Sözleşmeli Er Maaşı

Sözleşmeli Er Maaşı

Son dakika sözleşmeli er maaşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sözleşmeli er maaşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sözleşmeli er maaşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sözleşmeli Er Maaşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sözleşmeli er maaşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 50 sözleşmeli er maaşı haberi bulunmuştur. Tüm sözleşmeli er maaşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'nin Suriye'den çekileceği iddialarına MSB'den ilk yorum
ABD'nin Suriye'den çekileceği iddialarına MSB'den ilk yorum Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından ABD'nin Suriye'den çekileceği iddialarıyla ilgili açıklama yapıldı. Sözleşmeli askerlerin maaş ve tazminatlarıyla ilgili de açıklama yapan kaynaklar terörle mücadeledeki son durumu da paylaştı.
25.01.2024 Gündem
Sözleşmeli er maaşı 2024 ne kadar? Sözleşmeli er maaşına zam geldi mi? MSB en düşük ve en yüksek sözleşmeli er maaşı
Sözleşmeli er maaşı 2024 ne kadar? Sözleşmeli er maaşına zam geldi mi? MSB en düşük ve en yüksek sözleşmeli er maaşı Milli Savunma Bakanlığı tarafından 2024 yılı sözleşmeli personel alımı başvuruları başlatıldı. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, personel alımıyla ilgili detayları sorgularken Sözleşmeli er maaşı 2024 ne kadar oldu? Sorusuna da yanıt arıyor. Bir sözleşmeli erin maaşı en düşük 34 bin 200 lira.
20.01.2024 Çalışma Hayatı
Asteğmen Maaşları 2023: En yüksek, en düşük asteğmen maaşı ne kadar? Asteğmenler ne kadar maaş alıyor?
Asteğmen Maaşları 2023: En yüksek, en düşük asteğmen maaşı ne kadar? Asteğmenler ne kadar maaş alıyor? Yedek subay olarak da bilinen asteğmenler Türk Silahlı Kuvvetlerin Hava, Kara ve Deniz kuvvetleri ile İçişleri Bakanlığı’na bağlı Jandarma Genel Komutanlığı’nda görev alan askeri personeldir. Üniversitelerin lisans ve yüksekokullarından mezun olanlardan alınan asteğmenlerin ne kadar maaş aldıkları merak ediliyor. Asteğmenlerin maaşlarına memur maaşlarına gelen zam oranına göre zam yapılıyor. Ocak ayında açıklanacak enflasyon verileri ile birlikte 2023 yılı memur zammı netleşecek. Memurlara verilen zam oranı kadar asteğmen maaşlarına da zam yapılacak. Peki, En yüksek, en düşük asteğmen maaşı ne kadar? Asteğmenler ne kadar maaş alıyor? Asteğmen maaşı 2022’de ne kadar? Asteğmen maaşına 2023’te ne kadar zam yapılacak? Asteğmen maaş zammı ne kadar olacak? İşte 2023 asteğmen maaşı hesaplama…
19.12.2022 Çalışma Hayatı
Sözleşmeli Er Maaşları 2023: En yüksek, en düşük sözleşmeli er maaşı ne kadar? Sözleşmeli Erler ne kadar maaş alıyor?
Sözleşmeli Er Maaşları 2023: En yüksek, en düşük sözleşmeli er maaşı ne kadar? Sözleşmeli Erler ne kadar maaş alıyor? Türk Silahlı Kuvvetleri ile İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesinde hizmet veren sözleşmeli erler, belirli bir ücret karşılığı 6191 Sayılı Sözleşmeli Erbaş ve Er Kanunu esaslarına göre istihdam ediliyor. Maaş hesaplamaları ise SGK’lı çalışan maaşı yani asgari ücret üzerinden ödeniyor. Peki, En yüksek, en düşük sözleşmeli er maaşı ne kadar? Sözleşmeli Erler ne kadar maaş alıyor? Sözleşmeli Er Maaşı 2023’te ne kadar olacak? Sözleşmeli Er Maaşına zam ne kadar olacak? Sözleşmeli Er Maaş zammı ve sözleşmeli er maaşı hesaplama!
