Sosyal Hizmet

Sosyal Hizmet

Son dakika sosyal hizmet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sosyal hizmet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sosyal hizmet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sosyal Hizmet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sosyal hizmet gelişmeleri de dahil olmak üzere 12.565 sosyal hizmet haberi bulunmuştur. Tüm sosyal hizmet haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP'de  yeni Başkanlık Divanı belli oldu
MHP'de yeni Başkanlık Divanı belli oldu Milliyetçi Hareket Partisi'nin yeni Merkez Yönetim Kurulu, ilk kez bir araya gedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığındaki toplantıda 15 kişilik Başkanlık Divanı belirlendi.
15.04.2024 Gündem
Ödeme tarihi öne çekildi! 5 bin 330 TL hesaplara yatırıldı
Ödeme tarihi öne çekildi! 5 bin 330 TL hesaplara yatırıldı Binlerce kişinin beklediği ödemeler yapılmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Ramazan Bayramı dolayısıyla Nisan ayı Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerini öne çekerek bugün hesaplara yatırıyoruz” dedi.
8.04.2024 Ekonomi
Ödeme tarihi öne çekildi! Paralar banka hesaplarına aktarılıyor
Ödeme tarihi öne çekildi! Paralar banka hesaplarına aktarılıyor Binlerce kişi bekliyordu. Ödemeler başlıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla her ay yatırılan Evde Bakım Yardımı ödemelerini Ramazan Bayramı dolayısıyla öne çekerek yarın toplam 4,2 milyar TL ödeme yapacaklarını bildirdi.
7.04.2024 Ekonomi
Karabük'teki iddialar sonrası STK'lardan açıklama geldi
Karabük'teki iddialar sonrası STK'lardan açıklama geldi Afrikalılar başta olmak üzere üniversitedeki yabancı öğrencilerin cinsel hastalık yaydığı ve fuhuş yapıldığı iddiaları, Karabük’ü rahatsız etti.
28.03.2024 Gündem
Paralar hesaplara aktarılmaya başladı! Bakan Göktaş duyurdu
Paralar hesaplara aktarılmaya başladı! Bakan Göktaş duyurdu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlara ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay toplam 4,2 milyar TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırmaya başladıklarını açıkladı.
15.03.2024 Ekonomi
Ramazan yardımı ve aile destek paketi verilecek mi? Ramazan yardımı başvurusu aktif mi, PTT ramazan hediyesi doğru mu 2024?
Ramazan yardımı ve aile destek paketi verilecek mi? Ramazan yardımı başvurusu aktif mi, PTT ramazan hediyesi doğru mu 2024? Aile Bakanlığı, Ramazan ayında dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olacak Aile Destek paketi için başvuruların başladığını duyurdu. Söz konusu duyurusunun ardından sosyal medyada Aile Bakanlığı’nın ramazan yardımı yapacağı iddiaları dolaşıma girdi. Peki, Ramazan yardımı verilecek mi?
11.03.2024 Ekonomi
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum, anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere destek, girişimci gençlere hibe gibi birçok konuda peş peşe müjdeleri açıkladı
7.03.2024 Gündem
Türkiye ekonomisinin büyüme rakamları açıklandı
Türkiye ekonomisinin büyüme rakamları açıklandı Türkiye ekonomisi, 2023 yılında beklentilerin üzerinde yüzde 4,5 büyüdü. 2023 yılının dördüncü çeyreğinde ise yüzde 4 büyüme gerçekleşti.
29.02.2024 Ekonomi
Adana Büyükşehir'den kadınlara danışmanlık hizmeti
Adana Büyükşehir'den kadınlara danışmanlık hizmeti Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Başkanlığı ve Yeşilay Danışmanlık Merkezi iş birliği ile “Bağımlıkla Mücadelede Ailenin Rolü” ve “Rahim Ağzı Kanseri Farkındalık Ayı” seminerleri düzenlendi.
29.01.2024 Adana
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum projelerini açıkladı: İki yakaya iki büyük tünel, Silivri'ye metrobüs
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum projelerini açıkladı: İki yakaya iki büyük tünel, Silivri'ye metrobüs AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum İstanbul'a dair projelerinin tanıtımını gerçekleştirdiği 'Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu' programında konuştu. Ulaşım, sosyal hizmetler, afet yönetimi, kentsel dönüşüm, yaşlı, genç ve kadınlara yönelik destek projelerini çeşitli başlıklar altında tanıtan Kurum, "31 Mart akşamı İstanbul'da ilgisizlik bitecek, bu şehrin her sokağına sevdalı olanların tarihi başlayacak. 31 Mart akşamı, sosyal medya belediyeciliği bitecek; gerçek belediyecilik başlayacak" ifadelerini kullandı.
