Sürücü Adayları

Sürücü Adayları

Son dakika sürücü adayları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sürücü adayları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sürücü adayları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sürücü Adayları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sürücü adayları gelişmeleri de dahil olmak üzere 186 sürücü adayları haberi bulunmuştur. Tüm sürücü adayları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ehliyet sınavı ne zaman, hangi gün? Ehliyet sınavı kaç dakika sürüyor? Ehliyet sınavı geçme notu kaç?
Ehliyet sınavı ne zaman, hangi gün? Ehliyet sınavı kaç dakika sürüyor? Ehliyet sınavı geçme notu kaç? Sürücü adayları, ehliyet alabilmek için ehliyet eğitimi kursunun ardından yazılı sınava giriyor. Adayların, direksiyon sınavı aşamasına geçebilmek ve ehliyete hak kazanmak için yazılı sınavda başarılı olmaları gerekiyor. Adaylar, ehliyet sınavı tarihleri ile sınav geçme notu bilgilerini araştırıyor. Peki, Ehliyet sınavı ne zaman, hangi gün? Ehliyet sınavı kaç dakika sürüyor? Ehliyet sınavı geçme notu kaç? Ehliyet yazılı sınavı kaç dakika? Ehliyet sınavı kaç puanla geçilir? İşte detaylar…
8.12.2022 Eğitim
Emniyet kemeri simülasyon eğitimi nedir? Ehliyet simülasyon dersi 2022 nasıl olacak?
Emniyet kemeri simülasyon eğitimi nedir? Ehliyet simülasyon dersi 2022 nasıl olacak? Ehliyet eğitimi simülasyonu nasıl olacak, Emniyet kemeri simülasyon eğitimi nedir? Milli Eğitim Bakanlığı Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Yönetmeliğinde değişiklik yapıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan kararla sürücü adaylarına, sertifika sınıfı ayrımı yapılmaksızın ve direksiyon eğitimine başlamadan önce emniyet kemeri takma alışkanlığı kazandırmak adına emniyet kemeri simülasyon eğitimi verilecek. Söz konusu gelişmenin ardından Emniyet kemeri simülasyon eğitimi nedir? sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
20.09.2022 Gündem
Epilepsi hastalarının ehliyet alma kriterleri kolaylaştırıldı
Epilepsi hastalarının ehliyet alma kriterleri kolaylaştırıldı Sürücü adaylarında aranacak sağlık şartlarına ilişkin yönetmelikte yapılan değişiklikle epilepsi hastalarının nöbet geçirmediklerini belgelemeleri gereken süre düşürüldü, en fazla iki antiepileptik ilaç kullananların da ehliyet alabilmeleri sağlandı.
30.09.2021 Sağlık
Ehliyet sınavı ne zaman, ertelendi mi? Sınav kaç dk sürüyor, soru sayısı kaç, sonuçlar nereden öğreniliyor?
Ehliyet sınavı ne zaman, ertelendi mi? Sınav kaç dk sürüyor, soru sayısı kaç, sonuçlar nereden öğreniliyor? Ehliyet sınavları ertelendi mi? sorusunun yanıtı koronavirüs salgını kapsamında hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının ilan edilmesiyle merak ediliyordu. Ehliyet almak isteyenlere müjde MEB tarafından verildi. Milli Eğitim Bakanlığınca, ehliyet, gemi adamı ve pilot lisansı almak isteyenlere yönelik kurslar ile özel çeşitli kurslardan yeterli altyapıya sahip olanların, teorik dersleri uzaktan öğretim yoluyla yapabilecekleri açıklandı. Peki, ehliyet sınavı ne zaman? Ehliyet sınavı kaç dakika, kaç soru soruluyor, sonuçlar nereden öğreniliyor? İşte merak edilenler…
16.12.2020 Gündem
Direksiyon sınavı ne zaman? Ekim ayı direksiyon sınavı tarihleri...
Direksiyon sınavı ne zaman? Ekim ayı direksiyon sınavı tarihleri... Ehliyet sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından ehliyet almak için son aşama olan direksiyon sınavı tarihleri adaylar tarafından merak ediliyor. Sınav sonuçlarını öğrenen ve baraj puanını geçen adaylar, direksiyon sınavı için hazırlıklarına başladı. Peki, Direksiyon sınavları ne zaman? Ekim ayı direksiyon sınavı tarihleri...
19.10.2020 Eğitim
Ehliyet sınav sonuçları nasıl öğrenilir? 2020 Ehliyet Sınavı sorgulama ve e-sınav ehliyet sınavı sonuçları!
