Sünnet Düğünü

Sünnet Düğünü

Son dakika sünnet düğünü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sünnet düğünü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sünnet düğünü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sünnet Düğünü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sünnet düğünü gelişmeleri de dahil olmak üzere 148 sünnet düğünü haberi bulunmuştur. Tüm sünnet düğünü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Avcılar'daki sünnet düğünü konvoyu driftçilerine 63 bin lira ceza
Avcılar'daki sünnet düğünü konvoyu driftçilerine 63 bin lira ceza Avcılar'da bir sünnet düğünü konvoyunda drift yaparak trafiği tehlikeye soktukları belirlenen 3 sürücü gözaltına alındı. 3 sürücünün de ehliyetlerine 60 gün süreyle el konulurken, toplam 63 bin 285 TL para cezası kesildi.
16.05.2023 Yaşam
Sünnet düğününe giden soluğu hastanede aldı!
Sünnet düğününe giden soluğu hastanede aldı! Bursa'nın İnegöl ilçesinde sünnet düğününde verilen tavuklu pilavdan zehirlenen 200'de fazla kişi hastanelerde tedavi altına alındı.
24.07.2022 Yaşam
Evli milyonlarca çifti ilgilendiriyor! Miras ile ilgili flaş karar
Evli milyonlarca çifti ilgilendiriyor! Miras ile ilgili flaş karar Eşlerden birine miras kalması durumunda boşanma esnasında bu miras mal paylaşımına dahil edilebilir mi? Merak edilen soru cevap buldu. Yargıtay konuya ilişkin çok önemli bir karara imza attı.
23.07.2022 Gündem
Balıkesir'de sünnet düğünü kana bulandı: 3 ölü, 5 yaralı
Balıkesir'de sünnet düğünü kana bulandı: 3 ölü, 5 yaralı Balıkesir'in Bigadiç ilçesine bağlı kırsal Güvemçetmi mahallesinde gerçekleşen sünnet düğününde, aralarında husumet bulunan 2 aile üyelerinin karıştığı silahlı kavgada, 3 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
16.07.2022 Yaşam
Adıyaman Valisi'nin makam aracı, şehidin oğluna sünnet arabası oldu
Adıyaman Valisi'nin makam aracı, şehidin oğluna sünnet arabası oldu Mardin'in Nusaybin ilçesindeki terör saldırısında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Kılınç’ın sünnet olan oğlu Muhammed Eymen'in sünnet aracı, Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar'ın makam aracı oldu.
26.06.2022 Yaşam
Sünnet faciası: 4 yaşındaki çocuğun cinsel organı kesildi
Sünnet faciası: 4 yaşındaki çocuğun cinsel organı kesildi Kahramanmaraş’ta 4 yaşındayken sünnet sırasında cinsel organı kesilen çocuk tedavi için İstanbul’a nakledildi. Tedaviye ilişkin konuşan Doç. Dr. Süleyman Çelebi, “Bu bir sünnet faciası kesinlikle, sünnet basit bir işlem olarak görülmemeli. Penisinin duvarından tama yakın kesilmiş, gövdesinden zarar gördüğü içinde ağızdan bir doku alarak normal bir penis dokusu elde ettik. İşeme kanalını da düzelttik. Cinsel hayatta en fazla etkilenen bölge, tabi ki bunun etkisi olacaktır” dedi.
23.05.2022 Yaşam
Para iadesi kararı! Asıl bedelin yüzde 20 fazlası ödenecek
Para iadesi kararı! Asıl bedelin yüzde 20 fazlası ödenecek Para iadesi kararı çıktı! Bedelin yüzde 20 fazlası ile iade edilecek. 7 bin 200 TL ödenecek. Emsal niteliğinde karar. Balıkesir'de yaşayan Emre Erden, tarihi önceden planlı olan oğullarının sünnet düğününü, pandemi sürecine rast gelmesinden dolayı ileri bir tarihe aldırmak istedi. Anlaşıp kaporasını verdiği düğün salonunun sahibi 10 bin TL ilave para isteyince Erden, anlaşmayı iptal ettirip kapora iadesi istedi. Kaporasını alamayan Erden, avukatı ile konuyu yargıya taşıdı. Tüketici Mahkemesi, asıl alacağına ilave, yüzde 20'si oranında icra inkar tazminatıyla toplam 7 bin 200 TL’nin Emre Erden’e ödenmesine karar verdi. Avukat Fırat Karayaka, bu kararın emsal olacağını söyledi.
14.07.2021 Gündem
Balıkesir'de bir kişi sünnet düğünündekilere silahla ateş açtı: 2 ölü, 8 yaralı
Balıkesir'de bir kişi sünnet düğünündekilere silahla ateş açtı: 2 ölü, 8 yaralı Balıkesir'in merkez Altıeylül ilçesinde bir kişinin, sünnet düğününe katılanlara silahla ateş etmesi sonucu 2 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı.
12.07.2021 Gündem
Sünnet için hangi yaş uygun?
Sünnet için hangi yaş uygun? Çocuklarda sünnetin 0-6 ay arasında yapılması gerektiğini vurgulayan uzmanlar, bu zaman diliminde yapılamıyorsa 6 yaştan sonraya bırakılmasını öneriyor. Uzmanlar, uzayan sürecin kaygı artışına yol açması nedeniyle kardeşler arasındaki yaş farkının 1’den fazla olması durumunda büyük çocuğun bekletilmemesi gerektiğini belirtiyor. Ailelere çocukta kaygı ve korkuyu artıracak söylemlerde bulunmamaları uyarısında bulunan uzmanlar, sünnet sürecinin gerçekçi biçimde anlatılmasını tavsiye ediyor.
25.06.2021 Sağlık
Düğünler açılacak mı? Düğün, nikah serbest olacak mı? 17 Mayıs düğün salonları açılacak mı?
Düğünler açılacak mı? Düğün, nikah serbest olacak mı? 17 Mayıs düğün salonları açılacak mı? Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de koronavirüs tedbirleri uygulanmaya devam ediyor ve bu kapsamda uygulana tam kapanma süreci sona eriyor. Evlilik hayali kuran ve evlenmek isteyen çiftler tarafından en çok sorgulanan konular arasında 'Düğünler ne zaman açılacak? Düğün, nikah serbest olacak mı? 17 Mayıs düğün salonları açılacak mı?' yer alıyor. İşte en çok merak edilen soruların yanıtları...
16.05.2021 Gündem
Sünnet düğününde ortalık karıştı! Ölü ve yaralılar var
Sünnet düğününde ortalık karıştı! Ölü ve yaralılar var Adana'da sünnet düğününde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1i polis 2 kişi de yaralandı.
13.03.2021 Yaşam
Miras kararı! Faizi ile ödenecek
Miras kararı! Faizi ile ödenecek Miras ile ilgili önemli karar! Faizi ile birlikte ödenmesine karar verildi. Pek çok kişiyi ilgilendiriyor. Yargıtay emsal oluşturacak bir karara imza attı. Kayınpederinden kalan mirası satıp ortak hesaba yatıran çift bir süre sonra boşandı. Çiftlerden biri evliyken ortak hesaptan paranın eşi tarafından çekildiğini ve hoyratça harcandığını ayrıldıkları için de babasının mirasını eşinden talep etti. Yargıtay ise damada tüm mirası faiziyle birlikte ödemesini hükmetti.
22.01.2021 Gündem
Düğün yasağı ne zaman kalkacak? Düğün salonları kuralları nelerdir?
Düğün yasağı ne zaman kalkacak? Düğün salonları kuralları nelerdir? İçişleri Bakanlığı gönderdiği düğün genelgesiyle; 81 ilde nişan, kına, sünnet düğünü gibi etkinlikleri kısıtlanmış, nikah şeklindeki düğünlere ise saat sınırlamasını getirmişti. Düğün yapmak isteyen vatandaşlar ise düğün kısıtlamalarına yönelik açıklamaları ve gelişmeleri yakından takip ediyor. Düğün yasakları ne zaman kalkacak? Düğünler ne zaman başlayacak? Düğünler hakkındaki son gelişmeler ve Düğün salon genelgesine göre düğün salonlarında uyulacak kurallar...
