Songül Öden

Songül Öden

Son dakika songül öden haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan songül öden ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını songül öden haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Songül Öden

haberleri sayfasında son dakika yaşanan songül öden gelişmeleri de dahil olmak üzere 319 songül öden haberi bulunmuştur. Tüm songül öden haberleri aşağıda listelenmiştir.
Songül Öden anne oldu! İşte kızına verdiği isim
Songül Öden anne oldu! İşte kızına verdiği isim 2020'nin temmuz ayında Arman Bıçakçı ile nikâh masasına oturan Songül Öden anne oldu. Çift, kızlarına Sone Larin adını verdi.
27.01.2024 Magazin
Songül Öden hamilelik sürecini anlattı: Eşimi hiç zorlamadım
Songül Öden hamilelik sürecini anlattı: Eşimi hiç zorlamadım Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden, şimdilerde ilk bebeğine hamile olan Songül Öden, önceki gün Baltalimanı’nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, hamilelik süreciyle ilgili konuştu.
27.10.2023 Magazin
Songül Öden'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu
Songül Öden'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu İş adamı Arman Bıçakçı ile evli olan başarılı oyuncu Songül Öden, bebek bekleyerek büyük bir heyecan içerisinde günleri sayıyor.
27.08.2023 Magazin
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu Disney'in Atatürk dizisini yayınlamama kararı sonrası tepkiler peş peşe geldi. Devlet kurumlarıyla, siyasi partileriyle, vatandaşıyla tüm Türkiye ulu önder Atatürk’e sahip çıktı. Hürriyet’e konuşan RTÜK Başkanı Şahin, “Konuyla ilgili inceleme başlatıp Disney Plus’ın savunmasını istedik” dedi. Tüm siyasi partilerden tepki yağarken sosyal medyada da ‘abonelikler iptal’ kampanyası başladı...
3.08.2023 Gündem
Ezgi Mola'dan alkışlanacak hareket! 'Sahiplerinden bana emanet'
Ezgi Mola'dan alkışlanacak hareket! 'Sahiplerinden bana emanet' Ünlü oyuncu Ezgi Mola ülkemizi derinden etkileyen yıkıcı depremlerin ardından enkazdan kurtarılan ailesini kaybetmiş bir köpeği sahiplendi. Oyuncu, sosyal medya hesabından "Zeus, Kahramanmaraş'tan geldi. Sahiplerinden bana emanet" dedi.
13.03.2023 Magazin
Songül Öden'den flaş hamle!
Songül Öden'den flaş hamle! Oyuncu Songül Öden, deniz manzaralı evini satışa çıkardı. Ünlü oyuncunun evi için istediği fiyat dudak uçuklattı.
25.12.2022 Magazin
Ece Dağıstan'dan duygusal mesaj!
Ece Dağıstan'dan duygusal mesaj! Ece Dağıstan, iki sene önce İtalya'da masasına oturduğu piyanist Fazıl Say ile dün tek celsede boşandı. Eski eşiyle el ele geldiği adliyeden yine el ele çıkması çok konuşulan Dağıstan, içinde Fazıl Say ile fotoğraflarının olduğunu bir kutunun fotoğrafını yayınlayıp, duygusal bir mesaj yazdı. Ünlü isimler de dikkat çeken paylaşıma kayıtsız kalmadı.
1.12.2022 Magazin
Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım cevabı: Biz bir yolunu bulur görüşürüz
Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım cevabı: Biz bir yolunu bulur görüşürüz Kanal D ekranında pazar akşamlarına damga vuran 'Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz ile kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Kaan Yıldırım, önceki gün film özel gösteriminde objektiflere yansıdı. Dizide sergilediği performansla izleyiciden alkış alan 28 yaşındaki güzel, "İkiniz de yoğun çalışıyorsunuz, aranızda özlem olacak mı?" sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi.
21.10.2022 Magazin
Cem Davran'ın acı günü! Annesi hayatını kaybetti
Cem Davran'ın acı günü! Annesi hayatını kaybetti Oyuncu ve sunucu Cem Davran aldığı acı haberle yıkıldı. Cem Davran'ın annesi Ayfer Naciye Davran hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Ayfer Naciye Davran yarın ailesi, yakınları ve sevenleri tarafından İstanbul'da son yolculuğuna uğurlanacak.
14.08.2022 Magazin
Songül Öden'den korkutan haber! Hemen hastaneye kaldırıldı
Songül Öden'den korkutan haber! Hemen hastaneye kaldırıldı Songül Öden, Halit Ergenç'le başrol oynadığı "Nomen" dizisinde ölümle burun buruna geldi. Öden, geçirdiği tehlikelinin ardından apar topar hastaneye kaldırıldı.
23.07.2022 Magazin
Kurt Efe doğdu! Hastaneye ünlü yağdı...
Kurt Efe doğdu! Hastaneye ünlü yağdı... Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer ikilisinin bebekleri dün sabah saatlerinde dünyaya geldi. Ünlü çiftin "Sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür. İsteyen herkese nasip olsun" açıklamasını yaptığı oğulları için hastaneye ünlü yağdı.
17.04.2022 Magazin
Songül Öden'den şaşırtan Kıvanç Tatlıtuğ itirafı!
Songül Öden'den şaşırtan Kıvanç Tatlıtuğ itirafı! Oyuncu Songül Öden,Youtube'ta yayınlanan İbrahim Selim İle Bu Gece programına konuk oldu. Songül Öden, 2005’te yayınlanan ‘Gümüş’ dizisindeki rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili itirafıyla gündeme geldi.
11.04.2022 Magazin
Punk nedir? Uysallar dizisine konu olan Punk hayatı ve Punk kültürü ile ilgili merak edilenler!
Punk nedir? Uysallar dizisine konu olan Punk hayatı ve Punk kültürü ile ilgili merak edilenler! Uysallar dizisi seyirciyle buluştu. Dijital platform dizisi olan Onur Saylak'ın yönettiği, Hakan Günday`ın senaryosunu kaleme aldığı Uysallar dizisi orta yaş bunalımına giren bir mimarın gizli bir punk hayatı yaşamaya başlamasını anlatıyor. Peki, Punk nedir? Uysallar dizisine konu olan Punk hayatı ve Punk kültürü ile ilgili merak edilenler...
4.04.2022 Televizyon
Songül Öden isyan etti: Şakalarınızı alıp defolun!
Songül Öden isyan etti: Şakalarınızı alıp defolun! Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sonrası sosyal medyada yapılan çirkin espriler şok etkisi yarattı. Oyuncu Songül Öden, "Ukraynalı kadın mültecileri kabul edelim" şeklindeki paylaşımlara sert tepki gösterdi: Düşün kadınların yakasından...
25.02.2022 Magazin
Oğlum dizisi konusu ne? Oğlum dizisi oyuncuları kimler?
Oğlum dizisi konusu ne? Oğlum dizisi oyuncuları kimler? Ekranların yeni dizisi Oğlum hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. "Suçlu çocuk yoktur!" mesajının verildiği Oğlum dizisi yayınlanan ilk bölümüyle izleyenleri ekranlara bağlamayı başardı. Peki, Oğlum dizisi konusu ne? Oğlum dizisi oyuncuları kimler? İşte oğlum dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile ilgili merak edilenler…
20.02.2022 Magazin
Oğlum dizisi ne anlatıyor, konusu ne? Oğlum dizisi uyarlama mı?
Oğlum dizisi ne anlatıyor, konusu ne? Oğlum dizisi uyarlama mı? Oğlum dizisi konusu ve diğer detaylar merak ediliyor. Show TV'nin yeni dizisi Oğlum bu akşam izleyiciyle buluşacak. Ay Yapım imzasıyla 9 Şubat Çarşamba günü seyirciyle buluşacak olan Oğlum dizisi oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çıktı. Peki, Oğlum dizisi ne anlatıyor, konusu ne? Oğlum dizisi uyarlama mı?
9.02.2022 Televizyon
Oğlum dizisi nerede çekiliyor? Oğlum dizisinin çekildiği semt ve mahalle belli mi?
Oğlum dizisi nerede çekiliyor? Oğlum dizisinin çekildiği semt ve mahalle belli mi? SHOW TV’nin yeni dizisi Oğlum yayın hayatına başlıyor. Yeni sezon dizileri arasında yer alan Oğlum dizisinin çekim yeri merak ise merak konusu oldu. Peki, Oğlum dizisi nerede çekiliyor? sorusunun yanıtı.
9.02.2022 Televizyon
Songül Öden-Arman Bıçakçı çiftinden tatil pozları!
Songül Öden-Arman Bıçakçı çiftinden tatil pozları! Songül Öden, iş insanı Arman Bıçakçı ile birlikte Miami'ye gitti. Öden, Bıçakçı ile tatil pozlarını takipçilerinin beğenisine sunmayı da ihmal etmedi.
21.12.2021 Magazin
Songül Öden şaşkına döndü! 'Sokakta konuşunca çok utanıyorum'
Songül Öden şaşkına döndü! 'Sokakta konuşunca çok utanıyorum' Arnavutköy'de kız arkadaşları ile yemek yiyen Songül Öden, mekan çıkışı flaşların patlamasıyla şaşkınlık yaşadı. Muhabirlerin sorularına yanıt veren güzel oyuncu, "Sokakta konuşunca çok utanıyorum. Kolay gelsin" diyerek uzaklaştı.
26.06.2021 Magazin
Songül Öden'den 100 bin dolarlık dava!
Songül Öden'den 100 bin dolarlık dava! Songül Öden rol aldığı “Serçe Sarayı” adlı dizinin yurtdışı gelirlerinden pay alamadığı iddiasıyla Endemol Medya’yı mahkemeye verdi. Dilekçesinde Endemol Medya’dan toplam alacağının 682 bin 500 dolar olduğunu belirten ünlü oyuncu şimdilik 100 dolarlık dava açtı.
27.04.2021 Magazin
Koronaya yakalanan Songül Öden'den açıklama!
Koronaya yakalanan Songül Öden'den açıklama! Geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanan Songül Öden sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
13.01.2021 Magazin
Songül Öden koronavirüse yakalandı
Songül Öden koronavirüse yakalandı Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgını, sanat dünyasından pek çok kişiyi de etkiledi. Bunlardan biri de oyuncu Songül Öden oldu.
9.01.2021 Magazin
Şeref Bey dizisi ne zaman başlıyor? Şeref Bey dizisi konusu ne? İşte Şeref bey dizisi oyuncuları!
Şeref Bey dizisi ne zaman başlıyor? Şeref Bey dizisi konusu ne? İşte Şeref bey dizisi oyuncuları! Hayatı kaosa dönen bir adamın hikayesinin anlatıldığı Şeref Bey dizisinin yayın tarihi belli oldu. Yönetmenliğini Onur Ünlü'nün üstlendiği Şeref Bey dizisinin başrollerinde Haluk Bilginer, Songül Öden, Şükran Ovalı gibi usta isimler yer alıyor. Dizinin danışmanlığını ise Ali Atay üstleniyor. Peki, Şeref Bey dizisi ne zaman başlıyor? Şeref Bey dizisi hangi kanalda? İşte Şeref Bey dizisi konusu ve oyuncuları!
20.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Songül Öden ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki songül öden haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.