Suna Yıldızoğlu

Suna Yıldızoğlu

Son dakika suna yıldızoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan suna yıldızoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını suna yıldızoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suna Yıldızoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suna yıldızoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 40 suna yıldızoğlu haberi bulunmuştur. Tüm suna yıldızoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdal Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı! Sanat dünyası yasa boğuldu
Erdal Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı! Sanat dünyası yasa boğuldu İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nde balet ve koreograf olarak görev yapan 57 yaşındaki Erdal Uğurlu, hayatını kaybetti. Uğurlu'nun ölümü televizyon ve sanat dünyasının ünlülerini yasa boğdu. Pek çok ünlü isim, acı haber sonrasında üzüntülerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi. Uğurlu, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen törenin ardından Taksim Camii'nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.
12.12.2022 Magazin
Yasemin Allen'den özel açıklamalar: Dünya güzeli, nazar değsin istemem!
Yasemin Allen'den özel açıklamalar: Dünya güzeli, nazar değsin istemem! Annesi Suna Yıldızoğlu'nun izinden giderek kariyerinde oyunculuğu seçen Yasemin Allen, uzun süredir Türkiye ve İngiltere arasında mekik dokumuş, son olarak Türkiye'ye yerleşmişti. Meslektaşı Tolga Güleç ile adı aşk iddialarına karışan Allen'dan özel hayatıyla ilgili açıklama geldi.
1.04.2022 Magazin
Yasemin Allen trafikte ceza yedi
Yasemin Allen trafikte ceza yedi Oyuncu Yasemin Allen, önceki gün Bebek'te aracıyla seyir halindeyken trafik uygulamasına takıldı.
1.07.2021 Magazin
Suna Yıldızoğlu'nun acı günü! Önce babası şimdi de...
Suna Yıldızoğlu'nun acı günü! Önce babası şimdi de... Oyuncu Suna Yıldızoğlu'nun annesi hayatını kaybetti. Yıldızoğlu'nun geçtiğimiz ayda babası vefat etmişti.
29.12.2020 Magazin
Suna Yıldızoğlu'nun acı günü
Suna Yıldızoğlu'nun acı günü Ünlü oyuncu Suna Yıldızoğlu babasını kaybetti.
16.11.2020 Magazin
Oyunuyla dikkat çekiyor!
Oyunuyla dikkat çekiyor! Cansel Elçin, başrolü usta oyuncu Reha Özcan ve Alican Altun ile paylaştığı tiyatro oyunu ‘Çıplak Vatandaşlar’ ile ilgi görmeye devam ediyor.
2.12.2019 Kültür Sanat
Oyuncu Kayhan Yıldızoğlu, hastaneye kaldırıldı
Oyuncu Kayhan Yıldızoğlu, hastaneye kaldırıldı Türk sinema tarihinde pek çok filmde boy gösteren Kayhan Yıldızoğlu, yüksek ateş nedeniyle Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
6.11.2019 Magazin
Yazar olmak için ilk adımı attılar
Yazar olmak için ilk adımı attılar Erbulak Oyunculuk ve Yazarlık Evi’nde eğitim alan 49 öğrenci, önceki akşam özel bir törenle mezun oldu.
27.05.2018 Magazin
Yasemin Kay Allen'in bikinisi olay oldu
Yasemin Kay Allen'in bikinisi olay oldu Oyuncu Yasemin Kay Allen İstanbul'un sisli ve soğuk havasından kaçarak soluğu Malezya'da aldı.
7.05.2018 Magazin
30 yıl sonra yeniden
30 yıl sonra yeniden Yıllarca birçok sinema filminde birlikte rol alan Abdullah Şahin ve Suna Yıldızoğlu 30 yıl sonra “Şaşkın” adlı tiyatro oyunu için bir araya geldi.
18.03.2017 Magazin
'Nice senelere büyük reyiz'
'Nice senelere büyük reyiz' Oyuncu Yasemin Kay Allen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Hollywood yıldızının doğum gününü kutladı.
31.01.2017 Magazin
Yasemin Allen: Dinle ilgisi yoktur!
Yasemin Allen: Dinle ilgisi yoktur! Suna Yıldızoğlu'nun kendisiyle aynı mesleği icra eden oyuncu kızı Yasemin Kay Allen'den yeni yıl gecesi paylaşımı...
23.12.2016 Magazin
İçeri girince bu anonsu yaptılar!
İçeri girince bu anonsu yaptılar! Aslı Enver, sevgilisi Murat Boz’un oynadığı “Dönerse Senindir” filminin galasına katıldı. Enver, içeriye girince görevliler “Lady giriş yaptı” anonslarıyla şaşırttı.
23.12.2016 Magazin
46 Yok Olan dizisi ne zaman final yapacak?
46 Yok Olan dizisi ne zaman final yapacak? Star Tv ekranında yayınlanan 46 Yok Olan dizisinin ne zaman final yapacağı belli oldu. 46 Yok Olan dizisi ekrana gelmeye başladığı günden bu yana reyting kurbanı oldu ve final kararı aldı. İşte 46 Yok Olan dizisi için final tarihi...
25.05.2016 Magazin
Anne-kız aynı dizide
Anne-kız aynı dizide Suna Yıldızoğlu, kızı Yasemin Allen’ın başrolde oynadığı “46 Yok Olan” dizisinin kadrosuna dahil oldu...
16.04.2016 Magazin
Yasemin Allen olduğu gibi...
Yasemin Allen olduğu gibi... Bir konuda anlaşalım: Çok güzel. Bakmaktan alamaz insan kendini; su gibi... O kadar güzel ki, konuşmaya başladığında bir büyü bozulacakmış gibi geliyor insana. Fakat bozulmuyor. Bilakis...
10.04.2015 Magazin
Yasemin Allen kıyameti kopardı!
Yasemin Allen kıyameti kopardı! O mesajı sosyal medyada olay oldu.
2.03.2015 Magazin
‘Tanrıça’ polemiği!
‘Tanrıça’ polemiği! Oyuncu Yasemin Kaya Allen, 60’ıncı yaşını dolduran annesi Suna Yıldızoğlu’nun doğum gününü Instagram’dan “Bu Tanrıça dün 60 yaşına girdi...
27.02.2015 Magazin
Canlı yayında görülmemiş gaf!
Canlı yayında görülmemiş gaf! 'Ben daha t*şaklıyım'
3.11.2014 Magazin
Canlı yayında olay gaf!
Canlı yayında olay gaf! Yeşilçam’ın usta ismi Suna Yıldızoğlu, konuk olduğu Söylemezsem Olmaz programında çok konuşulacak bir gafa imza attı. Canlı yayında gerçekleştirdiği konuşması sırasında 'ben daha t..şaklıyım' demesi stüdyoda bir anda gülüşmelere neden oldu.
21.01.2022 Magazin
2015'in en iddialı dizisi
2015'in en iddialı dizisi Kanal D'nin 27 Temmuz'da final yapacak olan gençlik dizisi "Güneşi Beklerken" ekibi, şimdiden yeni yılın flaş projesini hazırlamaya başladı...
16.07.2014 Magazin
Tek hedefi Oscar
Tek hedefi Oscar Özcan Deniz'in filmi ile büyük hayran kitlesi kazanan Yasemin Allen, kara kalem ve yağlı boya tablolar da yapıyor.
9.02.2014 Magazin
Bir diziden daha aşk çıktı!
Bir diziden daha aşk çıktı! ‘Merhamet’te rol alan İbrahim Çelikkol ile Yasemin Allen’ın ilişkisi sanal âlemde deşifre oldu.
10.12.2013 Magazin
4 bin film ve 17 kanal mahkemelik!
4 bin film ve 17 kanal mahkemelik! 4 bin film için 17 TV kanalı mahkemelik olabilir
17.10.2012 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Suna Yıldızoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suna yıldızoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.