz Helikopteri, ilk kez motor çalıştırdı. TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil projenin detaylarını açıkladı. Kotil, "Bu hafta sonuna kadar uçurmaya çalışıyoruz" dedi.
26.04.2023 Ekonomi
EFES-2022 Tatbikatı nefes kesti! Hedefler tam isabet vuruldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan da izliyor
EFES-2022 Tatbikatı nefes kesti! Hedefler tam isabet vuruldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan da izliyor EFES-2022 Tatbikatı Seçkin Gözlemci Günü'nün gündüz safhası başladı. İzmir’de 37 ülkeden 11 bin personelin katılımıyla devam eden tatbikatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de izliyor. Özellikle Yunanistan’da tedirginlik yaratan ve TSK’nın en büyük planlı tatbikatı olan Efes-2022 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatı’nın gündüz safhasında nefes kesen görüntüler ortaya çıktı.
9.06.2022 Gündem
ATAK helikopterleri Filipinlere teslim edildi
ATAK helikopterleri Filipinlere teslim edildi Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, bugün Filipinler'e ihraç edilen 2 Atak helikopterinin teslim törenine katıldı. Taarruz helikopteri Atak helikopterinin ilk yurt dışı teslimatı Filipinler'e yapılırken Col Jesus Villamor Hava Üssü’nde yapılan törende konuşan Demir, tarihi bir ana tanıklık etmekten mutluluk duyduğunu belirtti.
6.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Soyuz MS-19 astronot ve kozmonotları, Dünya’ya döndü! Tarihe geçti
Soyuz MS-19 astronot ve kozmonotları, Dünya’ya döndü! Tarihe geçti ABD’li NASA astronotu Vande Hei ve Roscosmos kozmonotları Anton Shkaplerov ile Pyotr Dubrov’u taşıyan Soyuz MS-19 uzay aracı Dünya’ya iniş yaptı. ABD-Rusya ilişkilerinin Ukrayna savaşı nedeniyle bozulması sonucunda Vande Hei, şimdilik bir Rus uzay aracında uçan son Amerikalı olacak.
30.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Ortaokul öğrencileri tasarladıkları akıllı bastonla görme engellileri rahatlatacak
Ortaokul öğrencileri tasarladıkları akıllı bastonla görme engellileri rahatlatacak Erzincan’da 3 ortaokul öğrencisi görme engelliler için akıllı baston tasarladı. Sarı yürüyüş yollarının altına konulacak RFİD kartlarını okuyacak akıllı baston, cep telefonuna yönlendireceği mesajla görme engelli vatandaşın nerede olduğunu bildirecek.
29.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Taarruz helikopteri T129 ATAK, BİLİMFEST’te olacak
Taarruz helikopteri T129 ATAK, BİLİMFEST’te olacak   Kepez Belediyesi’nin Antalya Bilim Merkezi’nde 31 Mart-2 Nisan tarihlerinde düzenleyeceği BilimFest, Dünya çapında kendi sınıfında en etkin taarruz helikopteri olan T 129 ATAK Taarruz ve Taktik Helikopterini ziyaretçilerle buluşturacak.
29.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'vurucu güç olarak yerini alacak' dedi ve tarihi resmen açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'vurucu güç olarak yerini alacak' dedi ve tarihi resmen açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Teknolojiler ve Yeni Yatırımlar Toplu Açılış ve Tanıtım Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, "Milli Muharip Uçağımızı 2023 yılında hangardan çıkarıp, bütün dünyaya göstereceğiz. 2025'te ilk uçuşunu gerçekleştireceğimiz uçağımız testlerinin ardından 2029'da TSK'da vurucu güç olarak yerini alacaktır." ifadelerini kullandı.
6.01.2022 Siyaset
2022 yılında Türkiye'den müthiş hamle! Dünyaya damga vuracak Türk askeri daha da güçlenecek...
2022 yılında Türkiye'den müthiş hamle! Dünyaya damga vuracak Türk askeri daha da güçlenecek... 2022 yılında Türkiye savunma sanayiinde yerlilik oranının artırılmasını ve dışa bağımlılığın ortadan kaldırılmasını hedefleniyor. 2022 yılında dev projelerde kritik gelişmeler yaşanacak yeni silahlar ve askeri araçlar dünyaya damga vuracak...
28.12.2021 Bilim ve Teknoloji
'Ölümcül geliyor' diyerek duyurdular! İlk T129 ATAK Filipinler'e teslim ediliyor...
'Ölümcül geliyor' diyerek duyurdular! İlk T129 ATAK Filipinler'e teslim ediliyor... Yerli yapım T129 ATAK helikopterleri Aralık ayında Filipinler’e teslim ediliyor. Açıklama Filipinler tarafından geldi. Filipinler Hava Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Allen Paredes tarafından yapılan açıklamaya göre Filipinler’in Türkiye’den sipariş verdiği 6 adet T129 ATAK helikopterin ilk partisinin teslimatları gelecek ay içerisinde başlayacak.
25.11.2021 Bilim ve Teknoloji
MİT'in MOSSAD operasyonu ilk değil! İşte 'Teşkilat'ın casus filmlerini aratmayan operasyonları...
MİT'in MOSSAD operasyonu ilk değil! İşte 'Teşkilat'ın casus filmlerini aratmayan operasyonları... Milli İstihbarat Teşkilatı, MOSSAD'ın 15 kişilik casusluk şebekesini önceki gün çökertti. Ancak bu ilk değil. Teşkilat son 6 yıl içinde 20'ye yakın kritik operasyona imza attı; yurtiçinde ve sınır ötesinde istihbarat servislerini, teröristleri, devlet sırlarını satanları yakalayarak adalete teslim etti.
23.10.2021 Gündem
Erzincan kırsalında 12 mağara, sığınak ve  depo imha edildi
Erzincan kırsalında 12 mağara, sığınak ve depo imha edildi Erzincan'ın Kemah ilçesi kırsalında terör örgütüne yönelik hava destekli operasyonda, teröristlerce kullanılan 12 mağara, sığınak ve depo imha edildi.
20.10.2021 Gündem
Fırat Gizlenç (Sidar Farkin Amed) öldürüldü
Fırat Gizlenç (Sidar Farkin Amed) öldürüldü Eren Operasyonları kapsamında Şırnak’ta etkisiz hale getirilen 2 teröristten birinin “gri kategoride” yer alan ve örgüt tarafından özel eğitilmiş *Fırat Gizlenç*olduğu belirlendi.
17.10.2021 Gündem
Temel Kotil: Milli Muharip Uçak 18 Mart 2025'te uçacak
Temel Kotil: Milli Muharip Uçak 18 Mart 2025'te uçacak Tamamen yerli ve milli imkanlarla üretilen hava araçları, gökyüzünden önce TEKNOFEST'te görücüye çıktı. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii bünyesinde geliştirilen projelerde gelinen son noktayı TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, TRT Haber'e anlattı.
25.09.2021 Ekonomi
TUSAŞ helikopter motoru için Ukraynalı firmayla sözleşme imzaladı
TUSAŞ helikopter motoru için Ukraynalı firmayla sözleşme imzaladı Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ), Ukraynalı “Motor Sich” firmasıyla imzaladığı sözleşme kapsamında ağır sınıf taarruz helikopterine 14 motor tedarik edecek.
29.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Atak helikopterleri dostu-düşmanı ASELSAN'la tanıyacak
Atak helikopterleri dostu-düşmanı ASELSAN'la tanıyacak Güvenlik güçlerinin etkin olarak kullandığı T129 Atak helikopteri, dost-düşman platformları ASELSAN'ın ürettiği cihazla tanıyacak.
28.05.2021 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan, pilotlarla bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, pilotlarla bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenboğa Havalimanı'nda bir araya geldiği pilotların '26 Nisan Dünya Pilotlar Günü'nü kutladı.
26.04.2021 Siyaset
Türkiye'den flaş hamle! İlk kez ortaya çıktı, dikkat çekti...
Türkiye'den flaş hamle! İlk kez ortaya çıktı, dikkat çekti... Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı projesiyle Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından üretilen Atak helikopterinin ilki Emniyet Genel Müdürlüğü'ne törenle teslim edildi. Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Atak helikopterlerinde yapılan Faz-2 konfigürasyon çalışmalarıyla birlikte elektronik harp ve karşı tedbir yeteneğinin azami seviyeye çıktığını söyledi.
25.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Gökbey helikopteri yerli motorla buluşuyor
Gökbey helikopteri yerli motorla buluşuyor Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından geliştirilen yerli Gökbey Genel Maksat Helikopteri, yıl sonunda yerli motoruyla buluşacak.
25.09.2020 Bilim ve Teknoloji
TSK'nın Haftanin planı ortaya çıktı!
TSK'nın Haftanin planı ortaya çıktı! TSK’nın Haftanin’de başlattığı operasyonda komandolar, örgütün mağara ve sığınaklarını imha etmeye devam ediyor. Haftanin’de PKK noktalarının kontrol altına alınmasıyla önce geçici ardından kalıcı üslerin kurulması planlanıyor.
20.06.2020 Gündem
MSB'den flaş Pençe/Kaplan operasyonu açıklaması
MSB'den flaş Pençe/Kaplan operasyonu açıklaması Milli Savunma Bakanlığı (MSB), "Pençe-Kaplan Operasyonu" kapsamında Irak'ın kuzeyindeki Haftanin bölgesine giden komandoların görüntüsünü paylaştı.
17.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Taarruz Helikopteri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taarruz helikopteri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.