Suriye Devlet Televizyonu

Suriye Devlet Televizyonu

Son dakika Suriye Devlet Televizyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Suriye Devlet Televizyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Suriye Devlet Televizyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suriye Devlet Televizyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suriye devlet televizyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 374 suriye devlet televizyonu haberi bulunmuştur. Tüm suriye devlet televizyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Suriye devlet televizyonu: İsrail helikopterleri saldırı düzenledi
Suriye devlet televizyonu: İsrail helikopterleri saldırı düzenledi Güneydeki üç ayrı noktadaki askeri hedeflerin vurulduğunu duyuran televizyon, üç yaralı olduğunu izleyicilerine aktardı.
28.02.2020 Gündem
Dünyayı sarsan görüntü! Amerikan ve Rus askerleri...
Dünyayı sarsan görüntü! Amerikan ve Rus askerleri... Devriye gezen Rus aracının geçişini engelleyen Amerikan zırhlısının görüntüleri, şok etkisi yarattı.
20.02.2020 Dünya
Son dakika... Şam'da patlama!
Son dakika... Şam'da patlama! Suriye Devlet Televizyonu'nun son dakika olarak bildirdiği haberine göre Rus Büyükelçiliği yakınında bir patlama meydana geldi.
24.01.2019 Dünya
Son dakika... Lazkiye'de patlama! Çok sayıda yaralı...
Son dakika... Lazkiye'de patlama! Çok sayıda yaralı... Suriye Devlet Televizyonu'nun geçtiği son dakika bilgisine göre, Lazkiye'de bomba yüklü araç patlatıldı. Çok sayıda yaralı var.
23.01.2019 Dünya
Son dakika... Rusya açıkladı! İsrail...
Son dakika... Rusya açıkladı! İsrail... Rus Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada, İsrail'in Suriye'ye yaptığı hava saldırısında doğrudan 2 sivil uçağın hedeflendiği bildirildi.
26.12.2018 Dünya
Son dakika... İsrail, uçağı düşürdü!
Son dakika... İsrail, uçağı düşürdü! İsrail'den gelen son dakika haberlerine göre İsrail, "ülke sınırlarına girmeye çalışan bir Suriye savaş uçağının düşürüldüğünü" duyurdu.
24.07.2018 Dünya
Son dakika... Esad'a şok! ABD vurdu!
Son dakika... Esad'a şok! ABD vurdu! Suriye'den son dakika haberleri geliyor... Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, Ebu Kemal ile Tanf arasındaki Iraklı gruplar ve Suriye askeri mevzilerine saldırı yapıldığını bildirdi.
18.06.2018 Dünya
Son dakika... Tanklar dizildi! 'Bu doğrudan savaş...'
Son dakika... Tanklar dizildi! 'Bu doğrudan savaş...' Orat Doğu'da giderek artan İran-İsrail gerilimi Suriye'de sıcak çatışma halini aldı. İsrail, Suriye'deki İranlı milis güçlerini Golan Tepeleri'ne roket saldırısı düzenlemekle suçlayıp gece boyu Suriye'deki İran yanlısı milislerin mevzilerini hedef aldı. Suriye'de İran'a ait 50'den fazla hedefin vurulduğu ifade ediliyor.
10.05.2018 Dünya
11 gün sonra kimyasal  kanıtı bulunacak mı?
11 gün sonra kimyasal kanıtı bulunacak mı? Ahmet Üzümcü’nün başkanlığını yaptığı Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü (OPCW) uzmanları 11 gün önce Suriye’nin Duma kentinde 78 kişinin hayatını kaybettiği kimyasal saldırıyı incelemek için dün bölgeye ulaştı
18.04.2018 Dünya
Suriye'den ilk açıklama: Üsler boşaltılmıştı, 3 yaralı var
Suriye'den ilk açıklama: Üsler boşaltılmıştı, 3 yaralı var ABD'nin operasyon için düğmeye basmasının ardından Suriye'den "Saldırı uluslararası hukuka aykırı. Üsler boşaltılmıştı, 3 yaralı var" açıklaması geldi.
14.04.2018 Dünya
Son dakika! Suriye Devlet Televizyonu böyle duyurdu
Son dakika! Suriye Devlet Televizyonu böyle duyurdu Suriye Devlet Televizyonu; Şam'a yönelik yapılan füze saldırılarında 13 füzenin hava savunma sistemleri tarafından etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
14.04.2018 Dünya
'Son muhalif grup da teslim oluyor'
'Son muhalif grup da teslim oluyor' Suriye devlet medyası ve gazeteleri, Doğu Guta'da kalan son muhalif grup Ceyş-ül İslam'ın (İslam Ordusu) teslim olma yönünde Suriye ile anlaşmaya vardığını öne sürdü.
2.04.2018 Dünya
Son dakika... 12 bin sivil hükümet tarafına geçti
Son dakika... 12 bin sivil hükümet tarafına geçti Suriye'de Doğu Guta'dan 12 binden fazla kişi hükümetin elinde bulundurduğu topraklara geçti. Ayrıca Suriye ordusunun Doğu Guta'da Hamriyah kasabasını ele geçirmek üzere olduğu, ordunun kasabaya girişleri durdurduğu belirtiliyor.
15.03.2018 Dünya
Son dakika: Emir verildi! Anında vurulacaklar
Son dakika: Emir verildi! Anında vurulacaklar Afrin'e ilerlemek isteyen Esad yanlısı milislere karşı, TSK'ya emir verildi. Her tür hareketlenme anında vurulacak. Afrin planlarına da hız verildi. Kısa sürede kara kuşatması hedefleniyor.
22.02.2018 Gündem
Esad’ın milisleri Fırtına’ya tutuldu!
