Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan düşük gelirliye müjde: Kademeli su tarifeleri uygulanacaktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan düşük gelirliye müjde: Kademeli su tarifeleri uygulanacaktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Birinci Su Şurası'na canlı bağlantı ile katıldı. Erdoğan, "Suyun tasarruflu kullanımını hedefleyen kademeli tarifelerle düşük gelirli hane gruplarını gözeten sosyal ve adil su tarifeleri uygulanacaktır." dedi.
21.10.2021 Siyaset
Bakan Pakdemirli: Su Şurası'nda alınan öneriler rapora dönüşecek
Bakan Pakdemirli: Su Şurası'nda alınan öneriler rapora dönüşecek Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Su Şurası çalışma grubu toplantılarının tamamladığını belirterek, "Alınan öneriler rapora dönüşecek ve Su Kanunu için önemli bir gerekçe oluşturacak" dedi.
25.08.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı: 24 milyar lira destek sağlayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı: 24 milyar lira destek sağlayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1. Su Şurası Lansmanı ve 363 Tesisin Toplu Açılış Merasimi programında açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan, "Buradan resmi rakam veriyorum. Üreticilerimize 24 milyar lira tarımsal destek sağlayacağız. İnşallah çalışmalarımızı artırarak yerli ve milli üretim anlayışı ile tarımda büyümeyi sürdüreceğiz. Bu şurada alacağımız kararlar bize katkı sunacak, önümüzü açacaktır." dedi.
29.03.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri