Süreç Film

Süreç Film

Son dakika süreç film haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan süreç film ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını süreç film haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süreç Film

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süreç film gelişmeleri de dahil olmak üzere 604 süreç film haberi bulunmuştur. Tüm süreç film haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkan ve Somer aşkında mutlu son! Üç Kız Kardeş'te muhteşem final
Türkan ve Somer aşkında mutlu son! Üç Kız Kardeş'te muhteşem final Kanal D’nin üç sezondur ekranda olan, sıcak ve samimi hikayesi ile izleyicilerin gönlünü fetheden dizisi Üç Kız Kardeş, final yapmaya hazırlanıyor.
3.05.2024 Magazin
Kanal D'nin yeni dizisi Yalan konusu nedir? Yalan dizisi oyuncuları kimler?
Kanal D'nin yeni dizisi Yalan konusu nedir? Yalan dizisi oyuncuları kimler? Yalan dizisi Kanal D'de başlıyor. Aslıhan Güner ve Feyyaz Duman'ın başrollerinde yer aldığı Süreç Film imzalı Yalan dizisinin yönetmenliğini Hakan İnan yapıyor. İzleyiciler yayınlanan ilk tanıtımın arından "Yalan dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte, Kanal D'nin yeni dizisi Yalan oyuncuları, konusu ve diziye dair tüm merak edilenler.
1.05.2024 Magazin
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır İnci Taneleri ve Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu gibi kaliteli yapımları izleyici ile buluşturan Kanal D, projelerine bir yenisini daha ekledi. Yakında seyirci ile buluşmaya hazırlanan yeni dizi Yalan’ın ilk tanıtım filmi izleyici ile buluştu.
26.04.2024 Magazin
Özgü Kaya tatil pozlarıyla olay yarattı!
Özgü Kaya tatil pozlarıyla olay yarattı! 'Üç Kız Kardeş'te 'Türkan' karakterine hayat veren Özgü Kaya, dizinin sezon arası vermesinin ardından tatile çıktı. Amsterdam ve Brüksel'e giden güzel oyuncu, tatil karelerini takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmedi. Kaya'nın paylaşımları takipçilerinden yoğun ilgi gördü.
25.06.2023 Magazin
Üç Kız Kardeş yine zirvede!
Üç Kız Kardeş yine zirvede! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın çok satılan romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 52’nci bölümüyle Total kategoride 4.91 reyting ve yüzde 14.21 izlenme payı, Ab’de 3.88 reyting ve yüzde12.58 izlenme payı alarak günün en çok izlenen dizisi oldu.
7.06.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş yine zirvede!
Üç Kız Kardeş yine zirvede! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın çok satılan romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 49’uncu bölümüyle yine zirvede yer aldı. Dizinin ekrana gelen yeni bölümü Total kategoride 5.26 reyting ve yüzde 13.47 izlenme payı alarak günün en çok izlenen dizisi oldu.
10.05.2023 Magazin
'Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer boşandı!
'Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer boşandı! Kanal D’nin, yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi 'Üç Kız Kardeş', 49'uncu bölümüyle de izleyiciden tam not aldı. Türkan'ın, Somer ile Mine'nin fotoğraflarını mahkemeye delil olarak sunması yeni bölüme damga vurdu. Türkan ve Somer'in kısa süreli evliliği tek celsede bitti.
10.05.2023 Magazin
'Üç Kız Kardeş'in kadrosuna sürpriz isim katılıyor!
'Üç Kız Kardeş'in kadrosuna sürpriz isim katılıyor! İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan, Kanal D ekranında salı akşamlarına damga vuran 'Üç Kız Kardeş' dizisinin oyuncu kadrosu büyümeye devam ediyor.
8.05.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş yine zirvede…
Üç Kız Kardeş yine zirvede… Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın çok satılan romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 48’inci bölümüyle yine zirvede yer aldı. Dizinin ekrana gelen yeni bölümü Total kategoride 5.14 reyting ve yüzde 13.86 izlenme payı alarak günün en çok izlenen dizisi oldu. İ
3.05.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş yine zirvede yer aldı!
Üç Kız Kardeş yine zirvede yer aldı! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın çok satılan romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 47’nci bölümüyle yine zirvede yer aldı
26.04.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş ’in Türkan’ı Özgü Kaya bu kez de sesiyle izleyicileri mest edecek!
Üç Kız Kardeş ’in Türkan’ı Özgü Kaya bu kez de sesiyle izleyicileri mest edecek! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş yine çok izlenecek bir bölümle ekrana geliyor.
16.04.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş'ten aşk kokan tanıtım!