Esad’ın milisleri Fırtına’ya tutuldu! Suriye devlet televizyonu, kendilerine ‘halk güçleri’ diyen milislerin Afrin’e giriş görüntülerini yayınladı. Fırtına obüsleri, milislerin girdiği bölgeye 4 kez uyarı atışı yaptı. Milisler, top atışlarının ardından geri çekildi
20.02.2018 Gündem
Son dakika... Afrin'e girmek isteyen terörist gruplar geri çekildi!
Son dakika... Afrin'e girmek isteyen terörist gruplar geri çekildi! Afrin'deki güvenilir kaynaklar, rejim destekçisi terörist grupların YPG/PKK-DEAŞ'a destek için bölgeye girerek ilerlemeye çalıştığını bildirdi. Terörist gruplar uyarı amaçlı topçu ateşine maruz kalmaları üzerine Afrin'den çıkarak uzaklaşmak zorunda kaldı.
20.02.2018 Dünya
Esad’dan skandal hamle!
Esad’dan skandal hamle! Suriye devlet televizyonu El İhbariye, Suriye ordusunun YPG ile varılan anlaşma uyarınca kısa süre içerisinde Afrin’e gireceğini açıkladı
19.02.2018 Dünya
Son dakika: Erdoğan'dan Afrin uyarısı: Suriye bu yola girerse...
Son dakika: Erdoğan'dan Afrin uyarısı: Suriye bu yola girerse... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika Afrin uyarısı geldi. 'Esad güçleri YPG ile anlaştı ve Afrin'e girdi' iddialarıyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Zeytin Dalı Harekatı planlandığı şekilde devam edecek. Suriye bu yola girerse sonuçları olur" dedi.
19.02.2018 Gündem
Esad rejiminin Afrin'e girmesi operasyonu nasıl etkiler?
Esad rejiminin Afrin'e girmesi operasyonu nasıl etkiler? Zeytin Dalı Harekâtı'nı ve bölgeyi yakından takip eden isimler, Esad'ı destekleyen güçlerin Afrin şehir merkezine girmesini ve böyle bir adımın operasyon sürecini nasıl etkileyeceğini değerlendi.
19.02.2018 Gündem
Son dakika... Terör örgütünden Afrin iddialarına yalanlama
Son dakika... Terör örgütünden Afrin iddialarına yalanlama Suriye Devlet Televizyonu rejim yanlısı güçlerin bir kaç saate kadar Afrin'e gireceğini duyurdu. Terör örgütü PYD/PKK, Zeytin Dalı Harekatı ile 70'ten fazla noktanın kontrolünü kaybedince köşeye sıkışmış halde Esad rejiminin Afrin'e girmesi için görüşmelere hız vermişti. Ancak Terörö örgütü YPG'nin Afrin sözcüsü Brusk Haseke, Suriye ordusunun Afrin'e gireceği iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
19.02.2018 Dünya
Suriye İsrail uçaklarına müdahale etti
Suriye İsrail uçaklarına müdahale etti Keşif uçaklarıyla Suriye sınırından içeri girme girişiminde bulunan İsrail'e Suriye savaş uçakları müdahale etti.
15.02.2018 Dünya
Son dakika... Savaş çıkacak! İsrail saldırdı! İran...
Son dakika... Savaş çıkacak! İsrail saldırdı! İran... Orta Doğu karıştı... Son dakika haberleri peş peşe geliyor... İsrail ordusu İran'a ait bir İHA'yı düşürdü, Suriye'den fırlatılan füzeler İsrail'in kuzeyinde sirenleri alarma geçirdi. Suriyeli askeri kaynaklar, füze savunma sisteminin birden fazla uçağı düşürdüğünü duyurdu. Kendini jetten fırlatan pilotlardan birinin durumu ciddi. Sınır bölgesinde yaşayanlar çok sayıda patlama sesi duyduklarını bildirdi. İsrail F-16'sının düşürülmesine misilleme olarak büyük bir saldırı başlattı.
10.02.2018 Dünya
Gece yarısı petrol savaşı
Gece yarısı petrol savaşı Suriye ordusu 500 kişilik bir güç ve ağır silahlarla Deyrizor’daki Kuşam petrol kuyularını almak için operasyon yaptı. ABD askerleri saldırıyı püskürtüp, Esad güçlerini vurdu
8.02.2018 Gündem
Suriye'deki hedefler F-16’lar tarafından vurulacak
Suriye'deki hedefler F-16’lar tarafından vurulacak TSK, Afrin planını meskûn mahal çatışmasına göre revize etti. İlk etapta ciddi mukavemet olmayacağı, teröristlerin içeri çekilip bombalı tuzaklara başvuracağı düşünülüyor. Rusya ile hava sahası kullanımında uzlaşılmazsa, jetler lazerle işaretli hedefleri sınırdan vuracak. F-16’lar, 50 kilometre içeriyi HGK ve LGK bombalarıyla “sıfır hata”yla vurabiliyor.
19.01.2018 Gündem
Son dakika haberi: Dört bir yandan saldırıya geçtiler! Esad...
Son dakika haberi: Dört bir yandan saldırıya geçtiler! Esad... Son dakika haberi: Rus Savunma Bakanlığı, Rusya donanmasına ait bir fırkateynin Deyr ez Zor'u kurtarma operasyonu kapsamında Suriye'deki IŞİD hedeflerini Kalibr füzeleriyle vurduğunu duyurdu. Suriye devlet televizyonu ise ordu ve müttefiki birliklerin Deyr ez Zor ilinin merkezindeki IŞİD kuşatmasını kırdıklarını duyurdu.
5.09.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Suriye Devlet Televizyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suriye devlet televizyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.