25.01.2024 Gündem
1 dersten kalınca belge alınır mı? Lise, ortaokul takdir teşekkür devamsızlık sınırı kaç, takdir belgesi için ortalama kaç olmalı, teşekkür belgesi kaç puanla alınır?
1 dersten kalınca belge alınır mı? Lise, ortaokul takdir teşekkür devamsızlık sınırı kaç, takdir belgesi için ortalama kaç olmalı, teşekkür belgesi kaç puanla alınır? Takdir teşekkür belgesi kaç puanla alınır, 1 dersten kalınca belge alınır mı? Karneler bu hafta verilecek. Yarıyıl tatili öncesinde öğretmenler karne notlarını e okul sistemine girmeye başladı. Ders notlarının belli olmasıyla öğrenciler ise takdir teşekkür belgesi alıp alamayacaklarını öğrenmek için, belge alma şartlarını araştırıyor. Peki, takdir belgesi kaç puanla alınır 2024, alma şartları nelerdir? Teşekkür almak için ders notları kaç olmalı 2024? Devamsızlık kaç gün olursa takdir teşekkür belgesi alınamıyor?
15.01.2024 Eğitim
Destek ödemeleri ile ilgili yeni karar! Yüzde 50 artış olacak
Destek ödemeleri ile ilgili yeni karar! Yüzde 50 artış olacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal hizmet modelleri kapsamındaki yaşlı ve engelli aylıklarıyla birlikte evde bakım yardımı ile sosyal ve ekonomik destek ödemelerinde yüzde 50’ye yakın artışa gidildiğini açıkladı.
15.01.2024 Ekonomi
"Rahim ağzı kanserinin farkında ol, kansere dur de hayata yol ver’’
"Rahim ağzı kanserinin farkında ol, kansere dur de hayata yol ver’’ Sosyal Medyanın kadın fenomenleri, Gaziosmanpaşa Meydanında trafik ışıklarının kırmızı yandığı anda, rahim ağzı kanserinin farkındalık rengi olan mavi tonlarda kıyafetlerle yoldan geçen arabalara ellerindeki uyarı yazılarını göstererek dans etti.
8.01.2024 Yaşam
Bakan Göktaş: Ulusal Vefa Programımız ile bu yıl 127 bin 720 yaşlı ve engelli vatandaşımızın temel ihtiyaçlarını karşıladık
Bakan Göktaş: Ulusal Vefa Programımız ile bu yıl 127 bin 720 yaşlı ve engelli vatandaşımızın temel ihtiyaçlarını karşıladık Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ulusal Vefa Programı ile bu yıl 127 bin 720 yaşlı ve engelli vatandaşın temel ve zaruri ihtiyaçlarının karşılandığını açıkladı.
28.12.2023 Gündem
Türkiye ekonomisi üçüncü çeyrekte yüzde 5,9 büyüdü! Bakan Şimşek: Sürdürülebilir yüksek büyümenin temelini güçlendireceğiz
Türkiye ekonomisi üçüncü çeyrekte yüzde 5,9 büyüdü! Bakan Şimşek: Sürdürülebilir yüksek büyümenin temelini güçlendireceğiz Türkiye İstatistik Kurumu, yılın 3. çeyreğine ilişkin Türkiye ekonomisi büyüme rakamlarını açıkladı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Uyguladığımız öngörülebilir ve kurala dayalı politikalarımıza; enflasyon ve cari açıkta kalıcı düşüş ve makro-finansal istikrar sağlanıncaya kadar devam edeceğiz. Böylece sürdürülebilir yüksek büyümenin temelini güçlendireceğiz" dedi.
30.11.2023 Ekonomi
SED yardımı Kasım ödemesi yattı mı? 2023 Kasım SED ödemesi ne zaman yatacak? Açıklama geldi
SED yardımı Kasım ödemesi yattı mı? 2023 Kasım SED ödemesi ne zaman yatacak? Açıklama geldi SED yardımı Kasım ayı ödemesi hakkında araştırmalar devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından dar gelirli ailelere çocuklarının bakımı için verilen SED yardımı (Sosyal ve Ekonomik destek) aylık olarak veriliyor. 2023 Kasım ayının gelişiyle birlikte hak sahipleri de "Kasım ayı SED ödemesi ne zaman yatacak?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Bakan Göktaş'tan konuyla ilgili açıklama geldi. Her ay belli tarihlerde yatan SED yardımından yararlanmak için bağlı bulunan İl Müdürlüğü ya da Sosyal Hizmet Merkezine başvuruda bulunmak gerekiyor. Peki 2023 Kasım SED yardım ödemesi yattı mı? İşte detaylar...
