Survivor Turabi

Survivor Turabi

Son dakika Survivor turabi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Survivor turabi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Survivor turabi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Survivor Turabi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan survivor turabi gelişmeleri de dahil olmak üzere 429 survivor turabi haberi bulunmuştur. Tüm survivor turabi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor Turabi'den zehir zemberek sözler: Acun Abi fena şımartmış!
Survivor Turabi'den zehir zemberek sözler: Acun Abi fena şımartmış! 'Survivor All Star 2024'e sağlık sorunları nedeniyle veda eden Turabi Çamkıran, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Eski şampiyon, son olarak "Adaya dönecek misin?" mesajlarına tepki gösterdi. Sakatlıklarını tek tek sayan Survivor Turabi, Acun Ilıcalı'nın tüm imkanları seferber ettiğini de belirtti.
8.04.2024 Magazin
Survivor Turabi isyan etti: Acun abi beni kurtardı!
Survivor Turabi isyan etti: Acun abi beni kurtardı! 'Survivor All Star 2024'e sağlık sorunları nedeniyle veda eden Turabi Çamkıran, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Eski şampiyon, son olarak "Adaya dönecek misin?" mesajlarına tepki gösterdi. Sakatlıklarını tek tek sayan Survivor Turabi, Acun Ilıcalı'nın tüm imkanları seferber ettiğini de belirtti.
7.04.2024 Magazin
Turabi ilk kurbanını buldu! Survivor All Star 2024'ün ilk gerilimi stüdyoda yaşandı!
Turabi ilk kurbanını buldu! Survivor All Star 2024'ün ilk gerilimi stüdyoda yaşandı! Survivor All Star 2024'ün takımları belli oldu. Artık bir televizyon klasiği haline gelen Survivor, yeni sezonuyla da fırtınalar estirecek. Geçtiğimiz günlerde Survivor 2024 yarışmacıları açıklanmıştı. Bu akşam da canlı yayınla takımlar açıklandı. Efsane isim Turabi ise yaptığı konuşmayla Yiğit Poyraz ile gerilim yaşattı.
10.12.2023 Televizyon
Sağlık sorunlarıyla boğuşan Survivor Turabi'den üzen haber: 'Beş parasız halime geri döndüm'
Sağlık sorunlarıyla boğuşan Survivor Turabi'den üzen haber: 'Beş parasız halime geri döndüm' Katıldığı Survivor yarışmasıyla adını duyuran Turabi Çamkıran geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılmıştı. Bir süredir Amerika'da yaşayan Çamkıran, üzen açıklamalarda bulundu.
24.08.2023 Magazin
Japon gazete Türk drone'larına övgü yağdırdı: Asimetrik savaşta değerli olduğunu kanıtladı
Japon gazete Türk drone'larına övgü yağdırdı: Asimetrik savaşta değerli olduğunu kanıtladı Dünyanın birçok ülkesine ihracatı yapılan, savaşta ve barışta görev alabilen Türk İHA ve SİHA’ları bu sefer Japon basının gündeminde. Japonya merkezli Nikkei 'İstanbul'da yapılan insansız hava araçları 'asimetrik savaş'ta değerli olduğunu kanıtladı' dedi ve Baykar'ın sıradaki hedefini yazdı.
18.08.2023 Gündem
Ünlülerin doktorundan 'kiralık katilli' ölüm tehdidi!
Ünlülerin doktorundan 'kiralık katilli' ölüm tehdidi! İstanbul Aile Mahkemesi’ne sunulan dilekçedeki iddialara göre; estetisyen Nuray Serbay’ın avukatı, dermatoloji doktoru Mehmet Rahşan’ın müvekkilinin evine ses kayıt cihazı yerleştirdiğini dilekçesinde belirterek “Beni hafife alma, bu hayatı sana zindan ederim. Evde konuştuğun her şeyden haberim var, seni pişman edeceğim’ şeklinde tehditlerde bulunmuştur” ifadelerini kullandı.
18.08.2023 Yaşam
Survivor Turabi'den Acun Ilıcalı açıklaması!
Survivor Turabi'den Acun Ilıcalı açıklaması! Dün akşam 'Survivor All Star' finali gerçekleşti ve Nisa Bölükbaşı şampiyonluk kupasını kaldırdı. Yarı finalde elenen Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya'nın 'Hakkımız yendi' tepkisi ise gündem oldu. Sevilen yarışmada iki kez şampiyon olan Turabi Çamkıran'dan Acun Ilıcalı'ya destek mesajı geldi.
1.07.2022 Magazin
Turabi Çamkıran'dan 'Survivor All Star' açıklaması! 'Son ay gelip...'
Turabi Çamkıran'dan 'Survivor All Star' açıklaması! 'Son ay gelip...' Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde 'Survivor 2022 All Star' kadrosunu duyurdu. Sevilen yarışmada daha önce iki kez şampiyonluk sevinci yaşayan Turabi Çamkıran'ın kadroda yer almaması dikkatlerden kaçmadı. Sessizliğini bozan Survivor Turabi, Instagram hesabından 'Survivor All Star' ile ilgili açıklama yaptı.
18.12.2021 Magazin
Turabi'den Survivor All Star açıklaması: Acun abiniz haberi verebilir!
Turabi'den Survivor All Star açıklaması: Acun abiniz haberi verebilir! Üç kez Survivor'a katılan ve ikisini birincilikle tamamlayan Turabi pes atmıyor. Herkes Acun Ilıcalı'nın Survivor All Star yarışmacılarını açıklamasını beklerken Turabi'nin paylaşımı olay oldu.
28.11.2021 Magazin
Survivor şampiyonu Turabi'nin paylaşımı yine olay oldu!
Survivor şampiyonu Turabi'nin paylaşımı yine olay oldu! Survivor şampiyonu Turabi Çamkıran'ın, Cadılar Bayramı kostümüyle verdiği pozların etkisi devam ederken, ünlü ismin sosyal medyada yaptığı paylaşımlar da dikkatleri çekiyor.
1.11.2021 Magazin
Turabi Çamkıran'dan olay Survivor açıklaması!
Turabi Çamkıran'dan olay Survivor açıklaması! Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve sunucusu olduğu 'Survivor'da üç kez mücadele edip iki kez şampiyonluk ipini göğüsleyen Turabi Çamkıran, fenomen yarışma hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
28.11.2019 Magazin
Survivor Turabi'nin yeni projesi
Survivor Turabi'nin yeni projesi Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve sunucusu olduğu 'Survivor' yarışmasına üç kez katılıp iki kez şampiyon olmayı başaran Turabi Çamkıran'dan haber var
18.01.2019 Magazin
Survivor Turabi, uçakta olay çıkaran yolcuyu bağladı!
Survivor Turabi, uçakta olay çıkaran yolcuyu bağladı! Survivor yarışmasıyla ünlenen Turabi Çamkıran, THY'nin Afrika uçağında olay çıkaran bir yolcuya müdahale etti.
29.12.2018 Magazin
Survivor Turabi'nin acı günü
Survivor Turabi'nin acı günü Survivor 2018'de gösterdiği başarılı performansla bir kez daha adından söz ettiren Turabi Çamkıran'ın acı günü...
17.07.2018 Magazin
Acun Ilıcalı’dan Turabi’ye şok! Survivor Turabi diskalifiye mi olacak?
Acun Ilıcalı’dan Turabi’ye şok! Survivor Turabi diskalifiye mi olacak? Survivor 2018'de inanılmaz gelişmeler yaşanıyor. Turabi Çamkıran geçtiğimiz günlerde sakatlanmıştı. Doktor Metin Kuş'un araştırmalarının sonucu Turabi'yi şoke etti. Acun Ilıcalı " Öğrendiğimiz kadarı ile bundan sonra Survivor'da oyun oynama şansın gözükmüyor. Eğer oynarsan şu aşamada sakatlığın kalıcı bir şekle dönüşebilir." dedi. Peki daha önce iki kez Survivor şampiyonu olan Turabi Çamkıran diskalifiye mi olacak?
12.06.2018 Magazin
Survivor'da Turabi şoku!
Survivor'da Turabi şoku! Survivor nefes kesen bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sona yaklaştıkça hırs ve rekabetin iyice kızıştığı Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler takımı iletişim ödülü için mücadele etti. İletişim oyununda Anıl ile karşı karşıya gelen Turabi parkurda kötü bir düşüş yaşadı. Turabi tedavisi için hastaneye kaldırıldı...
9.06.2018 Magazin
Survivor yeni bölümde Turabi sakatlanıyor! İşte Survivor 92. bölüm tanıtımı...
Survivor yeni bölümde Turabi sakatlanıyor! İşte Survivor 92. bölüm tanıtımı... Survivor 92. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. İzlenme rekorları kıran Survivor'da bu akşam yine heyecan dolu anlar yaşanacak. Turabi'nin oyun esnasında düşmesi ve acı içinde kıvranması merakta bıraktı. İşte Survivor 92. bölüm tanıtımı..
8.06.2018 Gündem
Survivor fena karıştı! TV'de yayınlanamadı...
Survivor fena karıştı! TV'de yayınlanamadı... Survivor 2018'de aralarında sık sık kavgaların yaşandığı Turabi ve Adem bu defa sembol oyunları finalinde karşı karşıya geldi. Acun Ilıcalı'nın devreye girdiği olayda yarışmacılar uyarı aldı.
29.05.2018 Magazin
Survivor'da kim elendi? Turabi ve Adem arasında neler yaşandı?
Survivor'da kim elendi? Turabi ve Adem arasında neler yaşandı? Survivor'da kim elendi? Turabi ve Adem arasında neler yaşandı? Sorularının yanıtlarını haberimizde derledik. Survivor 83. bölümü dün akşam izleyicileri ekrana kilitledi. Büyük gerginliğin ardından ada konseyi de heyecan yarattı.
29.05.2018 Gündem
Turabi Çamkıran kimdir? Survivor'dan dikalifiye mi oldu?
Turabi Çamkıran kimdir? Survivor'dan dikalifiye mi oldu? Turabi Çamkıran kimdir? Survivor'dan dikalifiye mi oldu? Sorularının yanıtlarını haberimizde paylaştık. Survivor son bölümüyle dün akşam yayınlandı ve Turabi-Adem gerginliği izleyicileri ekrana kilitledi. İşte Turabi Çamkıran hakkında merak edilenler...
28.05.2018 Gündem
Survivor eleme adayları kimler oldu? Turabi ile Adem arasındaki gerginlik...
Survivor eleme adayları kimler oldu? Turabi ile Adem arasındaki gerginlik... Survivor son bölümüyle dün akşam yayınlandı ve izleyicileri yine ekrana kilitledi. Survivor eleme adayları belli oldu. Survivor'da Turabi ile Adem arasındaki gerginlik ise bitmek bilmiyor. İşte yeni tanıtım...
28.05.2018 Gündem
Adem ile kavga eden Turabi'den açıklama geldi
Adem ile kavga eden Turabi'den açıklama geldi Survivor'da kıyasıya rekabet yaşandı. Kavganın eksik olmadığı Survivor'da dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Turabi'nin Adem ile yaşadığı gerginlik sonrası yaptığı açıklama izleyenleri şoke etti.
28.05.2018 Televizyon
Survivor Turabi: İntikamımı alacağım!
Survivor Turabi: İntikamımı alacağım! 'Survivor 2018'de ünlüler ve gönüllüler, birleşme partisinde bir araya geldi.
14.05.2018 Magazin
Survivor son bölümde neler yaşandı? Ödül oyununu hangi takım kazandı?
Survivor son bölümde neler yaşandı? Ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor son bölümde neler yaşandı? Ödül oyununu hangi takım kazandı? Sorularının yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz. Dün akşam TV8 ekranlarında izlenen Survivor 2018 yarışmasında yine heyecan dolu anlar yaşandı.
9.05.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Survivor Turabi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki survivor turabi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.