Sürücüler

Sürücüler

Son dakika sürücüler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sürücüler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sürücüler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sürücüler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sürücüler gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.877 sürücüler haberi bulunmuştur. Tüm sürücüler haberleri aşağıda listelenmiştir.
1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kapalı yollar kaçta açılacak? Bugün İstanbul’da yollar ne zamana kadar kapalı? İstanbul Valiliği 1 Mayıs kapalı yollar haritası
1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kapalı yollar kaçta açılacak? Bugün İstanbul’da yollar ne zamana kadar kapalı? İstanbul Valiliği 1 Mayıs kapalı yollar haritası 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı. Trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar açıklandı. İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamaya göre; "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" etkinlikleri kapsamında karayolu trafiğine kapatılacak yollarda kısıtlama uygulamaları saat 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşım ağlarındaki kısıtlama uygulamaları saat 05.30 itibariyle başlatılacak. Peki, 1 Mayıs kapalı yollar ne zaman açılacak, bugün işçi bayramı nedeniyle kapalı yollar saat kaçta açılacak?
1.05.2024 Gündem
Bolu dağı tüneli uzatılıyor! Temmuz ayında inşaatı başlıyor
Bolu dağı tüneli uzatılıyor! Temmuz ayında inşaatı başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bolu Dağı Tüneli’nin heyelanlara karşı güçlendirilmesine yönelik 2. Etap çalışmalarının temmuz ayında başlayacağını açıkladı.
1.05.2024 Ekonomi
İTO sanayiciye arsa önerecek! Yeni sistem kuruluyor
İTO sanayiciye arsa önerecek! Yeni sistem kuruluyor İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, “İstanbul'da sanayi arsası konusunda bir çalışma yapıyoruz. Şöyle bir hedefimiz var. İstanbul'da sanayi arsası satın almak artık çok kolay değil. Var olan çok pahalı. Biz bütün Trakya'yı, Çanakkale, Bursa, Sakarya ve bütün çevredeki Organize Sanayi Bölgeleri'ni canlı izleyen, OSB radarı gibi çalışacak bir sistem kurguluyoruz” dedi.
22.04.2024 Ekonomi
Uzman isim uyardı! Sürücüye selektörle radar uyarısı suç mu?
Uzman isim uyardı! Sürücüye selektörle radar uyarısı suç mu? Düzce'de Ramazan Bayramı tatili sırasında trafik polislerince yapılan, radar hız uygulamasını diğer sürücülere selektör yaparak haber veren 66 sürücüye idari para cezası uygulandı. Sosyal medyada tartışılan konuyla ilgili Adli Bilirkişi Dr. İbrahim Can, "Selektör yapmak bir işaretleşme aracı değildir. Deniz fenerlerindeki gibi bir mantıkla kullanmak doğru değildir" dedi.
15.04.2024 Gündem
Bayram sonrası tatilcilerin dönüş yolculuğu devam ediyor! İşte yollardaki son durum
Bayram sonrası tatilcilerin dönüş yolculuğu devam ediyor! İşte yollardaki son durum 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin bitimine 1 gün kala tatilcilerin kente dönüş yolculuğu sürüyor. Tekirdağ'dan İstanbul yönüne doğru araç yoğunluğu artarken yetkililer yoğunluğun yarın da artarak sürmesinin beklendiğini belirtti. Burdur- Ankara D-650 karayolunda da zaman zaman yoğunluk yaşandı.
13.04.2024 Gündem
Köprü ve otoyollar kaç gün ücretsiz? Bugün yollar bedava mı, 13 Nisan yollar ücretsiz mi?
Köprü ve otoyollar kaç gün ücretsiz? Bugün yollar bedava mı, 13 Nisan yollar ücretsiz mi? 13 Nisan yollar ücretsiz mi, bugün yollar bedava mı? Bayram nedeniyle köprü ve otoyolların ücretsiz olması nedeniyle geri dönüş yoluna giren vatandaşlar bugün yolların ücretli olup olmadığını sorguluyor. Ramazan Bayramı 10 Nisan Çarşamba günü başladı.
13.04.2024 Yaşam
Tatilcilerin dönüş çilesi başladı! Birçok noktada yoğunluk yaşanıyor
Tatilcilerin dönüş çilesi başladı! Birçok noktada yoğunluk yaşanıyor 9 günlük Ramazan Bayramı sebebiyle memleketlerine ve tatil bölgelerine giden tatilcilerin dönüş yolculuğu başladı. TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde akıcı yoğunluk yaşanıyor.
12.04.2024 Gündem
Bayram öncesi oto sanayilerde yoğunluk
Bayram öncesi oto sanayilerde yoğunluk Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala Çankırı’da tatil için başka şehirlere gitmek için yola çıkacak vatandaşlar oto sanayilerde yoğunluk oluşturdu.
6.04.2024 Gündem
Bayram öncesi Bolu geçişinde akıcı yoğunluk
Bayram öncesi Bolu geçişinde akıcı yoğunluk Ramazan Bayramı tatili öncesi yola çıkanlar, Anadolu Otoyolu’nun Bolu geçişinde akıcı yoğunluğa neden oldu. Trafik yoğunluğu, Ankara yönünde yaşanırken, İstanbul yönü ise boş kaldı.
6.04.2024 Gündem
Günlük 100-200 lira kazanan gençler, cam silmeye devam ediyor! "Çocuklarıma da bu işi yaptıracağım"
Günlük 100-200 lira kazanan gençler, cam silmeye devam ediyor! "Çocuklarıma da bu işi yaptıracağım" Adana’da trafik ışıklarında “cam silme” bahanesiyle sürücülere zor anlar yaşatıp zorla para alan gençler, sürücüleri rahatsız etmeye devam ediyor. Cam silen şahıslar ise günlük 100-200 lira kazandıklarını, çocuklarına dahi bu işi yaptıracaklarını söyledi.
28.03.2024 Adana
Kadıköy'de trafikte dehşet! Tartıştığı kadına böyle saldırdı
Kadıköy'de trafikte dehşet! Tartıştığı kadına böyle saldırdı Kadıköy'de minibüs şoförü, trafikte tartıştığı kadın sürücüye saldırdı. O anlar, bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı.
23.03.2024 Gündem
Ataşehir’de yol verme tartışması kavgaya dönüştü
Ataşehir’de yol verme tartışması kavgaya dönüştü Ataşehir’de, iki sürücü arasında yol verme nedeniyle çıkan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Çevredeki vatandaşlar tarafları ayırmaya çalışırken o anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
21.03.2024 Gündem
'50 tane dosyam var' diyerek trafikte terör estirdi!
'50 tane dosyam var' diyerek trafikte terör estirdi! Şişli’de kaza yapan sürücüler arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında, "50 tane dosyam var" diyen sürücülerden biri diğerinin üzerine yürüdü. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
20.03.2024 Gündem
Minibüs şoförü yanında eşi ve çocuğu olan otomobil sürücüsüne beyzbol sopasıyla saldırdı
Minibüs şoförü yanında eşi ve çocuğu olan otomobil sürücüsüne beyzbol sopasıyla saldırdı Gaziosmanpaşa'da bir minibüs şoförü ve otomobil sürücüsü arasında yaşanan tartışma beyzbol sopalı saldırıya dönüştü. Minibüs şoförünün sopayla saldırdığı anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Saldırının ardından harekete geçen polis ekipleri minibüsün çalışma ruhsatını iptal etti
19.03.2024 Gündem
Doğu'ya kış geri geldi, kar kalınlığı 15 santimi aştı
Doğu'ya kış geri geldi, kar kalınlığı 15 santimi aştı Bingöl’ün Karlıova ilçesinde kar yağışı etkisini sürdürmeye devam ediyor. Gece saatlerinde başlayan kar ilçenin tamamını beyaza bürüdü, kar kalınlığı 15 santimi aştı.
9.03.2024 Gündem
Adana'ya Mart'ta kar yağdı!
Adana'ya Mart'ta kar yağdı! Adana'da etkili olan sağanak yağış ile yollar suyla dolarken, sürücüler ve vatandaşlar zor anlar yaşadı. Adana'nın yüksek kesimlerdeki kuzey ilçelerinde ise kar yağdı.
6.03.2024 Vatan TV
Adana'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi, yüksek kesimlere kar yağdı
Adana'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi, yüksek kesimlere kar yağdı Adana’da etkili olan sağanak yağış ile yollar suyla dolarken, sürücüler ve vatandaşlar zor anlar yaşadı. Adana'nın yüksek kesimlerdeki kuzey ilçelerinde ise kar yağdı.
7.03.2024 Adana
Adana'da trafik kazası! 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı
Adana'da trafik kazası! 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı Adana'nın Ceyhan ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
29.02.2024 Adana
Aynı saatte aynı sokakta 48 kez ceza kesildi! Mahkemeden karar çıktı
Aynı saatte aynı sokakta 48 kez ceza kesildi! Mahkemeden karar çıktı Esenler’de bazı araç sürücülerine 55. sokakta kural ihlali yaptığı gerekçesiyle defalarca trafik cezası yazıldı. 55. sokağa giden araç sürücüleri konvoy oluşturup, korna çalarak durumu protesto etti.
25.02.2024 Gündem
Meteoroloji uyardı! Okullar bir gün süre ile tatil edildi
Meteoroloji uyardı! Okullar bir gün süre ile tatil edildi Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Şanlıurfa için şiddetli yağış uyarısında bulunmasının ardından il genelinde okullar tatil edildi.
14.02.2024 Gündem
Taksicilerden kabinli araç talebi! Panik butonu yeterli değil
Taksicilerden kabinli araç talebi! Panik butonu yeterli değil İzmir’de taksici Oğuz Erge’nin canice öldürülmesi, Konya’da Ali Osman Gezginç’in yolcusu tarafından bıçaklanması sonrası bu işi senelerdir yapan insanlarla konuştuk. Taksi şoförlerinin güvenliğinin sağlanması için sadece kamera sistemi ve panik butonunun yeterli olmayacağının altını çizen sürücüler, tek bir ağızdan aynı şeyi söyledi.
7.02.2024 Gündem
Sürücüler dikkat! Ehliyeti eski ve yeni olan herkesi ilgilendiriyor, süresi var ceza ödeyebilirsiniz
Sürücüler dikkat! Ehliyeti eski ve yeni olan herkesi ilgilendiriyor, süresi var ceza ödeyebilirsiniz Milyonlarca sürücüyü doğrudan ilgilendiren ehliyet yenileme sürelerine ilişkin son tarih yaklaşıyor. Yoğunluk yaşanmaması için zaman yaymak yerine erkenden ehliyet yenileme işleminin yapılması gerekiyor. Ayrıca ehliyetini yenileyenlerin de sürelere dikkat etmesi ve ceza almaması için yenilemesini zamanında yapması detayı öne çıkıyor.
1.02.2024 Gündem
Şubat ayında trafik sigortası primlerine zam geliyor! Arabası olan herkese uyarı geldi
Şubat ayında trafik sigortası primlerine zam geliyor! Arabası olan herkese uyarı geldi Türkiye'de zorunlu trafik sigortası primlerinde 2024 Şubat ayında yüzde 10'lik bir artış kararı alındı. SEDDK'nın açıklamasına göre, bu değişiklik trafik sigortası maliyetlerini etkileyecek ve sürücüler için yeni bir fiyatlandırma dönemini başlatacak. Konuyla ilgili sigorta şirketi kurucusu Erol Esentürk, önemli açıklamalarda bulundu.
26.01.2024 Ekonomi
Alkollü arkadaşını almaya gelen sürücü de alkollü çıktı! Polisin sabır sınavı kameralara yansıdı
Alkollü arkadaşını almaya gelen sürücü de alkollü çıktı! Polisin sabır sınavı kameralara yansıdı  Bursa’da uygulama yapan polis ekipleri, trafik canavarlarına geçit vermedi. Denetimleri gören bir kamyon sürücüsü uygulama noktasını fark edince aracı yol kenarına park etti. Fakat polis ekiplerinin dikkatinden kaçamayan sürücü ekipleri ikna etmek için dakikalarca uğraşsa da alkolmetreye üflemek zorunda kaldı. 114 promil alkollü çıkan sürücü, "araç bağlanmasın" diye firma sahibi olan arkadaşını aradı. Başka bir kamyonla gelen nakliyat firmasının sahibi de alkollü olunca cezalar peş peşe geldi. Polisin sabır imtihanı kameraya anbean yansıdı. Alkollü nakliyatçılar, polis ayrıldıktan sonra bölgeden yaya olarak geçen bir şahsa da kendilerine laf attığı gerekçesiyle saldırdı.
23.01.2024 Gündem
Araba sahipleri dikkat! Kritik uyarı geldi , ucuz fiyata aldanmayın
Araba sahipleri dikkat! Kritik uyarı geldi , ucuz fiyata aldanmayın  Kış şartlarında araç içindeki suyun donmasını engelleyerek motorun zarar görmesinin önüne geçen, radyatör ve soğutma sistemi içinde oluşabilecek pas, korozyon ve benzeri problemleri önleyerek verimliliği artıran antifrizin yer yıl değiştirilmesi gerektiği belirtiliyor.
18.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sürücüler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sürücüler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.