19.11.2023 Ekonomi
Evde Bakım Yardımı kasım ayı ödemeleri başladı
Evde Bakım Yardımı kasım ayı ödemeleri başladı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Evde Bakım Yardımı kasım ayı ödemelerinin başladığını belirterek, "Bakıma ihtiyacı olan vatandaşlar ve aileleri için bu ay toplam 2,8 milyar TL yardımı yatırmaya başladık" dedi.
13.11.2023 Gündem
Bakan Göktaş: Toplam 2,8 milyar TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırmaya başladık
Bakan Göktaş: Toplam 2,8 milyar TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırmaya başladık Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bakıma ihtiyacı olan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay toplam 2,8 milyar milyar TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırmaya başladıklarını açıkladı.
13.11.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail Başbakanı Netanyahu'ya sert tepki: Şunu bil gidicisin gidici
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail Başbakanı Netanyahu'ya sert tepki: Şunu bil gidicisin gidici Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Başbakanı Netanyahu'ya sert tepki göstererek, "Netanyahu şunu bil gidicisin gidici. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Çıkacak." şeklinde konuştu.
12.11.2023 Gündem
Cumhuriyetimiz 100 yaşında! Bayrakları asın...
Cumhuriyetimiz 100 yaşında! Bayrakları asın... Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tam 100 yıl önce bugün Çankaya Köşkü’nde en yakın kurmaylarıyla birlikteyken tarihi kararını açıkladı: Yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz...
28.10.2023 Gündem
Teneffüs 20 dakika mı oldu, teneffüs süresi uzatıldı mı? İlkokul, ortaokul ve liselerde teneffüsler kaç dakika, uzadı mı? Okullarda teneffüs süresi yönetmelik
Teneffüs 20 dakika mı oldu, teneffüs süresi uzatıldı mı? İlkokul, ortaokul ve liselerde teneffüsler kaç dakika, uzadı mı? Okullarda teneffüs süresi yönetmelik Teneffüs sürelerine yönelik araştırmalar yoğunlaştı. Milli Eğitim Bakanlığı okul öncesi eğitim ve İlköğretim kurumları Yönetmeliği'nde değişiklik yapılmasına dair yeni düzenleme getirildi. Resmi Gazete'de yayınlanan karar göre, teneffüs süresi ve ders saati ile ilgili değişiklik yapılıp yapılmadığı merak ediliyor. Peki, teneffüsler kaç dakika 2023? Teneffüsler kaç dakika, uzadı mı? İlkokul, ortaokul ve liselerde teneffüs süreleri…
14.10.2023 Eğitim
Destek ödemeleri hesaplara yatmaya başladı
Destek ödemeleri hesaplara yatmaya başladı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bakıma ihtiyacı olan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay toplam 2,8 milyar TL evde bakım yardımını hesaplara yatırmaya başladıklarını duyurdu.
14.10.2023 Ekonomi
MEB'den flaş karar! Teneffüs süresi değişti
MEB'den flaş karar! Teneffüs süresi değişti Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde yapılan değişikliğe göre, öğrencilerin beslenmelerini rahat yapabilmeleri için okullarda teneffüslerden birinin en az 20 dakika olması sağlanacak. Öte yandan sınıf geçme ortalaması da değişti.
14.10.2023 Eğitim
Paralar hesaplara yatırıldı! Bakan Göktaş detayları açıkladı
Paralar hesaplara yatırıldı! Bakan Göktaş detayları açıkladı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bakıma ihtiyacı olan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay toplam 2.8 milyar TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırdıklarını açıkladı.
14.09.2023 Ekonomi
Büyüme rakamları açıklandı! Bakan Şimşek: Olumlu etkileri görmeye başladık
Büyüme rakamları açıklandı! Bakan Şimşek: Olumlu etkileri görmeye başladık Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023 yılı ikinci çeyrek Dönemsel Gayrisafi Yurt İçi Hasıla verilerini açıkladı. Buna göre, GSYH 2023 yılı ikinci çeyrek ilk tahmini; zincirlenmiş hacim endeksi olarak, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 3,8 arttı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek büyüme rakamlarını değerlendirdi. Şimşek "Politikaların makro finansal istikrar üzerindeki olumlu etkilerini görmeye başladık" ifadelerini kullandı.
31.08.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sosyal Hizmet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sosyal hizmet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.