Süleyman Karaçöl

Süleyman Karaçöl

Son dakika SÜLEYMAN KARAÇÖL haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan SÜLEYMAN KARAÇÖL ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını SÜLEYMAN KARAÇÖL haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süleyman Karaçöl

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süleyman karaçöl gelişmeleri de dahil olmak üzere 49 süleyman karaçöl haberi bulunmuştur. Tüm süleyman karaçöl haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selam Tevhid davasında karar!
Selam Tevhid davasında karar! FETÖ'nün "Selam Tevhid" soruşturması kumpası davasında, usulsüz dinleme kararları vermekle suçlanan 55 eski hakim ve savcı hakkında karar açıklandı.
30.06.2021 Gündem
Firari 3 eski hakim ve savcı hakkında kırmızı bülten
Firari 3 eski hakim ve savcı hakkında kırmızı bülten Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY), "Selam Tevhid" soruşturmasında kumpas kurmasıyla ilgili binlerce kişi hakkında usulsüz dinleme kararı vermekle suçlanan 54 eski hakim ve savcının yargılanmasına devam edildi.
18.12.2019 Gündem
MİT açıkladı! Hepsi FETÖ'cü
MİT açıkladı! Hepsi FETÖ'cü MİT, Selam ve Tevhid dosyası raporunu açıkladı. Önemli davalara bakan eski hakim ve savcıların hepsi Bylock kullanıcısı çıktı
29.09.2021 Gündem
Kaçın mesajı Gülen’den
Kaçın mesajı Gülen’den FETÖ’nün 25 Aralık soruşturması kapsamında usulsüz dinleme yapmasına ilişkin eski savcı Muammer Akkaş, hakimler Süleyman Karaçöl ve Menekşe Uyar hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede, Gülen’den talimat alan şüphelilerin hükümeti devirmeyi amaçladıkları belirtildi.
29.09.2021 Gündem
'Haramzade ve Başçalan'ın arkasından hakimler ve savcılar çıktı
'Haramzade ve Başçalan'ın arkasından hakimler ve savcılar çıktı 25 Aralık iddianamesine göre, Twitter'da, Fuatavni hesabından sonra en popüler hesaplar olan Başçalan ve Haramzade hesaplarını hakimler ve savcıların kullandığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Fetullahçı Terör Örgütü firarileri
Fetullahçı Terör Örgütü firarileri FETÖ'ye yönelik dava ve soruşturmalarda haklarında yakalama kararı olan Fetullah Gülen, Emre Uslu, Ekrem Dumanlı, hakim, savcı ve iş adamlarının yanı sıra bazı emniyet müdürleri de firari durumda.
29.09.2021 Gündem
25 Aralık savcısı ve hakimleri hakkında ağırlaştırılmış müebbet istendi
25 Aralık savcısı ve hakimleri hakkında ağırlaştırılmış müebbet istendi 25 Aralık soruşturması kapsamında dinlenen siyasetçiler ve işadamlarının şikayeti üzerine, bu soruşturmanın savcısı Muammer Akkaş ve dinleme kararlarını imzalayan dönemin hakimleri Süleyman Karaçöl ve Menekşe Uyar hakkında iddianame düzenlendi.
29.09.2021 Gündem
54 hakim ve savcıya ‘kumpas’ iddianamesi
54 hakim ve savcıya ‘kumpas’ iddianamesi “Selam Tevhid’de kumpas” soruşturmasında o dönemde görev yapan 54 hakim ve savcı hakkında iddianame hazırlandı. Şüpheliler için ağırlaştırılmış müebbet talep edildi
29.09.2021 Gündem
Meslekle ilişkileri tümüyle kesildi
Meslekle ilişkileri tümüyle kesildi Meslekten ihraç edilen eski savcılar Zekeriya Öz, Celal Kara, Muammer Akkaş, Mehmet Yüzgeç ile hakim Süleyman Karaçöl’ün bu karara ilişkin itirazları HSYK Genel Kurulunca reddedildi...
29.09.2021 Gündem
Zekariya Öz'e kötü haber
Zekariya Öz'e kötü haber Meslekten ihraç edilen eski savcılar Zekeriya Öz, Celal Kara, Muammer Akkaş, Mehmet Yüzgeç ile hakim Süleyman Karaçöl'ün bu karara ilişkin itirazları Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Genel Kurulunca reddedildi. İtiraz süçleri tamamlandığı için bu isimlerin meslekle ilişkileri tümden kesildi.
29.09.2021 Gündem
Yargıya paralel merceği
Yargıya paralel merceği ‘Paralel yapının etkisinde olduğu iddia edilen’ HSYK’da yüzlerce hakim ve savcı hakkında çalışmalar sürerken şimdiye kadar 5 ihraç, 69 görevden uzaklaştırma var.
29.09.2021 Gündem
Savcı Adnan Çimen'in pasaportuna havalimanında el kondu
Savcı Adnan Çimen'in pasaportuna havalimanında el kondu HSYK tarafından açığa alınan ve hakkında yurt dışına çıkış yasağı konulan savcı Adnan Çimen’in Almanya’nın Hamburg şehrine gitmek için Atatürk Havalimanı’ndan çıkışına izin verilmedi. Çimen’in pasaportuna el konuldu.
29.09.2021 Gündem
'Selam Tevhid'de 54 hakim ve savcıya yurt dışına çıkış yasağı
'Selam Tevhid'de 54 hakim ve savcıya yurt dışına çıkış yasağı Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi, "Selam Tevhid'de kumpas" soruşturması kapsamında, 54 hakim ve savcı hakkında "siyasal ve askeri casusluk", "silahlı terör örgütü kurma ve üye olma" ve "Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçlarından yurt dışına çıkış yasağı kararı aldı.
29.09.2021 Gündem
O hakim Silivri’de
O hakim Silivri’de ‘Paralel yapı’dan olmakla suçlanan eski hakim Karaçöl, serbest kaldıktan sonra savcının itirazıyla ikinci kez mahkemeye çıkarıldı ve tutuklandı...
29.09.2021 Gündem
Serbest kalan hakim Karaçöl Kütahya'da gözaltına alındı
Serbest kalan hakim Karaçöl Kütahya'da gözaltına alındı HAKKINDA 'Örgüt kurmak, cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüs etmek' suçlaması bulunan ve geçen 12 Eylül'de Kütahya'da gözaltına alınıp götürüldüğü İstanbul'da serbest bırakılan eski hakim Süleyman Karaçöl, hakkında yeniden yakalama kararı çıkarılınca Kütahya'daki evinde gözaltına alındı...
29.09.2021 Gündem
25 Aralık’ın savcı ve  hakimine tutuklama!
25 Aralık’ın savcı ve hakimine tutuklama! 25 Aralık soruşturmasını yürüten savcı Muammer Akkaş ve hakim Süleyman Karaçöl hakkında ‘darbeye teşebbüs’ ve ‘örgüt kurma’ suçlamaları kapsamında tutuklama amaçlı yakalama kararı çıkarıldı...
29.09.2021 Gündem
Firari eski hakim gözaltına alındı
Firari eski hakim gözaltına alındı Hakim Süleyman Karaçöl Kütahya'da gözaltına alındı
29.09.2021 Gündem
O isimler hakkında flaş karar
O isimler hakkında flaş karar Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından haklarında "örgüt kurma" iddiasıyla soruşturma yürütülen eski savcı Muammer Akkaş ile eski hakim Süleyman Karaçöl ile ilgili Bakırköy 2...
29.09.2021 Gündem
İhraçta geri adım yok
İhraçta geri adım yok Eski savcılar Öz, Kara, Akkaş, Yüzgeç ile hakim Karaçöl’ün meslekten ihraç kararlarının yeniden incelenmesi talepleri, HSYK 2. Dairesi’nce reddedildi
29.09.2021 Gündem
HSYK itirazları reddetti
HSYK itirazları reddetti Eski savcılar Zekeriya Öz, Celal Kara, Muammer Akkaş, Mehmet Yüzgeç ile hakim Süleyman Karaçöl'ün meslekten ihraç kararına yapılan yeniden inceleme talepleri reddedildi.
29.09.2021 Gündem
O hâlâ savcı!
O hâlâ savcı! Yurtdışına kaçan Savcı Öz’e henüz HSYK 2. Dairesi’nin ‘meslekten ihraç’ kararı tebliğ edilmemiş
29.09.2021 Gündem
Zekeriya Öz ve Celal Kara oraya kaçtı
Zekeriya Öz ve Celal Kara oraya kaçtı Artvin Valisi Kemal Cirit, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından haklarında "örgüt kurma" iddiasıyla soruşturma yürütülen eski savcılar Zekeriya Öz ile Celal Kara'nın Gürcistan üzerinden Ermenistan'a geçtiklerini bildirdi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Süleyman Karaçöl ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süleyman karaçöl haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.