19.12.2022 Çalışma Hayatı
MSB sözleşmeli er alımı başvurularında son günler! Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri’ne sözleşmeli er alınacak! İşte başvuru şartları
MSB sözleşmeli er alımı başvurularında son günler! Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri’ne sözleşmeli er alınacak! İşte başvuru şartları Milli Savunma Bakanlığı Kara, Deniz Ve Hava Kuvvetleri Komutanlıklarına sözleşmeli er alacak. Sözleşmeli er alımı başvurularında son günlere girildi. Başvurular, 25 Eylül 2022’de sona erecek. Başvurular online olarak alınacak. Peki, MSB sözleşmeli er alımı başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli er alımı başvuru şartları ne? Sözleşmeli er maaşı ne kadar? 2022 Sözleşmeli er alımı başvuru ekranı!
13.09.2022 Personel Alımı
MSB duyurdu! Sözleşmeli er alımı başvuruları başladı! Sözleşmeli er alımı başvuru şartları ne?
MSB duyurdu! Sözleşmeli er alımı başvuruları başladı! Sözleşmeli er alımı başvuru şartları ne? Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu! Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na sözleşmeli er alımları başladı. Sözleşmeli er alımı başvuru kılavuzu yayınlandı. Sözleşmeli er alımına en az ilköğretim okulu mezunu olanlar başvuru yapabilecek. Peki, Sözleşmeli er alımı başvuruları başladı mı? Sözleşmeli er alımı başvuru şartları ne? Sözleşmeli er başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli er maaşı ne kadar? İşte MSB Sözleşmeli er alımı ile ilgili detaylar…
7.11.2022 Personel Alımı
MSB’den sözleşmeli er başvurusu yapanlara duyuru! Sözleşmeli er başvuru sonuçları açıklandı mı?
MSB’den sözleşmeli er başvurusu yapanlara duyuru! Sözleşmeli er başvuru sonuçları açıklandı mı? Milli Savunma Bakanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2022 Yılı (2022/1Dönem) Sözleşmeli Er Temini başvurularını 2 Şubat-4 Mart tarihlerinde almıştı. Sözleşmeli er temini faaliyeti kapsamında Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Daire Başkanlığı duyuru yayımladı. Duyuruya göre, sözleşmeli er başvurusu yapan adaylar sözleşmeli er adaylığınıza ilişkin güncel durumunu e-Devlet üzerinden öğrenebilecek. Peki, Sözleşmeli er nedir? Sözleşmeli er alımı ne zaman 2022? Sözleşmeli er maaşı ne kadar? İşte Sözleşmeli er başvuru sonuçları sorgulama ekranı!
16.08.2022 Personel Alımı
Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na sözleşmeli er alınacak! Sözleşmeli er başvurusu nasıl yapılır? İşte Sözleşmeli er başvuru kılavuzu 2022!
Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na sözleşmeli er alınacak! Sözleşmeli er başvurusu nasıl yapılır? İşte Sözleşmeli er başvuru kılavuzu 2022! MSB duyurdu! Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na en az ilköğretim mezunu sözleşmeli er alınacak! MSB, sözleşmeli er başvuru kılavuzunu yayımladı. Adaylar başvurularını MSB’nin Personel Temin Başkanlığı başvuru sistemi üzerinden gerçekleştirebilecek. Peki, Sözleşmeli er başvuru nasıl yapılır? Sözleşmeli er maaşı ne kadar? İşte sözleşmeli er başvuru kılavuzu 2022!
23.03.2022 Personel Alımı
MSB duyurdu! Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na en az ilköğretim mezunu sözleşmeli er alınacak! Başvurular başladı! İşte başvuru kılavuzu ve başvuru ekranı!
MSB duyurdu! Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na en az ilköğretim mezunu sözleşmeli er alınacak! Başvurular başladı! İşte başvuru kılavuzu ve başvuru ekranı! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu! Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na sözleşmeli er alınacak. Başvuru kılavuzu yayınlandı. Başvuru yapacak adaylar MSB’nin Personel Temin Başkanlığı üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecek. Başvurular 27 Mart’ta sona eriyor. Peki, MSB Kara Kuvvetleri sözleşmeli er başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli er başvuru şartları ne? İşte MSB Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2021-2 dönemi yılı sözleşmeli er temini başvuru kılavuzu!
22.03.2022 Personel Alımı
MSB duyurdu! 2021 sözleşmeli er başvuru kılavuzu yayınlandı!
MSB duyurdu! 2021 sözleşmeli er başvuru kılavuzu yayınlandı! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Kara Kuvvetleri 2021 sözleşmeli er başvurularının 5 Nisan 2021 tarihinde erişime açıldı. Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2021 Yılı (2021/2 Dönem) Sözleşmeli Er Başvuru Kılavuzu yayınlandı. Başvuru yapacak adaylar MSB'nin duyurusunun ardından, 2021 sözleşmeli er başvuru sürecini merak ediyor. Peki, MSB sözleşmeli er başvuruları nasıl yapılır? 2021 Sözleşmeli er başvuru şartları neler? İşte MSB Kara Kuvvetleri Sözleşmeli er başvurusu detayları...
6.04.2021 Personel Alımı
Bugün zamlı olarak hesaplara yatıyor! En az 2.168 lira... Yüz binlerce kişi için ikramiye ve ek zam açıklaması!
Bugün zamlı olarak hesaplara yatıyor! En az 2.168 lira... Yüz binlerce kişi için ikramiye ve ek zam açıklaması! Paralar bugün yüz binlerce çalışanın hesabına yatırılıyor. Güzel haber geldi. En az 2.168 lira ödeme yapılacak. Kuruşu kuruşuna hesaplandı. Yeni yıl itibariyle ödeme miktarları artırıldı. Çalışanlar ilk kez ödemeleri zamlı olarak alacak. Kamu işçilerinin 2022 tediye ödemelerinin ilki bugün yapılacak. Banka hesaplarına en az 2 bin 168 lira yatırılacak. Bu tutar maaşa göre değişiyor. Yüksek aylık alan daha fazla ödeme alacak. İkramiye ödemeleri 2 taksitte yapılıyor. Kamu işçileri her yıl maaşlarına göre 52 günlük ikramiye alıyor. İkramiye ödemeleri dışında bir de ek zam müjdesi geldi. İşte yapılan son açıklamalar...
28.01.2022 Çalışan Hakları
Hesaplara yarın en az 2.168 lira yatırılacak! Yüz binlerce çalışan alacak, ek zam ve ikramiye...
Hesaplara yarın en az 2.168 lira yatırılacak! Yüz binlerce çalışan alacak, ek zam ve ikramiye... Yüz binlerce çalışan bekliyordu. Müjdeler peş peşe duyuruldu. Maaşlara ilave zam yapıldı. Resmi açıklama geldi. Maaşlar yeniden hesaplanıyor. Net maaşlar değişti. Ayrıca çok sayıda çalışanın beklediği ödemelerin yarın yapılacağı duyuruldu. Hesaplara en az 2.168 lira yatırılacak. Kuruşu kuruşuna hesaplandı. 2022 itibarı ile ödeme miktarları arttı. Çalışanlar ilk kez zamlı olarak alacaklar. Kamu işçilerinin 2022 tediye ödemelerinin ilki yarın yapılacak. Banka hesaplarına en az 2 bin 168 lira yatırılacak. Bu tutar maaşa göre değişiyor. Yüksek aylık alan daha fazla ödeme alacak. Öte yandan kamu işçilerinin ek zam talepleri gerçekleşti. Zam açıklamaları art arda geldi. Önce Türk-İş ek zammın yolda olduğunu açıkladı. Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ek zam müjdesini duyurdu. Erdoğan, katıldığı canlı yayında, "Bir müjde de işçilerimizin toplu sözleşmede aldıkları zammın üzerine ortaya çıkan enflasyon farkı zaten eklenecektir. Buna memur sözleşmesinde yaptığımız gibi yüzde 2,5 ilave ediyoruz" diye konuştu.
