Su Zammı

Su Zammı

Son dakika Su zammı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Su zammı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Su zammı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Su Zammı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan su zammı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.064 su zammı haberi bulunmuştur. Tüm su zammı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Suya ne kadar zam geldi 2023? İSKİ su zammı yüzde kaç oldu?
Suya ne kadar zam geldi 2023? İSKİ su zammı yüzde kaç oldu? İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yapılan değerlendirmenin sonucunda suya zam kararı alındı. Peki, İstanbul’da suya yüzde kaç zam yapıldı, suya ne kadar zam geldi, su zammı ne zaman geçerli olmayacak başlayacak?
22.11.2023 Gündem
İstanbul’da suya yüzde 15 zam yapıldı!
İstanbul’da suya yüzde 15 zam yapıldı! İBB Meclisi'nde, Kasım ayı İSKİ Genel Kurulu'nda, İSKİ'nin yüzde 48'lik zam teklifi revize edilerek yüzde 15 olarak kabul edildi.
22.11.2023 Gündem
Suya zam mı geldi, İSKİ suya zam yaptı mı? İstanbul’da suya ne kadar zam geldi?
Suya zam mı geldi, İSKİ suya zam yaptı mı? İstanbul’da suya ne kadar zam geldi? Suya zam mı geldi, İSKİ suya zam yaptı mı? İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Olağan Kurulu bugün İBB’nin Saraçhane’deki başkanlık binasında yapıldı. Toplantıda İstanbul'da su fiyatlarına yüzde 25 oranında zam kararı alındı.
13.09.2023 Ekonomi
Bozulan otomata manuel çözüm! İnsan elini gören şaşkına döndü
Bozulan otomata manuel çözüm! İnsan elini gören şaşkına döndü Eskişehir'de bozulan su yükleme noktasının içerisinde parayı kabul eden insan elinin görüntüsü sosyal medyada şaşkınlığa neden oldu.
28.11.2022 Yaşam
Eskişehir’de yüzde 70’lik su zammı kabul edildi
Eskişehir’de yüzde 70’lik su zammı kabul edildi Eskişehir’de bugün toplanan Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ) Genel Kurulu’nda, şebeke suyuna yüzde 70 zam oy çokluğu ile kabul edildi.
25.11.2022 Ekonomi
İstanbul'da suya ne kadar zam geldi, yüzde kaç? İSKİ su zammı!
İstanbul'da suya ne kadar zam geldi, yüzde kaç? İSKİ su zammı! İstanbul'da suya zam geldi. Su zammı sonra vatandaşlar “İstanbul'da suya yüzde kaç zam geldi?” sorusuna yanıt arıyor.
14.09.2022 Ekonomi
Suya yüzde 40 zam geldi, Eskişehirliler sıraya girdi...
Suya yüzde 40 zam geldi, Eskişehirliler sıraya girdi... Eskişehir'de şebeke suyuna yüzde 40 oranında zam yapıldı. Oy birliği ile alınan karar öncesinde eski tarifeden su almak isteyenler, su yükleme makinelerinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
29.07.2022 Ekonomi
Su fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Zam geldi
Su fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Zam geldi Su fiyatlarıyla ilgili son dakika kararı verildi. Zam geldi. İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresinin (İZSU) mayıs ayı olağan meclis oturumunda temmuz ayından itibaren suya yüzde 15 zam yapılması kararı oy çokluğuyla kabul edildi.
11.05.2022 Ekonomi
LPG’ye zam geldi mi? LPG fiyatı ne oldu? Tüpe zam geldi mi? Güncel LPG ve tüp fiyatları!
LPG’ye zam geldi mi? LPG fiyatı ne oldu? Tüpe zam geldi mi? Güncel LPG ve tüp fiyatları! LPG'ye 63 kuruş zam geldi. Gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere oto gaza 63 kuruş zam geldi. LPG zammı ile birlikte mutfak tüpüne de zam geldi. 12 kilogramlık mutfak tüpüne 15 lira zam geldi. Peki, LPG’ye zam geldi mi? LPG fiyatı ne oldu? Tüpe zam geldi mi? 12 kg tüp fiyatları kaç lira? Küçük tüp ne kadar oldu? Güncel LPG ve tüp fiyatları!
6.04.2022 Gündem
İstanbul’da suya zam! İBB suya ne kadar zam yaptı? İnsanı Su Hakkı verilecek mi? İSKİ su zammı faturalara ne zaman yansıyacak?
İstanbul’da suya zam! İBB suya ne kadar zam yaptı? İnsanı Su Hakkı verilecek mi? İSKİ su zammı faturalara ne zaman yansıyacak? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) duyurdu! İBB Meclisi’nde İSKİ 2. Olağanüstü Genel Kurulu’nda su zammı görüşüldü. Konutlarda kullanılan suya zam kararı alındı. Peki, İstanbul’da suya zam yapıldı mı? İBB suya ne kadar zam yaptı? İSKİ su zammı faturalara ne zaman yansıyacak? Ücretsiz İnsanı Su Hakkı verilecek mi? Suyun metreküp fiyatı ne? Yeni su birim fiyatı nedir? İşte detaylar…
6.04.2022 Ekonomi
İstanbul'da suya zam yapıldı!
İstanbul'da suya zam yapıldı! İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, İSKİ'nin su fiyatlarına kademeli olarak öngördüğü zam teklifi ortak bir noktada anlaşılarak oy birliğiyle kabul edildi. İstanbulluların yüzde 86'sını kapsayan kesimin 5.56 lira olan ödemesi 8.33 liraya çıkartıldı.