8.10.2020 Gündem
Düğün yasağı gelen iller hangileri, yasak tüm illerde mi var? 65 yaş üstü 15 yaş altı düğün yasağı var mı?
Düğün yasağı gelen iller hangileri, yasak tüm illerde mi var? 65 yaş üstü 15 yaş altı düğün yasağı var mı? Düğün yasağı hangi illerde var? Düğünler hangi illerde yasaklandı? soruları gündemdeki yerini soruyor. İçişleri Bakanlığı geçtiğimiz günlerde 81 il için Düğün Genelgesi yayımladı. Genelgede koronavirüs sebebiyle nişan, kına, düğünlerde kısıtlama yapıldı. Genelgenin yayımlanmasının ardından düğün arifesinde olan ve düğün yapmayı düşünen vatandaşlar düğünlerin kına ve nişanların nasıl olacağını merak edip, araştırmaya başladı. Öte yandan bazı illerde düğünlere yasak getirildi. Peki, Hangi illerde düğünler yasaklandı?
24.09.2020 Gündem
İstanbul Valiliği duyurdu: Hepsi yasaklandı
İstanbul Valiliği duyurdu: Hepsi yasaklandı İstanbul İl Hıfzıssıhha Meclisi toplantısında alınan karar gereği, İstanbul Boğazı'nda yat ve teknelerde nişan, kına ve düğün etkinlikleri ile açık havadaki konser ve festivaller corona virüs tedbirleri kapsamında yasaklandı.
11.09.2020 Gündem
5 yıldızlı oteller düğünlere devam ediyor! Yasakları hiçe saydılar
5 yıldızlı oteller düğünlere devam ediyor! Yasakları hiçe saydılar Corona virüs tedbirleri kapsamında getirilen düğün yasağı, düğün salonları ve sokak düğünlerinde uygulanırken 5 yıldızlı oteller, ‘nikah’ maskesiyle düğünlere devam ediyor. Yüzlerce insanın sağlığı riske atılıyor.
8.09.2020 Yaşam
Düğün için ödenen para geri alınabilir mi?
Düğün için ödenen para geri alınabilir mi? Düğün salonu işletmecileri ve tüketiciler, İçişleri Bakanlığı’nın aldığı ‘düğün ve nikah gibi organizasyonlar en fazla 1 saat içinde tamamlanacak’ kararının ardından karşı karşıya geldi. Bazı hukukçular karar öncesinde düğün yapmak için ödenen ücretlerin tüketici tarafından geri alınacağını ifade ederken, bazıları ise 1 saatlik organizasyon hakkı olduğu için ücret iadesinin zor olabileceğine dikkat çekiyor.
4.09.2020 Gündem
Bolu Valiliği açıkladı! Toplu etkinlikler yasaklandı
Bolu Valiliği açıkladı! Toplu etkinlikler yasaklandı Bolu Valiliği İl Hıfzısıhha Meclisi'nce koronavirüse karşı yeni tedbirler alındı. Tedbirler kapsamında nişan, kına gecesi, sünnet düğünü ve asker uğurlaması gibi toplu etkinlikler yasaklandı. Düğünlerin yalnızca nikah merasimi şeklinde yapılması ve en fazla 1 saat sürmesi kararlaştırıldı.
3.09.2020 Gündem
Düğünler iptal mi? İçişleri Bakanlığı düğün genelgesi yayımladı! Düğünler nasıl olacak?