Ehliyet sınav sonuçları nasıl öğrenilir? 2020 Ehliyet Sınavı sorgulama ve e-sınav ehliyet sınavı sonuçları! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ehliyet sınavı sonuçları internette merak edilen konuların başında geliyor. MEB tarafından elektronik ortamda gerçekleştirilen e-sınav sonuçları da sürücü adayları tarafından araştırılıyor. Peki, Ehliyet sınav sonuçları nasıl öğrenilir? 2020 Ehliyet Sınavı sorgulama ve e-sınav ehliyet sınavı sonuçları...
5.10.2020 Eğitim
Ehliyet sınavı ne zaman? Ehliyet sınavı başvuruları nasıl yapılır?
Ehliyet sınavı ne zaman? Ehliyet sınavı başvuruları nasıl yapılır? Corona virüs nedeniyle teorik sınavlar, direksiyon sınavları ve eğitimler ertelenmişti. Normalleşme ile birlikte Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ertelenen sınavlarla ilgili yeni takvimi paylaşmıştı. Ehliyet almak isteyen pek çok kişi ehliyet sınavı ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, ehliyet sınavı ne zaman? Ehliyet sınavı başvuruları nasıl yapılır? İşte sürücü adaylarının merak ettiği ehliyet sınavı tarihi...
23.06.2020 Gündem
Ehliyet ile ilgili yeni düzenleme! Artık...
Ehliyet ile ilgili yeni düzenleme! Artık... Arabası olan ya da araba alacak herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Resmi Gazete'de yayımlanan değişiklik ile dış temsilciliklere yapılacak sürücü belgesi başvurularında, başvuru sahibinin ikamet ettiği ülkeden aldığı, sürücü olmasında engel bulunmadığına dair sağlık raporu geçerli kabul edilecek. Ayrıca sağlık raporları ile ilgili de değişiklik yapıldı.
13.06.2020 Otomobil
Ticari araç kullanacaklara kolaylık
Ticari araç kullanacaklara kolaylık “Karayolları Trafik Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” Resmi Gazete'de yayımlandı. Sürücü adaylarının psiko-teknik değerlendirme raporu, e-imza ile düzenlenecek.
27.03.2020 Otomobil
Ehliyette yeni dönem!
Ehliyette yeni dönem! Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Karadağ, yeni yayımlanan Sağlık Raporları Usul ve Esasları Hakkında Yönerge'yle ehliyet alacak ya da yeniletecek kişilerin boy ve kilolarını beyan etmesi gerektiğini belirterek, "Gerek devlet hastaneleri gerekse de sağlık kuruluşlarında bu raporları düzenleyen hekim arkadaşlarımızın bu yeni gelişmeyi göz önünde bulundurarak kişilerin boy ve kilolarına bakmaları ve vücut kitle indeksi 33'ün üzerinde olan her kişiden bir polisomnografi (uyku takip testi) istemeleri gerekiyor" dedi.
22.11.2019 Gündem
İstanbul'da hamile kadına dehşeti yaşatan magandayla ilgili yeni gelişme
İstanbul'da hamile kadına dehşeti yaşatan magandayla ilgili yeni gelişme Pendik'te hamile kadının bulunduğu araca saldıran 2 kişi polis merkezindeki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Pendik'te içinde hamile kadının bulunduğu araca saldırı olayına ilişkin ifadesine başvurulan 2 şüpheli tutuklanmaları talebiyle hakimliğe sevk edildi.
8.07.2019 Yaşam
Ehliyette e-sınav dönemi
Ehliyette e-sınav dönemi Ehliyet sınavında yeni döneme girildi. Yılın belirli dönemlerinde olan klasik ehliyet sınavları, yeni dönemde yerini e-sınavlara bırakacak. Elektronik ortamlarda dokunmatik bilgisayarlar aracılığıyla gerçekleştirilecek olan ehliyet sınavları, içerik olarak klasik sınavlarla aynı olacak. İşte, e-sınav hakkında merak edilenler...
10.01.2019 Yaşam
Bakan açıkladı! Sağlık raporlarında yeni dönem
Bakan açıkladı! Sağlık raporlarında yeni dönem Sağlık Bakanı Koca, "Mevzuat haricinde sağlık raporu tanzimi yapılmaması için gerekli düzenlemelere başlanmıştır. Rapor sayısı azaltılacak ve raporlar standart hale getirilecek" dedi.
7.01.2019 Gündem
Ehliyet sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? 2018/MTSKS-4
Ehliyet sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? 2018/MTSKS-4 Ehliyet sınavı 20 Ekim'de gerçekleşti hemen sonrasında ise sonuçlar merak edilmeye başladı. Ehliyet sınavına katılan sürücü adaylarının gözü MEB'ten gelecek açıklamaya çevrildi. Peki ehliyet sınavı sonuçları için tarih belli oldu mu?
7.11.2018 Gündem
Ehliyet sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak?
Ehliyet sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? Ehliyet sınavı 20 Ekim'de gerçekleşti. Sürücü adayları bu tarihten itibaren Ehliyet sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merakla araştırmaya başladı. Peki MEB ehliyet sınav sonuçlarının hangi tarihte açıklanacağını duyurdu mu?
