Süper Kupa Finali

Süper Kupa Finali

Son dakika Süper kupa finali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Süper kupa finali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Süper kupa finali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süper Kupa Finali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süper kupa finali gelişmeleri de dahil olmak üzere 471 süper kupa finali haberi bulunmuştur. Tüm süper kupa finali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Kupa finali dünya basınında gündem oldu: Türkiye'de eşi görülmedik sahneler
Süper Kupa finali dünya basınında gündem oldu: Türkiye'de eşi görülmedik sahneler Galatasaray, Süper Kupa'nın finalinde Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesi dış basında geniş yankı uyandırdı.
8.04.2024 Şampiy10
Fenerbahçe neden U19 ile Süper Kupa maçına çıkıyor? Fenerbahçe sahaya çıkmazsa ne ceza alırdı?
Fenerbahçe neden U19 ile Süper Kupa maçına çıkıyor? Fenerbahçe sahaya çıkmazsa ne ceza alırdı? Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa final maçının yankıları sürüyor. 2023 Turkcell Süper Kupa finali öncesi takımların son durumları merak ediliyor. UEFA Konferans Ligi çeyrek final maçı nedeniyle müsabakanın ertelenmesini isteyen Fenerbahçe, Süper Kupa finalinin ertelenmemesi nedeniyle Galatasaray maçına U19 takımıyla çıkacak. Peki Fenerbahçe neden Süper Kupa maçına U19 ile çıkıyor? Fenerbahçe maça çıkmazsa ne ceza alırdı? İşte detaylar...
7.04.2024 Fenerbahçe
Süper Kupa ertelendi mi? Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa finali tatil mi edildi? Şimdi ne olacak?
Süper Kupa ertelendi mi? Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa finali tatil mi edildi? Şimdi ne olacak? Süper Kupa final maçında son dakika gelişmesi: Geçtiğimiz yılın şampiyonu Galatasaray ve Türkiye Kupası sahibi Fenerbahçe'nin karşı karşıya geldiği 2023 Turkcell Süper Kupa final maçı Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanıyor. Maça U19 kadrosuyla 9 kişi çıkan Fenerbahçe, 3 oyuncusunun sakatlık sebebiyle çıkması sonra 6 kişi kalması planlanıyor. Bu durumda Futbol Disiplin Kuralları'na göre bir takım 6 kişi kaldığında maç tatil ediliyor. Peki Süper Kupa maçı ertelendi mi? FB GS Süper Kupa maçı tatil mi edildi? İşte detaylar...
7.04.2024 Fenerbahçe
Flaş Süper Kupa detayı: Süper Kupa maçı ertelenirse (maç tatil olursa) ne olacak? Fenerbahçe 6 kişi kalırsa kurallar ne diyor?
Flaş Süper Kupa detayı: Süper Kupa maçı ertelenirse (maç tatil olursa) ne olacak? Fenerbahçe 6 kişi kalırsa kurallar ne diyor? Süper Kupa finali bu akşam Fenerbahçe Galatasaray arasında oynanacak. Maça U19 takımıyla çıkacak olan Fenerbahçe'de takım içinde flaş detaylar ortaya çıktı. U19 oyuncularının akşam 18:30 sularında Şanlıurfa'da olması bekleniyor. Final maçında takımın başında İsmail Kartal'ın yerine çıkacak isim de belli oldu. Ancak Süper Kupa maçının ertelenmesi durumda hangi senaryoların yaşanacağı merak konusu oldu. İşte 7 Nisan Süper Kupa finali öncesi dikkat çeken detaylar...
7.04.2024 Fenerbahçe
Dursun Özbek'ten Süper Kupa açıklaması: Keşke Fenerbahçe de burada olsa
Dursun Özbek'ten Süper Kupa açıklaması: Keşke Fenerbahçe de burada olsa Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa maçı için gittiği Urfa'da açıklamalarda bulundu.
6.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe U19 oyuncuları kimler? Süper Kupa finalinde Fenerbahçe'nin U19 kadrosunda kimler var?
Fenerbahçe U19 oyuncuları kimler? Süper Kupa finalinde Fenerbahçe'nin U19 kadrosunda kimler var? Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa finali için geri sayım başladı. Uzun süredir kamuoyunu meşgul eden Süper Kupa finali Şanlıurfa'da 7 Nisan 2024 Pazar günü oynanacak. Fenerbahçe'nin finale çıkacağı U19 oyuncuları merak edilip araştırılmya başlandı. Peki Fenerbahçe U19 takımında kimler var?
6.04.2024 Fenerbahçe
Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe'ye yıldızlarından müjdeli haber!
Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe'ye yıldızlarından müjdeli haber! UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Olympiakos ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürürken yıldızlarından müjdeli haber geldi.
6.04.2024 Fenerbahçe
Adnan Öztürk'ten Fenerbahçe önerisi: Galatasaray 10-0 yense ne olacak?
Adnan Öztürk'ten Fenerbahçe önerisi: Galatasaray 10-0 yense ne olacak? Galatasaray Kulübü'nün eski başkan yardımcısı Adnan Öztürk, Fenerbahçe'nin Süper Kupa kararıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
5.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray yönetiminden Süper Kupa için prim kararı
Galatasaray yönetiminden Süper Kupa için prim kararı Galatasaray'da gözler Süper Kupa'ya çevrildi. Sarı-kırmızılı yönetim normal bir Süper Kupa Finali gibi oyunculara prim açıklayacak.
5.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'dan Süper Kupa için TFF'ye beklenmedik talep!
Galatasaray'dan Süper Kupa için TFF'ye beklenmedik talep! 7 Nisan'da Fenerbahçe ile oynanması planlanan Süper Kupa maçı için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray; yabancı hakem fikrine sıcak bakarken, VAR hakeminin de yabancı olması isteğinde bulundu.
4.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa ceza alacak mı?
Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa ceza alacak mı? Fenerbahçe'de tarihi kongre sona erdi ve kararlar verildi. Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylar, TFF'nin geç gelen disiplin sevkleri ve Süper Lig'de yaşanan gelişmelerin ardından sarı lacivertliler ligden çekilme hakkında resmi açıklama yapıldı. Fenerbahçe kongre üyeleri, yapılan oylama sonrasında dört madde için yönetim kuruluna tam yetki verdi. Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa nasıl bir ceza alacak? U19 takımı ile çıkabilir mi? İşte oluşabilecek yaptırımlar...
3.04.2024 Fenerbahçe
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finali öncesi flaş gelişmeler yaşanıyor. Dev derbi öncesi yabancı hakem gündeme geldi.
30.03.2024 Süper Lig
Milli ara en çok Fenerbahçe'ye yaradı! Yıldızlar geri dönüyor
Milli ara en çok Fenerbahçe'ye yaradı! Yıldızlar geri dönüyor Sarı-Lacivertli futbolcular özellikle Trabzonspor maçı sonrasında birleşti, birbirlerine sezon sonu için sözler verdi. Lige verilen milli ara da Fenerbahçe’deki sakat oyunculara yaradı. İşte detaylar...
27.03.2024 Fenerbahçe
Süper Kupa finali ertelenecek mi? TFF kararı ne zaman açıklayacak, Süper Kupa finali ne zaman, Galatasaray Fenerbahçe süper kupa maçı ertelendi mi?
Süper Kupa finali ertelenecek mi? TFF kararı ne zaman açıklayacak, Süper Kupa finali ne zaman, Galatasaray Fenerbahçe süper kupa maçı ertelendi mi? Süper Kupa finali ertelenecek mi? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Kupa tarihi hakkında açıklamada bulundu. Büyükekşi, Fenerbahçe'den talep geldiğini ve bunu değerlendirdiklerini söyledi.
22.03.2024 Şampiy10
Süper Kupa bilet fiyatları ne kadar? Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa biletleri satışa çıktı mı?
Süper Kupa bilet fiyatları ne kadar? Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa biletleri satışa çıktı mı? Süper Kupa finali için geri sayım başladı. Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Galatasaray ile ZTK şampiyonu Fenerbahçe'nin karşı karşıya geleceği Süper Kupa maçı öncesi taraftarların "Süper Kupa bilet fiyatı ne kadar?" sorusu için araştırmalar başladı. İşte, 2024 Süper Kupa bilet fiyatları ile maçın ve tarihi ve saatine dair detaylar...
5.03.2024 Futbol
MHP lideri Bahçeli: Rejim sorunu yoktur, olması düşünülemez
MHP lideri Bahçeli: Rejim sorunu yoktur, olması düşünülemez MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde "Liderlik ve Siyaset Okulu 19. Dönem Sertifika Töreni"nde açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Türkiye Cumhuriyeti'nin rejim sorunu, müesses nizamıyla ilgili farklı bir arayışı yoktur. Olması da düşünülemez" dedi. Bahçeli, "Süper Kupa finalinin oynanması için Riyad'ın neden seçildiği ve protokole neden uyulmadığı bir muammadır. Riyad krizine dahil olan kim varsa kuru özür ile muafiyet kazanamaz" ifadelerini kullandı.
6.01.2024 Gündem
Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak? İşte o tarih
Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak? İşte o tarih Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan Galatasaray - Fenerbahçe maçı ileri bir tarihe ertelenmişti. Dev maçın ne zaman oynanacağı merak konusu olurken Süper Kupa’nın akıbeti netleşmeye başladı. Maçın oynanacağı tarih için 2 ihtimal bulunuyor. İşte detaylar...
1.01.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Süper Kupa açıklaması
Fenerbahçe'den Süper Kupa açıklaması Fenerbahçe Kulübü, ertelenen Süper Kupa maçı süresince yaşananlar üzerine açıklama yayınladı.
31.12.2023 Fenerbahçe
Suudi Arabistan'da ne oldu? Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden açıklama
Suudi Arabistan'da ne oldu? Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden açıklama Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Turkcell Süper Kupa maçının ertelenmesine giden süreçte yaşananlarla ilgili açıklama geldi.
30.12.2023 Gündem
Atatürk'ün Suudi kralına yazdığı mektup gerçek mi, Atatürk Suudi kralına telgraf gönderdi mi?
Atatürk'ün Suudi kralına yazdığı mektup gerçek mi, Atatürk Suudi kralına telgraf gönderdi mi? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa Finali ertelendi. Fenerbahçe ve Galatasaray maça Atatürk tişörtü ile çıkmak istemiş fakat Suudi Arabistan yönetiminin buna izin vermediği belirtilmişti. İddialar birbirini kovalarken sosyal medyada da “Atatürk'ün Suudi kralına yazdığı mektup” isimli gönderi dolaşmaya başladı. Söz konusu mektupta Atatürk'ün 1930'larda Suudi Kralı İbn Suud'a "Hazreti Muhammed'in türbesini yıkmaya kalkarsan ordumu tepene gönderirim" yazdığı iddia edildi. Paylaşımları gören vatandaşlar Atatürk'ün Suud kralına çektiği telgraf gerçek mi, Atatürk Suudi kralına telgraf gönderdi mi? Gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Peki, Atatürk'ün Suudi kralına yazdığı mektup gerçek mi?
30.12.2023 Gündem
Galatasaray Fenerbahçe maçı iptal mi? 29 Aralık Süper Kupa maçı oynanacak mı, Fenerbahçe Galatasaray maça çıkacak mı? Süper Kupa maçı iptal mi oldu?
Galatasaray Fenerbahçe maçı iptal mi? 29 Aralık Süper Kupa maçı oynanacak mı, Fenerbahçe Galatasaray maça çıkacak mı? Süper Kupa maçı iptal mi oldu? 2022-23 sezonunda Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray ile Türkiye Kupası'nı kazanan Fenerbahçe, bu akşam Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynanacak Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa Finali öncesi pankart krizi iddiası sonrası TFF açıklama yaptı. Peki, Galatasaray Fenerbahçe maçı iptal mi oldu? Fenerbahçe maça çıkacak mı, FB GS maçı iptal mi? Fenerbahçe Galatasaray maçı ertelendi mi?
29.12.2023 Şampiy10
Taraftarlar Misli’de Süper Kupa’ya ne oynuyor? Fenerbahçe taraftarının tercihi şaşırttı… Beşiktaş ve Trabzonsporlular aynı takımın kazanacağını düşünüyor…
Taraftarlar Misli’de Süper Kupa’ya ne oynuyor? Fenerbahçe taraftarının tercihi şaşırttı… Beşiktaş ve Trabzonsporlular aynı takımın kazanacağını düşünüyor… Tüm Türkiye’nin gözü kulağı bu akşam saat 20.45’te oynanacak Süper Kupa finalinde olacak. Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da yer alan 25.000 kapasiteli Al-Awwal Park Stadyumu’nda oynanacak mücadele aynı zamanda 50. Süper Kupa finaline sahne olacak. Yurt dışındaki 5. Süper Kupa finali olacak dev derbide iki ekip de Süper Kupa hasretini sonlandırmak istiyor. Galatasaray en son 2019’da bu kupayı kaldırırken; Fenerbahçe ise bu kupayı en son 2014 yılında kazandı.
29.12.2023 İddaa
Süper Kupa öncesi transfer patladı! Fenerbahçe yeni yıldıza İstanbul'dan ev bakıyor
Süper Kupa öncesi transfer patladı! Fenerbahçe yeni yıldıza İstanbul'dan ev bakıyor Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Yılın son günlerinde Fenerbahçe'den sıcak haberler geliyor. Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok canlı yayında sarı-lacivertli takımın yeni transferi hakkında bilgi verdi. Süper Kupa finali hakkında konuşan Ok, kadroda olmayan yıldız ismin devre arasında ayrılacağını duyurdu. İşte detaylar...
29.12.2023 Fenerbahçe
Galatasaray'da işler karıştı! Sacha Boey, Ziyech kadroda yok! Süper Kupa öncesi kriz
Galatasaray'da işler karıştı! Sacha Boey, Ziyech kadroda yok! Süper Kupa öncesi kriz Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yarın Riyad’da yapılacak Turkcell Süper Kupa finali bir fırsata dönüşebilir. Transfer piyasasını altüst eden harcamalarıyla dikkat çeken Suudi Arabistan kulüplerinin, başta Ziyech olmak üzere bazı sarı-kırmızılı futbolcuları mercek altına alacağı öğrenildi. Bu arada final öncesi Mauro Icardi ile ilgili sürpriz gelişme yaşandı. Öte yandan kritik maç öncesi Sacha Boey, Ziyech ile ilgili kötü haber geldi. İşte detaylar...
28.12.2023 Galatasaray
Ali Koç'a transferde kötü haber! Yıldız forvet resti çekti: Fenerbahçe'yi istemiyorum
Ali Koç'a transferde kötü haber! Yıldız forvet resti çekti: Fenerbahçe'yi istemiyorum Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Süper Kupa Finali'nde Galatasaray ile karşılaşacak Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Devre arasında Batshuayi ile yollarını ayırmaya hazırlanan sarı lacivertliler yıldız oyuncunun boşluğunu yıldız forvet ile dolduracaktı. İngiltere'den transferle ilgili kötü haber geldi. İşte detaylar...
28.12.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Süper Kupa Finali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süper kupa finali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.