Üç Kız Kardeş'ten aşk kokan tanıtım! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 45’inci bölümüyle yine zirvede yer aldı. Yeni bölüm tanıtımında Türkan kötü günleri geride bırakıyor.
12.04.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş ekrana gelen yeni bölümü ile yine çok izlendi!
Üç Kız Kardeş ekrana gelen yeni bölümü ile yine çok izlendi! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, ekrana gelen yeni bölümü ile yine salı akşamının gündemi oldu. Dizinin yayınlanan 44’üncü bölümü izleyiciden tam not aldı.
5.04.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş dizisine sürpriz konuk!
Üç Kız Kardeş dizisine sürpriz konuk! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş’e Seda Aydoğan konuk oluyor.
3.04.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş yine zirvede yer aldı!
Üç Kız Kardeş yine zirvede yer aldı! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 40’ıncı bölümüyle total’de 5.99 reyting, 14.95 izlenme payı ile günün en çok izlenen dizi oldu.
8.03.2023 Televizyon
Ekranın Üç Kız Kardeş'inden samimi açıklamalar!
Ekranın Üç Kız Kardeş'inden samimi açıklamalar! Kanal D’nin, yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran Üç Kız Kardeş isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş reyting rekorları kırmaya devam ediyor.
7.03.2023 Magazin
'Üç Kız Kardeş' setinden eğlenceli kareler!
'Üç Kız Kardeş' setinden eğlenceli kareler! Kanal D’nin İclal Aydın’ın aynı isimli kitabından uyarlanan sevilen dizisi 'Üç Kız Kardeş'’in başarısı devam ederken, kamera arkasından yeni fotoğraflar paylaşıldı. 'Üç Kız Kardeş' yeni bölümleri ile her salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.
5.03.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş'ten duygusal fragman! Türkan, Somer’den vazgeçiyor
Üç Kız Kardeş'ten duygusal fragman! Türkan, Somer’den vazgeçiyor Üç Kız Kardeş'in yeni bölüm fragmanı yayınladı. Salı akşamlarına damga vuran Üç Kız Kardeş’in yeni bölümüne duygusal anlar damga vuracak. Türkan, verdiği sözden geri dönmüyor ve Somer'den vazgeçiyor.
2.03.2023 Televizyon
“Üç Kız Kardeş” yeni bölümü ile ekrana geliyor!
“Üç Kız Kardeş” yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, yeni bölümü ile ekrana geliyor.
20.02.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş tanıtımına Gülden Karaböcek şarkısı damga vurdu!
Üç Kız Kardeş tanıtımına Gülden Karaböcek şarkısı damga vurdu! Kanal D’nin salı akşamları ekrana gelen, yapımını Süreç Film’in üstlendiği dizisi Üç Kız Kardeş ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Dizinin dün akşam yayınlanan yeni bölüm tanıtımında kullanılan Gülden Karaböcek’in ‘’Kırılsın Ellerim’’ isimli şarkısı tanıtıma damga vurdu.
1.02.2023 Televizyon
Türkan hamile olduğunu söyleyecek mi?
Türkan hamile olduğunu söyleyecek mi? Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, Her salı akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi Üç Kız Kardeş, temposu yüksek bir bölümle ekrana geliyor.
31.01.2023 Televizyon
Somer ve Türkan aşkında kara bulutlar dolaşıyor!
Somer ve Türkan aşkında kara bulutlar dolaşıyor! Kanal D’nin salı akşamları ekrana gelen, yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği dizisi Üç Kız Kardeş 37’nci bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Somer’in Türkan’dan ayrılmak istemesi tanıtıma damga vururken yeni bölümde ikilinin arasında neler yaşanacağı merakla bekleniyor.
29.01.2023 Televizyon
'Üç Kız Kardeş'te Somer-Türkan aşkında kara bulutlar!
'Üç Kız Kardeş'te Somer-Türkan aşkında kara bulutlar! Kanal D’nin salı akşamları ekrana gelen 'Üç Kız Kardeş’ dizisinin merakla beklenen 37'nci bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Türkan'ın Rüçhan'a karşı olan tavrını gören Somer çok sinirlenir ve sinirini Türkan'dan çıkarır. Türkan hamilelik haberini verecekken, Somer'in kendisinden boşanmak istediğini duyunca adeta şok olur.
28.01.2023 Magazin
Üç Kız Kardeş’e taze kan! Ünlü oyuncu kadroya katıldı
Üç Kız Kardeş’e taze kan! Ünlü oyuncu kadroya katıldı Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş’in oyuncu kadrosu büyümeye devam ediyor. Diziye bu kez ünlü oyuncu Serhat Parıl dahil oldu. Parıl dizide Engin karakterine hayat verecek.
24.01.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş setinden renkli kareler paylaşıldı!
Üç Kız Kardeş setinden renkli kareler paylaşıldı! Kanal D’nin her salı akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan, çekimleri Ayvalık’ta gerçekleşen, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş setinden eğlenceli kareler paylaşıldı.
17.01.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Süreç Film ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süreç film haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.