31.10.2018 Gündem
Ehliyet sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? Sınav itirazları...
Ehliyet sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? Sınav itirazları... Ehliyet sınavı 20 Ekim'de gerçekleştikten sonra adayların gözü MEB'e çevrildi. Sürücü adayları katıldığı ehliyet sınavından geçip geçmediğini ne zaman ve nasıl sorgulayabilecek? Ehliyet sınavı itirazları nasıl yapılır?
31.10.2018 Gündem
Ehliyet sınavı sonuçları ne zaman belli olacak?
Ehliyet sınavı sonuçları ne zaman belli olacak? Ehliyet sınavı 20 Ekim'de gerçekleşti. Sürücü adayları katıldıkları ehliyet sınavından sonra gözlerini MEB'e çevirdi. Peki ehliyet sınavının sonuçları hangi tarihte açıklanacak? En az kaç puan almak gerekir? İşte merak edilen bilgiler...
22.10.2018 Gündem
Ehliyet sınavı ne zaman? MEB ehliyet sınavı tarihleri
Ehliyet sınavı ne zaman? MEB ehliyet sınavı tarihleri Ehliyet sınavı için geri sayım başladı. Sürücü adayları ehliyet alabilmek için sınavda ter dökecek. Peki MEB ehliyet sınavı tarihleri nasıl? Ehliyet alabilmek için gerekli belgeler neler? İşte merak edilen tüm ayrıntılar...
18.10.2018 Gündem
Ehliyet sınavı ne zaman yapılacak? 2018 ehliyet sınavı tarihleri
Ehliyet sınavı ne zaman yapılacak? 2018 ehliyet sınavı tarihleri Ehliyet sınavı ne zaman sorusu sürücü adayları tarafından araştırılmaya devam ediyor. MEB tarafından yılda beş kez düzenlenen Ehliyet sınavının ilk üçü tamamlandı.Şoför adayları yeni sınavın hangi tarihte yapılacağını merak ediyor. Peki Ehliyet sınavı ne zaman yapılacak?
11.10.2018 Gündem
Joker operasyonu! Ehliyet alamayanlar için...
Joker operasyonu! Ehliyet alamayanlar için... Mersin'de ehliyet sınavlarında başarısız olan şahıslara sahte belgeler hazırlayarak 'joker' tabir edilen kişilerin sınavlara girmesini sağladıkları iddiasıyla 2 şüpheli tutuklandı.
7.10.2018 Gündem
Ehliyet sınavı saat kaçta yapılacak? 2018 Ehliyet sınavı tarihleri
Ehliyet sınavı saat kaçta yapılacak? 2018 Ehliyet sınavı tarihleri 2018 Ehliyet sınavı bugün saat kaçta yapılacak? Sürücü belgesi almak isteyen adaylar sınavın saat kaçta yapılacağını merak ediyor. İşte ehliyet sınavı hakkında merak edilen bilgiler...
4.08.2018 Gündem
Ehliyet sınav sonuçları açıklandı! 23 Aralık ehliyet sınav sonucu sorgulama...
Ehliyet sınav sonuçları açıklandı! 23 Aralık ehliyet sınav sonucu sorgulama... Ehliyet sınav sonuçları açıklandı. 23 Aralık tarihinde gerçekleşen ehliyet sınav sonucunun bugün açıklanacağı belirtilmişti, MEB resmi sitesinde duyuru yapıldı. Heyecanlı bekleyişte olan adaylar ehliyet sınav sonuçlarını kolayca sorgulayabilecek. İşte ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
Ehliyet sınav sonuçları açıklandı mı? (23 Aralık 2017 Ehliyet sınavı)
Ehliyet sınav sonuçları açıklandı mı? (23 Aralık 2017 Ehliyet sınavı) Ehliyet sınav sonuçları için geri sayım sürüyor. Binlerce sürücü adayı ehliyet sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyorlar. İşte Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan ehliyet sınav sonuçları açıklaması...
29.09.2021 Gündem
Ehliyet sınavı ne zaman yapılacak? MEB açıkladı...
Ehliyet sınavı ne zaman yapılacak? MEB açıkladı... Ehliyet sınavı için geri sayım sürüyor. Binlerce sürücü adayı ehliyet sınavının ne zaman yapılacağını merak ediyor. İşte ehliyet sınavına dair merak edilen soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem
Ehliyet sınavı hangi tarihte yapılacak?
Ehliyet sınavı hangi tarihte yapılacak? Ehliyet sınav tarihi için geri sayım sürüyor. Binlerce sürücü adayı ehliyet sınavlarının hangi tarihte yapılacağını oldukça merak ediyorlar. İşte ehliyet sınavına ilişkin merak edilen soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sürücü Adayları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sürücü adayları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.