5.04.2022 Ekonomi
İstanbul'da suya zam geldi mi, İSKİ suya zam mı yapacak?
İstanbul'da suya zam geldi mi, İSKİ suya zam mı yapacak? Suya zam mı yapıldı, suya zam mı gelecek? Su zammı da kapıda. İSKİ olağanüstü zam gündemiyle toplanacaklarını duyurdu. "En ucuz İSKİ'nin faturası" diyen İSKİ Genel Müdürü Raif Mermutlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Peki, İSKİ suya zam mı yapacak?
24.03.2022 Gündem
Tevfik Göksu CNN Türk’te açıkladı: Siyasi tuzağı bertaraf ettik
Tevfik Göksu CNN Türk’te açıkladı: Siyasi tuzağı bertaraf ettik İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, katıldığı 'CNN Türk Masası' programında önemli açıklamalarda bulundu. Göksu, İBB Meclisi'nde reddedilen İSKİ'nin su zammı teklifiyle ilgili olarak, "CHP ve İYİ Parti siyasi bir tuzak kuruyorlardı, biz tuzağı bertaraf ettik" ifadelerini kullandı.
19.02.2022 Siyaset
İSKİ'nin zam teklifi İBB Meclisi'nde reddedildi!
İSKİ'nin zam teklifi İBB Meclisi'nde reddedildi! İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, İSKİ Olağanüstü Genel Kurulu için toplandı. Genel Kurul toplantısı Yenikapı Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.
16.02.2022 Gündem
İzmir'de suya yüzde 18 zam yapıldı!
İzmir'de suya yüzde 18 zam yapıldı! İzmir Büyükşehir Belediyesine ait İzmir Su ve Kanalizasyon (İZSU) Genel Müdürlüğünün genel kurulunda, İzmir’de suya 2022 yılının ilk ayında yüzde 18, ikinci altı ayında yüzde 15 zam yapılacağı belirtildi. İZSU’nun 2022 gelir bütçesi 3 milyar 178 milyon 961 bin TL, gider bütçesi ise 3 milyar 800 milyon olarak açıklandı.
30.11.2021 Ekonomi
Zam kararı oy birliği ile kabul edildi! Yüzde 15.62...
Zam kararı oy birliği ile kabul edildi! Yüzde 15.62... Zam kararı açıklandı. Milyonlar bekliyordu. Zam oranı belli oldu. Yüzde 15.62 zam yapıldı. İSKİ zam kararını açıkladı. İstanbullular artık suyu 15.62 daha pahalıya kullanacak.
7.09.2021 Ekonomi
İSKİ'nin su zammı teklifi reddedildi
İSKİ'nin su zammı teklifi reddedildi İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Meclisi'nde, İSKİ'nin yüzde 23'lük su zammı teklifi oy çokluğuyla reddedildi.
18.06.2021 Yaşam
İstanbulluları ilgilendiriyor! Su fiyatlarına yüzde 23 zam...
İstanbulluları ilgilendiriyor! Su fiyatlarına yüzde 23 zam... İstanbulluları yakından ilgilendiriyor. Son dakika kararı verildi. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, İSKİ'nin su fiyatlarına yüzde 23'lük zam içeren teklifini oy çokluğu ile reddetti.
17.06.2021 Ekonomi
İSKİ'nin su zammı teklifi İBB Meclisinde reddedildi
İSKİ'nin su zammı teklifi İBB Meclisinde reddedildi İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından su fiyatlarına yüzde 25'e varan zam teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisinde reddedildi.
31.05.2021 Ekonomi
Su faturalarına yüzde 50 zam iddiası!
Su faturalarına yüzde 50 zam iddiası! İSKİ su faturalarına yüzde 50 zam mı yapacak? Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İBB Yönetimi'nin suya yüzde 50'ye varan zam teklifi getireceğini açıkladı.
31.05.2021 Ekonomi
Su zammı teklifi geri çekildi
Su zammı teklifi geri çekildi İSKİ’nin, suya yüzde 25 zam teklifi, Mayıs 2021’de görüşülmek üzere oy birliğiyle komisyona iade edildi. Zam teklifi bunun üzerine geri çekildi.
13.11.2020 Ekonomi
İstanbul'da su zammı teklifi geri çekildi
İstanbul'da su zammı teklifi geri çekildi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinin (İSKİ) su fiyatlarına zam teklifini, mayıs 2021'de görüşülmek üzere komisyona iade edilmesine karar verdi.
11.11.2020 Gündem
İzmir'de suya yüzde 11,7 zam yapıldı
İzmir'de suya yüzde 11,7 zam yapıldı İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, 1 Eylül 2020'den geçerli olmak üzere, suyun metreküp fiyatına yüzde 11,76 oranında zam yapılmasını kararlaştırdı.
10.08.2020 Gündem
İBB Meclisi'nde su zammı tartışması
İBB Meclisi'nde su zammı tartışması İstanbul’da 20 Temmuz’dan itibaren su faturaları yüzde 12.6 zamlı ödenecek. CHP’nin verdiği ilk teklifte su fiyatları için yüzde 35’lik zam öngörülürken, bu öneri AK parti Grubu tarafından kabul görmedi. Yüzde 12.6’lık zam İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla kabul edildi.
18.07.2020 Ekonomi
İBB Meclis'inde kabul edildi! Suya 12.6 oranında zam
İBB Meclis'inde kabul edildi! Suya 12.6 oranında zam İstanbul'da İSKİ tarafından istenen yüzde 35'lık su zammı yerine AK Parti ve MHP gruplarının teklif ettiği yüzde 12,6'lık zam kabul edildi.
16.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Su Zammı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki su zammı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.