Ankaralı Rapper DOC tekli çalışması ile dijital platformlarda
Ankaralı Rapper DOC tekli çalışması ile dijital platformlarda DOC’ın yepyeni solo tekli çalışması “Düşüyoruz Aşka”, tüm dijital platformlarda yayında.
17.10.2020 Kültür Sanat
Güler Tuncer’den ilk solo proje
Güler Tuncer’den ilk solo proje 17 yaşında başladığı müzik kariyeri boyunca Genco Arı, Bilal Karaman, Turgut Alp Bekoğlu, Gökhan Türkmen, Aşkın Nur Yengi gibi değerli müzisyenlerle birlikte çalışan Güler Tuncer, ilk solo projesi “Kiraz Çiçekleri” teklisiyle dinleyiciyle buluştu.
20.02.2019 Kültür Sanat
İlk solo projesine İzmirli oyuncularla klip
İlk solo projesine İzmirli oyuncularla klip Dört X Dört grubunun solisti Deniz Tuzcuoğlu’nun uzun süredir üzerinde çalıştığı ilk solo single çalışması "Kader İzmir’den Yana", TMC etiketiyle iTunes’da yayında.
10.01.2017 Kültür Sanat
Solo Türk’ün gösteri için provası nefesleri kesti..
Solo Türk’ün gösteri için provası nefesleri kesti.. Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Suriye ve Rus uçakları karşısında yaptığı başarılı önleme görevleri ile tekrar gündeme gelen Bandırma 6. Ana Jet Üssü’nde Solo Türk’ün gösterisi adeta nefesleri kesti. İşte o anlar…
22.04.2014 Haber
Kaleciliği ile erkeklere taş çıkartır!
Kaleciliği ile erkeklere taş çıkartır! Dünyanın en güzel kaleci olarak gösterilen 1981 doğumlu Hope Solo, yaptığı kurtarışlarla erkeklere taş çıkartacak cinsten…
27.01.2014 Spor

Benzer Haber Etiketleri