27.01.2022 Çalışan Hakları
Bakan Akar'dan Kazakistan mesajı: 'Her türlü yardıma hazırız'
Bakan Akar'dan Kazakistan mesajı: 'Her türlü yardıma hazırız' Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 24 Temmuz 2015’ten bugüne kadar 33 bin 275 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Kazakistan'daki son gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Bakan Akar, “Bizim inancımız Kazakistan, oradaki kardeşlerimiz kendi imkan ve kabiliyetleriyle oradaki bütün zorlukları aşacaktır. Biz Kazakistan'ın her zaman olduğu gibi bugün de yanındayız. Herhangi bir talep geldiğinde, istek olduğunda, bize emir, talimat verildiğinde biz de Kazakistanlı kardeşlerimize her türlü yardımı yapmaya, elimizden gelen desteği sağlamaya hazır olduğumuzu ifade ediyoruz" dedi.
8.01.2022 Gündem
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Yeni formül, net asgari ücret 4.000 TL'nin üzerinde...
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Yeni formül, net asgari ücret 4.000 TL'nin üzerinde... Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi! Ve belli oldu. Milyonlarca asgari ücretli bekliyordu. Anlaşma sağlandı, asgari ücret görüşmelerinde son viraja girildi. Asgari ücrette 4. ve son toplantı olan 2022 için net zam ve maaş rakamının ortaya çıkacağı zirve öncesi kritik bilgiler ortaya çıktı. Asgari ücrette hesap değişiyor. Yeni formül masada. Bu düzenlemeye göre asgari ücrete hazine desteği gelirken bu 2022 maaşını artıracak. İşverene maliyet düşecek, vergi diliminde değişiklik olacak ve AGİ ile SGK priminde de destek artacak. Yüzde 14'lük SGK priminin yüzde 5'e düşürülmesi de asgari ücret son toplantısında masada olacak. Öte yandan milyonlarca çalışan ve işverenin merakla beklediği asgari ücret zammı ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Bu noktada Yaklaşık 3 bin 900 liralık işçi ve işverenin mutabık kaldığı bir asgari ücret rakamı söz konusu. Ancak işveren tarafının, son 6 yıldır devam eden asgari ücret desteğinin 2022'de de sürmesi yönünde bir talebi var. Bu talep karşılık bulursa asgari ücret 4 bin liranın üstüne çıkacak. Asgari ücret için son toplantının ise bu hafta içinde gerçekleşmesi ve daha sonra da 2022 yılında uygulanacak asgari ücretin belirlenmesi bekleniyor. Peki asgari ücret zammı için öne çıkan rakamlar neler? Asgari ücret hesabında son dakika tahminleri değişti mi? Net asgari ücret ne kadar olacak? İşte tüm çalışanların merak ettiği soruların yanıtları...
15.12.2021 Çalışma Hayatı
Jandarma uzman erbaş alımı 2022 başvurusu nasıl yapılır? İşte uzman erbaş alımı 2022 başvuru kılavuzu!
Jandarma uzman erbaş alımı 2022 başvurusu nasıl yapılır? İşte uzman erbaş alımı 2022 başvuru kılavuzu! Jandarma Genel Komutanlığı 5 bin sözleşmeli jandarma uzman erbaş alacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, başvurular 01-10 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılabilecek. Peki, Jandarma uzman erbaş alımı 2022 başvurusu nasıl yapılır? İşte Jandarma uzman erbaş alımı 2022 başvuru şartları ve ilanın detaylar…
2.10.2021 Personel Alımı
Emekli ve memura zam, ikramiye, 600 lira ek ödeme ve...
Emekli ve memura zam, ikramiye, 600 lira ek ödeme ve... Milyonlarca memur emeklisi ve memurun beklediği gün geldi. Sendikalar taleplerini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na sundu. Memur-Sen ve Türkiye Kamu-Sen, 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri kapsamında, kamu görevlileri için 600 lira seyyanen zam, 2022 yılı için yüzde 21, 2023 yılı için ise yüzde 17 artış talep etti. Memurlara bayramlarda ikramiye ve yüzde 6 refah payı verilmesini talep ettiler. Zam pazarlığının ağustosun son haftasına kadar tamamlanması gerekiyor. Anlaşma olmazsa Hakem Kurulu'na gidilecek.
27.07.2021 Çalışan Hakları
Hesaplara 3 bin 147 lira yatırılıyor! Düşük faizli kredi ve ev desteği, 6 ay boyunca.....
Hesaplara 3 bin 147 lira yatırılıyor! Düşük faizli kredi ve ev desteği, 6 ay boyunca..... Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Değişiklik sonrası tek tek hesaplandı. 6 ay boyunca 3 bin 147 lira hesaba yatırılıyor. Normal 6 aylık askerlik görevini tamamlayanlar, görevlerini 6 ay daha uzatırlarsa toplamda en az 16 bin 722 lira ödeme alabiliyor. Sınır bölgelerde görev yapanlarda bu tutar en az 24 bin 924 liraya çıkıyor. SGK primi de ödenirken TOKİ’den öncelikli ev ve askeri sınavlarda ek puan avantajlar ve düşük faizli kredi imkanı da var...
17.07.2021 Çalışan Hakları
Zam geldi! Taksit yok, ödemeler bankaya...
Zam geldi! Taksit yok, ödemeler bankaya... Maaşlara yapılan zam sonrası o ücretler de arttı. Taksit seçeneği yok, peşin olarak bankaya yatırılıyor. Ödemeler, Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası, Halk Bankası, Ziraat Katılım Bankası ve Vakıf Katılım Bankası’na TC kimlik numarasıyla yapılabiliyor. Memur maaşlarına bağlı olarak her yıl ocak ve temmuzda değişen bedelli askerlik tutarı 37 bin 70 liradan 39 bin 788 liraya yükseldi. Bu bedeli peşin ödeyip 1 aylık temel askerlik eğitimini tamamlayanlar askerlik hizmetini yerine getirmiş sayılıyor. İşte bedelli askerlikle ilgili merak edilen tüm detaylar...
10.01.2021 Ekonomi
Asker adayları dikkat! 23 Eylül'de belli olacak
Asker adayları dikkat! 23 Eylül'de belli olacak Kasım ayında askerlik yapacak olan binlerce genç için askerlik hizmeti tercihi işlemi 31 Ağustos’ta tamamlandı. Şimdi ise gözler 99/4’ün askerlik yerlerinin belli olacağı tarihte. Silah altına alınacak gençler askerlik yerleri bilgisini 23 Eylül’de e-Devlet sistemi üzerinden görüntüleyebilecek. Askere gidecekler de yeni sisteme tabi olacak. Peki yeni sistemin yenilikleri neler? İşte merak edilen detaylar...
16.09.2019 Gündem
Askerliği uzatana avantaj! Kıdem ve işsizlik de alabilir...
Askerliği uzatana avantaj! Kıdem ve işsizlik de alabilir... Yeni askerlik sistemi kapsamında hayata geçirilen yedek astsubaylık uygulaması gençlerden yoğun ilgi gördü. Kısa sürede 9 bine yakın yükümlü, yedek astsubay olabilmek için başvuruda bulundu. Askerliğini uzatan erlere ikinci 6 ay boyunca aylık 2 bin 146 lira, onbaşılara 2 bin 285 lira ve çavuşlara 2 bin 423 lira harçlık verilecek. İşte askere gidene ve askerliğini uzatana sağlanan haklar...
Yaş sınırı düşürüldü ücret belli oldu!
Yaş sınırı düşürüldü ücret belli oldu! Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, basın mensuplarına verdiği iftarda, yeni askerlik sisteminden FETÖ ile mücadeleye, S-400 ve F-35'lerle ilgili son durumdan, PKK ve DEAŞ'a yönelik operasyonlara kadar gündemdeki pek çok konuda önemli açıklamalarda bulundu. Akar, bedelli askerlikle ilgili; "Biz '15 bin lira' dersek ne olabilir, '30 bin lira' dersek ne olabilir, '50 bin lira' dersek ne olabilir diye tek tek çalıştık. Hem Silahlı Kuvvetlerin hem gençlerin ihtiyacını karşılamak bakımından en optimal çözümün 30 bin lira civarında olması gerektiği ortaya çıktı" dedi. Yaş sınırıyla ilgili de konuşan Akar; "sınırı aşağı çekerek lüzumsuz beklemeleri, tıkanıklıkları ve insanların bir an önce bu işi bitirerek işlerini güçlerini yapmalarını sağlamayı hedefliyoruz " dedi.
22.05.2019 Gündem
Türkiye şehitlerini uğurladı! Kahramanlara veda
Türkiye şehitlerini uğurladı! Kahramanlara veda Güvenlik güçleriyle PKK’lı teröristler arasında çıkan şiddetli çatışmalarda 4 asker şehit oldu, en az 20 PKK’lı terörist öldürüldü. Şehitler düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı.
20.04.2019 Yaşam
Ekonomi alanında düzenlemeler içeren kanun Resmi Gazete'de yayımlandı!
Ekonomi alanında düzenlemeler içeren kanun Resmi Gazete'de yayımlandı! Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve KHK'lerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete'de yayımlandı. Varlık finansmanı fonlarının sermaye piyasalarında yaptıkları işlemler nedeniyle elde ettiği gelir, banka ve sigorta muameleleri vergisinden istisna tutuldu.Malullük ve yaşlılık sigortasından ödenen aylıklar ile her ay itibarıyla yapılan ödemeler toplamı, dosya bazında yapılacak ek ödeme dahil bin liradan az olamayacak.İşsizlik ödeneğinden yararlanmak için "son 120 günlük prim ödeyerek sürekli çalışma" şartı kaldırılarak "hizmet akdine tabi" olarak çalışmak yeterli olacak. Başkasının yerine sınava girenler 2 yıl süreyle ÖSYM Başkanlığınca yapılan hiçbir sınava ve yerleştirmeye aday olarak başvuramayacak
18.01.2019 Ekonomi
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! TBMM'de kabul edildi
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! TBMM'de kabul edildi Meclis'te kabul edilen kanun ile kira artışlarına yeni düzenleme yapıldı. Bu uygulama 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak. Diplomatik kariyer memuru olan ve yabancı dil bilgisini kullanarak görev yapan konsolosluk ve ihtisas memurlarına dil tazminatı ödenecek. Kamu kurum, kuruluşları hariç Türk Hava Kurumu ile sivil havacılıkta görevli pilotlar ve sertifikalandırılmış kabin memurlarına ödenen aylık ücretin gerçek safi değerinin yüzde 70'i gelir vergisinden istisna olacak. Başkasının yerine sınava girenler, 2 yıl süreyle Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca yapılan hiçbir sınava ve yerleştirmeye aday olarak başvuramayacak. Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'da disiplin cezalarına düzenleme yapıldı.
17.01.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı canlı yayında 100 günlük icraat programını açıkladı
Cumhurbaşkanı canlı yayında 100 günlük icraat programını açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni sistemin ilk 100 günlük icraat programını Beştepe Millet ve Kongre Merkezi'nde açıkladı. Öğretmenden, çiftçiye, sanayiciden, emeklilere kadar milyonlarca kişiye müjdeleri sıralayan Erdoğan, "20 bin öğretmen atayacağız, bin liranın altında ücret alan emekli kalmayacak. Kanal İstanbul, üç katıl tüp tünel projeleri yapılacak. Yurt kapasitesi artırılacak, öğrencilere barınma yardımı yapılacak.Üçüncü nükleer enerji santralini Trakya'ya yapacağız. Emlak bankasını faaliyete geçirip, ilk etapta 5 millet bahçesini tamamlayacağız. Musul ve Basra konsolosluklarını yeniden açacağız. 40 binin üstünde polis, ve asker alacağız" dedi.
3.08.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Sözleşmeli Er Maaşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sözleşmeli er maaşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.