Düğünler iptal mi? İçişleri Bakanlığı düğün genelgesi yayımladı! Düğünler nasıl olacak? Düğünler yasaklandı mı? Düğünler iptal mi oldu? İçişleri Bakanlığı, korona virüs tedbirleri kapsamında daha önce 14 ilde izin verilmeyen sokak, köy düğünü, sünnet düğünü, kına gecesi, nişan vb. gibi etkinlikler ile ilgili yeni bir düğün genelgesi yayımladı. Peki, düğünler nasıl olacak? Düğün yasakları ne zaman gelecek? İçişleri Bakanlığı düğün genelgesi 2020…
3.09.2020 Gündem
81 ilde düğün yasağı mı var, yasak hangi illerde? Düğün yasakları ne zaman başlıyor, 4 Eylül mü? İçişleri Bakanlığı düğün genelgesi…
81 ilde düğün yasağı mı var, yasak hangi illerde? Düğün yasakları ne zaman başlıyor, 4 Eylül mü? İçişleri Bakanlığı düğün genelgesi… Düğünler yasaklandı mı? Düğün yasakları hangi illerde var? Soruları günün en çok aranan sorularından oldu. İçişleri Bakanlığı, korona virüs tedbirleri kapsamında daha önce 14 ilde izin verilmeyen sokak, köy düğünü, sünnet düğünü, kına gecesi, nişan vb. gibi etkinliklerin ülke genelinde yasaklandığını tarihi açıkladı. Düğün yasakları ne zaman başlıyor? İşte İçişleri Bakanlığı 81 il düğün genelgesi…
3.09.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! 81 ile yeni genelge
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! 81 ile yeni genelge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "Kovid-19 Tedbirleri" konulu ek genelge gönderdi. Genelgeyle, 14 ilde izin verilmeyen sokak/köy düğünü, sünnet düğünü, kına gecesi, nişan gibi etkinlikler cumadan itibaren ülke genelinde uygulanacak. Düğünler nikah merasimi şeklinde yapılabilecek, düğün ve nikahlar en fazla 1 saatte tamamlanacak. Nikahlarda oyun oynanması ve dans edilmesine, toplu yemek dahil olmak üzere her türlü yiyecek-içecek servisi/ikramı yapılmasına izin verilmeyecek. Düğünler nikah merasimi şeklinde yapılabilecek, düğün ve nikahlar en fazla 1 saatte tamamlanacak.
2.09.2020 Gündem
Konya'da düğün ve toplu organizasyonlara Kovid-19 sınırlaması
Konya'da düğün ve toplu organizasyonlara Kovid-19 sınırlaması Konya'da kafe, restoran, lokanta, çay bahçesi gibi işletmelerde düğün, nişan gibi organizasyonlarla toplu halde yapılacak doğum günü, akraba ziyareti, altın günü gibi tüm etkinliklere yasaklama getirildi.
1.09.2020 Gündem
Vali Yerlikaya yeni düğün tedbirlerinin yürürlüğe girdiğini açıkladı
Vali Yerlikaya yeni düğün tedbirlerinin yürürlüğe girdiğini açıkladı Son dakika açıklaması geldi. Bugün yürürlüğe girdi, artık yasak. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'da corona virüs tedbirleri kapsamında düğünlerde alınacak yeni önlemlerin yürürlüğe girdiğini açıkladı. Kapalı alanlarda nişan, kına gecesi ve sünnet düğünü yapılamayacak sadece açık alanlarda yapabilecek. Düğün ve nikâh merasimleri ise kapalı ve açık alanlarda yapılabilecek.
31.08.2020 Gündem
Yasaklar yarın başlıyor! İstanbul'da yapılamayacak
Yasaklar yarın başlıyor! İstanbul'da yapılamayacak Koronavirüs salgınında son günlerde görülen artış üzerine İstanbul Valiliği, kapalı alanlarda sünnet düğünü, kına gecesi, nişan ve benzeri etkinlikleri yasakladı.
30.08.2020 Gündem
İstanbul’da düğünler iptal mi? İstanbul Valiliği düğün genelgesi!
İstanbul’da düğünler iptal mi? İstanbul Valiliği düğün genelgesi! İstanbul'da düğünler yasak mı? Sünnet düğünü, kına eğlencelerine yasaklandı mı? soruları yoğun bir şekilde soruluyor. Koronavirüs vakalarında hızlı bir artışın yaşanması gözleri sosyal mesafelerin aşıldığı düğünlere çevirdi. Düğün, kısa, sünnet düğünü eğlencelerinde mesafe-maske kurallarına uyulmaması nedeniyle birçok ilde olduğu gibi çeşitli kısıtlama kararları alındı. Peki, düğünler yasaklandı mı? Düğüler ve kına geceleri nasıl olacak nasıl olacak?
29.08.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sünnet Düğünü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sünnet düğünü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.