E-Devlet trafik cezası sorgulama işlemi nasıl yapılır?
E-Devlet trafik cezası sorgulama işlemi nasıl yapılır? Artan araç sayısı beraberinde trafik kazalarını da getirmektedir. Buna bağlı olarak kesilen trafik cezaları da artmaktadır. Peki, trafik cezası sorgulama ve ödeme işlemi nasıl yapılır? İşte trafik cezası sorgulama ve ödeme işlemlerinin tün detayları!
29.09.2021 Gündem
Telefonunuzun yasal izini var  mı? IMEI sorgulama işlemi ile hemen öğrenin!
Telefonunuzun yasal izini var mı? IMEI sorgulama işlemi ile hemen öğrenin! IMEI sorgulama işlemi son dönemde sıkça kullanılmaktadır. Telefon piyasasının gelişmesinden sonra kaçak telefonlar da ortaya çıkmıştır. Telefonunuzun bu cihazlardan olup olmadığını IMEI sorgulama işlemi ile öğrenebilirsiniz. IMEI sorgulamanın nasıl yapıldığını sizler için anlatmış bulunuyoruz.
29.09.2021 Gündem
Aracınızda Hasar Kaydı Var Mı? Plakadan Araç Sorgulama İle Öğrenin!
Aracınızda Hasar Kaydı Var Mı? Plakadan Araç Sorgulama İle Öğrenin! Alacağınız araçta hasar kaydı olup olmadığını araç sorgulama ile öğrenebilirsiniz. Araç sorgulama nasıl yapılır, araç sorgulama ile hasar kaydı nasıl öğrenilir? Detaylar haberin devamında.
29.09.2021 Gündem
Araç Plaka Sorgulama SMS İle Hasar Kaydı Öğrenme
Araç Plaka Sorgulama SMS İle Hasar Kaydı Öğrenme Araç plaka sorgulama işlemleri SMS ile de yapılabilmektedir. SMS ile araç hasar kaydı sorgulama işlemlerini nasıl yapacağınızı öğrenmek için araç plaka sorgulama haberindeki işlemleri yapabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem